Bianka Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Bianka, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Néhány kicsöngés után felvette és egyeztettük a részleteket. A megbeszélt időpontban jelentkeztem nála, természetesen nagy örömmel.

Megközelítés

A kerület egy forgalmas helyén van Bianka rendelője. Villamos van a közelben, de én autóval voltam. A parkolásnál észnél kell lenni de megoldható. Természetesen itt már minden hely fizetős, de nem a drágábbik fajta. Jól megközelíthető helyen van a tetthely.

Helyszín

Viszonylag új építésű házban van a szépen berendezett, modern lakás, amiben rend, fegyelem , tisztaság. A fürdő is tiszta, valamint mindennel felszerelt, amire szüksége van a fáradt vándornak. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

A képeken látható bombázó hölgyemény Bianka. Helyes arcocska, szuper keblek, izmos popó, szűk, meleg punci. Szóval nagyon csinos, izgató lány Ő.

Action

Nagyon izgató textilben fogadott, amiben már láthatóak voltak a szuper ikrek. Rögtön éreztem, hogy jó helyen vagyok. Kértem a törölközőmet és elvonultam zuhizni. Mikor visszaérkeztem az ágyon feküdt. Apró csókokkal, simogatással kezdtünk, miközben lekerültek róla a felesleges textíliák. Kezelésbe vettem a ciciket mert nem tudtam betelni vele, mondjuk az egész aktus alatt.Kicsit behelyeztem a didkókba a bájdorongomat. Lekerültem délre. Alaposan kinyaltam na és persze kezelésbe vettem a szépen kiemelkedő, megduzzadt csiklóját is. Újjal is tüsténkedtem egy kicsit a Résben, meg a csikló és környékén. Érezhetően jól esett neki, szaporábban vette a levegőt, kipirult, cicik, csikló megduzzadtak meg minden. Tudattam vele, hogy eljött az Ő ideje. Kezelésbe vette az én csúnyámat. Tövig bevette, miközben a golyóimat morzsolgatta a kezével, majd fordítva, a golyó kerültek a szájba és a bré a kézbe. Majdnem eldurrantam, ezért kértem a gumimat. Misszibe küldtem be a köpködő sárkányt körülnézni a barlangba.Szépen, finoman mozogtam, teljesen kihúzva majd tövig bevágva. Kértem, hogy menjünk át kutyusba. Megtettük és így erőteljesebben döngöltem meg hátulról. A hanghatásból ítélve így is jól esett neki. Kértem ismét, hogy forduljunk meg és gyönyörűen meglovagolt, úgy hogy kezeim a ciciken, vagy a csípőjén. Kérdeztem, hogy mi módon fejezzük be, amire azt közölte, hogy missziben. Udvarias fiú vagyok, így ebben a poziban vertem be a kápót, most egy kicsit erőteljesebb formában. Na és akkor jött a fehér láva és jól megtöltöttem a gumit a fehér anyaggal. Szép, egészséges, férfias kielégülés volt. Némi pihegés után kigabalyodtunk egymásból. Szerszám tisztogatás jött, majd öltözés. Kicsi duma a világ nagy dolgairól és eljött a búcsú és indulás ideje.

Elszámolás

Az aktus előtt adtam oda a pesti átlagnak megfelelő csokrot. Extrákat nem vettem igénybe, mert alapból minden benne van , amire szükségem van.

Bianka, felejthetetlen szexpartner

  Nyaralok

Egyeztetés

Már ahogy felvette a telefont , tudtam , hogy jó vége lesz a dolognak . Buja hangja erotikával fűszerezett , igazi zene volt a füleimnek . Az egyeztetés ment mint a karikacsapás .

Megközelítés

Autóval mentem , a Mester utcában parkoltam le . Onnan már csak egy perc volt a kis utca ahol található .

Helyszín

Régebbi ház , lakás jó állapotú , fürdő tiszta és jól felszerelt . Szoba kicsi , de célnak megfelelő .

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő , de még mennyire . Az arca meseszép , szemei igézőek , és amikor mosolyog az maga a csoda . Vonalai finoman íveltek . Mellei pont a lapátkezembe valók , tapintásuk kellemes és nagyon érzékenyek .

Action

Érkezést puszi követte , közbe alig bírtam levenni a szemem a gyönyörű arcáról . Beszélgetni kezdtünk , már a hangja is izgató volt . Aztán mentem a fürdőbe . Zuhany alatt az járt a fejembe , hogy ennek a nőnek én örömet akarok okozni és mennybe akarom repíteni . Amikor a szobában az ágyra kerültem . Egyből a nyakába csókoltam , azonnal megremegett , na ez jó . Rögvest folytattam is és csókóltam ahol értem . A melleinél leragadtam , isteni volt kényeztetni. Aztán gondoltam meglátogatom a kelyhét . Isteni finom illata van , örömmel fúrtam a combjai közé a fejem . Finoman kényeztettem , amikor elkezdett hullámozni a mellkasa kicsit intenzívebben izgattam . Aztán szorító combok , zihálás és remegés . 1-0 ! Nem maradt adósóm . Kis pihegés és beszélgetés . Majd csókjaival kezdett kényeztetni , nem rontott ajtóstól a házba , szépen finoman húzott fel az érintéseivel. Majd amikor a szájába kerültem akkor kezdődött az igazi varázslat . Először épp hogy csak érintett , mint a tavaszi szél . Finoman először a tövétől a végéig . Ezt párszor megismételte ,majd magába szívott . Először iit is nagyon finoman , óvatosan kényeztetett . Aztán ahogy érezte , hogy fokozódik bennem a tűz , egyre hevesebb lett . Ekkor már kb vitustáncot járt a testem az élvezettől , majd megkegyelmezett és akkorát szívott rá , hogy beindította a Vezúvot . Kisebb eszméletvesztés és földöntúli gyönyör járta át a testem . Kicsit pihennem és regenerálódnom kellet , vízzel kínált . Majd 69-ben találtuk magunkat , isteni volt egyszerre adni és kapni . Még intenzívebb volt a franciája ahogy kényeztettem . Már mind a ketten a fellegekben jártunk , de tudtam , ha most így megyek el , nem lesz harmadik menet .(bár nagy kedvem lett volna ) Kértem , hogy gumizzon fel . Papás mamásba kezdtük , folyamatosan egymás szemébe merültünk el és csókokkal ostromoltuk egymást. Igazi kéjmámorban voltunk . Aztán fölém kerekedett , könnyű lovaglás , vágta , mindent előadott , a csípöjével nyolcasokat rajzolt . Aztán még kutyusba fordultuk , markoltam a csípőjét és húztam magamra amennyire csak bírtam , már amig bírtam ,de nagyon gyorsan eldurrantam . Annyira elszálltam , hogy nem is tudom , hogy ő ,hogy végezte . Az egyik legjobb élményem volt .

Elszámolás

Amikor oda értem hozzá.

Bianka, jó szexpartner

  Mukesz

Egyeztetés

Párszor már kerestem ,nem sok sikerrel . Most végre szerencsével jártam . Hamar megbeszéltünk mindent , nagyon kedves volt.

Megközelítés

Villamossal mentem , aztán besétáltam a Mester utcán ,és befordultam a megadott kis utcába . Talán 10 percnyi séta volt .

Helyszín

Lakás a célnak megfelelő . Nem tudom , hogy egyedül dolgozik-e ,senkivel sem találkoztam . A dolgozó szoba nem sokkal nagyobb mint az ágy ,de teljesen megfelelő . Fürdőszoba tiszta , és megfelelően felszerelt .

Hirdető külseje

Én kimondottan szép nőnek mondanám . Szépen gömbölyödik mindenhol ahol kell . Arca nagyon vonzó ,egész nap el tudnám nézni. Mellei finom tapintásúak és nagyon érzékenyek . Punci tükörsima és gyönyörűen formás . Popsi nem kőkemény ,de még a szuper kategóriába sorolható .

Action

Megérkezésemkor már az ajtóban egyből elvarázsolt . Miután bementünk kicsit beszélgettünk , ami nagyon kellemes volt , mert nagyon értelmes Nő . Sajnos erre nem volt túl sok idő , mert még tisztálkodni is kellett . Miután végeztem a fürdéssel már az ágyon várt, a látvány kimondottan felvillanyozó volt , három méter megtétele alatt vigyázz állásba kerültem . Melle feküdtem, megöleltem, amit Ő azonnal viszonzott is .Végig csókoltam a nyakát, melleit , simogattam egy picit amit kimondottan élvezett, majd Ő tepert le és gyengéden kezdett kényeztetni . Amikor a szájába kerültem , az valami csodálatosan jó érzés volt, kértem hogy folytassuk 69-ben , ügyesen megfordult és Én belevetettem magam a mézédes puncijába , kezemmel közben a csodálatos popsiját simogattam. Élveztem , hogy mennyire tetszik Neki, egyszer csak összerándult, és elélvezett. Majd ledőlt mellém . Kacagva megjegyezte , hogy Én vagyok a vendég és nekem kellett volna elélveznem . Mondtam , ami késik ,csak később jön . Gyors gumihúzás majd missziben kezdtem felfedezni belülről. Igazi szeretkezés volt , folyamatosan próbáltunk örömet okozni a másiknak . Nem váltogattuk a pózokat , finoman szeretkeztünk . Az egyre gyorsuló mozgásnak meg is lett a gyümölcse . A robbanás után még sokáig egymás karjaiban voltunk . Aztán mentem tusolni és indulni .

Elszámolás

A beszélgetés közben rendeztem .

Bianka, felejthetetlen szexpartner

  Töviglöki

Egyeztetés

Egy ideje szemeztem már Bianka hirdetésével, aztán kedden küldtem egy VTR-t. A biztonság kedvéért később felhívtam, hogy látta-e a kérésemet, így aztán telefonon is megbeszéltünk mindent. Ezután a VTR-t is visszaigazolta. Flottul ment az egész.

Megközelítés

Mester utca egyik keresztutcája, könnyű megközelíteni. Habár az utcában nehézkes a parkolás, a környéken azért meg lehet állni. BKV-val legkönnyebben villamossal lehet hozzájutni. Én speciel sétáltam, mivel a kerületben lakom, így 10 perc alatt odaértem.

Helyszín

Újabb építésű ház átlagos méretű lakása. Rendesen, tisztán karbantartott az egész kecó, a fürdőben ívesen körberakott tusfürdők versengenek a használatért. A törcsi tiszta és száraz. A szobában kinyitható kanapé, mely meglepően kényelmes volt és nem nyikorgott, mikor döngettünk :) Redőnyök leengedve, kellemes hangulatvilágítás felkapcsolva.

Hirdető külseje

Bianka igazán szép lány. Arca nem okozott meglepetést, mivel van arcos képe. Mosolya kacér, hangja a telefonban kicsit kimértnek tűnt, de élőben nagyon kedves és szexi.
A teste bombajó, a képekhez képest talán kicsit vékonyabb, de nem kórosan sovány. A tetkók megleptek, de ízlésesek voltak, nem zavartak. Cicik remekbe szabottak, mindene puha tapintású, mint a selyem. Egy fekete átlátszó ruciban fogadott, alatta fekete bugyi volt.

Action

Kapu előtt hívtam, kért pár percet, majd visszahívott, mikor mehettem. Felsiettem a lépcsőn, ajtón kopogtam. Beengedett és széles mosoly kíséretében adott két puszit. Cipő levétel után bevezetett a szobába, megbeszéltük a lényegi dolgokat, és (mivel először voltam nála) elkérte a rózsákat. Ez természetesen érthető. Elmentem egy gyors zuhanyra, szájvizezésre, majd vissza a szobába. Közben zenét kapcsolt (megkérdezte, hogy nem zavar-e), és az ágy mellett állva elkezdtünk ölelkezni. Kicsit mozgott is a zene ritmusára. Csókoltam a nyakát, száját (nem nyelvesen, csak úgy puszilkodva), majd kihámoztam a ruhából és simogatni, csókolgatni kezdtem a melleit. Lejjebb csúszva lehúztam a bugyiját is, és a szép, sima, illatos puncit kezdtem csókolgatni. Hamar lefektettem az ágyra és alaposabban kezelésbe vettem, lábait felemelve alaposan benyaltam neki, szinte csókolóztam a kelyhével. Mély sóhajokkal, csukott szemmel élvezte ezt. Egy idő után felálltam, ő az ágy szélére ült és a farkamat vette kezelésbe. Érzéki, szembenézős francia vette kezdetét, majd ráfogtam a fejére és finoman, de határozottan mélyebbre toltam. Nem okozott neki gondot, szinte teljesen eltüntetett a szájában. Aztán feltérdeltem az ágyra, és úgy szopta tovább a farkam, jó nyálasan. Itt már keményebben toltam a szájába, de egy-két gag reflextől eltekintve simán vette a ténykedésemet. Nemsokára gumit kértem, amit gyorsan felrakott, majd hanyatt feküdt és missziben kezdtünk. Tulajdonképpen így is maradtunk végig, annyit változtattunk, hogy a vállaimra tette a lábait. Így aztán igazán mélyen tudtam benne lenni, ami neki is eléggé kedvére volt, ennek hangot is adott. A lábait még szélesebbre tárva, szinte a teste mellé lenyomva dugtunk. Aztán a tempót fokozva, lábaimat kinyújtva nyársaltam fel, csattogtunk rendesen. Az egyetlen (számára) kényelmetlen dolog az volt, hogy a fejét párszor beütötte az ágy karfájába, így aztán odatettem a kezem, hogy tompítsak rajta. De a mozgást nem hagytam abba, mert már éreztem, hogy közel a vég. Így is lett, óriásit élveztem a gumiba. Lenyugvás után szétváltunk, leszerszámozott, megtörölgetett, majd mellém feküdt. Nagyon jót beszélgettünk, de egy idő után megkérdezte, hogy szeretnék-e még egy kört. Igenlő válaszomra a lábaim közé helyezkedett és ismét a szájával kezdett izgatni. Habár nagyon jó volt, de éreztem, hogy ebből nem lesz második menet, mert teljesen kifacsart az első. Így összebújtunk, beszélgettünk, a melleit simiztem és csókolgattam, tiszta barátnős volt az egész. Időnk végéhez közeledve még felajánlott egy tusolást, de nem éltem vele, mondtam, hogy majd otthon. Így hát felöltöztem és elbúcsúztunk. Kedvesen invitált, hogy legközelebb is szívesen vár.

Elszámolás

Extrák nincsenek, mert amit vállal az az alapban van. Így aztán nagyon megérte.

Bianka, jó szexpartner

  liverpool

Egyeztetés

VTR-en történt, majd a kapuból hívtam a randi időpontjában.

Megközelítés

Mester utcánál rendel. Szóval a BKV tökéletes, az autóval a parkolás szerintem elég nehézkes lehet.

Helyszín

Célnak megfelel. Nem egyedül rendel, de jó a logisztika. A fürdő átlagos, nagy törölköző, sokféle tusfürdő.
A szobában van két kisebb fotel, meg egy kihúzható kanapé a lényegi részeknek.

Hirdető külseje

A képekhez képest vékonyabb. Bomba cicik, selymes bőr, aranyos, bájos arc. Csacsogós, kissé bohókás hölgy. A kor stimmel.

Action

Rövid csókolózás után,- ami nem nyelves - jött egy kis bemelegítő lágy szopás. Utánna én nyalakodtam ki magam, amit láthatóan élvezett. Majd kérte a farkamat. Én térdeltem, ő oldalt feküdt. Így szopott le, illetve a végén én vertem a szájába. A végén bájosan megjegyezte, hogy mindet lenyelte. :)
Szinte pihenő nélkül rábukott a már ismét meredező játékszerre. Itt már ő rátette a kezem a fejére. Hát jó, akkor jött egy kényszerfranciás szopatás. Nem volt teljes mélytorok, de 3/4-ig lement neki. Majd felszólított, hogy őt idézve, "basszam meg". Mit lehet ilyenkor csinálni?! Missziben raktam ne neki, s jó 10 perc kemény dugás jött. Majd egyszer csak mondja, hogy látja raktam, az arcára akarom verni. Nem ez volt a tervem, de ezután még pár lökés volt, majd a gumit lerántva az arcára, szájába élveztem. 35 perce voltam ott s már 2x kivégzett. Majd kölcsönös simogatás után megpróbálkoztam még egy kemény szopatással, de sajna ehhez már kevés volt az idő.

Elszámolás

Korrekt csomagár. Előre kérte, de én ebből nem csinálok problémát.

Bianka, nagyon jó szexpartner

  alG

Egyeztetés

Bianka amióta az oldalon hirdet bekerült a kedvenceim közé. Másfél hete telefonon már egyeztettünk, de akkor az általam kért időpontban csak rövidebb időre tudott volna fogadni, akkor a nap folyamán SMS-ben is kommunikáltunk. A randinkra akkor nem került sor, de tájékoztatást kaptam.
Az aktuális találkozóra 11 óra körül küldtem belső üzenetet (a telefonszámomat is megadtam), hogy 14,00-tól szeretnék egy órás programot. 10 percen belül kaptam választ, hogy tud fogadni a kért időpontban, SMS-ben is jelezte, én megerősítettem, majd küldte a címet. Máshol is hirdet, az elérhetőségi állapotát jelzi.

Megközelítés

IX. kerület, Mester u. sarok. A GPS oda visz, parkolás necces és fizetős 600-/óra az adott utcában, nekem szerencsésen pont volt egy hely a közelben. Villamos a Mester utcában. A megadott cím a valós.

Helyszín

Társas ház, kapucsengő, az elektromos zár szarakszik néha, lift van (lépcsőn gyorsabb).
A lakás rendelő intézet (többen dolgoznak, tisztaság, a szobák és fürdők vannak használatban, puritán berendezés). A fürdő még mindig rendben van szerintem (4 napja voltam, most nem vettem igénybe). A szoba tágas, kinyitható kanapé ágy, két fotel, kis asztal, két vitrines szekrény (üres), kommód vagy polc tetején kozmetikai cuccok. Nappal voltam, a redőnyökkel volt a hangulat homály beállítva, de megfelelőek a látási viszonyok. Tisztaság, az ágy letakarva normál méretű takaróval (nem csak csík).

Hirdető külseje

A képek retusáltak, a testalkat nincs korrigálva, tetkók vannak eltűntetve, az arca kicsit módosítva ami szükségtelen szerintem (nem előnyösebb, inkább csak más) rang függően látható több arcos kép is. Az igazi arca bájos, szépnek mondható, keskeny helyes nózi, "szív" száj, szép kék szemek, pajzán tekintet, hegyes nyelv. A fogadó szett: test színű combfix, fekete mini ruha a melleinél csak "madzagok" (van képe ebben a ruciban, amin szinte kiesnek a cickók) és bugyi. Fehér bőr, tetkók, jól szabott feszes arányaiban nagy mellek, formás fenék, keskeny csípő (nem homok óra). Jó illatú, tiszta, pattanás és borosta mentes test felület.

Action

Ismert ajtó, ismert lakás, ismeretlen vendéglátó, de ezen a helyszínen még csalódás nem ért - így indultam volna ebbe a kalandba

Szokásos ajtó mögötti fogadás, egy zavarodott kézfogásos bemutatkozás (majdnem puszis lett, de egy fázissal mindketten lekéstünk), cipő előtérben maradt. Bianka a szobájába kísért, ott átadtam a csokrát (kézből-kézbe, semmi extra), majd megkérdezte hogy szeretnék-e fürdeni, egy határozott nemmel válaszoltam amitől kikerekedett a szeme (szerintem ez a kérdés nem kérdés igazából hanem egy utalás). Mivel láttam a tétova döbbenetet elmondtam, hogy 15 perce zuhanyoztam, kocsival jöttem és csekkoljon le és ha kéri persze elmegyek. Nem kérte.

Zenét indított és kacér mozgással táncikálni kezdett, mellé léptem, magamhoz húztam és csókolózni kezdtünk. Szinte egyből nyelves kölcsönösen, közben még ruhában egymás testét téképeztük fel. Szétváltunk és vetkőzni kezdtem, közben figyelt - várom a lényget kijelentéssel, majd közölte hogy jó lesz.
Az ágyra helyezkedtem miközben Bianka még állva ruhában táncikált, magához hívott aminek nem tudtam ellenállni. Állva csókolózva, egymást simogatva kezdtem vetkőztetni. Kiszabadítottam csodás melleit, markoltam, csókoltam őket. Közben megfelelő állapotba került péniszem, amibe időnként bele akadt partnerem.
A bugyi és combfix maradt Biankán így feküdtünk az ágyra, egymást csókolgatva. Markoltam a melleit, nyalogattam, szívtam a bimbókat, csókoltam a nyakát és közben a bugyiban a másik kezemmel izgattam a puncit. Közben ő is húzott magára és viszonozta csókjaimat.
Bugyi repült a sarokba, Bianka a hátán feküdt a mellkasa fölött térdelve a szájába tettem a meredező falloszom, fejét felemelve szopta, közben a kezemmel 3-4 szer ráhúztam tövig, éreztem a torkát. A szájából kikerültem és én kezdtem a pina nyalásba, nyögdécselés, mocorgás és biztató szavak kíséreték tevékenységemet.
A nedvesség kifogástalan állapotú lett. Gumizás közben csókólózás, majd misszibe kezdtük meg egyesülésünket. Lábai a nyakamban, toltam, löktem, közben mellek és fenék markolások váltva, szemkontaktusban szinte folyamatosan.
Váltottunk kutyába, Ő négykézláb, én térden mögötte, hol a melleit markoltam, hol a csípőjénél fogva kapaszkodtam, időnként a hajánál fogva húztam hátra a fejét magam felé csókokra.
Váltottunk Bianka hasra, egy percre nem váltunk szét, toltam tovább a combján ülve, kezemmel a hátát simogattam, időnként a tarkóját és a nyakát csókolva.
Nyögések és egy-két káromkodás közben (ezek után mindig elnézést kért) az első nagyon ego emelő mondat elhangzott: "irigylem a feleségedet!"
Újabb váltás Ő oldalt fekve én combjai között, az alattam lévő lába nyújtva, a másik elhajtva az útból (az mindenütt is volt). Mind a két kezemet tudtam használni, a melleit markoltam, a fenekét szorongattam, a "szabad" lábát pakolgattam, miközben intenzíven járattam a lucskos puncijában a hímtagom.
És jött a 2. ego emelő mondata: "leszarom mennyi az idő, csak csináld ameddig birod".
Na már nem kellett sok, gyorsabb tempóra váltottam, a hangok erősödtek, Bianka arca angyali szépségűre változott és BUMMM! gumiba el.
Szétváltunk, tisztogatás, ivás, kiterülés. Öt perc maradt az egy órából. Toltunk egy 35 perces intenzív dugást, 15 perc bemelegítéssel.
Az egy órát hasznosan eltöltöttük, nem tudtam meg, hogy milyen beszélgető partner Bianka, de majd talán a 4. alkalom után marad időnk arra is, attól korábban biztosan nem mert nagyon sok dolog van még a listánkon amit ki kell pipálnunk.
Az időkeret letelt +++ uh gyors öltözés, Bianka egy törülközőt tekert magára, a szoba ajtóban bújós búcsú csókok, majd kinézett, de vissza jött még várnom kell, újabb búcsú csókok. Megint kinéz, újra vissza ismét csókváltás, fenék markolással lekísérve. Persze végig tiszta volt a levegő.
Ez egy tartalmas óra volt, duma nélkül, fürdés nélkül, mindketten éreztük, hogy szeretkezni, dugni, baszni akarunk egymással!!

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe, talán nincs is neki. Az alap elég széles uh 3-4 alkalom is kellhet mire rendesen kimerül a repertoár. Kóstoló azért már elsőre is sok mindenből terítékre kerül, az étvágyamat meghozta.

Bianka, jó szexpartner

  Bubus56

Egyeztetés

Már jó ideje nem kalandoztam, de azért figyelemmel kísértem a történéseket. Bianka hirdetése már megjelenésekor felkeltette a figyelmemet, de csak most jött el az idő, hogy a tettek mezejére lépjek. Csábító fotói és az igényeimmel találkozó étlap elhatározásra ösztökélt. Telefont ragadtam dél felé, de sajnos nem értem el. Viszont meglepetésemre kis idő múlva visszacsörgetett. Egyből hívtam is, és jeleztem, szívesen meglátogatnám. Csak a cím volt kérdéses, hogy nekem megfelelő-e, erre rákérdeztem. Mint később kiderült, jobb lett volna a lehetőségekre konkrétan rákérdezni. A megjelent beszik után nem gondoltam, hogy ez fontos lehet. Megegyeztünk egy nem túl késői időpontban, s küldtem is egy VTR-t, amit szóban jeleztem felé. Ezt rövid időn belül visszaigazolta, vár szeretettel.

Megközelítés

A Mester utcát és az Üllői utat összekötő utcák egyikében található a tetthely. Parkolás a közelben esetleges, árszintben a felső kategóriába tartozik. BKK-tól kevés sétával elérhető.

Helyszín

A régi házak közé ékelődött fiatalabb épület. Lift működik, de nem kell sokáig utazni vele. Bejutás kaputelefonnal. A lakást nem mértem fel, ahogy láttam 2-3 szoba is használatban van, de ez nem okozott logisztikai fennakadást. Szobában normál franciaágy, kicsit kisebb lepedővel letakarva. Redőnyök leengedve, ettől kicsit félhomály van. A fürdőben minden kellék megtalálható a felkészüléshez. Ottlétem alatt a telefonról kaptunk zenés kíséretet.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgy fogadott, de valahogy mégis más volt. Lehet, hogy a smink hiánya okozta, amihez én nem ragaszkodok, de nekem nagyon fáradtnak, fásultnak tűnt. Ez a meglátásom be is bizonyosodott, pedig kora délután lévén erre nem számítottam.

Action

A lakásba lépve, bemutatkozás után, apró húsvéti ajándékomat átadtam. Kérdés után a cipőmet levettem, de ekkor már egyedül maradtam. A nyitott szobaajtón bementem, vendéglátóm az ágy szélén ülve várt. Mellé ültem. Ő a lényegre térve rákérdezett, mennyi ideig maradok. Miután ezt tisztáztuk, megkérdezte, akarok-e fürdeni? Természetesen igennel feleltem, s levetettem a ruháimat, egy üres fotelba raktam le őket. Mikor indultam volna fürdeni, szólt, hogy előre kellene rendezni az ajándékot. Ezt hamar elintéztem, mivel ki volt készítve a zsebemben.

A tisztasági kör után visszatértem a szobába. Partnerem még mindig az ágy szélén ülve várt. Lassan kibújt a nem sokat takaró háló szerű ruhából, levette a bugyiját, majd az ágyon feljebb csúszva könyökölt. Közeledésnek semmi nyomát nem tapasztaltam. Mivel említette, hogy fázik, gondoltam, majd én felmelegítem. Dús kebleit kezdtem simogatni, közben nyakába hajolva érezhettem kellemes illatát. Próbáltam volna egy csókkal közelebb hozni magamhoz, ez elől azonban többször is kitért. Nem örültem, de tudomásul vettem, nem vagyok szimpatikus. Így az étlapból -1. Kebleit megpuszilgattam, de nem sok hatást értem el. Ő elég passzívan tűrte próbálkozásaimat.

Mellé térdelve kértem, vegye birtokba a már ágaskodó szerszámomat. Ajkai közé vett, s úgy félig bevéve bólogatott, kis kézimunkával kiegészítve. Az érzés kellemes volt, de elég gépiesnek tűnt az egész. Kértem, vegye be mélyebben, erre közölte, zavarja a szőrzet, nem szereti ha szájába megy. Így gyors egymás utánban kettő mínusz, mélytorok és kényszerfrancia sem lesz. Pedig a hirdetésben ezek alap dolgok, ezért jöttem hozzá. Ki kellene egészíteni "csak borotváltaknak" megjelöléssel.

Csalódásaimon túllendülve gondoltam, megpróbálom én kényeztetni, hátha megjön a kedve. Hanyatt fektettem, a combjai közé helyezkedtem. s egyből a csiklóját kerestem nyelvemmel. Jó ideig foglalkoztam vele, aminek meg is lett az eredménye. Látványosan röppent el. A helyzet azonban ez után sem változott.

Az ágy elé álltam, nehogy a combom begörcsöljön, s kaptam egy nem túl lelkes franciát. Egy idő után gumit kértem, talán így jutunk valamire. Hátulról akartam birtokba venni, partnerem be is helyezkedett. Ujjammal ellenőriztem a bejáratot, s megállapítottam, igen szűk punci vár rám. Nem volt gond a behatolással, Bianka vezette be magának. Szerettem volna tövig merülni az élvezetbe, ez azonban a testtartása miatt nem nagyon jött össze. Pedig aszűk punci igen kellemesen szorított. Gondoltam, akkor legyen vége egy franciával.

Közöltem elképzelésemet, hogy legyen francia végig szájba, lenyeléssel. Ezek is alap dolgok a hirdetés szerint. Erre egyből közölte, nem hiszi, hogy fog ez menni, mert még semmit nem evett aznap. Ekkor délután három óra után jártunk időben. Én azért biztattam, próbálkozzon csak. Bekapott s a szokásos módon bólogatni kezdett. Gondoltam kicsit rásegítek, így a fejére tettem egyik kezem, diktálva a ritmust. Nem sok idő múlva jött a kitörés. Amint érezte, hogy célba értem, azonnal kivett ajkai közül. A második spricc már az ágyon és a padlón landolt, mint a többi is. Miután így kézzel kifacsart, papírtörlőért nyúlt, amiből én is kaptam, majd kisietett a fürdőszobába. Még két mínusz a szájbaélvezés és a lenyelés elmaradása miatt.

Mire én is tisztálkodtam és felöltöztem, Ő már visszaöltözve ült az ágy szélén. Pár szót beszélgettünk, amíg készülődtem, majd elbúcsúztunk.

Elszámolás

Mint írtam, előre kérte a rózsákat, ami nem okoz nekem gondot, főleg első alkalom lévén. Így utólag értékelve azonban úgy érzem, palira vettek. Nem volt korrekt az alapként megjelölt dolgok teljesítésének elmaradása. Csók, mélytorok, kényszerfrancia, szájbaélvezés, lenyelés. Amennyiben ezek a dolgok szimpátia vagy egyéb függőséggel kaphatók meg, azt a hirdetésben fel kellene tüntetni.