Vivien Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Vivien, istennő szexpartner

  Donhuan17

Egyeztetés

>Mivel a Kishölgynél nincs VTR,így reggel levadásztam,mikor villogott a szabad jelzés.Nagyon édi már a hangja is a telóban.Nagycicis napot akartam tartani,végre sikerült is.:)

Megközelítés

>Mivel én mindig húszonöttonna vassal közlekedem,így a BKV-t nem tudom,meg amúgy is vidéki vagyok.Közelben ingyenesen.Alig volt hely már reggel korán.Ismert környék,jól ismert Hölgyekkel.Vakon odatalálok már.:)

Helyszín

>Voltam már itt egy másik cuki Törpillánál.Belépve a nappaliban találod magad.Kis konyharész,amiben szerintem nem főznek semmit.Innen nyílanak a helyiségek.Több szoba,egy fürdő.Mi most a kis szobában voltunk.Szekrény,szék,franciaágy is van.Fürdőkád fügönnyel.Túsfürdő már kevés,sok az üres flakon,viszont most volt Listerine,de felesleges,mert ebben a lakásban a csók nem kap szerepet senkinél.Én már tudtam ezt,így nem ért csalódás a későbbiekben.

Hirdető külseje

>Eszméletlen kis ari Szépség.Kor,súly rendben.Arca nagyon cuki,és vidám.Mellei világbajnokok,alig vártam már h habzsoljam őket.Higénikus lány,ez nekem fontos.Közös pancsi nem volt,de nem fürödni mentem.Kis köntösben fogadott,alatta sexy fehérnemű volt,és ő sem adta oda a bugyiját,mint a kolléganő anno.Úgy látszik itt nem olyan "disznó" vendégek járnak ide,mint jómagam.Hanem inkább azok aki mág a pxnát is szalvétával fogják meg.:DNagyon jó bőr a Drágám,mondtam is neki,h legközelebb hozok zsákot kis madzaggal,és el fogom rabolni.:DÉn leszek a zsákos frodó!:DOlyan mellekkel rendelkezik a kishölgy:85C kosár,echte,olyan bimbókkal,h karcolja az arcod ahogy falod őket,imádom,pont ezért mentem!:)

Action

>Miután a zuhival végeztem bekisért a szobába.Itt oddadtam előre a matekot,amit mondott a telóban.Kis pettinggel kezdtünk.Csók az nincs,vagyha bejössz neki,de annak az esélye szerintem az ötöslottóéval azonos.:DEzt már tudtam,nem s ezért mentem.Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:DZsákot nem nyalja,hiába kéred.Farokverése közepes.Itt inkább ami beiindít egy Palit az a külseje,éa fiatalsága,na mag mellei!:)Aztán neki is megmutattam milyen is falusi Csődőr.:DElőszőr szemből beleültettem,h lovagoljon.Jól csinálja.Puncija nem olyan szűk,mint a kolléganőé,de kellemes.Aztán én jöttem missibe,meg doggyba.Adtam neki jól,főleg úgy,hogy hümmög meg nyög közben.Nagyon jó illuzió volt,olyan fickós lettem a hangjától,mint az állat.Jól kifáradtam,majd elélvezvén nem ugrik le rólad,hagy lenyugodni.Tisztálkodás.Majd összebújva szeretkeztünk egymás nemi szervével játszottunk még.Ujjazni nem lehet,e finoman lehet hangolni a jányt.A vége felé már egész jól rámnézett.Az elején ő sem akart szemkontaktot,de a végére már kaptam tőle.Vidám,nevetgélős,és ne néma,csacsogni is lehet vele közben,ha épp nem hümmög,nyög,vagy liheg,de é jobban lihegtem.A végén én szóltam,h mennem kell már letelt a buttó 60 perc.Nem siettet,ezért is megyek vissza,no meg más miatt is...:))

Elszámolás

>Alapot kértem,azt kaptam.A popsira rákérdeztem,az annyi mint az Aljas....,a film címe!:)Azt mondta,h megpróbálja velem,ígaz ez nem a kedvencem a nőknél,de nála,azzal a fiatal testtel,nagy élmény lenne.Mondtam neki cak akkor,ha ő is élvezi,és jól nyög hozzá...:Ö

Vivien, istennő szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Az oldalon villogott a "most hívhatod". Gondoltam a képek alapján megnézem. Néhány kicsengés után felvette és szerencsére találtunk szabad időpontot. Az előre leegyeztetett időpontban megjelentem nála.

Megközelítés

A kerület egy forgalmas helyén van a rendelő, ami több BKK eszközzel is könnyen megközelíthető. Én gk.-val voltam. A parkolás kis finesszel könnyen megoldható és ingyenes.

Helyszín

Új építésű társasházban egy modern, szépen berendezett lakásban székel Vivien. Rend, fegyelem mindenhol. A fürdő is szépen berendezve, felszerelve minden jóval. A szoba is a célnak megfelelően van berendezve. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

Igazi bombanő, aki szereti a filigrán, vékony lányokat. Az ikrek fenomenálisak. Termetesek és csodálatos állásúak. Kemény popó, szép punci. Nagyon helyes, az a típus, akihez nehezen mersz odamenni mert félsz, hogy elutasítanak, pedig nagyon aranyos csajszi.

Action

Bevezetett a szobába egy fekete köntöst viselve. Itt még nem derült ki, hogy milyen bombanő. Törcsim átvétele után irány zuhizni. Amikor visszaérkeztem a szobába levette a köntöst és egy fekete necc valami takarta testét, de itt már minden látszódott és igencsak tetszett a látvány. Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen. Irány délre és eljátszottam Vivi legbájosabb testrészével. Szépen reagált mindenre. A csiklója nagyon szépen adta magát, megdagadt és tűzpirossá vált. Ujjazással megspékeltem, szerintem elkaptam a G pontot is. Érezhetően élvezte, szépen belucskosodott a nunija és hívogatott befelé. Kértem is a pajzsot és missziben becsúsztattam a ragadozót. Ismerkedésként így mozogtam finoman. Kicsit beleerősítettem majd váltottunk kutyusba. Na így azért alaposan megdöngöltem Vivient. Kimondottan szereti ezt a pózt. Ezután rendesen meglovagolt, aminek a végén a szájával rásegítve a kezében durrantam el nagy boldogan.
Kicsit megtisztogattuk a brét és egy kellemes maszázst kaptam, ami közben kellemesen eldumcsiztunk. Jól esett de hívott a természet a második menetre. Ismét Ő kényeztetett. NF és kézimunka után megint működésbe lendült a szerkezet. Kértem a védelmet ismét és oldalról, hátulról kezdtem bele a munkába. Úgy éreztem, hogy elindult az óvoda alulról, de mint később tapasztaltam korai volt az öröm. Gumi le és a kezébe adtam a végkifejletet. Nf majd utána krémes kézzel verte a bohóc fejét. Már-már eldurrantam de aztán lekonyult. Vivi töretlen lelkesedéssel ügyködött rajtam. Megdolgoztattam, de a végén ujjai között kapott el a jóság és durrantam el nagyon. Felettébb jól sikerült.
Irány a fürdőbe és lecsapattam az óvodát testemről. Utána felöltöztem, majd érzékeny búcsú után irány a hideg, ordasokkal teli, téli világ.

Elszámolás

Az aktus előtt adtam oda a pesti átlagnál kevesebb rózsaszálat tartalmazó csokrot.Mindent megkaptam amiért mentem szóval nem kérdés, hogy Vivi "megéri a pénzét"

Vivien, felejthetetlen szexpartner

  Zsabazsak

Egyeztetés

Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … Budán akadt dolgom és a maradék időben a közelemben kerestem valami finomságot. Vivienre már pár napja fentem a fogam, úgyhogy most kapóra jött hogy pont ráért.

Megközelítés

Kondorosi lakópark. Ez van. Lehet szeretni vagy nem szeretni az ottani lányokat és szituációkat. Mindegy. Megközelítés szempontjából semmi gond a hellyel. Biztonságos és jól utazható. Környék nagyon is rendben van.

Helyszín

Az ötödik emeleten egy kis labirintusos játék után öröm a célba érkezés. Ajtóban puszi-puszi. Utána nagy megkönnyebbülés, hogy tényleg ő az és hogy valóságosak az adatok. Nagy szobában franciaágy. Nem új matraccal felszerelt, ez messziről látszott, de tiszta és kényelmes. A fürdő jól felszerelt és higiéniával sem volt gond. Azt a rusztikus kinézetű, falusi konyhákban már látott szekrény elemet azóta sem értem, hogyan került oda, de ez nem az én gondom.

Hirdető külseje

Vivien 22 éves, 160 cm, 44 kg. Ehhez a törékeny alkathoz képest elég nagy mellei vannak. Kissé aszimmetrikus megjelenésben, de feszes és esztétikus kivitelben. Ha mindez a gyönyörűséghez még nem volna elég, akkor elég csak az arcára nézni. Vivien valóban egy kis tünemény. Baba arc, csillogó szemek, mosolygós száj és huncut tekintet. Percekig csak az arcát bámultam, annyira igéző. Csodálatos szépség. Ritkaság a szakmában az ilyen minőség.

Gerincén van egy hosszabb írás. Az élet nehézségeire figyelmeztető tetoválást csak tükörből olvashatja el, ha akarná, de talán neki nem is szükséges, mert a leckét megtanulta már.

Puncija simára borotvált. A szeráj bejárata kisebb szárnyakkal szegélyezett rózsaszínű. Rés egy picit megnyilva fogadja látogatóit. Lentebb van a jóval szűkebb bejárat (hátsó ) különleges vendégek számára.Meghívómat oda az érkezésemkor bemutattam, de aztán a méreteim miatt nem sikerült bekerülnöm a VIP társaságba. Ez bocsánatos bűn, nem sértődtem meg. Vivien és én percekig küzdöttünk, mindenféle síkosítóval és trükköket bevetve hogy bekerüljek a prominensek közé, de hiába. A mutató ujjammal és zselével gondos előkészületeket megtettünk, de a főnök fent akadt a tű fokán.

A végén az erre befizetett jegyárat visszatérítette. Hatalmas respekt jár ezért neki.

Action

Alapból barátnős feelinget szolgáltat.

Ezt az elején elmondta, hogy neki szüksége van elöljáróban egy kis ráhangolódásra. Ezt simogatással, finom érintésekkel és puszikkal valósítottam meg. Teljes mértékben viszonozta ezt a lágyabb felvezetést. Mindketten beindultunk azt hiszem. Én jobban,ő kevésbé.

Miután az erogén zónák felfedezésre kerültek és rajta az ingerek bejáratódtak, onnantól már nagyobb lendületet vehettünk a kényeztetés terén.Franciája kellemes. Sőt nagyon is jó. Nem pornós, nem nyálba-tocsogós, nem torkos csütörtökös, hanem egy klasszikus érzéki francia. Finoman és hatékonyan szopizik. Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol. Ez a hang, amit kiad, az izgalmi fokkal és tempóval változik. Először fura volt, de utána rájöttem, hogy nagyon is serkentőleg hat rám. Na meg persze a nézése. Olyan szemkontaktust vett fel velem, annyira tetszett, ahogyan a szép arcával oboázott,hogy alig bírtam magammal. Kértem is hogy minél hamarabb öltöztessen fel és vágjunk bele a szexbe.Először misszibe hatoltam belé. Olyan szép volt, ahogyan ott feküdt, széttett lábakkal, gyönyörű hab testével és csillogó nézésével. Lassan toltam be, majd húztam ki és újra be koppanásig. Amikor már teljesen összeszoktunk lehetett csapatni nagyobb fokozatban is. Csattogott a zacseszom a popsiján.

Aztán én kerültem alulra. Meglovagolt, de rendesen. Melleivel alig bírtam betelni. Csodás látványban volt részem. Megjegyzem a dugás közben is hallatta azokat a furcsa duruzsoló hangokat. Eszelősen jó lány.Aztán kölcsönösségre váltottam. Nyalásomat nem utasította vissza, tetszett neki, de különösebb diadalmenet nem lett belőle. Őszinte volt, megmondta, hogy ma már tutira nem jön össze. Se velem, se mással. Korrekt. Inkább legyen ez, mintsem túljátssza a szerepét.

Aztán hátulról folytattuk. Kutyusosban is eszméletlen jól nézett ki. És azok a hangok megint…Őrület.

A popsi ideje ekkor érkezett el. Zselével jól bekentem az ánuszát. Aztán kezdésnek az ujjammal próbálkoztam. Csak óvatosan, lassan, ahogyan kérte. Perverz mód izgató volt, ahogyan az ujjbegyemmel éreztem, ahogyan a hüvelyében mozog a farkam. Higgyétek el úgy bevágtam volna neki, tövig, de nem vagyok egy állat. Azt akartam, hogy ő is kívánja a farkamat. Kivettem a dákeszomat bekentem síkosítóval és a hátsó bejárathoz illesztettem. Csak tartottam a pózt, vártam, hogy majd hupsz, besiklik. Minden lélegzet vétellel, egy milliméterrel beljebb is kerültem. Szinte éreztem a szívének dobogását a farkam hegyén. Lüktetett a gyűrű és az én farkam is. Ficánkoltam a bejáratban, de piszkosul szorított. Csak nem nyelte el karimáig. Onnan már ment volna, tudom. Amikor már azt hittem, hogy most beszalad, akkor hirtelen összeszűkült és kezdhettem teljesen elölről mindenfolyamatot. Tágult-tágult és valamennyit bejutottam, de csak nem jött össze a partraszállás.

Úgyhogy nem volt más hátra, mint sem levettem a gumit és kértem, hogy szájjal fejezze be nekem. Tündérke elém térdelt és szájjal jól lerendezett. Amikor a kitörés megkezdődött, átváltott kézi üzemmódba és a melleire irányította a spriccelőmet.

Aztán gondoskodott arról, hogy minden eredeti állapotában legyen. Megtörölgette magát, rendet rakott az ágyon, én meg kimentem addig zuhanyozni.

Elszámolás

Elején figyelmeztetett, hogy addig semmi sem fog történni, amíg piszkos dolgokat le nem rendezzük. A popó sikertelensége miatt nem ért veszteség. Persze sajnálom, hogy nem jött össze, de így is egy nagyszerű élményben részesített.
A száraz üzleti jelleg akció közben nem volt érezhető.

Vivien, nagyon jó szexpartner

  Stellar

Egyeztetés

A kiírt időben, mikor jelezve volt az oldalon hogy hívható felhívtam. Pár kicsengés után felvette, telefonját ő kezeli, és tájékoztatott az árakról. Egyeztettünk időpontot és a címet is megkaptam.

Megközelítés

Kondorosi lakópark. A lakást könnyű megtalálni a cím eltéveszthetetlen, navi pontosan oda visz. Parkolni könnyen lehet a környéken, és közösségi közlekedéssel is könnyen a helyszínre lehet jutni.

Helyszín

Emeleti lakás. A liftet bénaságomra nem találtam meg, ezért lépcsőztem, ami nem volt kellemes erre a szintre. A lakás rendezett, előtérben egy amerikai konyhás szoba. A WC a fürdőtől szeparálva van a baszoba mellett. A fürdő a célnak megfelel, habár a kilépő itt is full vizes volt. Fürdőkád, nagy kiszereléses tusfürdő, eldobható műanyag poharak a szájvíznek. Minden alapvető higiéniás elvárás szerintem adott Vivinél.
A baszoba elhelyezkedése talán picit nem szerencsés, mivel pont a folyosó mellett van, és egy hatalmas ablakon sütött be a tavaszi napsugárzás a szobába, félig leengedett redőnynél. Aggodalmamat fejeztem ki, hogy ez lehet nem annyira komfortos számomra, végül is nem szeretnék élő műsort a folyosón közlekedőknek szolgáltatni. Vivi biztosított róla, hogy ez nem történne meg, mivel sötétített az ablak üvege. Ezt elhittem, de azért kérésemre a redőnyt lehúzta teljesen. A baszoba teljesen funkcionálisan van berendezve. A központban egy franciaágy van, ami a szoba 80%-át elfoglalja. Sarokban egy szék, amire lehet pakolni, és egy éjjeli szekrény amire Vivi pakolta a munkájához szükséges eszközöket. Egyedül dolgozik a lakásban elmondása szerint, ami szerintem is így van.

Hirdető külseje

Vivi egy gyönyörű arcú, természetes szemöldökű(nem össze vissza tetovált), kék szemű, és nagy természetes mellű lány. A hangja is kellemes, és fiatalos. A magassága, súlya is a kiírásnak megfelel, nincs szerintem a képeken retus. Egy tetkójára emlékszem, ami a hátán van hosszában, és egy a kezén. Nem zavaró, a képeken a haja eltakarja, ami össze volt csatozva ott tartózkodásomkor. Egy piros hálós ruciban fogadott.

Action

A címre érve a megbeszélt időben a csengőnél hívtam. Nagyon hosszan kellett csengetni mire felvette. Máshol nem kell ennyit várni hogy beeresszenek, szóval felmerül bennem az időhúzás szándéka, amit a környék szokásának betudok(itt 'kondorosiaknál' jártam már így, persze lehet hogy nem így van, és csak véletlen). Megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot, emelet és lakás számot, és már mentem is lépcsőzni. A lakás ajtajával szembe állva már nyitotta is Vivi az ajtót, és beléptem hozzá. Kézfogással üdvözöltük egymást, majd bevezetett a baszobába. Itt rendeztük előre a rózsákat, a redőnyt lejjebb engedte Vivi a fentebb leírtak miatt. Türcsit megkaptam, amivel elmentem zuhizni. A fürdőből visszajőve az ágyon ülve fogadott, a telefonját nyomkodta, érkezésemre letette és zenét indított rajta. Megbeszéltük hogy mit szeretnék, a hálós ruhától megszabadulva ágyra feküdve a gyönyörű melleit kezdtem megdolgozni. Mondta, hogy amúgy őt ez nem mozgatja meg, de engem eléggé, szóval szívtam nyaltam felváltva őket a saját élvezetem kedvére. A csókot tudtam hogy nem engedi 'elsőkörös' vendégként, ezért nem is kérdeztem rá, csak a arcra puszira, amit nem szeretett volna. Ezért a nyakára adtam csókot, aminek hatására nevetni kezdett, és mondta hogy a nyakánál nagyon csikis. Ezt nem annyira erőltettem, van bőven további szép része Vivinek amire élvezet a csók adás. Alászáltam a lábai közé hogy megkóstóljam gyönyörű punciját. Rövid nyalakodás után elkezdte a már előttem mások által is megírt búgó szerű hang kiadását. Nekem gépiesnek hatott, a vendég élvezetére csinálja szerintem, nekem ez nem jött be, de nem jeleztem neki. A puncinyalást bevallom hamar meguntam, ezért gumit kértem. Félárbocon voltam de sikerült rárakni a péniszemre a gumit, és egy kis rászopás után misziben hatoltam belé. Szépen szorított a puncija, és a melleinek a himbálózása is mámorító volt, miközben különböző sebességgel basztam. Néha ráhajoltam, és a melleit szopiztam ezzel is időt nyerve magamnak. Paciztatva szerettem volna látni a cicikket az arcomnál lobogva, ezért kérésemre ebbe a poziba váltottunk. Miközben lovagolt, a cickóit markoltam, és felváltva nyaltam jóízűen. Éreztem hogy a pacizása kicsit gyors nekem(nem kímélt), ezért a fenekére fogva rálassítottam, mert nem akartam még elmenni. Átöleltem és magamhoz húztam, így kevésbé tudott nagy sebességgel pacizni. Ekkor a közelsége nagyon bevonzott, nem tudtam ellenállni és megpusziltam a nyakát, amitől újra nevetni kezdett. Így nagyon cuki volt Vivi. Kutyusba váltottunk, hátulról akartam baszni, a mellei mellett szintén nagyon szép markolni való formás popsija van. Lassan fokozatosan növeltem a tempót, és éreztem hogy ennyi lesz, bele is lőttem a gumiba. Fürdés után még beszélgettünk, második menetre már nem volt időm, de nem bántam, így is szuper érzés volt Vivivel lenni.

Elszámolás

A popó extra nála ami +*rózsaszál, de én nem éltem ezzel a lehetőséggel. Az alap * rózsaszál, ami nagyon barátinak mondható.

Vivien, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Ezen a számon hívtam ami most ki van írva neki.
15:06-kor hívtam ès első hívásom azonnal sikerrel járt. 1 percet beszèltünk, kètszeri lehetősèg ès a szájba extrája hangzott el, na meg a pontos cím ès az időpont, a 17:00-18:00-ig.
Azt gondoltam úgyis csak telefonossal beszèlek, de a helyszínen tapasztaltak meg az ő állítása is arról győzött meg hogy ő kezeli a telefonját.
Terv hogy látom a hálós ruhájában meg hogy felkapom ès állva szexelek vele, hisz könnyű lány ès hogy popószexelünk.

Megközelítés

Kondorosi, OMV felőli oldal, rögtön az eleje, nem kellett sètálni sokat. Villamossal èrkeztem. Időmet kivártam. Kapukódot nem hallottam jól, forgalom pont a hívás pillanatában, de èpp jöttek ki így csak simán felmentem a mondott emeletre kapukód nyomása nèlkül.

Helyszín

Jó állapotú, tisztán tartott lakás. Nem sok helyisègben voltam, az előszobából nyílt a tetthely cipőlevèt után oda betèrtünk. Kaptam törülközőt ès tusolni elmentem. Visszatèrve a tetthely szobába megállapítható hogy a szoba elèg pici, talán pont erre lett kièpítve. Tükör az olyan hogy van is meg nincs is. Vannni van, csak èpp az ágy aljával egy szinten van a falon, azaz nem lehet kihasználni mozizásra, nem a földön szexeltünk. Ágy kènyelmes, tisztán tartott, új lepedő rajta. Ágy mellett egy kissebb szekrèny, rajta óvszer, sikosító, óra. Ágy elejènèl a másik falnál fotel, ott tettem le a ruhákat.

Hirdető külseje

A kèpeken látható hosszú szőke haj èlőben is meg van, szèp az arca, kerek ès fiatal, ez utóbbi egèsz testère áll, hibátlan bőr, szèp tükörsimára borotvált punci ès a feszes mell, óriási mellek ezek ès feszesen állnak, ritka ilyen magasságú lányoknál. Ezèrt is mentem hogy ezeket a melleket èlőben is lássam, ne csak a kèpeken. Mondanom se kell, nem csalódtam. Igaz a hálós ruhában akartam látni, de az ma nem volt a helyszínen, de a mellek önmagukban is kárpótoltak. Könnyű lány, nem sok kilo, de állva felkapom ès szexelünk nem lehetsèges. Lehet megúsztunk így egy szexbalesetet. :)

Action

A helyszínen ajtóban realizálódik hogy tud mindent, nem kell újra elmondanom mit szeretnèk, pedig bele akartam kezdeni,kellemes meglepetès, tehát vele beszèltem. Ő is megerősíti hogy ő kezeli a telóját. Rózsát előre leteszem a szeme láttára az ágyra, míg tusolok átkerül ágyról egy ágy melletti szekrènyre. Rákèrdeztem a hálós ruhára, de sajna csak tegnap volt itt, ma nincs, lekèstem, pedig tegnap is szabin voltam. Ha ezt tudom...

Tusolóból jövet mèg megkèr egy alaposabb törülközèsre, normálisan kèri, eszerint sietve törülköztem, kèrèsènek eleget teszek ès most már fekhetek az ágyra. Hátamra fekve vagyok, ő szemből, gyönyörködöm benne, nem esik egyből a farkamnak, így előtte mèg megkèrdezem állva, őt felkapva lehet e szexelni. Nem. Majd közben a farkam simogatja, addig amíg nem állt fel szájba mèg nem vette be, a kezei közt kemènyedek fel, a látványa ès èrintèse hatására. Mèg rákèrdezek popóra, de arra csak kissebb mèret kompatibilis. Mivel mèg a kezèben vagyok, átfut az agyamon hogy gumis franciát akar első szavai is megijesztenek "gumival.." de aztán helyreáll a világ rendje mert így folytatja: "vagy anèlkül kèred a franciát?"
Termèszetesen natúrfranciát szeretnèk. Így becsületesen belekezd, kèrèsemre úgy hogy 69 legyen belőle. Ő annyit kèr ne ujjazzam. Okè, mondom tudom adatlapodon ez nincs vállalva. Franciáztunk így, majd gumihúzás, nekem adja ès èn húzom fel a gumit, ő pedig mèg sikosít.

Hasalós pózra gondolok, de ezt az egyet kilövi, marad kezdèsnek a hátulról kutyusban, mindketten az ágyon, nagyon jó ahogy puncija elnyel. Kezdőpóz, idővel átmegyünk szembőlbe, itt kèt kellemes meglepetèst is okoz, az egyik hogy simán felteszi a lábát nyakba, ki se nèztem belőle, másik hogy rákèrdezek a csókra hogy ugye nem csókolózol? Azt a választ várom hogy nem. De azt vágja rá egyből hogy de igen, a visszajárósokkal. Nos èn első bálozó vagyok így csók kimarad. Harmadik pózunk a lovaglós lesz ez a mellei miatt nagyon megèri póz. Így is èr a vèg.

Az első menet bár hosszú volt, nincs ellenère egy második kör, gumi le, nedves törlőkendő elèg ide, majd tisztázzuk hogy szájbaèlvezèst szeretnèk. Extra, ezèrt kicserèlek pár rózsát a kis szekrènyen ès most már csinálhatjuk. Közben èszreveszem a kis tükröket az ágy aljának magasságában a falnál. Hát mozizás nem lesz. Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem. Mèg elmentem tusolni, időbe belefèrt, gyors öltözès, kifele beszèlgetès vele. Senkivel se futottam össze, fürdőt se nèzett ès azt mondta egyedül rendel. Így ez hihető volt. Cipő mèg fel ès el.

Elszámolás

Kihozható lett volna nagyon kedvezően, de èltem egy extrával a második körben ami egy picit megtoldotta, persze így is kedvezőbb mint mostanság sok helyen látom, szóval mindenhogy megèrte.
Először kitettem az alapot az ágyra, onnan az órás, sikosítós szekrènyre került ès vègig ott maradt, igaz kis változtatással mert a második kör előtt átvariáltam, kisebb szálakat kivettem, nagyobb szálat odatettem, látta jól hogy megfelelő az új módosult matek, az ágyon ült jól rálátott.
Itt előre kell letenni, ez a protokoll. Nem problèma, mostanában magamtól is adom előre.

Vivien, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon hívtam, villámgyorsan megbeszéltünk mindent és kicsit több, mint 2 órával később már találkoztunk is.

Megközelítés

A cím teljesen világos, könnyű odatalálni és a parkolás is ingyenes, bár néha kicsit vadászni kell. Nem vagyok BKV-s, de úgy láttam, hogy a háztól kőhajításnyira van villamosmegálló is. A házba bejutás hétköznapian egyszerű.

Helyszín

A lakás teljesen normális, átlagos, a célnak teljesen megfelel. A fürdőszoba kicsit zsúfolt, de egy normális kádban lehet tusolni és van választék tusfürdőből is és ki van rakva szájvíz is. A baszobában egy nagy ágykeret, de két összerakott kis matrac van benne egy nagy matrac helyett, szóval középen kialakul ugye a Mariana-árok. Szerencsére a szobában van egy szék is a ruháknak.

Hirdető külseje

A képek Vivient ábrázolják. A némelyik képen látható fekete hálós cuccban fogadott. Vivien fiatal, nagyon apró termetű, jó alakú, vékony, de nagy természetes cicis leányzó. Kedves arca és szép szeme van és sokat mosolyog. A haját végig összefogva tartotta, nem engedte le. Összességében nagyon kellemes látvány volt. A viselkedésére sem lehet semmi panasz. Kedves, aranyos, fesztelen és vendégcentrikus kis csajszi.

Action

A zuhany után némi simogatást meg puszilgatást követően rögtön az ágyra kerültünk és elkezdtem alaposabban felfedezni a testét, majd mindketten behelyezkedtünk a kölcsönös franciához. Nagyon sokáig hagyott nyalakodni, de nem hiszem, hogy bármilyen nagyobb sikert értem volna el a ténykedésemmel, de legalább talán kellemetlen nem volt neki. A puncija kicsit szúrós volt, de nem igénytelen vagy ilyesmi, csak nem a leghamvasabb éppen. Folyamatosan búgott-nyögdécselt a nyalakodás alatt, ami kicsit vicces volt.

Miután ráfordultunk az ő franciájára, rájöttem, hogy ezt a búgást-nyögést akkor is folytatja, ha ő franciázik. Ez némileg furcsa volt, de a torokból búgás hullámai valahogy a farkamat is rezegtették, szóval egész kellemes volt, így nem zavart a hang furcsasága. A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne. Nem túl sok idő után közölte, hogy elfáradt, mire javasoltam, hogy akkor kicsit foglalkozzon a testemmel, úgyhogy kicsit puszilgatott-nyalogatott. Ezután visszatért a franciához, majd megkegyelmeztem neki és kértem, hogy húzzon fel egy gumit.

Az action lovaglással kezdődött, mert látni akartam a nagy cickókat mozogni a paci közben, ahogy az apró fenekét markolászom. Ez a terv bejött, és az addigra már megszokott búgó hangot hallatva és becsukott szemmel lovagolni kezdett. Miután ebben is elfáradt egy kicsit, kértem a doggyt, mert annyira jó feneke van, hogy annak nem lehetett ellenállni. Bár a lovaglás nem volt valami lendületes, én hátulról azért mindent beleadtam és a szenzációs popsiba kapaszkodva ért a vég hátulról a gumiban. Őrülten jól esett az egész, tényleg szuper teste van, doggyban meg különösen.

Elszámolás

Előre kérte és volt apróm, hogy odaadjam még a zuhi előtt. Mikor visszajöttem, azzal fogadott, hogy egy kis szállal többet adtam, mint amennyit kellett volna. Ezt csak azért írom le, hogy lássa a nagyérdemű, hogy Vivien tényleg maximálisan korrekt lány. Természetesen nem kértem vissza azt az egy kis szálat, hanem ráhagytam a dolgot és ezt később sem bántam meg.

Vivien, nagyon jó szexpartner

  BungalowBill

Egyeztetés

Igen könnyen ment, elsőre felvette a telefont, és gyors megbeszélés után pár órával későbbre tudtunk is időpontot egyeztetni. Mikor odaértem a lépcsőházhoz előbb nem vette fel, de egy percen belül visszacsörrentett. Utólag nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az eredeti egyeztetéskor vele beszéltem, de lehet hogy tévedek.

Megközelítés

Talán mondhatom, hogy az efféle pásztorórák egyik "szok. helye" a XI. kerületben, a Kondorosi és Fehérvári út kereszteződése környékén. Szerintem minden módon könnyű megközelíteni, én a tömegközlekedést választottam. A pontos címet pedig már a telefonban megkaptam, így nem volt különösebb gond a keresgéléssel.

Helyszín

Viszonylag újszerű tömb modern berendezésű lakása. A baszoba kifejezetten tágas, jó nagy franciaággyal. A fürdőszobában van egy kis szekrényes komód, ami némileg elüt a környezettől, de jól lehet rá pakolni közvetlenül a fürdőkád mellett. A plafonján viszont erős beázás, illetve penészedés tapasztalható, noha ez semmit nem von le a komfortérzetből egy ilyen látogatás alkalmával, és nem is a lakásállapotot mentem felmérni. Minden tisztálkodószer és törülköző rendelkezésre állt. A lakásban egyébként a hangok alapján nem voltunk egyedül, de ez semennyire nem volt zavaró, mert nem találkoztam mással a vendéglátómon kívül.

Hirdető külseje

Nagyon pozitív meglepetés volt, mikor megpillantottam kis csinos alakját. A képeken sem néz ki másképp, de valahogy más karaktert vártam. Pici, vékony lány, gyönyörűen sugárzó arccal! Számomra a legszebbek közül való. Szemei különösen megfogtak, és a mosolya is bájos. Mellei természetesek és nagyok. Összességében egy fiatal, zsenge és törékeny testalkatú virágszál.

Action

Ajtónyitás, bemutatkozás után egyből beinvitált a belső szobába. Egy lenge köntös és a fehérnemű volt rajta. Nagyon megörültem, hogy ilyen szép lányhoz lesz szerencsém, mert nagyjából már látszódott minden paramétere. Kedvesen is fogadott, de pár ismerkedő szó után már a fürdőben voltam. Mikor kijöttem még ugyanúgy várt, háttérnek benyomott egy kis zenét.
Finom simogatással gyorsan megkezdődött az egymásra hangolódás, magamhoz húztam még fehérneműben, aztán elkezdtem lefejteni melltartóját, majd ő megvált maradék ruháitól is. Pusziszkodás és további simi közepette végül úgy helyezkedtünk el az ágyon, hogy ágyéktájon "ízlelhessen" meg engem szájacskájával. Kiadós francialeckét kezdett bemutatni ekkor már keményen ágaskodó farkincámon. Aranyos kis dünnyögő hangot hallatva kényeztetett, élvezkedett, néha pedig kivette a szájából és kívülről nyalta a péniszt. Olykor pedig fel-felpillantott a tekintetemet keresve azokkal a gyönyörű szemeivel. Viseltem én ezt így egy darabig, hiszen nagyon ügyes volt.
Aztán csak eljött az idő, hogy gumit húzzunk. Azt viszont jelezte, hogy hátulról ez a méret valószínűleg nem fog menni, ezért lovaglóban szeretné kezdeni. Ez ellen sem volt kifogásom. Óvatosan beleült, ami végülis nagyon komfortosan sikerült. Aláfogtam kis fokhagymagerezd popsijának és úgy paciztattam, de ő is mozgatta a csípőjét rendesen. Fölémhajolt hátul az ágytámlát fogva, így formás cicijeit is tudtam közben majszolni a számmal, néha pedig beletemettem az arcomat ikrei közé. Nagyon jól esett ez így, de egy idő után megkérdeztem, hogy esetleg misszionáriusba is tudunk-e váltani. Nem ellenkezett, úgyhogy átfordultunk és szemből akasztottam be a lompost. Apró testét nagyon könnyen átöleltem, és közben óvatosan toltam neki. Kobakunk összeért és érzékien pusziltuk olykor egymás nyakát is. Finom szeretkezés volt ez, nem pedig heves "dugás". Édes nyögdécselése, dünnyögése sem fájdalmat tükrözött, mintsem inkább élvezetet. Alul viszont keménynek is kellett lennem a cél érdekében, ezért szép lassan fokoztam a tempót. Sikerült ezt addig-addig csinálni, hogy végül fel is csináltam...illetve hát puncin belül áthelyeztem egy adag ejakulátumot a gumiba.
Miután lenyugodtunk és szétcsatlakoztunk maradt még idő egy kis masszírozásra, amit pihenésképpen ő végzett rajtam. Eközben beszélgetésre is lehetőség adódott, ami révén érdekes, de jó dolgokat tudtam meg róla. Ennél azért sokkal több az élete, igen felelősségteljes dolgokat is el kell látnia. Cukiságban és jókedvben, részemről pedig teljes kielégültségben fejeztük be az együttlétet.

Elszámolás

Az elején rendeztük az anyagiakat, ami finoman szólva nagyon korrekt. Extra lett volna az NFVSZ amiről tudok, ez talonban is volt, de most nem került rá sor végülis.

Vivien, jó szexpartner

  fabit2

Egyeztetés

Nem ő volt aznapra a terv, de a másik hölgy az előző napi egyeztetés ellenére sem válaszolt az aznapi hívásaimra, így hívtam fel Vivit, aki azonnal felvette és tudott is időpontot adni. Szóval vele flottul ment.

Megközelítés

BKV-val mentem, a villamosmegálló közelben áll meg. Autóval a parkolás problémás szerintem, mert a ház mögött sorompóval lezárt parkoló van, a környező szabad helyek pedig korlátozottak.

Helyszín

Új építésű ház, a lakás rendben, a célnak megfelelően berendezve. Egyszerű franciaágy és egy kis szék volt a tett helyszín, ami a funkcióját tökéletesen ellátta. A fürdőszobában is megvolt minden szükséges kellék. Szóval semmi extra, de minden ami kell.

Hirdető külseje

A kis hölgy kellemes meglepetés volt. Nagyon szép mosolygós arc, gyönyörű, méretes cikik, feszes fenék. Szóval nagyon egyben volt. Egy kis negatívum, hogy a punci borostás volt, bár ez inkább csak esztétikai kérdés, mert a gyakorlatok közben nem zavart...
Ami a személyiségét illeti, érződött rajta, hogy nem régóta űzi az ipart, ami kicsit gépiesség tette és zavarát kompenzálandó minden nagyon készségesen próbált teljesíteni. Szóval a hozzáállása szuper, de ezt még nem a maga természetességében hozza. Ha ez is meglesz, akkor lesz igazán szuper partner.

Action

Belépést követően azonnal megkaptam a körbevezetést a helyszínen és kicsit kikérdezgetett milyen programot szeretnék, majd megkaptam a törölköző és irány a fürdő. Időhatékonyságból csillagos 5-ös!
Visszatérve az ágyon ülve várt egy a már a belépéskor is viselt rózsaszín szettben. Így a kezdeti ismerkedés alatt ennek eltávolítása a hölgy testéről lett a fő feladat. Mikor a fölsőtől megszabadult, csak akkor vált világossá, hogy milyen szép keblekkel is rendelkezik valójában a hölgy. Kicsit muszáj is volt velük foglalatoskodnom. Igazából ő szólt rám, hogy lépjünk kicsit tovább és ő kényeztetne. Ugyanakkor a francia tudás tesztelésére itt nem került sor, mert eddigre harcra készen álltam, így egyből gumit kértem és missziben egyeztünk meg, mint első pozíció. Igazából első körben nem is lett más, mert bár a punci nem volt igazán szűk, de olyan kellemes volt, hogy gyorsan végem is lett itt. Ezt követően egy masszázst ajánlott a hölgy, amit elfogadtam. Sajnos nincsenek erős kezei, így inkább egy kellemes krémezős simogatás volt, de annak nagyon kellemes. Masszázst követően kaptam még egy kis innivalót is, majd a második menet következett volna, de én még egy kis időt kértem, ilyen tempóra 20 évesen voltam csak képes...
Szóval, hogy hasznosan kitöltsük az időt, kértem addig had kényeztessem én őt. Kicsit meglepve fogadta, de örömmel a felajánlást, így a megfelelő pozíciót felvéve én kezdtem kényeztetni őt. Szép, kellemes illatú és ízű volt a kelyhe, így öröm volt kényeztetni, de sajnos hosszas próbálkozás után sem tudtam a csúcsra juttatni. Így aztán jött a 2. menet. Mivel az étlapon pop is szerepelt, feltettem a kérdést, hogy mehet-e. Ez részéről méretfüggő, de mostanra ismert volt számára ez a paraméterem, így igent mondott. Rövid francia és kézi munka után készen álltam a gumihúzásra és az akcióra, így kutyusba fordultunk. Mivel a merevség nem volt tökéletes, először punciba kezdtem, de hamar éreztem, hogy már készen állok és bekérezkedtem a másik bejáraton is. Óvatosan kezdtük, de könnyen befogadott és miután megerősítést kaptam, hogy részéről is minden oké, így kezdtem intenzívebben is döngetni őt. Közben megtapasztaltam, hogy milyen feszes popsija van. Nem tudom, hogy sport, vagy genetika, de tökéletes!
A körülmények ugyan teljes mértékben adottak voltak, de csak nem sikerült elmenni és kezdtem fáradni, így pózváltást kértem. Lovaglóra és ezzel ismét puncira váltottunk, mert a popó ebben a pózban nem ment volna részéről. Sajnos részemről pedig úgy tűnik a második menetre nem marat lőszer, így pár perc próbálkozás után feladtuk. Még kis próbálkozás volt némi kézimunkával, de aznap a 2. lövés nem volt már bennem. Ettől függetlenül és azt a menetet is nagyon élveztem, a hölgy hozzáállása pedig dicséretes volt, nem rajta múlt.

Elszámolás

Az alapot előre kérte, az extrával utólag számoltunk el. Mivel nem volt nálam apró és ő se tudott visszaadni, így a következő alkalomra még maradt nála beválható kreditem...

Vivien, jó szexpartner

  FromOhio

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető. Gyorsan fölvette. Korábbi beszámolói alapján arra számítottam, talán diszpécserrel fogok beszélni, de nem, szerintem ő kezelte telefonját. Ugyan nem sokat csevegtünk, de kedves és szimpatikus nő benyomását keltette bennem. Megbeszéltünk aznap késő délutánra egy időpontot, amit megkért, még pár órával előtte erősítsek meg telefonon. Ezt meg is tettem, ekkor kaptam meg a pontos címet is.

Helyszínen már rá se kérdeztem, még első hívásomkor érdeklődtem a csók lehetőségről, de ezt ő "nagyon ritkán csinálja" (szimpátia alapon). Ugyan sajnáltam, hogy ez kimarad a menüből, aligha lepődtem meg a többi beszámoló után. Nála ez nem sokaknak adatik meg. Ennek ellenére mégis a látogatás mellett döntöttem, és nem csalódtam. Randi közben pedig beértem más testrészek puszilgatásával :)

Megközelítés

Nekem első kalandom volt ez a híres/hírhedt "Kondorosra", ha jól gondolom, ezt a helyszínt legtöbbeknek nem szükséges bemutatni. Mindenesetre a hozzám hasonló kezdők kedvéért elárulom, hogy egy villamossal könnyen megözelíthető, két út kereszteződésében elhelyezkedő, viszonylag új építésű házról van szó. A telefonban megadott cím pontos, csak arra kell odafigyelni, hogy a megadott lépcsőház bejárata a keresztező utca felől van. Innen hívtam Vivit, majd a kapott kapukóddal bejutottam, és instrukciói alapján a lakás könnyem megtaláltam.

Egyébként a házban ekkor éppen elég nagy volt a forgalom, első hívásomat bontottam is, majd visszahívtam miután a tiszta volt a levegő, mindezt persze a diszkréció érdekében. Lakásba feljutva viszont Vivi megnyugtatott, hogy ilyen jellegű óvatosságra itt nem igazán volt szükség, "mehettem volna egy barátomhoz is látogatóba" :).

Helyszín

Lakásba belépve egy szépen berendezett, tágas nappalival szembesültem, de a randevút egy kisebb, folyosó felőli szobában tartottuk. Ez persze a célnak teljesen megfelelt, ruhát volt hova letenni, ágy is stabil volt, éjjeliszekrényen pedig óra tájékoztatott a pontos időről. Volt itt kettő kis tükör is, de valami érthetetlen okból lábmagasságban (ágytól lejjebb) voltak a falra rögzítve. Még Vivi előtt kerültek ide, ő sem érti céljukat. Bár kis méretük miatt egyébként se jelentettek volna túl nagy pluszt.

Fürdőszoba a lakás többi részével ellentétben rászorulna egy tisztasági festésre, de az alapvető higiéniával itt sem volt probléma. Kádban lehet tusolni függöny mögött. Tusfürdő, szájvíz, pohárka adottak, bár én szokásom szerint törülközőn kívül hoztam mindent magammal.

Látogatásomkor szerintem csak ketten voltunk a lakásban. Vivi azt említette, hogy csak egyedül tevékenykedik itt, bár a többi beszámolóból és a lakás méretéből (van még egy szoba) más felállásra következtethet az ember...

Hirdető külseje

Bevallom én első sorban a sokak által megénekelt szépségéért látogattam meg Vivien. Nem csalódtam. Összképet tekintve az egyik legcsinosabb hirdető, akinél valaha jártam, pedig már sok szép nőhöz volt itt szerencsém. Pont mint a fotókon, szőkén végződnek barna tincsei. Ragyogó kék szemei és mosolygós a szája van, arcát minél többet csodálja az ember, annál inkább elbűvöli. Bár miután a képein látható piros fehérnemű szett lekerült róla, figyelmemet pofijáról a teste vonta el.

Egyszerűen tökéletes. Sajnálom, hogy nincsenek hirdetésében topless fotók, mert Vivi melleit meg kellene örökíteni az utókornak, annyira gyönyörűek. Természetes, nagy, felfelé ívelő keblek, amiken a gravitáció sem látszik meg. Tapintásuk is perfekt. De Vivi többi része sem okozott csalódást, karcsú dereka, kerek feneke is nagy kedvenceim voltak. Meggyőződésem, hogy főállású modell is lehetne.

Egyik karján egy kicsi, és hátán egy hosszabb tetoválás van, valamilyen szövegek, de elég visszafogottak, engem nem zavartak egyáltalán.

Action

Lakásba belépve a fentebb leírt hölgy fogadott, el lehet képzelni, mennyire örültem, hogy ilyen jó helyre jöttem :). Miután bemutatkoztunk egymásnak, a szobába vezetett, ahol magamtól előre átadtam egy kis borítékot, lepakoltam néhány ruhámat, megkaptam a törülközőt, majd irány a fürdő.

Visszatérve a szobába megkértem Vivit, hogy, egymásra hangolódás végett, beszélgessünk egy kicsit, közben pedig meg is megmasszírozhatna. Nem profi masszőz, de fel van készülve ilyen kérésekre, krémmel kente be hátamat, és munkához látott. A beszélgetést inkább én kezdeményeztem, de végül is taltáltunk pár közös témát. Néhány perc múlva fordultam, hogy szemtől szembe folytassuk az ismerkedést, ekkor már én simogattam selymes combjait. Miután úgy éreztem, hogy nincs értelme it tovább "törni a jeget", kértem, hadd beszéljünk kicsit "franciául" is :).

Ekkor került le róla az említett piros melltertó és bugyi, és tárult szemem elé meztelen teste. Nem bírtam ki, végigcsókoltam testét nyakától kezdve, mellein át, míg tiszta szeméremajkaihoz nem értem. Kényeztetni kezdem. Az eddig inkább hallgatag lány, mintha bekapcsolták volna, jellegzetes, nyögésbe, búgásba kezdett, ami egész aktus során hallatott. Nem gondolom, hogy a csúcsra, vagy akár csúcs közelbe került volna, de szerintem mindketten élveztük a pillanatokat. Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig. Általam hozott óvszert használtunk, melynek, mint kiderült, nem túl jó az íze. Így nem erőltettem tovább, bár biztos vagyok benne, hogy készséggel folytatta volna.

Áttértunk tehát az aktusra, amit misszivel kezdtünk, így tovább tudtam csodálni testét, arcát. Ilyen elképszető látványban nem sokaknak, nem sokszor van részük. Talán így, jóval idő előtt véget értem volna, ha nem fordulunk inkább "kutyába". Itt se semmi persze a látvány, és úgy éreztem számára ez volt az ideális póz, könnyed és gyorsabb tempóban is. A befejezést mindenképpen szemből szerettem volna, kértem, váltsunk lovaglásra. Bevallom, ez nekem nem jött be, nem igazán tudtam ebben a pózban kellően beléhatolni. Végül helyet cseréltünk, így missziben jutottam el a gyönyör csúcsára.

Idő már fogytán volt, kis csevej és egy gyors zuhany után már úton is voltam.

Elszámolás

Még elején nyújtottam át a csokrot kis borítékba csomagolva. Azt hiszem, egyetlen extra a popó, de ezt nem vettem igénybe. A meglehetősen kedvező alapdíjat éppen kilencedével megtoldva kerekítettem fel a lentebb megjelölt összegre. Így randi után egyáltalán nem bánom, megérdemelte a "borravalót".

Vivien, jó szexpartner

  Csodalatos1

Egyeztetés

Telefonon hívtam, szinte azonnal felvette. Még aznap kaptam is időpontot délután. Gyors és zökkenőmentes volt. Mondta hogy hívjam, ha már odaertem. Így is volt.

Megközelítés

Autóval érkeztem, elég nehéz volt parkolót találni, de egy mindig akad. A bejárat az omv kút felé néz, kicsit keresni kellett, de meglett.

Helyszín

A lakás csak erre van használva, legalábbis gondolom. Tarsashaz, van lift, lakást is könnyű megtalalni.
Friss törölközőt kaptam még a szobában és azzal indultam el a fürdőszobába. Célnak megfelelő, de voltam már tisztább fürdőben is. Rendelkezésre áll tusfurdo és szajviz is amelyhez műanyag poharak vannak kihelyezve.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, de gyönyörű a hölgy. Én meg is lepődtem mikor először meglattam. Mondtam is magamban, ezért biztos megeri majd fizetni.
Egy szép kis hálós ruhában fogadott, azonnal látszott minden, gyönyörű mellek és szép fenék.

Action

Fürdés meg a fizetés után az ágyra feküdtem és elkezdett franciazni. Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.
Kértem hogy én is hagy kenyeztessem, annyira nem voltam sikeres.
Ezek után lovaglást kértem hogy a gyönyörű melleket láthassam még, ezután fordultunk és missziben folytattuk.
Rövid idő után kértem a popsi opciót is, elején természetesen óvatosan, ahogy kérte.
A legvégén pedig gumi le és a szájában végeztem.
Aztán pihenés után távoztam.

Elszámolás

Ami kint van az adatlapon az igaz.
Popsi az meretfuggo, szájba is extra. De megérte.

Vivien, jó szexpartner

  Magnum-

Egyeztetés

Mivel aznapra a lefixált első randim egy hölggyel úgy sikerült, hogy az ajtóban megköszöntem a lehetőséget és eljöttem, mivel úgy éreztem sem a kora sem a külseje nem találkozik az általam elvárt minimális mércével és nem érezném jól magam vele, így kellett gyorsan valami alternatívát keresni. Nem gyakran adatik, meg hogy ilyen úri huncutságra legyen időm, ezért megnéztem kit lehet éppen hívni. Vivien éppen ezek közé tartozott, és egyébként is el volt mentve kedvenceim közé, bár még nála sem jártam korábban. kb 30 perccel később már tudott is fogadni és mondta, hogy ha oda értem hívjam nyugodtan mivel a város másik feléből mentem és kérdő jeles volt milyen a forgalom, készen lesz.

Megközelítés

Én kocsival mentem, kicsit arrébb van parkoló, jól ismert Kondorosi Lakótelep.

Helyszín

2 szoba + nappalis lakás. Vivi egy kisebb szobában tartja a szeánszokat, amiben egy francia ágy, szék és éjjeli szekrény van csak. Egy tükör amiben látja is magát az ember jól jönne, mert lenne benne mit nézni.

Hirdető külseje

Kinyitotta az ajtót és ledöbbentem, annyira szép az arca és annyira apró. Egy sejem köntös volt rajta és testéből alig láttam valamit, de arca azonnal elbüvőlt és maradni akartam. Utána jobban szemügyre véve tényleg vékony, és csodás cicik is megfogtak. Apró termete és vékony tökéletes arányai (sehol semmi plusz súly, de nem is az a ropi alkat) szerintem mindenkinek elnyerik tetszését aki ilyet szereti.

Action

Kezdésnek megbeszéltük, hogy élnék a popsi lehetőséggel, és ezzel megtoldott összeget átadtam. Majd irány zuhanyozni. Zuhany után levetkőzve rám nézett és mondta, hogy ezzel nem fog menni a popiba. Megkérdezte mivel kezdjünk, esetleg masszázzsal ha már 1 órára jöttem, mondtam hogy inkább térjünk a tárgyra, annyira kívántam már. Ez lehet hogy hiba volt, mert masszázs alatt talán lett volna időnk jobban összehangolódni, mivel a sex alatt kicsit távolság tartó volt, de utána mikor beszélgettünk már kedvesebb volt. Majd legközlebb azzal kezdek. Elsőnek kaptam egy barátnős franciát, amit kedvesen és kevés kézzel csinál, semmi mélytorok vagy köpködés nincsen benne, ilyet ne nála keressetek. Majd különböző pozokkal folytattuk ami alatt végig nyögdécselt, de főleg a hagyja magát csináljuk volt benne, néha éreztem csak, hogy azért tetszik neki a dolog. Végül miközben lovagolt a gumiba mentem el. Kedves volt mert utána segített a rendezésben, és felajánlotta mivel üssük el a hátra lévő időt, de mivel hosszabbra nyúlt az aktus és nem volt bennem több, inkább csak beszélgettünk egy kicsit, még magamhoz tértem, de nem akartam húzni az idejét és eljöttem. Itt a végén a beszélgetésből kiderült, hogy nagyon kedves és aranyos lány és tudja mit miért csinál és vannak további tervei is, ez csak egy rövid kitérő az életében...

Elszámolás

Végén felajánlotta, hogy vissza adja a popo extrát, de nem kértem. Annyira jó volt az egész, hogy ez nekem bőven jó volt így is.

Vivien, jó szexpartner

  frankiewaver

Egyeztetés

Már az előző napon próbáltam időpontot szerezni Viviennél. Aznapra nem tudott már fogadni, de előre nem is szokott időpontot adni, így másnapra sem sikerült egyeztetni -- javaslata alapján a randi napján hívtam.
Elsőre nem vette fel, de visszacsörgött rövidesen, hogy hívhatom.
Elfogadtam a délutáni első időpontot.

Az egyéb foglalási / egyeztetési módszerek sem mentek még át nála. (Pl. Előre egyeztetett időpont aznapi megerősítéssel.)
... beszámolókban történő ügyfélvisszajelzéseket sem olvasta még.

Megközelítés

A villamos a kéjlak utcájában közlekedik, majdnem a ház előtt van a megálló.
A lépcsőházak trükkösen vannak elrendezve. A megadott lépcsőház nem az utca frontján található, hanem az épület OMV felöli oldalán.

Helyszín

A lakás állapota kiváló. A fűrdő is megfelelő, bár a nagy forgalom miatt -- Vivien nem egyedül szolgáltat a lakásban és a másik lány is nagyon népszerű lehet. :-) -- a kilépő már vizes volt... és egy zuhanyfüggöny sem ártana.
A forgalomszervezés kiváló -- gondolom fél órás eltolással jönnek-mennek a vendégek. A vendégfogas előtti cipők számából lehet következtetni, hogy van-e más ügyfél. ;-)

A szoba komfortos, a célnak pont megfelelő, franciaágy méretű ágyfelülettel. Az ágy hosszabbik szélével vigyázni kell, mert le tud billenni!

Hirdető külseje

Vivien egy "zsebi szexbomba". Gyönyörű ártatalan babaarc, nagy világra csodálkozó szemekkel. (A sok D-s szempilla nekem nem emel a hatáson, bátran elhagyható lenne.)
A méreteivel meglepett minden tekintetben. :-) Pont a szívemig ért a magasságával. A kebleit megpillantva pedig másra alig tudtam figyelni.
Bőre bársony, feszes, hibátlan.
A haja be volt fonva két varkocsba, így nem tudtam a hátára omló fürtöket csodálni.

Action

Rövid beszélgetés után kaptam törölközőt, és el a zuhanyzóba.
Mire visszaértem, már a képeken látható "fel is vagyok öltözve, meg nem is" hálóban várt Vivien.
A domborulatokat a Vasarely képeken tapasztalható (a ruha hálórácsai által képzett) rombuszok tették még plasztikusabbá -- bár az optikázásra semmi szükség, e nélkül is nagyon rendben vannak a domborulatok!

Az "összérzékszerves pásztázás" után leültem az ágy szélére, hogy az ölembe vegyem a drágát és tudjak a melleivel és a fenekével is egysszerre foglalkozni.
(Itt az ágy szélére vigyázni kellet, mert nem volt teljesen stabil. Így ennél a pontnál le is tettem arról, hogy az ölembe ülve fogunk "lovacskázni".)
Ezt követően / közben csevegtünk a szépség öröklődéséről, a sportolói múltról -- a rugalmasságot megtapasztalandó, ezért (is) visszamegyek. :-)
Szívesen megcsókoltam volna a gyönyörű ajkait, de ez a privilégium, csak X alkalom után jöhet szóba a kivételezett vendégkörnek.
A felajánlott masszázst elfogadtam és felajánlottam egy csere masszázst is, ha marad idő.
(Kellemes simi-relax masszázs volt testápolóval.)
Forduló után proaktívan a szerszámot vette kezelésbe a vágyaim pillanatbeli főhősnője. Kellemes érzéki módon közelített a feladathoz, a mások által már megénekelt hangeffektek kíséretében. Oldalról simogattam, markolásztam a kézre eső mellét, mely lágyan ringatózótt az ütemes bólogatás hatására.
Gondoltam ezt folytathatjuk, de én is kezelésbe venném a punciját... Nem volt ellenvetés. Hosszasan kényeztettem a szárnyukat tárogató pillangókat. (Itt utólag vettem észre, hogy valami olyasmi is történt, ami nem volt az étlapon, de nem észrevételezte a szívem hölgye.)
Gumi húzás után a választást átengedtem, így kutyus póz lett belőle, melyet nem bántam. Egy szép hát, csípő, fenék nagyon lázba tud hozni.
Combommal hátra feszülve, bokáit fogva figyeltem ahogy a mellei rajzolták az ellipsziseket a lepedőn.
Még egy lovaglást beleálmodtam volna a forgatókönyvbe, de már én is éreztem az idő sürgetését, így a keményebb lökdösődés után a lágy furulyaszó nem fokozta a vágyat megfelelő tempóban, így elé álltam az ágy szélén egy gyors befejezésre. Itt már minden adott volt egy intenzívebb folytatáshoz. A zacsikat és a szersszámot ügyesen kezelve már közelített a vég. Kérdeztem, hogy a mellekre mehet-e a protein kezelés?
Saját kézbe véve a dolgokat a szimpatikusabb bal mellet érte találat. A jobb felszívódás érdekében otthosan szétkentem az csodaszert a kezemmel, hogy jusson mindenhová -- ez nem aratott osztatlan sikert, de hál' Istennek orvosolható volt a vágy hevében elkövetett kihágás.

Elszámolás

Az előre odaadtam az alapszolgáltatás ellenértékét, azt pedig előre jeleztem, hogy nem korlátoznám be magunkat -- ha valami jól esne mindkettőnknek, ami extrába sorolódott volna, akkor azt utólag rendeztem volna. Nem volt ilyen végül.

Vivien, jó szexpartner

  Csopidavid

Egyeztetés

Előző nap hívtam, de sajnos nem lehet másnapra időpontot foglalni. Így ma reggel újrahívtam és pár órával későbbre sikerült találni egy jó időpontot. A telefont nem ő kezeli, a hang a telefonban nem volt olyan kedves, inkább kimért és táegyilagos.

Megközelítés

Kocsival mentem, az út túloldalán, az uszoda környékén tudtam letámasztani.
Trükkös az épület, mert az A lépcsőház a keresztutcáról nyílik és minden emeleten újrakezdődik a lakás számozás. Vagyis a lakás számából nem tudod meg az emeletet, így vigyázni kell, melyik emeleten jár az ember, nehogy rossz helyre kopogjon be.

Helyszín

Nagy lakás, rendezett, tiszta. Nem egyedül van a lakásban.
A fürdőben kádban lehet tusolni.
A szobában az ággyal vigyázni kell, nem mindegy melyik szélét terheli az ember.

Hirdető külseje

Pici, vékony, gyönyörű nö. Nagyon szép az arca, sokat mosolyog. Haja két fonott copfban. Az a 40kg igaz lehet, de a termetéhez képest nagy cicikkel rendelkezik, amelyek formája és tapintása első osztályú. A bimbókkal vigyázni kell, nehogy kiszúrják az ember szemét. 😉 A feneke is eszméletlen, mind a szemnek, mind a kéznek. A nézése és a mosolya elbűvölő. Punci is nagyon szép, kis picike kisajkakkal és csiklóval. Sajnos nem volt teljesen csupsz, de én sem.

Action

A képeken látható hálós valamiben fogadott. Kis csevely után el fürdeni.
Vissza a szobába, majd kibújt a fogadószettből és dobtam egy hátast. Eszméletlen cicik. Percekig eljátszottam velük kézzel és szájjal, nem tudva betelni velük, cirógattam, majd közben elkalandoztam a fenekéhez, kitapinthatóan remekbe szabott.
Megkérdeztem, hogy kényeztethetem-e először, majd a pozitív válasz után végigdőlt az ágyon, felhúzta a lábait és feltárult elöttem. Elkezdtem óvatosan a környékét, majd a kisajkakat, aztán a csiklót is. Nagyon aranyos búgó hangot ad ki. Lassan tempót váltottam, aztán úgy tűnt, hogy elment, de inkább csak imitálta. Nem baj, aranyos, hogy táplálja az illúziót. A megfelelő polcra kerül, de mégis jól esik.
Utána ő kezdett el engem kényeztetni. Itt is jótt a búgó hang, lehet még ez a finom rezgés is emeli az élményt. Jól csinálja, se nem erős, se nem gyenge, nekem pont jó. Nem tűnteti el teljesen, de engem ez nem érdekel. A határon megállítottam és gumit kértem. Ezt szerencsére én tehettem fel. Sok lány ráhúzza, mint Petrocelli a zacskót a parkolóórára, ami nekem nem igazán jön be. Nem is értem ez honnan jön nekik. Én még úgy tanultam a múlt évezredben, hogy hagyok ek kis helyet a végén és legörgetem.
Szóval gumi fel, majd lovagolt egy kicsit. Nagyon nem találtam a helyem, nem tudtam mozogni rendesen, szegény még a fejét is beverte a háttámlába. Átjógáztunk misszibe, itt nagyon jó, látni a szép ciciket, amit lehet gyűrkészni. Láb fel nyakba, így is egy kicsit, nagyon jó. A roppant formás popó miatt nem akartam kihagyni a kedvencemet, megkértem, hogy térdeljen az ágy szélére. Itt vigyazni kell, mert a matrac bizonyos helyen megbillenhet. Én állva mögötte, felváltva markolászva az isteni ciciket és feneket. Meg-megálltam, hogy nyújtsam az élvezeteket, de aztán elengedtem. Lenyugodás, kihúzás, tisztálkodás, majd fürdés és elköszönés.

Elszámolás

Előre, ahigy szoktam.