Beszámolóim

Martina40, jó masszázs

  ElectricJoker

Egyeztetés

Ma reggel már tudtam, hogy kell jönnöm Budapestre, és a 14-ik kerületben lesz dolgom napközben. Elkezdtem nézelődni itt az oldalon a szóba jöhető szolgáltatók között, megláttam Martina hirdetését, csábító volt a 15 perces ajándék felajánlása a részéről. Felhívtam, elsőre felvette, majd VTR-ben is egyeztettünk. Megbeszéltünk mindent, amit ilyenkor kell, megkaptam a címet, az időpontot. Minden simán ment, erre több szót kár vesztegetni.

Megközelítés

A hely jól ismert a tisztelt makktársak között, a Récsei center melletti méltán híres élménykombinát-komplexum egyik lakása. A pontos cím ismeretében a tetthely eltéveszthetetlen, komoly kognitív deficit kell a cím meg nem találásához. BKV 5 perc sétára, a parkolás az utcán fizetős, de ott gyakorlatilag nincs hely, én is a Récsei center parkolójában tettem le a verdát.

Helyszín

Patika tisztaság mindenhol, a fürdő rendben, tusfürdőválaszték oké, van többféle dezodor és van szájvíz is. Én a zuhanyfüggönyt, mint olyat betiltanám, de ebben a pecóban nem én vagyok az uralkodó. A masszázsszoba is rendben van, bár nekem túl sötét volt, én a teljes nappali természetes fényt preferálom. Egy jó nagy matrac a földön és egy masszázspad, ez volt az érdemleges berendezés, ebből a masszázspadot csak a ruházatom ideiglenes tárolásához vettük igénybe, az ottlétem legnagyobb részében a matracon tobzódtam az élvezetekben.

Hirdető külseje

Martina arcképpel hirdet, amely képek teljesen megfelelnek a valóságnak, így senkit nem ér olyan fajta meglepetés, amiből a rossz élmények szoktak születni. Személyében egy csodálatosan szép szemű és csinos MILF/GILF nyitott ajtót nekem, a hirdetésben megadott adatok valósnak tűnnek. Martina nekem elsőre is nagyon bejött, amikor egy köntös és egy bugyi-melltartó szett volt csak rajta, aztán, mikor már a matracra kerültem és lehetőségem volt felfedezni a testét, elragadottságom tovább fokozódott. Érett asszonyi, de fiatalokat idézően feszes teste minden érzékemet stimulálta, úgy voltam vele, hogy nem tudtam, hogy mit ízleljek, mit tapogassak, úgy éreztem, hogy enyém a világ, mint ahogy 40 éve Hans, a burgenlandi traktoros is átélte, amikor átjött munka után szombaton a soproni diszkóba. Martina bőre maga a csoda, ahogy az egyes porcikái is finomak külön külön. A puncija nagyon finom és nagyon szűk, és a végére hagytam a kedvenceimet; a cickóit. Feszesek, kézbe illőek, reagálnak a gyengéd izgatásra, gyönyörűek, illenek Martinához.

Masszázs

A masszázs rész, a szokásomtól eltérően a mai nap hangsúlyosra sikerült. Igaz, sokat nem láttam belőle, mert az első része során Martina gyógymasszőröket megszégyenítő módon a lábamban egy letapadást oldott fel, és én kínomban csak hanyatt feküdve bámultam a plafont, aztán a masszázs második része során hason feküdtem a matracon, fejem a párnába fúrva és kaptam egy közepesen erős, de igen szakszerű masszázst, aminek csak passzív alanya voltam kvázi mozdulatlanul. Összességében a masszázs önmagában a masszázs miatt volt kiváló, még most is érzem a nyakam háláját Martina felé, az erotikus részt a kényeztetések során éltem át, de nem kevertük a kettőt. Mindenesetre nem maradt bennem semmiféle hiányérzet a masszázs részt illetőleg, a testi-lelki felfrissülésemhez ez is hozzá tett.

Kényeztetés

A fürdőből visszajőve megkértem Martinát, hogy bemelegítés végett én kényeztethessem őt. Nem ellenkezett, így lehetőségem volt megismerkedni a testével. Némi felfedező körút után eljutottam a puncijához, Nyaltam, faltam, egy ujjammal is behatoltam, szerintem tetszett neki. Nem játszotta meg, hogy halálra orgazmizálom, és ezt nagyon szeretem. Némi idő után szerepet cseréltünk, és ő kényeztetett engem. Kaptam egy krémes lingam-masszázst, majd kérésemre egy végtelenül gyengéd, lassú, kézrásegítéses szopást, ahol az első menetnek vége lett a részemről; a dns-mintám a szájában jutott ki belőlem. némi papírtörlő igénybevétele után Martina javasolta a masszázst, ahol a fentebb leírt ütemben kaptam meg azt, majd jött a kényeztetés második része. Ismét én kezdtem, nyaltam-faltam őt, a cicikre most nagyobb figyelmet fordítva, majd kikötöttem a finom puncijánál és a reakciói alapján talán most nagyobb sikerrel kényeztettem őt, mint az első alkalommal. Majd a látogatás lezárása végett Martina kényeztetett engem, és a második lövésem a kezei között történt. Összességében nagyon elégedett voltam a kényeztetésekkel, kiválóan éreztem magam, ami ma bennem volt, azt megéltem Martina által.

Elszámolás

Az alapprogramra neveztem be, a VTR miatt 15 perc bónusszal, ami pont kellett, hogy kerek legyen az élmény. Megérkezéskor, még a fürdőszoba meglátogatása előtt tettem le a masszázspadra a pontosan kiszámolt ajándékot, több szó nem esett róla. Maximális korrektséget tapasztaltam, extrákat, ha vannak is, nem vettem igénybe, az időintervallum is rendben volt.

Martina40, nagyon jó masszázs

  Gab1977

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk már többször.Mindig nagyon kedves,barátságos volt.
Tájékoztatót a lehetőségekről,már itt éreztem,hogy szertném meglátogatni.
Láttam,hogy elérhető,telefon egyeztettük,majd VTR-en
is megerősítettem látogatási szándékomat,amit nagyon hamar vissza igazolt.
Kb.1,5 óra múlva nála voltam.

Megközelítés

Autóval mentem.Hétvége lévén nem volt nagy forgalom.
A parkolás kicsit nehézkes,de a közeli bevásárlást központban könnyen megoldható.
Ahogy láttam a parkolás hétköznap fizetős.
Nekem a hétvége miatt free volt.
Bkv-val szerintem könnyen megközelíthető.
A cím egyértelmű,habár én egy picit bénáztam,de Martina a segítségemre sietett,és elnavigált telefonon.
Nagyon köszönöm mégegyszer.

Helyszín

Aránylag újépitésü ház emeleti lakása.
Mindenhol rend,és tisztaság.
A fürdőben többféle tusfürdő,és dezodor,és friss puha törülköző.
Ráadásul az action végén friss száraz törülközőt kaptam.
A szobában egy masszázs ágy,és egy matrac volt található,mi a matracot választottuk/választottam,ami nagyon kényelmes volt.

Hirdető külseje

Arcos képpel is hirdet,így nem ért meglepetés.
Testalkata a képeknek teljesen megfelelő,tényleg nagyon szép hölgy.
A popsi valmi csoda,de Martina egész lénye magával ragadó!!!
Egy szexi fehérneműben(ami fekete volt) várt,már ekkor biztos voltam benne,hogy nagyon jó helyen járok.

Masszázs

A masszázs két csodás levezetés között történt,ami nagyon szakszerű,és professzionális volt.
Mind a hátam,a lábaim,és a testem minden része kellően feltöltődőtt,és felfrissült.
Martina nagyon finoman,és profin műveli a masszázst.
Mindeközben nagyon jót beszélgettünk,nagyon értelmes beszélgetöpartner.

Kényeztetés

A kényeztetés a masszázs elején,és végén kaptam.
A fürdőből visszatértem állva kezdtünk csókolózni,ami nagyon érzéki és szenvedélyes volt.
Hamar a matracra keveredtünk,ahol elképesztő franciát kaptam
Martina a falloszom mindenhol kényeztette.
Mint a makkom,mint a környéke Martina csodálatos nyelvjátékát élvezhette.
Ezt az elképesztő kényeztetést nem is bírtam sokáig,és nagyon hamar a csodás ajkai közt ért a vég.
Majd a masszázs következett,amely végén egyre többször érintette Martina az erogén zónáímat,melynek hatására ísmét keménynek éreztem magam.
Martina ismét csodálatos franciában részesített.
Kértem vesse,be a kezeit is.
A lingamjának hatására vezúvként törtek elő belőlem a boldogság öröm cseppjei.
Martina ismét hagyott lenyugodni,majd eltávolitotta a romokat.

Elszámolás

A rózsaszálakat a randin végén adtam át,Martina abszolút nem hozta szóba.
Az egy órás randi * rózsaszál volt,ami egy csodálatos órát tartalmazott.
Martina maga volt az extra!!!

Tina, istennő masszázs

  Milf1

Egyeztetés

Viberen írtam rá szinte azonnal válaszolt és le is fixáltuk reggelre a randit, amit külön köszönök, hogy egy órával korábban, mint ahogy ki van írva az adatlapján. 😘 Természetesen, ha már van VTR akkor ott is megerősítettem látogatási szándékomat. 😘

Megközelítés

A parkolás fizetős a környéken én találtam azért parkolót nem közvetlen a cím közelében, de nem messze onnan. Ha nincs parkoló akkor alternatívaként ott van a Récsey center parkolója, ahol, ha jól tudom első óra díjmentes. A cím, amit VTR-en kaptam pontos volt és könnyen meg is található. Aki nem ismeri a környéket neki a GPS lehet segítségére. Nekem nem volt szükségem rá. A BKK buszai járnak a közelben, ahonnan pár perces séta a kapott cím.

Helyszín

A helyszín semmit nem változott amióta nem voltam nála. Minden patika tisztaságú volt és könnyen meg is található a házon belül. Higiéniailag is minden rendben van erre nagyon odafigyel látszik mindenhol, ahol megfordultam a lakáson belül a fürdőszobától a szobáig. Szép nagy törölközőt is kaptam, ami a szobában az ágyra volt készítve. A fürdőszobában van tusfürdő választék és szájvíz is volt tiszta műanyag pohárral együtt. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű tatami volt és egy ülő alkalmatosság ahová letudtam tenni ruháimat. Tökéletes helyszín az ilyen légyottokra.

Hirdető külseje

Külseje képeknek megfelelő ahogy írja 43+-os is helytálló. Fehérnemű együttesben fogadott és combfix harisnya volt még rajta. Kemény popsija van jól lehet markolni az alakja is tökéletes számomra. Szép mosolygós arca van egy kevés retussal, ami pont annyi amennyi még nem ront a minőségén. A cicik kicsit gravitálnak, de ez sem zavaró tényező. Kedvessége is teljesen rendben van abszolút barátnő feelinges hölgy.

Action

Pontosan érkeztem a megkapott címhez ahová simán bejutottam. A lakásban puszikkal köszöntünk egymásnak olyan barátnős puszi volt. Cipő levettem és követtem a szobába, ahol levetkőztem és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Egy gyors frissítő tusolás után mivel otthonról úgy indultam el, hogy letusoltam így nem sokat időztem a tusolással. Vissza a szobába, ahol már várta érkezésemet. Mivel szeretek én kezdeni így még az ágy előtt igazi nyelves nem csak szájra puszival kezdtük el ezt a vélhetően nagyon jó vagy talán felejthetetlen randit. Mivel eddig masszázs kategóriában voltam nála többször is így kíváncsian vártam milyen partnerként.

A tatamira huppantunk ott folytattuk, ahol kezdtük igazi nyelves csókkal, ami valóban az ez sokat számít legalábbis nekem, mert feltud tüzelni es izgatni is barátomnak is tetszik, mert kezdett kiegyenesedni. A nyakától kezdtem puszilgatni kellemes illatos bőre van. A cicik következtek miután elindultam dél felé barangolni. A cicik jól reagáltak nyelvészkedésem hatására bimbóin éreztem, hogy kemények lettek tovább haladva a hasára megkapta a babapuszit, mert ami jár az jár.

Tovább haladva lassan nem kapkodva a puncija környékén is voltam eleinte körbe puszilgattam, majd bele a közepébe. Nagyon finom imádni való puncija van egy élmény volt számomra foglalkozni vele. Meg is sikerült kellőképpen izzasztani szinte tocsogott a kéj nedv puncijából. Ez a művelet olyannyira jól sikerült, hogy egy hatalmas orgazmus lett a vége. Ezt a rezdüléseiből ki lehetett következtetni és a hang hatások se maradtak el. Hagytam egy kicsit pihenni, mert ilyenkor érzékeny a punci. Addig a környéket puszilgattam isteni volt.

Kis pihegés után újra puncit vettem kezelésbe miközben az egyik kezemmel a ciciket simogattam a másik kezemmel pedig nyelvemmel együtt és az ujjammal a puncival foglalkoztam. De itt már különösebb eredményt nem értem el így átadtam inkább barátomat társaságának. Mert barátom már várta hisz kiegyenesedett már.

Úgy kezdte ő is ahogy én eleinte a környéket pásztázta majd bele a közepébe. Kellemes technikával, amit mélytorokkal kombinált a golyszlikat is bevonta a játékába. Kérésemre kölcsönösen folytattuk, mert ne csak nekem legyen jó, hanem mindkettőnknek és hogy ne unatkozzak én se. Előttem volt a popója sikerült popsi kényeztetést is adnom Raminának úgy vettem észre, hogy tetszett is neki, mert szinte tolta rám popsiját. De azért a punciját se hagytam ki gondoltam rá is.

Következett a finálé védőszerelést kértem, de megkért, hogy én tegyem fel a helyére, mert nem akarja körmével kiszakítani. Nem csináltam belőle gondot a felhelyezés után mondtam Raminának, hogy üljön bele háttal nekem is legalább megcsodálhatom popsiját akció közben. Kimoziztam magam szintén kérésemre szemből megfordulva folytattuk most a ringó cicik látványában gyönyörködhettem és simogathattam is őket.

Mivel éreztem, hogy közeleg a vég így gyorsan gumi le majd szájába be és itt ért a vég egy nagyot durrantam a szájába, amit aztán a pocakjába tüntetett el, minden cseppet semmi se veszett kárba. Huncut mosollyal nyugtázva, hogy jól esett neki. A történethez tartozik, hogy szerettem volna egy kicsit a lábaival is törődni, de annyira jó volt, amit kaptam el is ment az idő is így az majd a legközelebbi randink alkalmával pótolni fogom. Még egy gyors tusolás belefér mondta búcsú puszikkal és egy öleléssel engedett el.

Elszámolás

Mint visszajárós vendég így csak a neki vitt édességet adtam át neki az ő megérdemelt virágszálait pedig távozásom előtt tettem le az édessége alá csúsztatva, mert a bizalom meg van köztünk. A virágszál pedig nyilvános így ez nem titok annyi amennyit megbeszéltünk. Se több se kevesebb alap plusz némi extrával.

Tina, istennő masszázs

  Milf1

Egyeztetés

Régi ismerősként írtam rá Viberen, amire szinte azonnal jött válasz. Megbeszéltük az időpontot is, amit külön köszönök, hogy picit korábban is tudtál fogadni a megbeszélt időpont előtt fél órával. Amit VTR-en is megerősítettem és pár perc múlva visszaigazolt.

Megközelítés

A Récsei center szomszédságában található újszerű épületen belül, ahol rendel Martina. A cím is pontos volt, amit kaptam VTR-en. Könnyű volt parkolni, de lehet csak szerencsém volt, mert a ház előtt nekem hagyták meg azt az egy üres parkolóhelyet. GPS nem használtam, mert egyértelmű volt, a cím részemre. BKK buszmegállótól kell sétálni pár percet a házig.

Helyszín

Lakás rendezett tiszta tip-top búvóhely. A fürdőben van bő tusfürdő választék és szájvíz is volt műanyag pohárral együtt. Higiénikus volt minden, amit láttam. Tiszta nagy méretű törölközőt is kaptam. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű vastag tatami van, ahol a látogatás érdemi része zajlik. A ruháimat pedig egy ülő alkalmatosságra tudtam tenni a tatami mellett.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő 40+os éveiben járhat. Fekete fehérnemű és ugyan ilyen színű combfix harisnyában fogadott. Tökéletes alakja van még mindig semmit nem változott amióta nem találkoztunk. Arca szép pici retussal popója is feszes cicijei is rendben vannak. Mindenhez nagyfokú kedvesség is párosul.

Masszázs

Masszázzsal kezdtük egy kis erotikával fűszerezve majd újfent masszázzsal fejeztük be ezt a remekül sikerült randit. Szóval hátamra feküdtem miután fürdőszobából visszatértem a szobába. Mellkasommal kezdte a masszázst bekente krémmel, ami átment csúszkamasszázsba eleinte szemből mozgott éreztem cicijei simogatását. A csúszkamasszázsnál oldalra helyezkedett, hogy jobban hozzáférhető legyen puncija és a popsija is. Miközben simogattam popsiját és punciját. Ekkor még rajta volt a tanga, de hamar lekerült róla így most már jobban puncijához fértem. Ujjammal finoman betekintés kaptam érezhető volt, hogy nedvesésnek indult. Még csókot is kaptam az igazi fajtából olyan barátnőset. A halk hanghatások se maradtak el.

A folytatás áment kényeztetésbe, amit lentebb írok.

A kényeztetés után mondta, hogy forduljak meg és hátulról is megmasszírozna így már hasra is vágtam magam azzal a lendülettel. Amit így kaptam az kimondhatatlanul jól esett kellemesen erős, masszázst kaptam nyakamtól a talpamig rendesen végig gyúrt, ami szakszerűnek tűnt és jól is esett. Többször végig ment, amihez ismét krémet használt. Eltudtam volna viselni estig is annyira jól esett a masszázsa közben pedig beszélgettünk is, mert lehet vele beszélgetni. A végén adott egy másik tiszta törölközőt pedig mondtam Martinának, hogy jó a régi törölköző, de mondta, hogy ne nedves törölközőt használjak.

Kényeztetés

Miközben ő szorgalmasan ténykedett pajtimon változatos technikával, ami kimondottan jól esett. Szóltam Martinának, hogy szeretném én is kicsit kényeztetni mielőtt kivégezne. Így javasoltam neki, hogy cseréljünk helyet most már én voltam felül. Igazi csókkal folytattuk, ami nagyon izgató volt ey isteni finom. Végig puszilva finom testét a cicijeit is bevonva a puszikba már a puncijánál is voltam. Mint írtam fentebb már, hogy nedvesdésnek indult, amit fokoztam is nyelv játékommal. Isteni volt punciját nyalni nagyon finom jól is reagált. Nem is késett sokáig az eredmény hatalmasat élvezett érezhető volt. Kicsit hagytam pihenni addig puszilgattam. Felajánlottam Martinának, ha nem gond folytassuk kölcsönösen benne is volt így helyet cseréltünk felém jött most már legalább popsiját is tudtam kényeztetni a puncija mellett. Itt már éreztem, hogy nem sokáig fogom bírni, ha így folytatjuk, kértem, hogy kezei között szeretném befejezni Lingam masszázs formájában. Nem kellett kétszer mondanom, már meg is fordult szemből lábaim közé telepedett eleinte a szájába kerültem majd krémmel bekente pajtimat és könnyed mozdulatokkal járt a keze így sikerült viszonylag hamar kivégeznie. Gondosan letörölgetett tisztába tett.

A folytatást fent a masszázs második felében írtam.

Elszámolás

Viberen megkérdeztem mit szeretne kapni ajándékként felsoroltam Martinának a választékot ő pedig határozottan választott a három lehetőség közül, amit érkezésemkor átadtam. A tisztelet díját távozásom előtt tettem le egy kis asztal félére miután felöltöztem. Pesti átlag alatt, de a szolgáltatása bőven átlag feletti volt. Korrekt volt minden téren ez abból adódott, hogy régen voltam már nála és ismertük egymást csak nem itt hanem másik lakásban.

Tina, nagyon jó masszázs

  NemAzAFiú

Egyeztetés

Nem tudtam hívni telefonon, bizonyos okokból:-) , az oldalon írtam üzenetet illetve viberen is amire szinte rögtön válaszolt is. Megbeszéltünk mindent, a kövi napi randit meg a megerősítő üzenet küldést is! Amit természetesen meg kapott.De a címet már első pillanatban elküldte....

Megközelítés

Egyszerű, legalábbis gk-val de BKV sem lehet bonyolult. Keleti pu-tól nem messze, egy center és atlétikai központ közelében lévő viszonylag új háztömb. A múltban, jelenben és valószínű a jövőben is kedvelt hely lesz a lányok és vendégek által. Parkolás fizetős de legalább van hely bőven. Villamos, busz megálló közel. Vonat is viszonylag...

Helyszín

Viszonylag új építés. Kamera a bejáratnál. Modern lift. A lakás teljesen rendben van. Nagy nappali, kollegina sorozatot néz a TV-ben, persze nem láttam őt csak hallottam, két kisebb szoba a lazulásra.
Matrac ami nagy, hely a ruháknak, zene van, rend van, tisztaság van. Talán tűkör az ami kicsit hiányzik bizonyos szituációkban de nem vészes mert Martina gondoskodik arról hogy tükör nélkül is magas legyen az élvezeti faktor..Fürdő is meg a kapott törölköző is jó nagy...kettő jár, elejeén és végén is.

Hirdető külseje

Látható a képeken, arccal is, nincs meglepetés. Ápolt, kedves hölgy. Van az a mozaik szó: MILF. Ő az. Szomszédasszony akit szívesen meg...beszélnél vele:-) A szemei fenomenálisak. Na jó nem csak a szemei...Feketeneműben, harisnyában fogadott, erősen átölelt és sokáig! Na, gondoltam, nem lesz itt gond. Úgy is volt. Kedves, beszédes.Mellesleg nem nagy ellenben eredeti, kemény feneke van jó volt markolászni. Nagy de kemény! Rendben van a hölgy .

Masszázs

Ide kellene írnom hogy milyen volt a masszázs de ...nem volt! Egy órára mentem és fürdés után kértem hogy erotikázzunk majd utána masszunk...ha marad idő, nem maradt. De olvasva az előző beszámolókat, érezni az erős, határozott ölelését, fogásait, kétségem sincs afelől hogy hatásos lehet a masszázsa. Bizonyítványa van róla, minden bizonnyal tapasztalata is .

Kényeztetés

Zuhi után még állva ölelkeztünk, óvatos csókocskák is voltak, kezeim jártak itt-ott, a kevés ruhácskát sikerült lehámozni róla de a feket csipkés harisnya maradt! Kérte helyezzem magam kényelembe, párnák a fejem alatt, enyhe terpesz, rám hajolt és szájával a számtól haladt lefelé amíg rá nem talált a már igencsak vigyázz állásban lévő "barátomra". Na innentől kezdve intenzív törődést kapott ajkakkal, nyelvvel, oldalról csak a makkot bekapva, csak félig bekapva aztán hopp teljesen eltüntetve! Oké hogy csak átlagos mérettel vagyok megáldva de akkor is piszok jó érzés érezni a mélységet, koppanást!És ez nem csak bemutató volt hanem hosszú-hosszú percek tevékenysége! Csak néztem és élveztem, megfeszült a testem, ágyékom felemeltem, ritmust felvéve mozgattam...Kértem hadd kényeztessem én is közbe, klasszik 69 póz, belekapaszkodva a kemény fenekébe elkezdtem a nyelvi előkészítő kurzust! Punci szép, nincs leharcolt feeling, Picit borostás ami nekem kifejezetten bejön! Sokáig elvoltunk így és eljött a pillanat amikor a téveszthetetlen élvezeti ízek előtörtek amelyek jelezték hogy nem közömbös számára a nyelvi tevékenységem. Közel voltam én is a robbanáshoz, kértem egy kis szusszanást de nem engedtem hogy leszálljon rólam, folytattam a nyalakodást, teljesen rám ült a legnagyobb megelégedésemre. Pár perc után ismét bekapott és újra a klasszikus 69-ben voltunk, nem akart adós maradni...Amikor ismét vészesen közel voltam ( általában egy lövetű vagyok már, pláne egy órában, öregszem rohamosan, ez van:-( kértem hogy csak én foglalkozhassak vele. A kellőképpen nedvesített puncit ismét nyelvbirtokba vettem és ugyan nem ment olyan simán mint elsőre de győzedelmeskedtem, ismét megajándékozott a csalhatatlan íz orgiával! Technikai szünetet kért aztán jött az én befejező kényeztetésem., Száj-kéz kombóval játszott velem és mikor éreztem hogy robbanok szóltam hogy jövök, bekapott és egy irgalmatlan nagy élvezést produkáltam, az ajkai között találtam megnyugvásra!.Hagyott lenyugodni és csak utána adta vissza a barátomat. Utódok sorsáról nem vagyok biztos de mivel nem kértem hogy eltüntesse őket sejtem hogy szilviában végezték...kicsit még nem voltam maganál. Egy majd teljes óra tömény izgalom hatásos volt a már nem oly fiatal testemre, elmémre:-))
A fürdéssel, öltözködéssel együtt pikk pakk teljes volt az óra!

Elszámolás

Nem lett kérve az elején én meg elfelejtettem szóba hozni a dolgot, tehát utólag adtam át. Bővebb infón is meg üzenetben is tisztázva lett a dolog, nem egy bonyolult matek még nekem sem. Szóval ilyen szempontból is rendben van minden.
Extrát nem kértem.

Tina, nagyon jó masszázs

  KICSIZOO69

Egyeztetés

„Biztos ezzel megalázlak, de ne tévesszen meg a látszat, nem én kezdtem, levadásztak!” És tényleg. Piaci infókat akartam elsősorban, a lányok bővebb infó gomjainak nyomkodásával, de Martina volt oly Kedves és rám írt. VTR-en egyeztettünk, megbeszéltük a kölcsönös feltételeket, majd létrejött a randi időpontjának adminisztrációja.

Megközelítés

Stadionok metró- és villamosmegállótól igen közel. Eldugott kis zuglói utcácska, parkolni lehet, hétköznap ugyan fizetős, de én hétvégén mentem autóval.

Helyszín

Nívósan felújított társasház, nagyon diszkrét. Sem szomszéddal, sem másik leányzóval, sem másik vendéggel nem találkoztam. Ízlésesen berendezett tip-top lakás, patyolat tisztaság, szárítógéppel szárított illatos pihe-puha törölköző, többféle tusfürdő, többféle szájvíz, egyszer használatos pohárkákkal, többféle spray.

Hirdető külseje

Harminc pluszos, negyven mínuszos kinézetű latin szépség, aki a kiírt életkorából kb. még 5 évet letagadhatna. Ez nagyon ritka a hirdetőknél, és nagyon kellemes meglepetés. Finom puha bőr, szexi combok és fenék, formás szép ízléses cicik, a bimbók és az udvar pedig nagyon jól és könnyen reagál az izgatásra. Szexi vörös haj, szívesen bevállalnám állandó csajomnak. :)

Masszázs

Több részletben történt, mivel másfél órás programban a levezetéssel kezdtünk. A kanapés wel(l)come levezetés után a tatamira fáradtunk. Nagyon jól és tehetségesen masszíroz. rendesen átdolgozta a fáradt nyakam, hátam és vállam, de kitért a combjaimra, vádlijaimra, sőt még a talpamra is, amely meglepően nem volt csiklandós Martinával, pedig egyébként mindig csiklandós szokott lenni. Csuszkával is masszírozta a hátamat és a fenekemet. A gátat, a heréket, a farpofákat, de még az alsó hasamat is igen professzionálisan vette kezelésbe. Pont eltalálva az arany középutat a kellemes és a hatékony masszázs pengeélű határán. A masszírozásával irányította testhelyzetemet, szavak nélkül kommunikáltunk, úgy mozgatott ahogy csak akart, az anatómia minden apró részletét jól ismerve. A farpofáim átmaszírozása után hanyat fektetett, következett egy erotikus csókokkal teli szemből csúszka majd pedig a prosztatamasszázsos natur franciás második körös levezetés. A második körös levezetés után, kaptam még egy lenyugtató masszázst, majd pedig szépen elmentük tisztálkodni és érzelmesen elbúcsúztunk egymástól.

Kényeztetés

A találkozásnál már beindult a kémia, apró puszikkal fogadott, majd a fürdés és a szájápolás után mélyreható nyelves csókokkal folytattuk. Natur francia előjáték után a kanapéra csüccsent, én meg szemből a combjaira, a térdemet és a lábszárcsontomat a kanapén megtámasztva. Csókolózva kezemmel izgattam a cicijeit, amik rendkívül jól reagáltak, ő kezével a hímvesszőmet, combjaival pedig az ánuszomat. Így spricceltem a cicijei közé, valamint a pocakjára. A prosztatamasszázsos natur franciás második körös levezetés maga volt a nagybetűs gyönyör hiszen megfáradt testem és puha hímvesszőm ellenére nagyot, hangosat, és hosszasan élveztem Martina finom szájacskájába.

Elszámolás

A VTR-en megbeszélt csokrot a masszázságyra helyeztem a zuhanyozás után, a felöltözés közben. Minden a kölcsönös elképzelések alapján történt.

Martina, jó masszázs

  Bricsesz

Egyeztetés

Már régebben is szemeztem a hirdetésével, de csak most jutottam odáig, hogy fel is hívjam. Szerencsére anno még elmentettem a számát, mert most legnagyobb meglepetésemre nem találtam meg az oldalon. Hívtam, elmondtam ki vagyok és miért keresem, aztán kis beszélgetést követően meg is egyeztünk a részletekben. Megkaptam a címet is.

Megközelítés

Kocsival érkeztem. Parkolás fizetős, de sok parkoló hely van. Tömegközlekedés: busz, villamos az épület mögött, és mivel a keleti is csak pár perces séta, ott metró is van.

Helyszín

Újabb építésű, hangulatosan berendezett lakás. Matracon történik a masszázs. A szobában kellemes hangulatvilágítás van. Szerintem nem egyedül van, de nem találkoztam senkivel. A fürdő jól felszerelt, tiszta.

Hirdető külseje

40 feletti, mosolygós hölgy. Teste korához képest nagyon jól néz ki. Egy könnyű ruciban fogadott, ami sejtetni engedte idomait.

Masszázs

Rövid, ismerkedős beszélgetés után megmutatta hol találom a fürdőt. Mikor végeztem a tisztálkodással, visszamentem a szobába, ahol Martina jelezte, feküdjek le a matracra. Ő levette magáról a rucit, így láthatóvá váltak szép idomai. Elhelyezkedtem, ő pedig elkezdte a masszázst. Krémet használ. Keze kellemes erősséggel siklott testemen, végig nyomva, masszírozva a vádlimtól egészen a vállamig. közben beszélgettünk, viccelődtünk. Érezni a mozdulatain a gyakorlottságot, a rutint. Természetesen az elejétől bevetett némi erotikus benyúlást, elszólást, mintegy előkészítve a levezetés részt. Nagyon jól esett a keze munkája, amit férfiasságom is értékelt, így hamarosan kényelmetlenné vált a hason fekvés. Ezt ő is észrevette és jelzett, fordulhatok.

Kényeztetés

Fordulás után elölről is kaptam egy kis masszázst, de ez persze már amolyan simogatásos dolog volt és egyre jobban férfiasságom felé irányult. Hamarosan már kétségem sem volt afelől, mire is készül vendéglátóm. Először kezeivel simogatta péniszemet, majd hamarosan a szájába vette és egy csodás franciás kényeztetést kaptam tőle. Aztán abbahagyta és egy egész testes csúszkamasszázsba kezdett. Le és fel siklott a teste a testemen, még jobban felfokozva addig is egyre erősödő vágyamat. Mellei kicsit elidőztek a számnál, majd elcsattant egy kellemes csók is, de aztán lejjebb csúszott és farkam bekerült a mellei közé... Na itt végem is lett. Nem így terveztem, de így sikerült. Mikor lenyugodtam, megtisztogatott és mellém feküdt. Beszélgettük egy kicsit, aztán lassan távoznom kellett.

Elszámolás

Az elszámolás a telefonban lebeszéltek szerint a végén történt meg. Jól éreztem magam, így megérte számomra.

Tina, jó masszázs

  GaboGx

Egyeztetés

Először a másik oldalon láttam hirdetését majd később itt is megjelent adatlapja.
Telefonon kerestem viszonylag hamar elértem.
Rövid tájékoztatás után egy közeli időpontban egyeztünk meg.

Megközelítés

A helyszín jól megközelíthető többféle tömegközlekedéssel is.
A parkolás fizetős, parkolási lehetőség van, szabad hely esetleges.
A cím pontos és egyértelmű.

Helyszín

Új építésű épületben lévő modern berendezett lakás,
Tágas nappali és konyha, ahol egyébként az ott lévők tévéznek és beszélgetnek egy elválasztó mögött.
Szoba berendezése egyszerű egy nagy matrac egy széles ülőke a ruháknak hangulatvilágítás, beépített szekrény.
A zene az egyik kereskedelmi rádióból szól (tuctuc), és egyáltalán nem az én műfajom.
Fürdőben kád zuhanyfüggönyel, tisztaság és két nagy törölköző, tusfürdők szájvíz és pohár.

Hirdető külseje

A bejáraton átjutva jótékony félhomályban fekete hajú erősen 40 pluszos mosolygó nő kedvesen fogadott, melltartóban és tangában.
Belépéskor egy meleg ölelést is kaptam.
Fekete hosszú haja hátul lófarokban befonva, arca karakteres.
Randi napján adatlapján még látható volt egy arcos kép amellyel különösebb egyezést nem fedeztem fel. Ezt az arcos képet másnap már nem találtam adatlapján. Alakja átlagos, a jó alakú feneke viszont hangsúlyos.
Cipő levétel után szobába invitált, ahol ruháimat elhelyeztem és fürdőbe indultam.

Masszázs

A fürdőből visszatérve a szobában Martina megszabadult melltartójától és láttatni engedte nem nagy, de kemény és jó állású melleit.
A szeánszot egy meleg öleléssel és néhány kis csókkal kezdtük, majd elhelyezkedtem a tatamin.
Közepesnél kicsit erősebb masszázst kértem, és Martina masszázs krémet kenve testemre meg is kezdte a masszázst.
Keze erőteljesen és határozottan dolgozott, mozdulataiból és ahogy haladt a testemen éreztem hogy megfelelő tudással és gyakorlattal rendelkezik a masszázs területén.
Végigdolgozta testem a vádlijaimtól kezdve, egészen a vállamig, és a gerincem mentén. Viszont amikor hüvelykujjait is erőteljesebben használta, akkor bizony minden esetben éreztem körmeit is, és ez rontott is a masszázsélményemen.
A masszázs végén intenzívebb kezelésbe vette benyúlásokkal is tarkítva a lábaim tövét, fenekem.
Miközben beszélgettünk is, a masszázs vége felé elhangzott hogy nem csak szeret masszírozni hanem ő is szereti ha masszírozzák.
Ezt felkérésnek vettem és mondtam szívesen meg is masszírozom, bár szakszerűséget nagyon ne várjon el tőlem.

Kényeztetés

Így cseréltünk, most Martina feküdt a tatamin és elkezdtem masszírozni a hátát, majd combjait és fenekét is megdolgoztam.
Igyekeztem combjai belső oldalát is kezelésbe venni, és eljutni lábainak közébe. Ez sikerült is, dolgoztam is finoman ujjaimmal, de nem éreztem különösebb reakciókat.
Kértem hogy forduljon meg és melleit masszíroztam.
Kis idő múlva összeölelkeztünk lábával átkarolt és farkam is a keze ügyébe került. Szerszámom kezdett élettel megtelni, és kértem hogy lassítsunk kicsit és váltsunk pozíciót.
Hátamra feküdtem Martina lábaim közé helyezkedett, és krémet adagolva megkezdte farkam kézimunkázását. Azonban sajnálatos módon a lassítás olyan jóra sikeredett, hogy nem élettel telitődött szerszámom hanem egyre inkább távozott belőle az erő, és minden igyekezete ellenére Martina nem tudta életben tartani farkam.
Hosszú és kitartó munkálkodása és a legváltozatosabb technikák alkalmazása ellenére teljesen kipukkantam és görcsössé váltam.
Az idő előrehaladtával egyre jobban zuhantam össze és a végén megállapítottam hogy ebből most nem lesz semmi.
Egy meleg ölelés és két puszi kiséretében a zuhanyzó felé vettem az irányt.
Felöltözés után az ajtóban újabb két puszit kaptam búcsúzóul.

Elszámolás

Elszámolás a megbeszéltek szerint.

Tina, jó masszázs

  Milf1

Egyeztetés

Nézegettem az új lányokat és képeket szemet vetettem erre a lányram megnyitottam az adatlapját. Úgy döntöttem felhívom egy kedves hang szólt bele a másik végén a telefonnak. A rózsaszálak is kedvezőek voltak így már csak az időpontban kellett megegyeznünk, ami könnyen ment. Így megkértem a VTR-t is bő fél órával későbbre a megbeszéltek szerint azonnal visszaigazolta.

Megközelítés

Autóval érkeztem a parkolás fizetős a környéken, de parkolóhelyet lehet találni akár a ház előtt is, ha szerencséje van az embernek, nekem az volt. BKK járművekkel is könnyen meg lehet megközelíteni a kapott címet, de pár perces sétát azért be kell iktatni, mert a ház elé nem megy semmilyen járat. Engem a GPS odavezetett.

Helyszín

A lakás újszerű, tiszta, rendezett házban található, ahol rend és tisztaság uralkodott mindenhol, amit láttam. A fürdőszobában is minden rendelkezésre áll, van többféle tusfürdő és szájvíz is volt. Szép tiszta nagy törölközőt is kaptam. A szobában pedig tatami van ahol kényeztető masszázs és a levezetés zajlik.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, de nem ért csalódás csak kellemes meglepetésként hatott a szép arca. Átlagos, de formás alakja van, de ez látszik a fotóin a kemény popsija van. Arc se kell hozzá. Mi is a kedvenc testrészem talán a csókos szája, mert isteni a csókja, de a cicik gravitálnak kicsit, de jól reagáltak, ha hozzájuk értem, hogy a puncijáról ne is beszéljek, mert azt is nagyon finom volt kényeztetni. de erről majd lejjebb.

Masszázs

Pontosan érkeztem, mint általában szoktam ez munkaköri ártalom. A lakásba érve puszikat kapva üdvözöltük egymást. Cipő levéve, majd mentem utána, mint egy pincsikutya a szobába. Mondta vetkőzzek le addig ő körül néz és rendbe teszi a fürdőhelyiséget. Így is történt, amíg én vetkőztem az idő alatt végzett is a fürdőszobával.

Gyors tusolás követően találkoztunk a szobában. Mondta, hogy feküdjek fel a masszázs ágyra. Elkezdődött az amiért mentem egy kiadós masszázst kaptam nyakamtól a bokámig minden porcikámat átgyúrta érti a dolgát. Időközben lekerült a cicifix róla átment masszázs csúszkába. Itt már érzetem az cicik simogatását, ami lentre hatással lehetett, mert pajtim keményedett rendesen.

Mikor végzett a hátsó részemmel mondta, hogy forduljak meg. Következett elölről ugyanaz a művelet, mint amit kaptam hátamra annyi különbséggel, hogy csókkal egybekötött csúszka masszázs volt. Itt viszont már akadályokba ütközött, mert a kis pajtim igencsak égnek állt ekkorra még egy lingam masszázst is kapott pajtim, mert annyira állt már, hogy szinte követelte, hogy foglalkozzon vele is, de a többit lentebb írom, mert oda tartozik.

Kényeztetés

A szájával folytatta, amit kezeivel elkezdett el. Kérdeztem tőle, hogy szeretném én is kényeztetni mielőtt kivégezne. Ennek a kérésemnek örömmel tett eleget így helyet cseréltünk a tatamin. Hosszú csókolózással hangoltunk isteni finom a csókja kár lett volna kihagyni. elindultam a teste felfedezésre kezdve a cicikkel. Végig puszilva a hasán keresztül érkeztem meg a finom nyalni való puncijához, közben hasára megkapta a babapuszit, mert, ami jár az jár.

Élvezet volt nyalni finom punciját, amit sajnos nem sokáig élvezhettem, mert elélvezett nyelvelésem hatására ezt halk hangokkal is tudtomra hozta. Hagytam neki egy kis szünetet. Addig átadtam neki magamat egy kellemes mélytorkos francia reményében, amiben nem is csalódtam. Brutális vagy ahogy írja az adatlapján fantasztikus mélytorkos franciával lepett meg. Rég volt ilyenben részem.

Kérdeztem nincs e kedve a 69-es pózhoz, de volt. Felém jött azt a finom puncit ismét látni és élvezett volt nyalni, még a popsija is kapott a kényeztetésből. Ismét körül nézett pajtim a torka mélyén. A francia tudása se utolsó a sorban szeret franciázni ez már tuti.

Visszatértünk az alapállásba én feküdtem a hátamon Tina pedig a lábaim közé telepedett így legalább láthattam a mélytorkos franciát is és így sikerült egy nagyot élveznem a szájába, amit el is tüntetett ahogy illik minden cseppet úgy hogy semmi se vesszen kárba a pocakjában landoltak. Nem ugrott le rögtön rólam megvárta míg lenyugszik teljesen pajtim.

Kiment a fürdőszobába szájat öblíteni. Visszajött kaptam egy szájra puszit megköszöntük kölcsönösen a kényeztetést. Egy tusolásra azért maradt még idő. Felöltözve az idő is lejárt egy órát voltam Melaninál. Nagyon ügyes keze van jól esett a masszázs is meg minden is.

Elszámolás

A neki vitt édességet az ő megérdemelt virágszálait érkezésemkor tettem le az édessége alá csúsztatva. A virágszál pedig nyilvános így ez nem titok annyi amennyit megbeszéltünk. Se több se kevesebb alap plusz egy extrával. Nagyon megérte. Köszönöm

Tina, jó masszázs

  Asmodeus60

Egyeztetés

Pár nappal a randi előtt vtr-en jeleztem hogy szeretném meglátogatni, melyre azt írta hogy szeretettel vár. A randi reggelén üzenetben megbeszéltük hogy minden oké, tud fogadni és nekem sem jött közbe semmi.

Megközelítés

Új építésűnek mondható ház a Récsei center közelében.
Parkolóhely van a ház előtt, de a Récsei center parkolójában is akad hely bőven . Szerintem BKV-vel is jól megközelithető.

Helyszín

A lakás a célnak megfelelő. Bár az előszobán fürdőszobán és a tetthelyen kívül mást nem láttam de ott rend és tisztaság van.

Hirdető külseje

A fotói tükrözik a valóságot. Jó alakú , feszes és szép bőre van. Formás tenyérbe illő cicik, kemény markolható popsi. Nem okoz csalódást.

Action

Érkezéskor telefon, a kapott infók alapján könnyen megtalaltam a lakást. Belépéskor puszival üdvözölt és beinvitált a szobába. Kaptam törölközőt és mielőtt a fürdőszobába indultam átadtam a virágcsokrot.
A frissítő zuhany után visszatérve levette a melltartóját és állva ölelkezni, csókolózni kezdtünk, a kezünk pedig egymás testének felfedezésére indult. Hamarosan az ágyon feküdtünk egymás mellett és folytattuk amit állva elkezdtünk. Kis idő elteltével a kezébe, illetve a szájába vette a farkam és egy fantasztikus játék vette kezdetét. Felváltva a kezével és a szájával kényeztetett. Fantasztikus érzés volt. Nem akartam még eldurranni, ezért kértem feküdjön hanyatt és én kezdtem simogatni kényeztetni. Éreztem hogy jól esik neki bár szerintem nem sikerült a csúcsra juttatnom őt. 69-ben folytattuk, majd amikor éreztem hogy jön a vég, kértem hogy mélytorkos franciával és szájba spricceléssel légyen vége az első felvonásnak. Hatalmasat spricceltem a szájába, kiszívta az utolsó cseppet is. Az utódok sorsát nem tudtam nyomon követni, de ez egyáltalán nem csoda. Pihenés és regenerálódásként kaptam egy finom masszázst. Ezt követően Romina ismét a kezébe és a szájába vette az irányítást. Kértem óvszert amit magamnak helyeztem fel mert attól félt a körme kiszakitja. Esőköpeny a helyén, kértem hogy lovagoljon, amit meg is kaptam, valóban szűk és finom a puncija. Misszionáriusban folytattuk, de történt egy kis malőr. Azt vettem észre hogy lecsúszott a gumi és benn maradt. Meg ilyen sosem fordult elő velem. Romina kiment a fürdőbe hogy elővarázsolja az elveszettet. Mire visszajött addigra eléggé lelohadtam, de kis simogatás és mélytorok megtette a hatását. Másodszor is a szájába spricceltem. Finoman kiszivta az utolsó cseppet is, amit aztán egy papirtörlőben tüntetett el. Kis beszélgetés és lejárt az idő. Kaptam egy tiszta és száraz törölközőt, irány a fürdő, majd öltöztem és távoztam. Távozás közben derült ki hogy másik lány is itt rendel.

Elszámolás

Érkezéskor átadtam az üzenetben megbeszélt virágcsokrot.

Tina, jó masszázs

  Acab13121

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem! Idöpont egyeztetés hamar ment! Nagyon rugalmas korrekt! Többször voltam nála!

Megközelítés

Kocsival mentem! Parkolás fizetős ,helyet mindig lehet találni! Gps oda visz!

Helyszín

Lákás ujj épitésü! Tipp topp Mint Martina! Minden rendben van! Higénia 5 ös!

Hirdető külseje

A képeken ő van! Nem ért csalódás! Minden egyes alkalommal más fehérnemüben fogadott!

Masszázs

Masszázs nagyon izgató volt és kellemes! Tudja mi kell egy férfinek! Technikája jó és kifinomult! Érti a dolgát! Csak ajánlani tudom csalódás nem fog érni senkit!

Kényeztetés

Kényeztetés csillagos 5 ös volt! Van lehetöség orális és kézi levezetésre is! Orális kielégitést valóban végig csinálja ! Csuszka masszázs érzéki és finom! Simogatásai a fenéknél heréknél farkamnál iszonytosan jól csinálja! Puncija nagyon szép és finom! Élvezet belenyalakodni! Egyenesen imádom! Remélem jól csinálom és sikerült a csúcsra juttatnom! Nagyon jól érzem magam a társaságában! Jó beszélgetö partner! Sok témáról lehet vele beszélgetni! Okos kedves barátkozó tipus!

Elszámolás

Amit hirdet azt megcsinálja! Másra nincs lehetöség! Korrekt! Nem lesi az órát!

Tina, jó masszázs

  Massage3

Egyeztetés

Telefonon felhívtam Martinát. Az egyeztetés könnyen ment, Martina készséges volt.

Megközelítés

A helyszín a régi Récsei Center környékén van. BKV akad bőven. Az odaúttal nem volt gond. Parkolást a Thököly út felől javaslom. Este 6 után ingyenes.

Helyszín

Új építésű lakás. A fürdőben bőséges tusfürdőválaszték fogadott. Szájvíz és poharak rendben. A szobában volt hely a ruhának. A célra egy tatamin volt kijelölve. Ez megfelelőnek bizonyult. Szobában kellemes zene szólt és vörös-rozsaszín hangulatfény.

Hirdető külseje

Harisnyában fogadott, ami tetszett. Kisebb tetoválások díszítik a karját. Szép zöld szemei vannak és sötétebb a haja. A testalkata is nekem szimpatikus volt, a természetesség és kedvesség sugárzott Martinából.

Masszázs

Martina nagyvonalú és kellően spontán a masszázsban így nem a szokásos koreográfiát követtük. Miután megegyeztünk az idősávban kaptam egy játékos fenékpaskolást majd fürdés után hanyatt feküdtem a tatamin. Ami itt történt, az a levezetés részben lesz leírva. Ezután én masszíroztam Martinát, ami számomra egy kellemes élmény volt. Svéd masszázs fogásokat alkalmaztam rajta, a hátát masszíroztam meg, aminek nagyon örült. :-) Ezután egy kellemes hát és lábmasszázzsal jutalmazott Martina. Bár nem okleveles masszőr a masszázshoz jó érzéke van, döntően a svédmasszázs simításait és dörzsöléseit kombinálja. A keze szerencsére gyakran el-eltévedt a lábaim közé, amivel előkészített a következő levezetésre. Ezután is kitartó volt és még kaptam egy kis szeretetmasszázst, itt a cirógatások voltak túlsúlyban. Zuhany után a masszázstól 5 centivel a talaj felett repültem. :-)

Kényeztetés

Martina nagyvonalú a kényeztetések tekintetében is. A masszázst szembecsúszkával kezdtük, Martina bekente magát olajjal. Kezdetnek az én kényeztetésemmel indult, szemből csúszkál rajtam, illetve izgatta a mellkasomat. A franciára nem azonnal tér rá, elég érzéki és fokozatos felvezetéssel készít fel a gyönyörre. :-) Ez kifejezetten tetszett. Nem bírtam magammal és el kezdtünk csókokat váltani. Ezután a kezemmel én kényeztettem Martinát heves csókolózás közepette. Mivel megvolt a szimpátia, nagyon jól csókolt. Igényli a gyöngédséget és az érzékiséget is. :-) A bugyi is lekerült róla és intenzíven kényeztettem a nyelvemmel, ami jól esett Neki. Az ujjazást annyira nem szereti, így azt nem eröltettem. Martina többször járkált a csúcs közelében, jól éreztük magunkat. A második felvonás a masszázsa után történt. Először lingam masszázsszerű technikával készítette elő az ezredesem. A nyelves csókjai mellett megmutatta francia tudását. Érzéki és gyengéd gát, zacskó, golyó kényeztetéstől, makk nyalogatáson át mélytorkos franciáig mindent kaptam. Időnként csókot is váltottunk. Már jól felhúzott, így nem bírtam sokáig és egy hatalmasat élveztem ajkai közé. Ezután percekig lebegtem a föld felett.

Elszámolás

Mindent vállal, amit az adatlapján ír és a bővebb infóban megadott árak alapján elérhetőek az idősávok. A fizetés utólag történt, Matina nem ragaszkodott, hogy előre fizessek, érződött a bizalom felőle, ami nekem jól esett. A csók nem szerepel az oldalon, amit Marina szimpátia alapján vállal és kiemeli több versenytársa közül, ahogy látom be se lehet írni, ha valaki masszázskategóriában válla ilyet.

Tina, jó masszázs

  gpre

Egyeztetés

Itt és a "másik" oldalon is hirdet, elég tág intervallumban dokgozik, így a telefonon könnyen ment. Kellemes hang, nagyon egyszerű kapcsolatfelvétel.

Megközelítés

Telefonon egyértelmű cím, közlekedési csomópont, így BKV annyi amennyi kell, de én autóval mentem, úgy is egyszerű, ráadásul dugó sem volt. Parkolás nyilván fizetős, de hely volt bőven.

Helyszín

Erre a célra kialakított lakás, biztosan többen dolgoznak, de nagyon profi a logisztika. Maga a ház sem lehet régi. Tisztaság és rend mindenhol, a fürdő is patyolat. Szó szerint, mert több, mosó és szárítógép működött. Törülköző nagy és szívja a vizet, fürdőben meg minden, amit higiénia megkövetel.

Hirdető külseje

Itt azt mondanám, h hasonlít, de nem az igazi. Talán a retus kicsit túl szaladt. Illetve a fényképek készítése óta ném súlycsökkenés, legalább is szerintem. Kellemes fehérnemű, ami egyébként hamar lekerül. Nagyon ápolt, selymes bőr, finom illatt. Nagyon MILF.

Masszázs

Zuhany után, a szobában tatamira helyezkedtünk, de nekem inkább iskolai torna matracnak tűnt. A masszázs inkább kényeztető, simogató, nagyon kellemes, nem az a nagyon gyúrós fajta. Én mondjuk értékelem, ha nem 10db ilyen-olyan oklevél van kirakva, a világ összes masszázsának doktornője címekkel. Jól esik az érintése, lágy és érzéki tud lenni. Talán már egy kicsit túl profi. Nem voltam beszédes kedvemben, de lehet, hogy ő sem, így a csevegést kihagytuk. A hátamon kezdte, aztán derék, lábak, fenék, ahol már más jellegű érintések is megjelennek. Melltartó nélkül masszíroz, és tükörből (ami mellettem volt a falon) lehet követni a természet szépségeit. Fordulas utan előlről is simogatás, ekkor végre hozzaférhettem a popsihoz is. Na az brutál formás.

Kényeztetés

Adatlap szerint, teljesen transzparensen lehet megválasztani. Én franciát kértem, és a technika is nagyon rendben van. Mielőtt rám került a sor szerettem volna én is megkóstólni, mert nagyon finom illata volt, így helycsere után lassan felfedeztem. Kellemesen reagált, nagyon finom puncija van. Érzékeny nő.
Aztán helycsere és rátért jövetelem végső céljára. Egyszerre profi és érzéki.

Elszámolás

Klasszikus leosztás van, vagyis kézi vagy francia. Én utóbbit választottam, nem bántam meg.

Tina, jó masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Az egyeztetés üzenetváltásból idult, beszéltünk telefonon is, hogy kiderüljön tényleg szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Az egyeztetés gördülékenyen zajlott. Problémamentesen könnyen tudtunk egyezkedni időpontről, nagyon könnyen találtunk közös időpontot.

Megközelítés

Én kocsival közelítettem meg a helyszínt. Könnyen találni parkolóhelyet, ami bár fizetős, nem a legmagasabb árkategória. Mindig találni ott parkolóhelyet. Tömegközlekedéssel is könnyen odatalálni, villamos, metró, buszok és trolik a környéken haladnak el és a megállóktól 5 percen belüli séta a helyzín.

Helyszín

Nem olyan régen átadott, de azóta felújított társasház. A lakásban többen rendelnek, de ez nem jelentett gondot, könnyen logisztikázták a Hölgyek a vendégeket. Látogatásomkor nem találkoztam senki mással. Fürdőszoba is rendezett, meleg fürdő, választék tusfürdőkből, szájvíz is van többféle. A szobában masszázspad, kanapé, tatami, kis asztalka. Minden rendezett és tiszta, már amennyiben ezt félhomályban könnyen megállapítható.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő 40+-os Milf, combfix és melltartó kombinációban várt. Retusált képekkel hirdet, képeken azért dolgoztak, de a valóság nincs azért távol. Nagyon kedves, aranyos nőt ismertem meg.

Masszázs

Zuhanyzás után kaptam egy pohár vizet édességgel, majd a tatamira feküdtem. Vendéglátóm megszabadult a melltartótól, majd kis krémmel maszírozni kezdett. Kellemes, mindenre kiterjedő masszázst kaptam. Hátra feküdtem, úgyhogy a mellkasomtól a lábam fejéig mindent átmaszírozott, majd ahogy keményedtem még előtte kis csúszkát kaptam. Csúszka után lassan kezébe vette akkor már meredező farkam és csókolgatni kezdte nyelvével izgatta. Nagyon jól esett! Kellemes franciát kaptam tőle, kevés kezezéssel. Néha sikerült neki a mélytorok is bár nem vagyok egy nagy méretű pasi. A végén a szájába élveztem, és teljesen elernyedtem. Az utódok pedig szilviában végezték. Kért 2 percet míg kiszaladt a fürdőbe és már vissza is sietett hozzám tovább maszírozni.
Az elején még úgy indult, hogy sikerülni fog kétszeri élvezés, de ez valahogy itt most nem alakult úgy. Hasamra fordultam és kaptam egy teljes testet kényeztető masszázst.
A végén teljesen alfába kerültem, majdnem bealudtam őszintén megmondom. Köszönhető, a kellemes masszázsnak és az elmúlt időszak rengeteg munkájának.

Kényeztetés

Két masszázs között kaptam egy nagyon kellemes franciát szájba élvezéssel. Nagyon tetszett, hogy van tükör, amiben lehet mozizni! A Hölgy nagyon ügyes, tudja hogyan kell egy férfihez nyúlni :-)

Elszámolás

A megbeszélt tiszteletdíjat a kis asztalkára helyeztem előre. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Tina, jó masszázs

  Prof_Fushimishi

Egyeztetés

A kapcsolatfelvétel üzenetváltásból idult, VTR-ré lényegült, majd utána még pár nappal felhívtam telefonon is, hogy picit jobban megismerjük egymást. Kicsit "szomszédlányosnak" éreztem a hangját, dehát ugye ízlések meg pofonok, egyébként sem operaénekest kerestem. Az egyeztetés gördülékenyen zajlott.

Megközelítés

Stadionok környékén, csendes kis utcában. Tömegközlekedés: mi szem-szájnak ingere, már csak a hajó és a repülő hiányzik a tökéletességhez. Autóval sem gond, én pont a lépcsőház előtt tudtam leparkolni.

Helyszín

Felújított társasházban található, csend, rend, tisztaság, pedantéria. Voltaképpen egy szalon, ahol több lány dolgozik, de látogatásomkor nem találkoztam senki mással. Fürdőszoba is rendezett, zuhany, hatalmas választék tusfürdőkből, szájvíz is többféle. A terápiás helyiségben masszázspad, kanapé, tatami, ez összességében rendezettnek tűnt, de a félhomály (hangulatfény?) miatt ezt nem tudtam alaposabban szemügyre venni.

Hirdető külseje

Szerintem a képek tökéletesen visszaadják a valóságot, egy vadító melltartó + tanga kombinációban fogadott, aminek a színére már nem emlékszem, de ez az én hibám. Van egy kis tetoválása is, ami a képeken nem látszik, szerintem nem zavaró, arca is csinos, feltehetőleg a diszkréció miatt van kitakarva. Adatlap elolvasása és képek megtekintése után nem ért csalódás.

Masszázs

Ez több részletben zajlott, először zuhany után leküldött a tatamira, és kérte, hogy lazuljak el. Hason fekve krémmel kenegette az összes porcikámat, és megmasszírozott ami először kellemes, és ellazító volt. Annyira ellazultam, hogy az erotikusabbá forduló részek (benyúlások, különböző testrészeim nyelvvel illetése, a szerszám alapos megkenése) hatásosságából fakadóan gyorstüzelő egységgé avanzsáltam. Kicsit úgy éreztem magam, mint a viccbeli bácsi, akit felvisz a műrepülőpilóta egy kunsztos körre, és a végén azt mondja az öreg: "Na, erre nem számítottam." Viccet félretéve a levezetés utáni második masszázsa is nagyon kellemes volt, ekkor háton fekve, talpmasszázzsal kezdett, szépen krémezve haladt végig a lábszáraim tetejéig, összegészében nagyon kellemes élmény volt.

Kényeztetés

A felsülős incidens után kármentés gyanánt heves és kitartó NF próbálkozások voltak, de már nem tegnap volt, amikor egy ilyen szituációból egyből csőre töltöttem volna, (Amikor én még kissrác voltam) tehát ezt elengedtem. Megkérdeztem inkább, mit szólna a kölcsönösséghez, amire igent mondott, én pedig kedvemre kinyalakodtam magam. Reméltem, Martina is kedvét lelte benne, bizonyos fiziológiai jellemzők azért utaltak erre. Miután így kedvünket leltük egymásban, egy lélegzetvételnyi szünet után ismét megrohamozta bajtársamat, NFVSZ hadművelete kitartó szorgos igyekezet árán végre meghozta gyümölcsét.

Elszámolás

A VTR-en egyeztetettek alapján előre adtam át egy szerény figyelmesség kíséretében, nem vesztegettünk rá sok szót, gyorsan áttértünk egy másik napirendi pontra.

Tina, jó masszázs

  Peti580

Egyeztetés

VTR egyeztetes volt. Szinte azonnal elfogadta a randi idopontjat ami elozo este kertem.

Megközelítés

Kocsival mentem. Konnyu a cimet megtalalni, a parkolas is egyszeru volt gyorsan talaltam helyet a kozelben.

Helyszín

Szepen kialakitott lakas, nem egy elhanyagolt putri. Rend es tisztasag van minden helyisegben.

Hirdető külseje

Olyan mint a kepeken semmi meglepetes nem volt. A keresemet is teljesitette,h abban fogadott amit kertem

Masszázs

Elmondasa szerint nem tanulta a masszazst,csak szivbol jon neki,de sok hivatasos tanult masszor megirigyelhetne a tudasat, a hatammal kezdte es fejtol a talpamig atgyurt, majd fordulas es igy is.

Kényeztetés

Az adatlapon van francia vegig, ezt meg is tapasztaltam, mindenfele kimagyarazkodas nelkul csinalta nem ugy mint sok mas hirdeto, szoval nagyon jo volt ez is. A tobbit, kolcsonosseg meg stb... nem vettem igenybe,de elmondasa szerint es az adatlap szerint is van. Talan majd a kovetkezo alkalommal igenybe is veszem.

Elszámolás

Az osszeg annyi volt amit elore megirt. A vegen adtam neki oda. Extrakrol nem volt szo, nem is tudom mi is lenne az,mert igy is eleg szeles a kinalata.

Tina, jó masszázs

  milf1

Egyeztetés

Feltűnt Martina nekem elhatároztam, hogy felveszem vele a kapcsolatot, mert eddig ő a második masszázs lány akinél voltam, de mivel az első alkalommal is kellemesen éreztem magam. Így gondoltam mi bajom lehet, ha most egy másik korosztályú lányhoz megyek. Először privát üzenetben beszéltünk készségesen válaszolt bár sok kérdésem nem volt. Tegnap hívtam telefonon elsőre felvette és meg is egyeztünk egy ma kora reggeli időpontban és a VTR-t használva meg is erősítettem látogatási szándékomat, amit szinte azonnal visszaigazolt.

Megközelítés

Autóval mentem a parkolás fizetős a környéken, de parkolóhelyet lehet találni bőven a ház előtt is. Sokkal korábban érkeztem a megbeszélt időpont előtt kb.45 perccel küldtem egy SMS-t Martina pedig rám csörgött az igaz, hogy rejtett számról, de gondoltam, hogy ő volt. BKV-val is meg lehet megközelíteni a címet de pár perces sétát azért be kell kalkulálni metrótól és a villamostól is. A cím amit VTR-en kaptam pontos volt és könnyen meg is található ahová a GPS is odanavigál.

Helyszín

A lakás egy újszerű vagy csak felújított házban található, ahol rend és tisztaság uralkodott mindenhol, amit láttam. A fürdőszobában zuhanykabin van több féle tusfürdővel és szájvízzel ellátva. Szép tiszta nagy törölközőt is kaptam. A szobában pedig van egy masszázságy és egy tatami az előbbin a masszázs az utóbbin pedig kényeztető levezetés zajlik és egy ülő kanapé szobainassal ahová lehet cuccolni.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő 40+-os Milf hölgy, combfixxel kombinált fehérnemű együttesben fogadott. Testét sok fiatal is megirigyelhetné kellemes tapintású szép bőre van. Arca is szép mosolygós dekoratív hölgy. Az ikrei pedig pont olyanok amilyennek képzeltem és a popója is feszes, de ez az egész testére érvényes, hogy feszes. Jó benyomást keltett bennem első ránézésre kellemesen csalódtam. Fehérnemű szettben fogadott, ami abszolút vágy keltő hatást váltott ki belőlem.

Masszázs

Lényegesen korábban érkeztem 45 perccel, küldtem neki egy SMS-t, hogy megérkeztem sokkal korábban, de a miértjét csak a lakásban mondtam meg, Martina pedig pár perc múlva csörgött, én pedig visszahívtam, mert gondoltam, hogy ő csörgött, mert rejtett számról hívott mondta mehetek.

Együtt fürdés nincs sajnos. Tulajdonképpen nem volt szükség rá, mert első pillanatban is már meg volt a szimpátia. Így, egyedül mentem tusolni és szájvizet használni. Volt is belőlük több féle.

A szobába visszatérve kezdetnek csókolózással hangolódtunk egymásra közben a kezem a formás ikreire irányítottam és a finom puncija felé is eltévedt a kezem, amit jó néven vett.

A masszázságyra feküdtem. Ügyes kezeivel szépen kezdetben lágyan majd egyre erősebben dolgozott rajtam. Kérésemre a lapockámra kértem, hogy több időt szánjunk, mert ott vannak gondok ez a legutóbbi első masszázs lánynál derült fény.

De előtte azért kaptam kezei érintéséből lejjebb is vádlijaimat és a combomat és a popsimat, ott be nyúlt egy kicsit a lábaim közé, amivel így életre keltette bajtársamat is.

Mint mondtam, hogy lapockámra fordítsunk több időt így már ott is volt na itt adott a keménységből rendesen nem sajnálva engem, de férfiasan tűrtem, mert tudtam, hogy jó lesz a végeredmény.

Láss csodát szinte teljesen sikerült kidolgoznia azt a letapadást. Mondta, hogy megfordulhatok kaptam még egy kis csúszkamasszázs is, amivel életre keltette bajtársamat.

Még a fordulás megelőzően kaptam csúszkamasszázst is puszikkal a hátamra. Most már hátamon feküdtem és szemből is megkaptam a nekem járó masszázst tetőtől talpig a végén úgyan úgy csúszka masszázzsal és puszikat kapva. Ami a végén csókba a végződött.

Külön örömmel töltött el, hogy eddig mindenben partner volt. Majd áttértünk a tatamira.

Kényeztetés

A tatamin egymás mellé feküdtünk simogattuk kölcsönösen egymást. Kezdetnek csókolózással hangolódtunk, de igazság az, hogy nem nagyon kellett hangolódni, mert már az első pillanattól kezdve meg volt az összhang és a szimpátia is. Így minden flottul működött.

Kérésemre én szerettem volna kicsit kényeztetni mielőtt ő veszi kezelés alá bajtársamat. Igazi csókolózással kezdtük nagyon finom a csókja, majd az ikreit is elkényeztettem nem kicsit, szépen reagáltak érintésemre és nyelvem közelségére is.

Majd folytattam a teste többi részének felfedezését a hasára adtam egy babapuszit, de előtte megkérdeztem, hogy adhatok-e. Puszi után már nem maradt más csak a punci, na itt volt nyalakodás kedvemre, amiben partner volt mozgott ő is amennyire tudott, bevallása szerint jól is esett neki, amit mi sem bizonyított jobban el is élvezett.

Egy kicsit hagytam pihenni átadva neki a terepet nagyon kellemes franciával viszonozta kényeztetésemet, majd egy kis idő múlva kölcsönösséget kértem 69-es póz formájában.

Most megcsodálhattam kerek és formás kemény popsiját is közelebbről, mert kapott popsija is kényeztetésemből, de a puncijáról se feledkeztem meg. Mikor már kezdtem úgy érezni, hogy nem sok lehet hátra szóltam Martinának, hogy szeretnék feltérdelni és a szájába engedni az utódokat.

Nem is kellett kétszer mondanom már a szájába volt a bajtársam pár perces játszadozásának meg is lett az eredménye az utódok a szájába onnan pedig a pocakjába tüntette el mind egy cseppig huncut mosollyal egybekötve.

A végén még összebújva beszélgettünk egy keveset, majd elmentem tusolni a masszázs krémet lemosni magamról. Felöltöztem és igazi búcsú csókokkal a számra engedett utamra. Köszönöm szépen ezt a remekül sikerült randit. Csókollak

Elszámolás

A kedvenc boldogsághormonommal leptem meg, amiknek nagyon örült ez meg is alapozta ezt az bő egy órát, amit társaságában tölthettem el. A virágszálait pedig távozásom előtt tettem le a masszázságyra. Korrekt volt, nem kérte előre, ami azt feltételre, hogy még van az első pillanattól a szimpátia ey a bizalom is egyben.

Tina, jó masszázs

  Taky92

Egyeztetés

Telefonon hívtam, pár csengés után felvette. Kedves hangja van és készségesen válaszol minden felmerülő kérdésre. Amennyire lehetett próbált igazodni az én szabadidőmhöz.

Megközelítés

Személyautóval érkeztem a helyszínre. Csendesebb kis utcában egy sarki lakás. Parkolás fizetős de szinte mindig van szabad hely az utcában. A cím könnyen megtalálható és pontos. BKV van, busz villamos pár perc sétára.

Helyszín

Szép célnak megfelelően felújított lakás, mely csendes. Igaz többen dolgoznak a lakásban de a diszkréció tényleg maximális. A lakásban félhomály fogad, kellemes illattal. Fürdő nagyon tiszta, rendezett. Tusfürdők választéka vége láthatatlan, szájvíz és műanyag pohár mindig van kikészítve. Minden fürdéshez új tiszta törülközőt szolgáltatnak. Klímás szoba, szobában masszázspad és tatami is megtalálható.

Hirdető külseje

Szexy fekete csipkés hálóingben fogadott. Arca nagyon kedves, szemei gyönyörűek. Képeknek teljes mértékben megfelel. Puszival üdvözölt illetve bemutatkoztunk egymásnak. Kedvessége nyugalmat áraszt.

Masszázs

Fürdés után a Tatamira parancsolt. megszabadult testét enyhén takargató ruhácskától, majd kellemes beszélgetést folytatva nekilátott a masszázsnak. Kezei finomak, de erősek, úgy masszíroz ahogy számomra pont kellemes de nem is simogatós. Közben folyt a beszélgetés mindenféle témákról. Talpamtól a nyakamig mindent átmasszírozott, ahogy az a nagykönyvben megvan írva. Masszázs közben kezei a lábaim közé csúsztak néha néha amivel már akkor elkezdte felkelteni a velem egykorút. masszázs közben a tükörben lehet Őt csodálni, sőt simogatni szinte kötelező :)

Kényeztetés

Átfordulás után, lehámoztam róla a Bugyit. Igaz kölcsönösségre van lehetőség, de most nem éltem ezzel a lehetőséggel. Szinte szorosan rám feküdt majd puszilgatva elkezdett haladni lefelé. Csókjai forrók és édesek, engem nagyon fel tudtak izgatni. A tábornokhoz ért ami már állt mint a zászló...:D Finoman végig nyalogatta, játszadozott vele. Amikor teljes bedobással kényeztette szinte csak kapaszkodtam. Nagyon jó technikával használja a száját. Kértem is hogy lassítson mert így 2 percem sem lesz.... Kérésemnek eleget téve finoman folytatta tovább, húzta ameddig csak lehetett. Leírhatatlan élmény volt számomra. Tudja mi kell a férfinak az egyszer biztos. Ez az finomság és játszadozás meghozta a gyümölcsét..... és a szájában lett végem egy olyan élvezéssel amelybe beleremegett mindenem. Szépen hagyta lenyugodni a szájában nem kapta el a fejét utána.

Elszámolás

Hogy milyen extrák vannak nem tudom nem is kérdeztem...:D A megbeszélt virágszálakat odaadtam neki. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Tina, jó masszázs

  NincsTorta

Egyeztetés

Kolléganőjénél voltam nemrég. Tőle tudok Martináról elsősorban. Ha valakivel jól kijövök, mindig érdekel kikkel dolgozik együtt! A lapját utólag tanulmányoztam.
Múltkor a szünetünkben szóba került, és Martina épp szabad volt. Kérésemre bejött hozzánk, beszéltünk röviden. Elsőre szimpatikus volt, kedves hölgy. Szerintem olyan, aki alapból kedveli az embereket. A jót látja meg bennünk! A rövid ismerkedés végül simikbe, ölelésekbe fulladt, ezért nyilván lett kedvem egy talihoz.
Lennék nála vendég ha lehetne ilyet... Várjunk csak.. :) Rögtön másnapra meg is tudtuk beszélni.

Megközelítés

Az ismert hely a stadion közelében. Parkolóhely van ott vagy a merőleges utcában. BKV meg bőven.

Helyszín

Légkondis szobák. Masszpad, kanapé, tatami a kisebb szobába is befért. Fürdő szintén oké, minden megtalálható.

Hirdető külseje

Martina a képeknek megfelelő. 40+ korosztály. Nyugalmat árasztó, mosolygós arccal. Rögtön a legelején az az érzésem hogy örül nekem! Amikor csak bemutatkozni lépett be a szobába. Ahogy dumálunk ez erősödik. Okot nem adtam rá pedig :) Szerintem ő nincs ilyen zseniális színész. Valószínű belülről jön nála! Automatikusan és könnyedén kedves leszek.
A másnapi randinkon pedig nőtt az örülés. Ettől én is kellően ellazult lettem, minden mást elfelejtettem. Maximális kikapcsolás volt. Jaj elspoilereztem ?

Masszázs

Picivel korábban értem oda, ami nem volt gond. Az ajándék gyümölcs tetszett neki. Amúgy csókot már tegnap is lophattam, ma is benne volt az üdvözlésben!
Szobába be, cuccaim le, mehettem a fürdőbe. Előtte vagy utána (már nemtom), a program előtt az asztalra tettem a baráti csokrot, kis bónusszal.
Most kell meggyónnom a bűnömet asszem:
Elsőre kivételesen fél órát egyeztettünk...
Mivel a szomszéd szobában jártam többször, nem igazán tudom mit illik vagy nem illik ilyenkor. Nna majd újra átbeszéljük a lányokkal!
Mindenesetre úgy tűnt, fél óra egymásba kóstolás megengedett. És ennyitől én se érzek átpályázást, megcsalást.

Oké, akkor töltsük tartalmasan az időt, masszázson voltam már a hónapban. Perszeee kicsit leülök, Te mögém térdelsz tedd a vállamra a kezeid.
Jól kipipáljuk gyorsan.. nem érdekes. Erre aaahh. Aaaa. Áááá. :) Oké ledőlök hasra zsákként. Kapok krémet, hatékonyan elkenve.. miközben aaaa nyögök végig!
Zseniális kezei vannak. Hátam, derekam érzékeny részei előkerültek, majd kezeltettek. Pár percben basszus.
Ahogy írom most is fáj mindenem, mert öreg vagyok.. Martinám, megnyomkodnál? Arany kezed van.
Hogy kihasználva már azt a kis időt. Erre nem számítottam. Nem tudom hova tenni magam.
Nem vagyok önző, had viszonozzam. Fölkelek, testkontaktálunk. Kóstolás következik.

Kényeztetés

Martina fekszik most vízszintesbe. Én némi csókok, puszik után persze eljutok a kedvenc részünkhöz. Mmmmm :p
Ami meglepően nedves! Úgy tűnik tetszik neki? Nekem meg a csupor tetszik, ízlelgetem egy darabig. Ő időnként navigál, a teste mozgásai pozitív visszajelzéseket adnak.
Folytatjuk még egy darabig, úgy sejtem sikerülhet. Hosszabb, azaz normális időtávban fogadok ment volna. Itt most Ő szólt hogy cseréljünk, nekem legyen meg amit szeretnék.
Köszönöm hogy gondolsz rám. Megérdemeltél volna egy befejezett törődést! Asszem illik pótolnom majd :)

A program célegyeneséhez érünk. Finom érintésekkel kezdi a környéken. Majd szájjal is megtalál. Igen, nagyon kellemes.
Változatosan művel, többféle technikát bemutatva. Nagyon jólesik minden irányból, meg persze vertikálisan.
A kezek mellett a szájában is van tehetség! Amit pár percig élvezhetett, bírhatott az alkatrészem. Átlagban közepes tempó körül ténykedik. Bőven elég, néhány perc után sok. (sokk)
Kérnem kell a lassítást.. Mire pici kegyelmet ad, de aztán jó érzékkel büntetve enyhén rágyorsít... és aaahhh telelövöm a szájacskát!
Megvárja a végét, lecsillapít, és utána enged ki. Maximális törődés, köszönöm!

Tisztogatás után beszélünk még röviden. Csók, ölelés nem marad el.

Elszámolás

Minden időtávban benne van amit vállal és szívesen csinál. Ezért nyugodtan kérhettem fél órát, ebben is szinte minden benne tud lenni. Fontos hogy a fürdési idők nem voltak beleszámolva, nincs futószalag.

Tina, jó masszázs

  xtreme

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, azaz én beírtam mikor mennék ő pedig elfogadta. Reggel azért felhívtam, hogy minden rendben van-e. Minden rendben volt.

Megközelítés

A GPS odatalál, a cím pontos és egyértelmű. A tömegközlekedési csomóponttól kb. 2...3 perc séta. A meccsekre figyelni kell, mert bezavarhat. Egy sor árnyékos parkoló várt, de ez a túlfejlett parkoló automata megnehezítette a dolgomat, de az autós társak segítettek.

Helyszín

Hatalmas lakás labirintus szerű elrendezés. A lakás szép, de hangulatvilágítás nem teljesen alkalmas a felmérésre. A fürdő új, sok tusfürdővel. A szoba nagy masszázspad és nagy tatami is van benne.

Hirdető külseje

Fekete kétrészes fehérneműben fogadott, mint a szomszédasszony, aki áthív valamit megszerelni, de már az ajtóban kiderül, hogy nem is kell szerelni semmit. Követtem a két fekete combfixet a szobába.

Masszázs

A fürdést követően hason kezdtünk bele, de kértem a légkondi ideiglenes kikapcsolását, mert nagyon fújt. Még fordulás előtt meglestem, hogy a fehérneműtől megszabadult, így alkalmam adódhat mozizni is, melyet a tatami mellett elhelyezett tükörben tehet meg az ember fia. Fentről lefelé kezdte meg a gyúrásomat, úgy éreztem sok csomó van a hátamban, melyeket el is dolgozott. De a lapockám és karom nem könnyen adta magát, mert felfedező útra indult partnerem testén, így ezekben a kicsavart helyzetekben nehéz kimasszírozni a csomókat. Valamit valamiért. Mikor végigért rajtam jött egy finom cicis csúszka, aztán talán még finomabb volt, hogy végig csókolgatta a hátamat. Fordulás következett, most is felülről lefelé haladt kihagyva az ágyékomat, de a szélét azért érintve. Finom csókokkal halmozta el a testemet, ami nagyon jól esett. A kényeztetés után még kaptam egy jó talpmasszázst is.

Kényeztetés

A lábaimat terpeszbe "vágtam", hogy kellő helyet biztosítsak számára. Most megkapta az olajos programot a kis fickó, amiből az előzőekben kimaradt. A hevületet fokozva szájjal is rásegített. Mikor egészen mélyen elnyelte, mondtam ezt nem fogom sokáig bírni. A időt jól beosztotta, gondolom más sem bírja tovább. Folytatta a simogatások, masszírozások, gyömöszölések végtelen folyamát, melynek hatására a felszínre tört a forrás egy rövid figyelmeztetést követően. Még egy kis gyömöszölés és teljesen kész voltam, mondjuk beszélni még nem tudtam :-)))))). Rövid pihi zuhany és fájó búcsú, arcra puszikkal.

Elszámolás

A telefonban említett díj a helyszínen sem változott, melyet előre oda szoktam adni, mert utána már nem jut eszembe.

Tina, jó masszázs

  cleaner

Egyeztetés

Telefonon hívtam, egyből felvette, és készségesen tájékoztatott mindenről kedves csilingelő hangján. Könnyen ment, Vele beszéltem. Már a telefonban éreztem, hogy jó lesz találkozni Vele.

Megközelítés

Minden probléma nélkül, könnyen megközelíthető, autóval mentem .

Helyszín

Épület külsejét nem jellemzem, mivel nem ez a lényeg, a lakásb érve kellemes fogadtatásban volt részem, mind a lakás mind MARTINA
személyében. A lakás nagyon szép, ízlésesen berendezve, kellemes illat, és pazar enteriör.

Hirdető külseje

Élőben is elradagó, a képeken a személyisége nem "látható", élőben ez még társul a szépségéhez. Az adatlapján minden kiírás megfelel a valóságnak.

Masszázs

Másfél órára érkeztem, cipőt levettem, és kedvesen bekírésrt a szobába, ahol egyből le is vetkőztem, és siettem átesni a tisztálkodási ceremónián, hogy minél előbb Vele lehessek. Előtte megkérdezte, mit szeretnék inni, figyelmes, mire végeztem a tisztálkodással, már elő volt készítve minden a kellemes időtöltéshez, egy kis bugyikába várt.
Megkért, hogy feküdjek az ágyra, engedelmeskedve a hátamra feküdtem, Ő meg mellém. Mintha érezte volna az esély egyenlőtlenséget, hamar megszabadult a bugyikától is :) Beszélgetéssek kezdtük, pár mondat után megkérdezte, hogy mivel kezdjük. felvezetésre került a választás, jeleztem, hogy olvastam a csúszka masszázsáról, ami nagyon kíváncsivá tett, így hát azt kértem, hogy ezzel kezdjünk.

Kényeztetés

Előkerült az olaj, és kellő mennyiséget kaptam mellkasomra, majd magát is bekente a tényleg szenvedélyes csúszka masszázs élményhez. És kezdetét vette a csúszkálás. Hát azt kell mondjam, hogy előttem szóló kollégák minden betűje igaz, amit erről írt :)
Nagyon érzi ezt a műfajt, és nagyon tudja, hogy hogy jó. Jól használja a testét, és tényleg egy szenvedélyes csúszka masszázs élményt éltem át. Nem cicis csúszka volt, hanem teljes testét használja. Közben lehet simogatni, sőt kérte is, igényli a kölcsönösséget. Sok féle pozicíóban csúszkált rajtam, először a klasszikus, hagyományos pózban kezdte, lovagló pózban ingerelte nemesebbik szervem, közben finoman a számra hajolt, és nagyon érzéki csókokkal is megajándékozott. Kis idő múlva lejjebb ereszkedett, és a cicik között is megjáratta férfiasságom, egyre jobban közelítve szájával hozzá, majd egyszer csak arra lettem figyelmes, a szájával kényeztet. Nagyon érzékien tud kényeztetni, inkább ezt a vonalat képviseli, semmi pornó feeling, inkább a barátnő feeling jellemzi. Játszott vele, először csak a makkal, majd kicsit a herékkel, és fokozatosan hódította meg a teljes hancúrlécet. Majd ezután felhúztem magamhoz, kis csók, és nekem háttal folytatta a csúszkálást. Ekkor teljes rálátásom volt a gyönyörű puncira, mely tényleg nagyon szép. De nem csak szép, hanem nagyon finom is, hiszen ekkor már tolta a gyönyörűséget egyre közelebb az arcomhoz, majd egyszer csak belekóstoltam. :) Közben Ő sem tétlenkedett, hanem finoman ápolgatotta a velem egykorút. Így is lett vége az első menetnek, élve az extrával. Robbanás után is levezette szépen a élvezésem, nem sietett sehova el, hagyott szépen lenyugodni, és csak utána feküdt mellém, felajánlva, hogy ha már a földön járok, akkor vegyek egy újabb frissitő zuhanyt.
Miután mellém feküdt, nagyon jót és hosszan beszélgettünk, nagyon értelmes Hölgy, komoly dolgokról tudtunk beszélgetni, nem csacsogás volt. Közben finoman simogatott, ezzel is ébren tartva a vágyat bennem a következő körre.
Majd zuhany, kis felfrissülés, és kezdőtött a második felvonás, ami teljesen megegyezik az elsővel.
Kértem, hogy hadd élvezhessem még egyszer a szenvedélyes csúszkáját, illetve szájának melegségét. Közben én is kényeztettem, majd éltem a lehetőséggel, hogy én is csúszkálhassak egy kicsit. Eddig ilyet nem tettem, még senki nem ajánlotta fel, ezért nem sok gyakorlatom van ebben, de nagyon jó és izgalmas élmény. Ezt fejlesztenem kell!
Majd mikor már úgy éreztem, hogy kicsúszkáltam magam, fordultunk, és Ő folytatta. 69-ben lett ismét végem. Most sem volt kapkodás, sietés, hagyott szépen lenyugodni, és újból kértem, hogy feküdjünk kicsit egymás mellett. Kicsit még beszélgettünk, majd rákérdeztem az időre, ami sajnos már lejárt. Így újabb zuhany, és érzékeny búcsú...

Elszámolás

Érkezéskor , ahogy telefonon megbeszéltük .

Tina, lehetne jobb masszázs

  GaboGx

Egyeztetés

A közelben keresgéltem de nem volt különösebb választási lehetőségem.
Arra gondoltam hogy a korábbi sikertelenség után talán érdemes lenne egy ismétlésre.
Telefonon viszonylag hamar elértem és rövid beszélgetés után egy későbbi időpontban egyeztünk meg.

Megközelítés

A helyszín jól megközelíthető többféle tömegközlekedéssel is.
Parkolás éjjel nem gond, parkolási lehetőség van.
Cím pontos és egyértelmű, ismét könnyen odataláltam.

Helyszín

Új építési épületben lévő modern berendezett lakás.
Tágas nappali, konyhával ahol az elválasztó mögött, az ott lévők tévéznek és beszélgetnek.
Nem tudom eldönteni, hogy nem egyedül dolgozik-e vagy családi élet zajlik?
Mindenesetre zavaró.
Szoba berendezése egyszerű, egy nagy dupla széles matrac a szoba bal sarkában, széles műbőr ülőke a ruháknak, hangulatvilágítás, gardrób.
Fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, tisztaság, két törülköző, tusfürdő és szájvíz pohárral.

Hirdető külseje

A bejárati ajtó mögött jótékony félhomályban fogadott a fekete hajú mosolygó nő, egy fehérnemű kombóban ahogy kell.
Belépéskor kaptam egy ölelést.
Fekete hosszú haja hátul lófarokban befonva (praktikusan) arca karakteres, alakja átlagos, van pocak.
Most már több arcos képe is van fent, de így sem egyezik a valósággal. Talán több a retus vagy az erős smink, nem tudom okát.
A valóságban kevesebb sminkkel sokkal idősebbnek látszik.

Masszázs

Cipő levétel után a szobába invitált, ahol ruháimat a dupla ülőkére helyeztem és a fürdőbe indultam. A fürdőben tisztálkodás közben újból zavaró módon erősen behallatszott az előtériek hangos beszéde.
A fürdőből visszatérve a szobában Martina megszabadult melltartójától és szabadá tette nem nagy de gravitáló melleit.
Az aláfestő zenét a rádió szolgáltatta még mindig, a hangulathoz egyáltalán nem illő mostani disco stílusú dübörgéssel. Nem olyan mint korábban de semmivel nem jobb.
A szobában megölelt, kaptam néhány kis csókot ez után a tatamira heveredtem. Kérdésére a közepesnél nem erősebb masszázst kértem.
Masszázs krémet kenve a lábamra kezdte meg a masszázst.
Vádlimtól haladt a gerinc mellett a vállig. Masszázsa az izmok "gyurmázása" volt, gerincem mentén mikor testem dagasztotta mindkét kezével, a körmei újfent belém mélyedtek. Igen kellemetlen volt.
Igazából markolászás volt. Alapvető masszázs elemek mint pl. simítás elmaradtak és elnagyoltnak éreztem az egészet.
Az sem javított hogy a vége felé a lábaim tövét és a fenekemet vette kezelésbe és intenzív benyúlásokat is kaptam.
A masszázs végén elmondta mennyire szeret masszírozni, de ezt nem nagyon vettem észre.

Kényeztetés

Fordulás után mellém feküdt össze ölelkeztünk csókot váltottunk, kicsit játszottam melleivel, kalandozott a kezem is. Az ő keze combomat simogatta majd farkam felé tévedt. Rá is fogott a már éledező farkamra miközben az én kezem is lába közét kutatta, csak eközben egymás útját kereszteztük.
Átkarolt lábával és keze erősen rá fogott a felébredt szervemre. Mondtam, hogy óvatosabban és játékosabban kezeljük egy kicsit a dolgokat, nem kell úgy sietni nem akarok úgy járni mint előzőleg.
Felvázoltam röviden az esetet, megemlítve az akkori élesztgetés közbeni egyáltalán nem higiénikus és veszélytelen puncicsúszkát is. Ekkor már emlékezett a történetre.
Mindez persze nem volt jó hatással rám, és lehetett újból kezdeni az élesztgetést.
Ezért lábaim közé ült, és krémmel ellátott farkam kézimunkázásába kezdett.
Igyekeztem elvonatkoztatni minden külső zavaró hatástól (zene) és a kellemetlen emlékektől, hogy hatásos legyen a kezelés. A farkam élesztését erős álomból kellett feltámasztania. Keze mellett a száját is többször bevetette, felváltva hogy valami keménységet majd eredményt érjen el.
Lágy ellazulás helyett inkább az eredményességre koncentráltam, és tevékenysége után sikerült eredményt produkálnom.
Nem volt említésre méltó de végül elsült a dolog, nem kellett semmiféle puncicsúszkát bevetni.
Kis pihenő és törölgetés után a fürdőbe vettem az irányt, ahol ismét halhattam az előtérben lévők hangos beszélgetését.
Öltöztem majd távoztam.

Elszámolás

Elszámolás a megbeszéltek szerint.

Martina40, egyeztetési probléma masszázs

  Mike_Sanders

Egyeztetés

Könnyű volt az egyeztetés,fél óra múlvára kaptam időpontot.

Megközelítés

Récsei center közelében van,éjjel már ingyenes a parkokás.
Nem írok pontos címet .

Leírás

Sajnos nem jött össze mert amikor a megadott időpontra odaértem nem vette fel a telefont,vártam még 10 percet de akkor sem,majd eljöttem.
Küldtem neki egy sms t hogy ez nem volt szép.
Visszaírt hogy megcsúszott a vendéggel,érdekes módon amikor hívtam épp ráért,és a hívástól számítva 20 perc telt el mire odaértem.Egyszerűen még valakit elvállalt nekem meg elfelejtett szólni.