Beszámolóim

Lili, felejthetetlen szexpartner

  ohshitherewegoagain

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, cukin elmondott mindent.

Megközelítés

Kocsival mentem, nekem nagyon közel volt, parkoló van. Tömegközlekedéssel is könnyű megtalálni.

Helyszín

Újépítésű lakás, erre kialakítva, minden megfelelő, tükör az ágy mellett, szobainas a ruháknak.

Hirdető külseje

Olyan mint a képeken. Teljesen. Egy pici tündér, nagyon fiatal, nagyon szép. Boci szép szemei, mosolygós ajka, csókra hívó ajkai (élőben is szép teltek). Vékony a nyaka, cicik csodálatosak, nagy, kerek, kemény, csodálatos pici mellbimbóval, és igaziak. dereka vékony, csípője szép homokóra alakota d, feneke kemény, sportos, kerek, csodálatos combokkal. Pici bimbázó tényleg.

Action

Bemutatkozás, puszi pusz, rendeztem amit kell előre, h szóba se kerüljön, Ő pedig a fürdőbe igazított. Fogadó szobában várt rám, átöleltük egymást és csókolózni kezdtünk, nem nyelvledugós smárolás, de határozottan csókolózás volt. Közben levette a szexi melltartót, megláttam a csodálatos melleit és minden tökéletes lett. Igazi kemény, tinilányos nagy cicik, termetéhez képest nagyok és természetesek. Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is. Gumit húztunk, és missziben kezdtünk, rég lovagolt rajtam ilyen fiatal kebelcsoda, vizuális élményen a tükör is segített. Lili édesen nyögött, tovább erősítve a tinilány szexélményt, közben egy egy csók, néha a szemembe is nézett, csodás volt. Misszibe fordultunk, ahol még szebb látvony volt a cicik mozgása. Gumi lekerült és a lapos hasára élveztem.

Szünetben beszélgettünk, kedves értelmes lány. Majd mikor látta h életezik a szerszám, kérdezte a folytatást. Nem lehetett erre nemet mondani, finoman franciázott, de türelmetlen voltam és kértem h húzzunk gumit. Alapesetben nem szeretem a lovaglást, mert ritka h megvan az összhang a mozgás és a látvány között, de Lilivel tökéletes volt minden, kutyusba is szerettem volna megcsodálni, készségesen fordult, majd még egy utolsó vágta missziben. Itt még jobban megjött a hangja, felhúzta a lábait amit a karommal segítettem tartani és ütemesen mozogtam benne, ha tovább bírom itt lehet sikerült volna az orgazmus, legközelebb jobban igyekszem. Újra a csodás hasára élveztem.

Megköszöntem a randit, majd a fürdőbe távoztam.

Elszámolás

Előre rendeztem, ahogy beszéltük.

Lili, felejthetetlen szexpartner

  árrpi

Egyeztetés

Hirtelen szabadult rám kis szabadidő, de nagyon kevés, így próba-szerencse alapon hívtam Lilit, egy picit azért reménykedtem, mert az adatlapján volt egy felkiáltójeles mondat, hogy még van szabad időpont, ezért biztat mindenkit, hogy próbálkozzanak! A telefonban elmondta a lényegre törő információkat, majd rákérdeztem a lényegre: tudnék-e nagyon rövid időn belül menni hozzá? Kellemes meglepetésként igen volt a válasz.

Megközelítés

A tömegközlekedést választottam, gyorsan ott voltam, BKV-val nem lehet gond, a Forgách utcai metróállomástól pár perc séta. Van a közelben parkolási lehetőség, ami szerintem fizetős.

Helyszín

Egy modern, többemeletes társasház a cím. A lépcsőház bejáratánál telózás után megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A lakás szalonként üzemel, több masszázs-szoba is van, a miénk tatamis volt egy kis oldalsó tükörrel. A fürdőszoba kádas, többféle tusfürdő is volt, bőséges volt a kínálat. Szájvíz és dezodor is biztosított.

Hirdető külseje

Ámulatba ejtően csinos, szexi lány fogadott. Majdnem azt írtam, hogy manöken típus, de a manökenek ugye általában magas termetűek, Lili inkább az alacsonyabb kategóriába tartozik, ráadásul nagyon kecses, formás idomokkal rendelkezik, azért nem nádszál típus. Tulajdonképpen pontosan úgy néz ki, mint a képeken, ami miatt megfogta a fantáziámat, szóval semmi csalódás nem érhetett. Bár a képei retusált címkével vannak ellátva, szerintem ez csak a tetkókra vonatkozik, mert módjával ugyan, de az van rajta, ami a képeken nem látszik. Semmi művi beavatkozás, természetes, telt keblek, formás popsi, csupasz punci! Korának megfelelően elbűvölő, igazi tini arc, gyönyörű zöld szem, szőkésbarna haj. Szerintem abban a szexi kétrészes fehérnemű-harisnya kombóban fogadott, mint a képeken.

Masszázs

Erre a program elején, a zuhanyozás után került sor. Szerencsére figyelembe vette a kérésemet, hogy nem szükséges sok időt szánni rá, mosolyogva megjegyezte, hogy ezt mások is mondták már, szóval nem ez volt a fő fejezet a randinkon. Krémet használt hozzá, lentről haladva felfelé, egyáltalán nem volt erős, inkább simogatósnak mondanám, de jólesett minden érintés. A combom masszírozása esett a legjobban, itt már ébredt bennem a vágy... Azért a hátam, lapockák, sőt a karjaim is megkapták ami jár, majd engedélyt kaptam hogy megfordulhatok. Levette a melltartóját, és jött egy csúszka...

Kényeztetés

A melleivel le-föl csúszkált rajtam, közben a popót markolásztam, finom csókokat loptam, illetve a nyakát puszilgattam. Amikor egészen lecsúszott, a cicijével a farkamat dörzsölte, nagyon izgató volt. A csúszka után levarázsolta magáról a bugyiját is, majd oldalára helyezkedve mellém feküdt, én kényelembe helyeztem magam, s a farkamat cirógatta, majd hirtelen a szájába vette. Megmondom őszintén, kicsit keveselltem az átmenetet, gyakorlatilag fél perc simi után máris a szájában volt a cerkám, és már az elejétől fogva gyors tempóban franciázott, de az érzés fenomenális volt. És ugyanilyen csúcs volt a látvány is, szopás közben a széttárt lábai között virított a puncija, neki is álltam a kézi kényeztetésnek, először a csiklót izgattam, majd a hüvelybe tévedt a középső ujjam, és lassú, majd közepes sebességgel haladt az ujjam be és ki. Lili szájában közben az intenzív tempó hatására csúcsközeli állapotba kerültem, így kértem egy kis szünetet. Pihenésképpen a hátára fektettem, majd a lába közé bújtam, hogy én is franciázhassak neki. Először csak puszilgattam körülötte, majd a csiklóját is, aztán a nyelvem következett. Fokozatosan gyorsuló tempóban kényeztettem Lilit, de azt valahogy éreztem, hogy nem fogom tudni elrepíteni, így nem vittem túlzásba a dolgot. Utána én csúszkáltam Lilin, a farkam a hasán ficánkolt, közben csókolgattam ahol csak értem, majd följebb haladtam, és a farkammal a ciciket dörzsöltem, ez a program egyik legizgalmasabb része volt, ahogy a kemény farkammal a bimbókat masszírozom. Adtam még néhány szopogatós puszit a ciciknek, majd hanyatt feküdtem, hogy ismét Lili érvényesüljön. Ismét a forró szájába vette a velem egykorút, annyira izgató volt, hogy néha megint meg kellett állítanom (nem csak az érzés, de a látvány is csodás volt, amiben a tükör is segítségemre volt), de mivel az idő sajnos gyorsan haladt, így eljött az idő, amikor nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a szájába, csodás happy finish volt.

Elszámolás

Az elején rendezve, alapjában azt mondanám, hogy pesti átlag, de miután az nfvsz, ujjazás és csók is extrának számít, ha valaki mindhármat igénybe veszi (mint például én is mindet kértem), már átlag fölöttivé megy a rózsák száma, igaz, Lili is bőven átlag feletti teremtés. Ő egy igazi kincs! Azért a csókkal kapcsolatban van hiányérzetem, őszintén szólva vannak hölgyek, akiknél még felár nélkül, alapból is jóval szenvedélyesebb, mélyebb csókolózásban volt részem, de ezt a visszafogottságot betudom a korkülönbség okozta távolságtartásnak.

Lili, felejthetetlen szexpartner

  tyrionlannister

Egyeztetés

Minden évben meglepem magam születésnapomra és ez idén sem volt másképp. 3 hölggyel szemezgettem, végül Lilire esett a választásom. Legnagyobb örömömre jól választottam:)
Telefonon egyeztettünk időpontot, melyet ő kezel. Előre egy napra kértem időpontot, mert szerettem volna aznap az első vendége lenni. Csicsergő hangja elsőre megfogott, fokozta az érdeklődésemet.

Megközelítés

Autóval érkeztem a megadott címre. Háztól kb. 100 méterre fizetős parkoló, zöld rendszámos vagyok, fogalmam sincs mennyibe kerül a parkolás.

Helyszín

Új építésű ingatlan, annyira új, hogy a liftben még nem szedték le az OSB lapokat. Nem, nem azért vannak fent mert tákolmány :) Lakás teljesen rendben, szép, igényes. Fürdőszobában többféle tusfürdő, tiszta, száraz törülköző, szájvíz stb. A tett helyszíne hangulatvilágítással megvilágítva, földön tatami. Ruhákat ruhainasra, pénzt előre az asztalra tettem. Én mindig előre rendezem, mert hiszek benne, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáállást javítja. Lehet naív vagyok.

Hirdető külseje

Ide a kedvencem írhatom, miszerint jobb mint a képeken! Alkalmi partnerem, szolgáltatóm, masszőröm stb. kétrészes fehérnemű szettben fogadott, csillogó szemekkel, bájos mosollyal.
Engem teljesen levett a lábamról, de persze szubjektív kinek mi tetszik. Én az a típus vagyok, ha meglátok egy "szőkét" akkor végem van.
Természetes, formás mellek, melyek korából adódóan tökéletes tartásúak. Szerencsémre segészeti beavatkozások nyomait, vagy szájfeltöltést, botoxot, kollagént nem láttam. Lili olyan csaj, akire ha ránézel az utcán, azonnal az a gondolatod támad...
Pár tetkó, de szolidak, ízlésesek.

Masszázs

Érkezésem után vetkőzés és gyors zuhany. Én ilyenkor korrektül lezuhanyzom, engem nem kell háromszor visszavinni a fürdőbe:) A szobába visszaérve vendéglátom bájos mosollyal fogadott. Kénytelen voltam kihámozni mindenéből, mert úgy éreztem túl öltözött a masszázshoz. Szép formás keblek, bomba alak, fazonra borotvált punci. Kezdetnek forró csókokat váltottunk. Valahogy sikerült úgy mozogni csókolózás közben, hogy hátra esett a tatamira, de csak nevettünk rajta. Ha már mindketten a fekvő helyzetben voltunk, kapva az alkalmon felfedeztem csodás melleit, forró kelyhét. Úgy éreztem magam, mintha a szeretőmnél lennék. Persze nem ott voltam, de na a feeling ott volt. Lilinek nem volt ellenére ténykedésem, de nem is volt hatalmas show műsor(sóhajok, nyögdécselések), hogy mekkora nagy Casanova vagyok a francia terén :)
Masszázs inkább simogatós, gyengéden erős, aki NDK-s úszónős svéd masszázst szeretne, annak nem itt a helye, menjen inkább thai masszőrhöz. Engem pont nem érdekelt ez az egész, mert vendéglátómmal masszázs közben egy jót beszélgettünk és ez többet ért. Lili fiatal kora ellenére intelligens, tudja mit akar, nincs elszállva magától. Ő az a fajta csaj, aki még ismeri a pénz fogalmát és értékét.
Masszázshoz egyébként krémet használ, mely könnyen felszívódik, szagtalan és könnyen lemosható zuhannyal.
Hason nem sok időt töltöttem, mert inkább legeltetni szerettem volna szemeimet. Idővel mondtam is neki, hogy ne csodálkozzon, ha mindenki próbálkozik nála:)
"Átgyúrt" szemből is, majd jött a kényeztetés rész...

Kényeztetés

Mielőtt hozzáláttunk volna a műsorhoz Lili elnézést kért, hogy még kezdő és lehet nem fog olyan élményt nyújtani. Így utólag magabiztosan állíthatom, hogy felesleges volt exkuzálnia magát.
Kényeztetés rész egy csúszka masszázzsal kezdődött, mely kiegészült egy puncival való masszázzsal. Bekrémezte hibátlan melleit, rám feküdt és elindult a show műsor. A puncis masszázstól teljesen elszállt az agyam, de persze tisztában vagyok a határokkal, ezért nem próbálkoztam semmivel. :) Idővel megkérdeztem, hogy mi lenne, ha a szájára venne, mert már nagyon jól esne. Oldalsó tükörből szépen lehet sasolni amit a kezétől vagy a felfogott hajától nem látna az ember. Fiatal kora ellenére szenzációs franciába kezdett. Én egyrészről moziztam, más részről pedig csodás punciját ujjaztam. Képtelenség volt ellenállni neki. Az, hogy elértem-e valamit ténykedésemmel, azt nem tudom, de Lili végig csak azzal foglalkozott, hogy nekem jó legyen és ezt többször is a tudomásomra adta.
Franciát részben kézzel, részben kéz nélkül abszolválta, időnként mélytorokkal megspékleve, melyhez némi kézi irányítást adtam. Ténykedését akár egész nap el tudtam volna viselni, de ugye időnk véges, így kénytelen voltam NFVSZ-szel kapitulálni. Szépen hagyott lenyugodni, nem rohant sehova. Utódok Szilviába távoztak. Engem is szépen megtörölt és még odabújt beszélgetni.
Megkérdeztem nem voltam-e durva vagy erőszakos, de megnyugtatott, hogy szó sem volt ilyenről.

Elszámolás

Előre rendeztük érkezésemnél, szerintem a helyi bevált átlag. 2 extrát vettem igénybe(csók,nfvsz) melyekkel 100%-ig meg voltam elégedve. A szolgáltatás minősége ár/érték arányban az érték irányba mozdul. Inkább barátnős, mint vérbeli profi, de nekem most erre volt "szükségem".

Lili, nagyon jó szexpartner

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon történt, viszonylag könnyen elértem, minden rendben ment. Tájékoztatott amiről szerettem volna.

Megközelítés

Autóval könnyű, ám fizetős parkolás. Metrómegálló sincs messze. A házszám egyértelmű, látszik könnyen a /A /B jelzés. Máshol keresni kell, itt sima ügy.

Helyszín

Viszonylag új társasház. Minden szép és új. Ez a berendezésre és fürdőre, ba...masszázs szobára is érvényes. Matrac a földön. Mellette tükör. A fürdő tágas, zuhanyfüggönnyel. Több tusfürdő, dezodor..stb. ami kell.

Hirdető külseje

A képek visszaadják a valóságot. Minden eredeti.. vagyis van egy-két apróság: szempilla, szemöldök, de minden eredetinek hat. A mellek szuperek és 100% eredetiek. Arc nyilván szubjektív, de semmi, semmi kivetnivalót nem találhat senki. Nekem egy régi ismerősömre emlékeztet, emiatt kifejezetten meg szoktam bámulni, amit észre is szokott venni.

Masszázs

Krémmel masszírozgat. Itt-ott, nem túl erősen, közben kis könnyű beszélgetés. Nincsenek indiszkrét kérdések egyik oldalról sem. Várom a fordulást. Ami el is jön. De mielőtt eljönne, egy csúszkamasszázs vagy miféle következett. Hát ezt nem tudom hová tenni. Érdekes élmény inkább. Nyilván a program része, így meg kell lennie ennek is.

Kényeztetés

Kis kézi, majd szájjal való kényeztetés. Udvarias kérdések, hogy ugye minden szuper-e? Jó-e így, szóljak, ha nem...stb. Több pózban. De most nem éreztem azt a folytonosságot, mint korábban, vagy másnál. Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper. Csak az intermezzók talán túl sűrűn voltak. Mire igazán beleéltem magamat, szünet. Majd újra. De ez nem az a profi orgazmus elnyújtás, mert attól még messze voltam. De panasz így sem érheti a házat. Csak tényszerű akarok lenni. Aztán egy idő után kértem, hogy telepedjen mellém, én térdeltem és a melleit, combjait simogattam, majd a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni, de az erotika itt véget ért. Zuhany, kis csevely, majd el.

Elszámolás

Utólag tettem is, a nfvsz extrát vettem igénybe. Ami jutányos és megéri. Most mást nem.

Lili, nagyon jó szexpartner

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon történt, viszonylag könnyen és gyorsan találtunk időpontot. Hamarosan találkoztunk. Mindent elmondott, ami fontos.

Megközelítés

Autóval könnyű. Parkolás könnyű, metró talán séta táv. A térkép kb. jól jelöli.

Helyszín

Viszonylag új építésű társasház. A szomszédban is építenek valamit, de az esős időszak miatt egy nagy medence tátong a helyén egyelőre. A tetthely az amerikai konyhás nappali. De szépen berendezve. Minden tágas, kényelmes, stb.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelően gyönyörű nő. Minden látszik a képeken. Minden eredeti és kívánatos. Minden adat stimmel.

Masszázs

Kevés és rövid volt, beszélgettünk közben. Szerencsére nem húzta sokáig. Ennek örültem, mert nem is ezért mentem. Ezt nyilván tudja ő is. Jó minőségű krémmel kent be itt ott, romantika mentesen. Aztán egyszercsak a csúszka következett. Örültem a közelségének, de amúgy egyébként nem tartom sokra ezt a csúszkát.

Kényeztetés

Hamarosan a kezébe vette az irányítást, lekerült a ruha nagy része. Ügyesen franciázott. Simogattam közben. Megkérdezte többször, hogy minden okés-e? Aztán mivel közelebb szerettem volna tudni, 69-est kértem. Nem volt ellenére. Nem tudtam eldönteni, hogy élvezi-e vagy már túl érzékeny lett, de nem is volt célom, hogy elélvezzen, persze örültem volna neki. Kedves, szexi lány Lili. Az ujjamat is befogadta, csak óvatosan csináltam mindent, miközben nyaltam a cuki kis punciját. Egy idő után újabb póz cserét kértem. Ő feküdt az oldalán, én odatérdeltem mellé és a szájába élveztem. Jól fogadta, nem azonnal húzta el magát. Zuhanyoztam ismét, majd a kirótt idő előtt kb. 15 perccel léptem. Nem bántam, nem ő intézte így, nem akartam húzni az idejét.

Elszámolás

Előre tettem le, egy kevéssel többet, mint az alap óra + két extra ára.

Lili, jó szexpartner

  happylornecs

Egyeztetés

Telefono hívtam fel. Egyből felvette, és hamar találtunk közös időpontot. Gyorsan reagáltam, kicsit kapkodtam is, nehogy lekéssem.

Megközelítés

Kocsival mentem, a kerületben lakom, így nekem nincs parkolódíj, amúgy van, de nem a belvárosi árakon.

Helyszín

Mint többen írták, több lány van a helyszínen, amely semmi kellemetlenséget nem okozott, mert nagyon figyelmesen, kedvesen oldotta meg a tusolásomat.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel. Nagyon szép arcú, mosolygós, vidám, aranyos lány. Fehérneműben és harisnyában nyitott ajtót. A szemei gyönyörűek, igazi szép lány, aki bárkinek tetszik. Kicsit zavarba is jöttem, mert pont az esetem, de pár mosollyal és kis kuncogással vette tudomásul.

Masszázs

Pici termetéhez mérten nem erős volt a masszázs, inkább lazító, kényelmes, relaxálós. Mindent megtett, hogy kedvezzen nekem, és jól masszírozott. Nagyon jó érzés egy ilyen szép lány érintése, és csúszkája. Suttogva beszéltünk szinte, amit én szeretek, és nem zavart.

Kényeztetés

Azt vállalja, amit előre mond, nincs semmi csalódás. Ügyes, figyelmes, sokszor megkérdezte, jól érzem-e magam, és hogy jól csinálja-e. Ahogy mondta is, kedvezni akart, és jó érzés volt vele ez a rész is. Remélem elhiszi, hogy teljesen jó volt, és jól éreztem magam, mert néha viccesen tudok viselkedni zavarban, de ez amiatt van, mert szép és kedves.

Elszámolás

Csókot választottam extrának. Mivel első találkozó volt, így nem volt heves/romantikus a csók, ami teljesen érthető, de szerintem minden férfi szívesen átélné vele ezt. Teljesen korrekt, kedves, aranyos.

Lili, jó szexpartner

  Ayrton S

Egyeztetés

Lili amióta megjelent a hirdetése kedvenceim között szerepelt. Fővárosban volt dolgom igy adta magát a dolog. Oldalon láttam épp hívható. Egyből elértem, és pár óra múlva tudott is fogadni. Címét kérésemre sms-ben küldte el.

Megközelítés

Angyalföld egyik utcája, ami egy közeli település neve is. Gps odavitt, a bejárattól pár méterre tudtam parkolni. Hétvége lévén ingyen. Tömegközlekedést nem vettem igénybe, igy azt nem tudom.

Helyszín

X emeleti lakás, rend tisztaság mindenhol. Fürdőben kád függönnyel, nagy tusfürdő választékkal. Mosdó kagylón szájvíz, odakészítve kis műanyag poharakkal. Törülköző tiszta Hálóban tatami, falon tükör. Közben végig halk zene szólt.

Hirdető külseje

Gyönyörű szőke hajú fiatal mosolygós, kedves lány. Egy bézs színű melltartóban bugyiban, fekete színű harisnyában fogadott. Termetéhez képest nem kicsi, formás mellei vannak. Az egész testalkata nagyon szexi, popsija kerek, formás. Amit kiemelnék az az arca és a szeme, már az első pillanattól megfogott, már a fotókon is. Élőben még szebb.

Masszázs

Nagyjából 20 percig tartott. Fürdőből kilépve megkért, feküdjek a hasamra. Itt még semmilyen ruhadarab nem került le. Krémet használt, ezzel gyúrta át a combomat, derekamat. Nem tudom mennyire volt szakszerű, de azért jól esett. Beszélgetést ő kezdeményezte, aminek nagyon örültem.

Kényeztetés

Miután megmasszírozott, kérte feküdjek hanyatt. Levette a melltartóját, megcsodálhattam formás kebleit. Felültem pár csókot is loptam. Ezek sajnos nagyon visszafogattak voltak. Simogattam melleit és a nyakába csókoltam, ezt követőn visszafeküdtem. Bekente melleit és rám feküdve a farkamon kezdett el csúszkálni nagyon erotikusan. Közben pár pici apró csókot csentem amint a szája a közelembe ért. Csúszka közben is végig rám nézett.
Ezt követően levette bugyiját és féloldalasan mellém feküdt. Egy kis szőke csík van meghagyva puncija felett, ami nagyon izgató látvány volt számomra. Farkam kezdte el masszírozni kezeivel, környékét sem hagyva ki. És kérte szóljak ha bármi nem jó, nagyon figyelmes volt végig. Nem sokáig hagyott parlagon, nagyon érzékien kezdett el kényeztetni. Brutál látvány volt, ahogy ez a gyönyörű lány szájában vagyok, szemkontaktust végig tartotta. Közben punciját kezdtem el simogatni, és kérésére nagyon finoman ujjaztam nedves punciját.

Jeleztem felé, most én szeretném odalent kényeztetni. Pár csók után melleit kezdtem csókolni, simogatni. Majd egyre lejjebb haladtam apró puszikkal. Igazi babapunciját kezdtem el nyalni, egyik ujjamat is becsúsztattam közben. Jó pár percig voltam odalent, sajnos semmilyen hatást nem értem el nála. Mosolyogva mondta, igy nem szokott orgazmusa lenni.
Ezt követően ismét mellém feküdt oldalasan és szopni kezdte a farkamat. Én eközben punciját simogattam. Élveztem a látványt a tükörben is. 69- ben folytattuk, pazar látvány volt popsiját hátulról látni, és ahogy puncija az orrom előtt van. Lili egyre vehemensebben szopta kemény farkamat, punciját nyaltam közben. Végül elért a vég, szájába élveztem, hagyott végig lenyugodni. És csak utána fordult el, egy törlőbe eltávolítani a végterméket.

Elszámolás

Egy órát kértem. Randi végeztével nagyjából bő háromnegyed óra után már autóban ültem. Ezt nem igazán éreztem korrektnek. Többen is dolgoznak egy lakásban, nem hinném hogy ez Lili sara lett volna. Három extrát kértem. Mint írtam a csók nekem ezek közül, nagyon visszafogott volt. A másik kettőre nem lehet panaszom.

Lili, jó szexpartner

  zsolt78

Egyeztetés

.Először üzenetet írtam , majd amikor már aktuális volt hívtam , fel is vette ,nagyon gyorsan ment ,màsfél óra múlva már tudott is fogadn és ott is voltam

Megközelítés

Autóval érkeztem GPS segítséggel ,nem figyeltem volt e ott BKV . Teljesen könnyen megtalálható

Helyszín

Szerintem nem régen épült 3.emeleti lakás , tusfurdo van bőven ,törölköző szépen érdekes módon betekerve ,kilépő száraz ,szájvíz kis pohárral. Minden tökéletes , a célnak meg teljesen megfelelő .

Hirdető külseje

Nagyon szép fiatal mint a képeken is látszik . Szerintem élőben még szebb és nagyobb élőben a cicije is . Pedig minden eredeti !!!

Masszázs

Hát le kell hogy írjam ,hát így még nem jártam . Egy teljesen más hölgy vezetett be a szobába , jelezte egy pillanat és érkezik Lili . De nyugodtan vetközek le és menjek el tosolni addigra ő is itt lesz. Le is tusoltam, megtorolkoztem ,vissza értem Lili még sehol . A hölgy mondta helyeztem kényelembe magam rögtön érkezik . Így is történt 3-5 percen belül így is volt , ezer Bocsi hogy így történt , nagyon nem is mentünk bele .
Nagyon hamar bele is kezdett a massage-ba ,hasra kellett feküdni . Majd krémmel krémmel bement bokától és pillanatok alatt egészen a hatamat is . És egyből a “várt “ fordulhat sz is !!!

Kényeztetés

Elölről is kaptam krémet ,ki ne száradjon a bőrőm és mondta kovetkezik is a csuszka . Kicsit segítettem én is bemenni a testet ,majd következett egy elég gyors csuszka és mire észbe kaptam már a szájában is voltam 😳 . Fiatal ellenére elég szakszerűen csinálta , közben kérdeztem bugyi rajta marad ??? Válasz nem és már le is vette , simogattam gyönyörű hamvas punciját . Jelezte ujjazás nincs , kérdeztem francia ? Az van , kérdeztem orgazmusod lesz ha én is franciázok így kicsit ? Válasz nem én nem vagyok képes így vagy attól elélvezni. Nem is tettem bele sok energiát pedig fiatal ellenére kapott volna olyat ,hogy úgy elélvezett volna mindig azért sírba HOGY MÉGGGG.!!! Na mindegy hagytam őt tevékenykedni ,és elég jól csnálta ,hamar végem is lett . Gyors törőlgetés és nekem közben 2* is csörgött a telefonom úgyhogy gyors zuhany és nem töltöttem ki az egy órát , búcsú puszi és már ott sem voltam.!.!

Elszámolás

Voltak extrák, de én nem vettem igénybe semmit.Nem emlékeztem a pontos árra ,úgyhogy még egyszer rákérdeztem ,és kézbe oda is adtam