Beszámolóim

Evelin, felejthetetlen masszázs

  Ygan

Egyeztetés

Kevés időm volt, most nem akartam rizikózni, biztosra mentem. Kedvenc helyemre telefonáltam be. Megkérdeztem, hogy ki ér rá mostanában. Tudtam, akárkire is esik a választás, a csalódás teljességgel kizárt.

Evelint dobta a gép.

Képei már jöttek szembe velem az oldalon, rá is csodálkoztam mindannyiszor, hogy milyen jól el van eresztve. Elolvastam néhány róla szóló összefoglalót az indulás előtt, abból az jött le, hogy Evelin kedves, érzéki, szolid nő az ágyban. Kíváncsian és izgatottan indultam a találkozónkra.

Megközelítés

Sokak által ismert, illusztris sétányon van a ház, amibe mennem kellett. Üllői útról csak néhány perces séta. Tömegközlekedés nagyon jó arra felé. Aki autóval érkezeik, annak se rossz, de a gyaloglást akkor sem lehet megúszni.

Helyszín

Új építésű az ingatlan, amiben diszkrét körülmények között valósult meg a pásztoróra. A konyha felőli első szobában szivacson történt meg a kezelés. Kényelmes, sok párnás, tükrökkel felszerelt, hangulatos helyszín. Csak a tükör körül elhelyezett ledcsík lámpái világítottak. Az ép elég volt a megfelelő hangulathoz.

A fürdő - az majdnem szemközt található. Tusfürdő, szájvíz és dezodorok voltak a polcon, de én most sajátomból használtam.

Zene választást rá bíztam. Eredetileg a masszázshoz egy nyugtató relaxációs zenét akart elindítani. Amíg ezzel bíbelődött, kereste a legmegfelelőbbet, addig mögé somfordáltam és puszilgattam, simogattam. Tulajdonképpen elindult a program, mert ahogyan megfordult egyből lesmárolt és erotikus ősrobbanást hozott létre bennem. Nem volt nyelv ledugós, vagy centrifuga gyorsaságú, mégis elég intenzívnek hatott.

Valami modern popzenei egyveleg maradt kijelölve. Az szólt, amíg ott voltam, de igazából nem is érdekelt, mert Evelin teljesen lekötötte a figyelmemet.

Hirdető külseje

Evelin egy bodyban fogadott. Nőiesebb, teltebb gárdát erősíti. Ennek megfelelően vannak keblek bőséggel. Popója is szépen kikerekedik. Lábai nem hosszúak, de formásak és izmosak.

Arca sminkelve volt, szép formájú. Az fényes fekete színű szemeiről alig bírtam levenni a tekintetemet. Szája nem csak mosolyra termett. Más varázslatokra is képes. Ehhez az erőteljes vörös rúzs amivel kifestette, ideális párosítás lett.

Puncikája simára borotvált, halvány barna levelekkel. Bimbije sötét barna és a csiklójához hasonlóan a kényeztetésre szintén jól reagált. Nem tudom, hogy mennyire élvezte, amit csináltam, de engedte, hogy foglalkozzak az intim részekkel. Nem perverz csaj, de azért eléggé szereti az erotika minden fajtáját. Úgy tapasztaltam, hogy ha meg van a szimpátia és a kellő higiénia, akkor kellemes élményekbe részesít a vendégét.

Masszázs

Masszázsra a fentiek miatt csak a vége felé került sor. Kellemes levezető, nyugtató masszázst mutatott be nagyjából tíz percben. Simogatások és lágy érintések egyvelegét hozta össze. Közben nevetgéltünk, jóízűen eldumálgattunk az élet egyéb dolgai felől. Aki az erősebb és teljes igényt kielégítő masszázsra vágyik, azt sem éri csalódás. Bianka ugyanis egy izmos és szakmailag jól felkészült nő. Akiben van ambíció a komolyabb masszázsok teljesítésére is. Én maximálisan kiegyeztem ezzel a simogatásokból felépített masszázzsal .

Kényeztetés

Amíg csókolóztunk addig együttes erővel megszabadultunk a csipkés fehérneműjétől.

Gyorsan izgalomba jött és átvette az irányítást felettem. A szivacsra küldött. Még a párnával a fejem alatt szerencsétlenkedtem, amikor ő már megtalálta a játszópajtását. Kézzel gyúrt rajta párat, majd a szájába vette. Pár pillanat alatt oszloppá nőttem ki magam a szájában. Különleges technikájának és lelkesedésének volt ez köszönhető. Amikor látványosan nyálat csorgatott a dákeszomra, és onnan most nem szürcsölte vissza, mint ahogyan azt korábban tette, akkor már sejtettem, hogy mindjárt a cickóit is beveszi a buliba. Gondosan a közéjük tette és fel-le mozgott. Két tenyerével megtámogatva préselte a kolbászomat. Lihegett és mosolygott rám közben. Aztán újból a makkomat kezdte nyaldosni. Majd fokozatosan ment lejjebb. A golyóimat is felpolírozta az ajkaival. Csak ismételni tudom, a húsos ajkai csodákra képesek.

Majd újból visszatért a kapitányhoz és erőteljes szívóhatás alá vetette. Cuppogott, nyögött kéjesen. A mellei közben a combomhoz simultak. Annyi inger ért egyszerre, hogy éreztem ezzel a csúcsra vihet. Visszatarthattam volna, húzhattam volna még, de annyira jó érzés volt az a pillanat, hogy hagytam, hogy kivégezzen. Az utolsó etapban egy kis kézi rásegítéssel a kiöltött nyelvére élveztem.

A romeltakarítás után kiment és egy bögre vizet hozott nekem, hogy fel frissüljek.

Ezután én kényeztettem őt. Evelin nem annyira könnyű eset, de amikor eltévedtem, akkor mutatta az irányt. Tolta fejemet, mondta, hogy mit hogyan csináljak.

Elszámolás

Csokor átadására a végén került sor, de érkezéskor tisztáztuk mennyi lesz a matek. Az extrák mindegyike rózsákkal lesz elérhető.
Én a csók és a vsz tartalmakra tartottam igényt. Ezt tüntettem fel,ezt adom meg.

Evelin, felejthetetlen masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Amikor feldobta az oldal Evelin új, szexi képeit, egyből bevillantak a tavalyi találkozónk izgalmas emlékei. Nagyjából egy éve voltam nála, akkor nagyon elvarázsolt, hatása alatt maradtam egy darabig. Ideje volt ismételten meglátogatnom őt. Hívtam az itt feltüntetett számot. A délutáni órákban állapodtunk meg, a címet már tudtam.

Megközelítés

Corvin pláza. Parkolás a mélygarázsban. Onnan egy rövid séta Nokia feliratú épületig. Ott jobbra fel.

Helyszín

Szép lakás. Patika tisztaság volt mindenfelé. Nagy forgalmat bonyolítanak le, de arra mindig kényesen ügyelnek, hogy a fürdő szoba, ha steril állapotú nem is, de rendezettséggel és bőséges kínálattal fogadjon. A hancúrszoba is jól felszerelt. Kellemes hangulatot árasztó bútorokkal, szép fényekkel és frissen leterített lepedővel várt. Zenéről a vendéglátóm gondoskodott. Relax zenét keresett a telefonján és a Bluetooth segítségével a hangszórókra irányította.

Hirdető külseje

Az új képsorozata, amelyikben, abban a szívdöglesztő szettben feszít, az nagyon csábítóra sikeredett. Valóságban is hasonlóan néz ki. Nincs csalás, sem ámítás. Talán csak apró eltérések lehetnek a kiírt adatokban, de az a helyszínen, ahogyan meglátom, akkor már semmit sem számítanak. Elgyöngülök, mert annyira dögös. Arca, testalkata, de főleg a popsija és a mellei olaszos jellegeket tükröznek. Lehet egy kis mediterrán fuvallat is van a génjeiben. Vastag ajkai mindig csókra nyílnak, alig bírok betelni velük. Szemeit is sokszor megbámulom, annyira igézőek. A puncijáról nem is beszélve.

Masszázs

Ügyesen és erősen masszíroz Evelin. Az évek és a rutin a kezeiben összegyűlt. Tanulta, de érzéke is van hozzá. Legalábbis nálam megtalálta azokat a pontokat, amik régóta sajogtak. Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta. Úgy fordult, úgy helyezkedett, hogy a dákeszom is kapjon a cicis törődésből. Amikor az arcomhoz ért az övével, akkor mindig elmosolyodott. Előbb csak puszikat adott, de később csókolózástól sem zárkózott el. Jól kavar.

Kényeztetés

Franciában nagy ismereteket szerzett az elmúlt évek alatt. Kiismerte a férfiak gyengéit és ezzel vissza is él.

Kényeztetésére a lágyság és a finomság jelzők a legtalálóbbak. Kézzel és szájjal egyaránt dolgozott. Attól függően, hogy éppen mire vágytam. Csatolmányokkal is foglalkozott. Azt is eredményesen csinálta. Kapkodtam a levegőért. Majd visszatért a rúdra. Oldalról csókolgatta, szívta, nyamizta egy ideig. Végül a makkomnál kötött ki ismét. Elég mélyre is bevette,. Kiderült az is, hogy a kényszer franciát még mindig nem szerette meg. Szívóhatással és a dinamikával viszont most sem volt semmi problémám. Annyira nem, hogy le is kellett állítanom, hogy ki ne végezzen, addig, amíg én nem kényeztettem őt.

A lábai közé fészkeltem tehát magam. Nagyajkait két ujjammal széthajtottam és érzéki nyalásba kezdtem. Nyelvemmel a vékony fodrokon szörföztem egy jó darabig. Lett volna kedvem az ujjamat a hüvelyébe dugni, azzal is besegíteni, de azt diszkréten mutatta, hogy ne tegyem, mert most nem kívánja. Nem baj, azt hiszem, hogy így is jó volt.

Aztán én térden állásban helyezkedtem, ő pedig egy kiadós cumizással repített a mennybe. Pontosabban annak kapujáig, mert az utolsó mozdulatokat már magamnak oldottam meg. Amikor éreztem, hogy jönni fog az anyag, akkor kivettem a szájából és a melleire spricceltem. Szépen beterítve a sötét barna bimbóit is.

Törlés, fürdés, frissítő elfogyasztása után érzéki búcsút mondtam neki. Megígértem, hogy nem leszek vele ilyen kegyetlen, hogy egy évig feléje sem nézek.

Elszámolás

Majdnem elfelejtettem. Már rajtam volt a kabát és kezemben a slusszkulcs, amikor eszembe jutott, hogy valamit még nem rendeztem. Elnézést kértem és gyorsan pótoltam.

Evelin, felejthetetlen masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Evelinnel több évre nyúlik vissza az ismeretségünk. Másik helyén még szende kis regrutaként került a favoritjaim közé és ott is volt sokáig. Utóbbi időben kicsit elhanyagoltam - érdemtelenül. Van már vagy másfél éve is hogy nem jártam nála. Evidens, hogy már hiányzott. Gondoltam, akkor most bepótoljuk és egyből ínyenc Four hands élménnyel (Kendrával a szőke ciklonnal) gazdagítjuk a közös memoir-unkat. Koordinálás simán ment, de ami utána történt, azt nem kívánom senkinek.

Lebeszélt időpontban a ház elől hívtam a bejutás miatt, amikor is közölték, hogy most tűzriadó van az épületben. Nem tudni meddig tart a fire practice, sajnálkoztak, de amíg nincs visszajelzés addig nem tudnak fogadni senkit. Azt hiszem, ha ezt tényleg akkor tudták meg, akkor ezt nevezik Vis maior-nak. Elégikusan konstatáltuk mindannyian, hogy elmarad a várvavárt randink.

Megállapodás az volt, hogy ahogyan a nap folyamán eszkalálódnak a folyamatok és rendelkeznek biztos információval, azzal kapcsolatban, hogy mikortól kezdődhet újra a rendelés, akkor azonnal kiértesítenek és leegyeztetünk egy másik időpontot nekem. Kárpótlásként (az engem ért kellemetlenségért) pedig megkapom a vállalt extráikat ajándékba. Rendkívül korrekt eljárás. Respektálom az ilyen hozzáállást és köszönettel elfogadtam. Nem kerestem más megoldást, reméltem, hogy hamarosan megoldódik a probléma.

Pár óra múlva megcsörgettek és még aznap este randiztunk is. Ígéretüket - mondanom se kell - szó nélkül betartották, pedig esküt nem tettek.

Megközelítés

Corvin pláza illetve annak környéke elég forgalmas közlekedési csomópontnak számít. A sétáló utcában van az új hivataluk is, ez az újévben változott meg. Kicsit hátrább került a rezidencia, ezért többet kell sétálni, de egyáltalán nem volt megerőltető.

Helyszín

Teljesen új az épület kívülről. Empirikusan igazolhatom, hogy belülről is az. Ázsiaiak tucatjait láttam jönni-menni a ház aulájában. Senki sem foglalkozott a másikkal. Barátságos és biztonságos helyszínnek tűnt.

Ház elől ismételten telefonáltam nekik. Itt már egyszer tartottunk a nap folyamán, most azonban tovább is jutottam, ahogyan becsekkoltam, már hallottam is a kaputelefonra érkező szignált. Majd közvetlenül utána gépies hangon szólt a hangszóró„Az ajtó nyitva.” és már mentem is a liftek felé. (3db)

Exkluzív kinézetű lakásba nyertem bebocsájtást. A bejárati ajtóval szembeni, kényelmes ággyal felszerelt szobában voltunk. Ez egy nagy fekhely volt, nem az a védjegyüké vált fekete pamlag. Falon tükör és dizájnos képek. Hangszóróból relax zene szólt. Jó volt a stylist, vagy is a lakberendezőjük.

A folyosón jobbra fordulva voltak még további szobák. A végén pedig egy lefüggönyözött nappali.

Káddal felszerelt fürdőben patyolat tisztaság fogadott. Sehol egy árulkodó folt a szőnyegen, vagy vízkő az üvegen, gusztustalan paca a lepedőn. Minden steril állapotában várt.

Hirdető külseje

Evelinnel kezdem a bemutatásukat. Vele már volt szerencsém régebben is találkozni. Azóta változott valamennyit. Többségében az előnyére. Régebben úgy fogalmaztam, hogy ő sportosan nőies alkat. Ez most is igaz rá. Egzakt adatokat az impresszumából mindenki kiolvashatja. Teste, mint a homokóra. Derékben keskenyedik, máshol pedig kerekedik. Keblek szépek, nagyok, tetszetős formájúak. A popsija is méretes, nagy tenyérbe való, elasztikus darab. Divatos hasonlattal élve brazilos. Mindene természetes, nincsenek plasztikázott területek. Még a vastag szája sem lett feltöltve, neki alapból húsos, nincs rá szüksége. Szemei is nagyok, barna színűek. Hosszú hajához szépen harmonizáló árnyalatban pompázott. Én még láttam kiengedve a rakoncátlan hullámos fürjeit, nagyon dögös volt úgy. Aztán, amikor a szeánszukat elkezdték akkor copfba fogta össze, hogy senkit se zavarjanak a tincsek.

Kendra valóban egy szőke ciklon.

Egészen más karaktert képvisel. Explicit: egy bombanő, nagy pályás csaj. Jóval magasabb és talán idősebb is Evelinnél, de csak pár évvel. Nehéz megítélni a valódi korát, mert számtalan mesterséges beavatkozással dicsekedhet ezen a téren. Kozmetikai, műtéti és esztétikai változásoknak köszönhetően egy trendi playmate lány kinézetet nyert. Nem tudom, hogy milyen volt, de most olyan, aki kilépett egy divatmagazin címlapjáról. Egy menő díva, okos escort lány, ahogyan kinéz. Az utcán sok férfi talán meg sem merné szólítani, annyira dekoratív külsővel bír. Nekem is leesett az állam, amikor meztelenül megláttam őt. Csodálatos. Hatalmas és feszes keble kézi labda méretű és keménységű. Lábai formásak és hosszúak, selymesek. Élmény volt nézni és érinteni. Bőrén vannak tetoválások is, nem is kevés, ennek megítélése nem az én tisztem, de az ilyesmi megosztja a társadalmat úgy hiszem.

Az arcát nem szükséges leírnom, hogy milyen szép, hiszen arcos képekkel hirdet. Látható és megcsodálható. Nincs meglepetés, nincsenek kínos pillanatok, hogy más milyenre számítottam. Csak annyit fűznék hozzá, hogy ápoltság és igényesség jellemezte az egész hölgyet. Külseje alapján egy érinthetetlen arisztokratának, kényes miszisznek gondolnám, aki magasan hordja az orrát. Olyan, akihez szólni, akire ránézni se lehet, de valójában nem így van. Kendra egy kedves, rendes lány, aki teljesen normálisan viselkedik a vendégével. Ha megkapja az őt megillető tiszteletet, akkor ő is viszonozza azt. Sőt. Vajszívűvé válik, olyan lesz mint egy kezes bárány.

Masszázs

Erre a program első felében került sor. A francia ágy közepére feküdtem hasra és két oldalról kezdtek el masszírozni a lányok.

Ekkor levetették a melltartójukat és csak bugyi maradt rajtuk. Előrehajolva nyomkodták a hátamat és masszírozták meg a vállamat. Azt kell, hogy megállapítsam, hogy nagyon szakszerűen, tematikusan végezték ezt a feladatot. Biztosan tovább is csinálták volna, de látták rajtam, hogy fészkelődök, izgek.-mozgok, nézelődök. Ugyanis, amikor két ilyen szexi nő van hiányos öltözetben mellettem, nem könnyű higgadtnak maradni. Izgatónak találtam Evelin melleinek lendülését és fenekének rezgését. Kendra cicijeire is nagyon kíváncsi voltam már, hogy milyen a plastic tapintása, hogyan reagál az izgatásra a bimbi. Kértem engedélyt, hogy hagy forduljak meg, ne "kínozzanak" tovább. Természetesen igent mondtak rá.

Szinkronban nyúltak az olajért és kenték be a felsőtestemet és önmagukat a cicis csuszkáláshoz. Eddig is erotikusan túl fűtött volt a hangulat, ami azután csak tovább fokozódott.

Kezdve azzal, hogy bugyijukat szexi mozdulatokkal levetették. Olyan volt, mint egy korhatáros live-show. Két szépséges kagylócskát véltem felfedezni a combjaik között, ahogyan a fény megvilágította a csupasz puncujukat a comb hajlatok között. Azokkal, ekkor még csak köszönő viszonyba se kerültem, csak vágyakozva pillantottam rájuk.

Megkezdték a csuszizást a testemen. Szabályokat nem kötöttek ki, nem voltak instrukciók, hogy melyek azok a zónák ahová nem nyúlhatok. Tisztelettudóan éltem is a korlátok nélküli simogatás lehetőségével. Minden izgalmas intim területre bekéredzkedtem. Természetesen csak nagyon tapintatosan. Éreztem, hogy a szívem egyre gyorsabban ver és kezd lüktetni is a vér péniszemben is. Kezdek kapkodni a levegőért. Ezen az egyáltalán nem segített, hogy Evelin pont ekkor kapott le egy smárolásra. Dehogy tiltakoztam, ha kell belefulladtam volna abba az édes pillanatba, csak hagy élvezzem a lágy csókjának a finom ízét. Kendra eközben lelkesen siklott rajtam. Alkalmanként a ruganyos mellei közé tévedt a farkam. Jól feltalálta magát a modell alkatú lány és egy spontán mellszexszel kedveskedett nekem. Ijesztően kicsinek éreztem magam a hatalmasra fújt, fényesen csillogó gömbök között. Alig látszottam ki a szép ívű dombok alatt, de nem érdekelt, mert extrémen izgató érzés volt.

Kényeztetés

Ebből a pozitúrából egyértelmű volt, hogy hamarosan Kendra szájába kerül a farkam. Ez így is lett. Olyan francia órát tartott nekem, hogy a fülemen kellett vennem a levegőt, hogy túléljem. Feltöltött ajkaival nem finomkodott. Egyből erős presszió alá vette a dákómat és a tarisznyámat. Közel voltunk a mélytorkozáshoz is. Abból is tartott egy kis prezentációt. Mindent tud, ami ebben a szubkultúrában fellelhető.

Evelinnel még akkor is csókolóztunk. Érzékien csinálta, ismer már, tudta, hogy mit és hogyan szeretem. Kendra művésznőt meg lentebb brillírozott tovább, le is kellett állítanom, mert éreztem, hogy ha nem fékezem le őt, akkor ennek a kényeztetésnek ő képes monóban a végére járni.

Kendrát kértem meg, hogy feküdjön az ágy közepére és hozzá láttam a csodálatos idomainak a feltérképezéséhez. Topográfia túlságosan jól sikerült. Azok a fantasztikus mellek? Hátán feküdt, de a cicijei nem folytak oldalra, mint más esetben szokott lenni, hanem a plafon felé meredtek. Kiszórakoztam magam velük, majd a lábai közé mentem. Négykézláb előre hajolva kezdtem el a punciját nyalogatni. Excentrikus köröket írtam le a nyelvemmel. Ezek eléggé jól eshettek neki, mert egyre szaporábban és hangosabban vette a levegőt. Próbáltam koncentrálni, hogy neki jó legyen, de nem volt könnyű dolgom, mert Evelin elkezdett inzultálni engem. Addig-addig kereste a helyét a derekamnál, amíg valahogyan a szájába kötött ki a rudam. Kissé kitekeredve, kényelmetlen pózban kezdett el szopizni. Ezt nevezem én a munka iránti alázatnak. Nem ült az ágy szélén tétlenül és nézte, hogy mi, mit bohóckodunk Kendrával. Hanem megkereste azt a lehetőséget, ahol ő is hasznossá tehette magát. Integrálás tökéletes lett. Nyílván lehetett volna más megoldás is, amit én szívesen láttam volna. Mint például csókolózik Kendrával, vagy az arcára guggol, úgy nyaltatja a pináját, vagy megujjazza magát Kendra szabad kezével, vagy megollózzák egymást, stb. Egy tucatnyi ilyen és ezzel analóg perverz kép van még a piszkos fantáziámban, amit megvalósíthattak volna, ha nagyon begerjednek egymásra, de nem. Az elején leszögezték, hogy csak én leszek kényeztetve, törődjek bele. Ők (most) egymással nem leszbiznek.

Muszáj volt Evelint is kinyalnom, ha már ilyen boldoggá tett engem. Helyet cseréltek a lányok. Viszonzásom Evelinnél sem maradt eredménytelen.

Aztán egymással szemben térdeltünk, felegyenesedve és mindenkivel heves csók csatába bonyolódtam. Háremhölgyeim a kezeikkel koprodukciót alkotva foglalkoztak a falloszommal. Nekem csak a tükör maradt, onnan bámultam izgató testüket. Tenyerembe popsik és mellek cserélgették a helyüket. Aztán Evelin egy kiadós cumikurzusra vitte a botomat. Amit Kendra irigykedve nézett egy darabig, majd kivette a répámat Evelin szájából és a sajátjába tömte. Evelinnek jobb híján csak a golyóim maradtak. Azokkal kellett beérnie.

Ezt már én sem bírtam tovább és egy hatalmasat élveztem. Kendra uralta a helyzetet és levezényelte az ejakulációmat.

Formaságok után még egy kicsit összebújtunk a csajokkal. Szilencium alatt simogattak és csendesen nevetgéltek.

Jó hangulatban és megkönnyebbülve keltem fel a Corvin angyalainak koszorújából. 10 centivel a föld felett járva hagytam el a kéjlakot.

(Amíg én öltözködtem, addig a lányok előttem húzták le az elhasznált lepedőt és kivitték a szennyesbe. Azonnal tettek fel egy tisztát és jól kiszellőztettek.)

Elszámolás

Januári akciónak köszönhetően és a hivatalból megígért egyszeri kárpótlással nagyon jól jártam. A végén letettem az ágyra a csokrot. Ők előttem számolták meg a rózsaszálakat. Nagyvonalúságukat honoráltam.

Evelin és Kendra, felejthetetlen masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Kendra hirdetésén megadott számon történt az egyeztetés, ami flottul ment. Mostanában több koleginája is ajánlotta őt nekem, hogy szuper csaj, próbáljam ki őt is a szalonból. Bár az arca nem az esetem, de a képek alapján a teste bomba, és működött a marketing is, meggyőztek a csajok hogy őt se hagyjam ki. Ezúttal viszont nem akartam lemondani a dupla randiról, úgyhogy kértem a telefonost hogy ajánljon mellé valakit, aki ráér ugyanakkor. Evelint tudta még lefoglalni nekem.

Megközelítés

Corvin negyed, pláza mögötti sétálóutca eleje. Parkolás a plázában, bkv a mozi túloldalán.

Helyszín

Szokásos, minden rendben, tisztaság és rend még ha esetleg nem is patika, de teljesen elfogadható egy ilyen alkalomra. Fürdő és felszerelés is rendben, hangulatfények, halk zene és tükrök fokozzák az élményt.

Hirdető külseje

Evelinnél jártam már többször is, régi kedves ismerősként üdvözölt. Ugyan az a kis tündér mint aki volt, szolizott de nem túl sötét bőrű latina beütésű csajszi, mely főleg az arcvonásain, a dús (de nem mesterséges) ajkain és gyönyörű nagy kerek fenekén érhető tetten. Mellei közepesek de szép alakúak, lábai formásak, arca kedves mosolygós, puncija gyönyörű és ízletes. Egyetlen apró negatívum vele kapcsolatban a korábbiakhoz képest, hogy újabban már nem vállal leszbit, így pár ínyenc nyalánkság ebből a randiból most kimaradt. De ezt tudtam már, nem volt meglepetés. És minden másban maximálisan partner, így is hatalmas élményt tud nyújtani párosban is.

Kendráról már ejtettem szót az ő beszijében, olvassátok el ott.

Masszázs

Az idő rövidsége miatt ez kimaradt, de a magam részéről én ezt egyáltalán nem bánom, nem ezért járok ide.

Kényeztetés

A lányok a szobában vártak vissza a fürdőből, leheveredve a matracon egymás mellé, meztelenül. Pontosabban volt rajtuk egy-egy nerc combfix ahogy kértem, de erre még aligha lehetne azt mondani, hogy volt rajtuk ruha... 😁 Ahogy beléptem, varázsütésre mindkét lány szétrakta formás lábait, feltárva előttem a két gyönyörű punci látványát. Nem is bírtam sokáig csak nézni, főleg hogy közben kéjesen simogatták maguknak a ciccijeiket, és még pajzán nyögésekkel is fokozták a csáberőt. Előbb Kendra punciját kóstoltam, ő volt az izgalmas újdonság. Azt a kurva mindenit, milyen kibaszott jó a punettája! 😍 Már közelítve hozzá is érezhető az intenzív, vadító pinaszag, amitől egy szempillantás alatt be tudok indulni... És még az íze milyen mennyei! Te jó isten, azt hiszem ez egyik legfincsibb punci, amit eddig kóstoltam! 😋 Formára nem sorolnám a legszebbek közé - persze ez is ízlés dolga - de ízre, illatra és nedvesedésre mindenképp toplistás! Annyira bevadultam és felkeményedtem tőle percek alatt, hogy ha lenne náluk erre opció, azonnal egy vad, kőkemény kefélés következett volna, és alighanem rekordidő alatt elélvezek. De erről itt sajna le kell mondani ugyebár.

Ehelyett jó sokáig élvezkedtem a kis pinussal, közben a cickóit is markolásztam, alighanem túl hosszú időre elhanyagolva Evelint, mert egyszer csak tarkómnál fogva kicsit belenyomva Kendra puncijába és közben játékosan megsimogatva fejemet, közölte hogy mostmár ő következik, és minimum ugyan ilyen intenzív nyalást akar. Nem ellenkeztem, kinyaltam őt is alaposan, cici-masszázzsal egybe kötve. Nem mintha az ő puncija ne lenne isteni, de most mégiscsak Kendráé volt számomra az aduász, úgyhogy csakhamar elkezdtem visszavágyakozni az ő kelyhéhez. De előbb még úgy döntöttem, hogy most rajtuk a sor koprodukcióban. Közéjük feküdtem, ők pedig még mielőtt időm lett volna bármit is kérni, ráraboltak a dákeszra. Egyszerre nyalogatták jobbról-balról, elölről-hátulról, zacsitól a makkig, szinte csókolóztak rajta, már-már alig akartam elhinni, hogyha ez ennyire megy, akkor a leszbi hogyhogy nem? De persze kultúrvendég tiszteletben tartja a lányok vállalásait.

Élveztem a szitut, de mostmár újra érezni akartam Kendra pinájának csodás mámorát, úgyhogy megkértem hogy közben jöjjön 69-ezni. Örömmel jött is, de előbb még váratlanul kaptam tőle egy vad és szenvedélyes csókot, igazi barátnős kivitelben, nyelvesen, cuppogósan, ajkakat szopogatósan. Isteni volt ahogy közben Evelin szorgosan folytatta a farkam kényeztetését. Aztán Kendra fölém helyezkedett, csodásan kerek tomporát lassan eresztve le arcomig, hogy legyen időm kiélvezni a látványt is. Vagy pusztán incselkedésből, hogy húzza egy kicsit az agyam, fene tudja. A lényeg hogy végül beterítette arcomat az az isteni punci, én pedig ismét elmerültem a kéjben. Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték, kimaxolva az ezzel okozott élvezetet.

Alig bírtam visszatartani az orgazmust, úgyhogy kértem egy kis szünetet, mert nem akartam még ellőni a patront. Kaptam egy kis üdítőt, csókolóztunk pár kört oda-vissza felváltva mindkét csajjal, majd ismét lehevertem a matracra és ezúttal Evelint kértem 69-re. Rám feküdt, belekapaszkodtam gyönyörű popsijába, és onnan folytattuk a szeánszot, ahol abbahagytuk, csak puncicserével. Nyalták-falták közben a dákót, ahogy én Evelin punciját, aztán átfordultunk hogy én legyek felül. Nem túl hevesen, de megkeféltem Evelin száját, Kendra pedig hanyatt fekve felkínálta magát hogy őt is nyaljam közben. Nyaltam is vadul felváltva a két isteni muffot, kénytelen voltam azonban sűrűn váltogatni köztük mert pár perc után mindig megkaptam az épp hoppon maradt pinától, hogy naaa, mostmár ő jön megint! Szinte veszekedtek rajta hogy kit nyaljak, kurva jó volt! 😂😁

Aztán Kendrára fekve az ő száját keféltem és folytattam a szimultán puncinyalást. Megpróbáltam annyira közel húzni őket egymáshoz amennyire csak lehet, popsijaik összeértek, a két punci éppen hogy csak nem, talán azt nem is hagyták volna, de így is elég közel kerültek egymáshoz, hogy tudjam őket már-már szinte egyszerre nyalni egy kicsit féloldalas irányból megközelítve. Azért nem volt tökéletes a kivitelezés, de elég jól tudtam így is nyalakodni, és ők se veszekedtek tovább hogy kit nyaljak, mert csaknem minden nyelvcsapás végighaladt mindkét punin. 😋 Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra... 🥰 De maga a póz nem volt túl kényelmes egyikőnkek sem, úgyhogy túl sokáig nem lehetett ezt csinálni. Plusz közeledett a randi vége is, úgyhogy bevetettük az aduászt, amitől mostanában szinte mindig percek alatt elélvezek: a két lány előttem térdelve, popsival a tükör felé, ajkaikkal a farkamon gyönyörködök a látványban, ők pedig szorgosan kényeztetnek. Közeledve a beteljesüléshez közelebb nyomtam őket egymáshoz hogy jó szoros legyen az ajkaik közti luk, amit vadul keféltem, majd egy pillanattal a tüzelés előtt betoltam Kendra szájába hogy ő kapja az első pár lövetet. A többit pedig Evelin szájába lőttem, de olyan flottul sikerült váltani közöttük, hogy mellé szinte semmi nem ment, csak a pofijukra az ajkaik mellett egy minimális.

Elszámolás

Az elején rendeztük, vagy legalábbis én kiraktam a komódra, de a csajok a randi végéig nem rakták el. Extrában mindkét csajjal csók és szájba élvezés, ezek itt a hervadt rózsaszálas kategóriába esnek, mármint a tiszteletdíj nagyságát tekintve, nem a minőséget! Mert utóbbira egy mukk panasz nem lehet. Ahogy az egész randi alatt tanusított hozzáállásukra, kezdeményezőkészségükre se. Úgyhogy nem kérdés hogy maximálisan megérte!

Evelin, felejthetetlen masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Hirdetésben olvasható telefonszámon történt a randevú leszervezése. A telefonközpontossal beszéltem, az nő, egy végtelenül kedves hölgy volt, aki mindenben a segítségemre sietett. Az időpontot és a címet is azonnal lefixáltuk. Zökkenőmentesen zajlottak a dolgok, úgy ahogyan az a nagykönyvben megvan írva.

Megközelítés

Tömegközlekedés a metró és a villamos közelsége miatt nagyon jónak nevezhető.

Autóval a sétányig lehet csak begurulni. Onnan gyalogosan kell tovább haladni.

Helyszín

Több szobás lakásban történik a félfogadás.

A szoba egyszerűen volt berendezve. Semmi felesleges bútor, vagy kiegészítő tárgy, csak az van, ami feltétlenül szükséges. Tükör, éjjeli lámpa,fotel, komód, óra, tatami.

Szivacson és a fotelben is történhetnek az események.

A szobánk a fürdőszoba mellett volt közvetlenül. Zuhanykabinban kulturált körülmények között lehetett tisztálkodnom. A tusfürdők egymás mellett sorakoztak a tálca szélén, azokból választottam egyet,azt amelyik éppen felborult.

A mosdónál volt a szájvíz és a hozzátartozó kis műanyag pohár.

Ami még feltűnt nekem, amikor beléptem a lakásban, egyből egy kellemes tisztaság illat csapta meg az orromat. Jóleső értelemben vett fertőtlenítő szagot éreztem minden hol amerre jártam. Tetszett, hogy ennyire figyelnek, adnak a higiéniára. Mindannyiunk biztonsága megkívánja ezt az alaposságot.

Hirdető külseje

Hasonló korú lehet, mint Vanda. Magasságban sincs nagy különbség, csak hajszínben van nagy eltérés. Súlyban és mell méretben egyértelműen ő vezet. Ez a popsi méretéből és a keblei teltségéből is következhet.

Cicik a nagyon izgalmas cseppformában jelennek meg és már önmagukban is hegyesek. Punci itt is gyalulva és ápoltan tálalva kaptam meg. Fekete színű klasszik fehérnemű együttest viselt az érkezésemkor, amit a program előtt kérés nélkül, magától vetett le.

Evelin egy oltári cuki csajszi, aki természetességével egyből magával ragadott. Vele is jól el dumcsiztam. Érti a humort is.

Evelin arca is szép, enyhe sminkkel kiegészítve volt a make upja. A szeme fekete, arca mosolygós, haja hosszú. Szája vastag és húsos. Piros színű rúzzsal emelte ki ő is, csak úgy, mint Vanda.

Ettől a szájfénytől még jobban csillogtak az ajkaik és kívánatosabbak lettek, de az esetleges kellemetlen nyomok miatta kértem, hogy ezt inkább töröljék le, mielőtt egymásnak esnénk.

Masszázs

Egy órás programra neveztem be a hölgyekhez. Ez alapból tartalmaz egy ismerkedős, felvezető masszázst. Az igazság az, hogy ezt kb 2 perc alatt kimaxoltuk, úgyhogy most erről nagyon nincs is mit részletezni.

Én ott, már nagyon rá voltam izgulva a a lányokra és a ránk váró pikáns programra. Ezt érezték rajtam, ezért nem húzták az időt tovább és a kérésemre hamar átléptünk az erotikus kényeztetések izgalmas műfajába. A textiltől ekkor szabadult meg mindannyiónk.

Kényeztetés

A szivacson meztelenül térdelve helyezkedtünk el félig egymás felé fordulva. Egyenlő szárú háromszöget formáltunk. A lányok leginkább engem és én pedig őket simogattam. De nem ijedtek meg attól, sem ha egymást kellett megérinteniük, de a fókuszt inkább rám helyezték.

Csókolózás viszont csak velem esett meg. Felváltva, hol egyikük, hol másikuk szájában volt a nyelvem. Elég volt csak feléjük fordítani a fejem, máris tették oda a szájukat és smároltak le engem. Kellemes a csókjuk, nyelves és olyan intim. Tisztára barátnős feelinget éreztem közben.

Még, ebben a térdelő pózomban, lejjebb vonultak a lányok és érzéki cumikázásba kezdtek. Nem tudom, hogy ezt megbeszélték-e előre, vagy spontán jött nekik, de tény hogy egyszerre támadtak le, ami nagyon jól esett.

Amíg az egyikük a cerkámat szopikálta, addig a másik a kezével asszisztált neki, vagy a zacsimat puszilgatta. Ajkaik tökéletes presszionálást nyújtottak. A tarisznyát és a makkomat is egyforma vákuummal kezelték le.

Aztán, mint valami staféta botot, a farkamat is úgy adták tovább. Csere észrevétlen történt meg. Mindkét szerepben egyformán jól teljesítettek az én legnagyobb megelégedettségemre. Orális műfaj legjobbjai. Ez hamar igazolást nyert. Élvezettel és kiváló technikával kényeztettek. Leengedték elég mélyre a brét és a nyelvükkel is megdolgozták a makkot és a rudam szárát. Kéjesen lihegtek, mélyeket sóhajtoztak közben.

Ezután a szivacsra feküdtem, ezzel én komfortosabb helyzetbe kerültem, a lányoknak pedig kényelmesebbé vált a megközelítésem és vele az orális produkció is. Egy darabig így, szinkronban kényeztettek, majd egyikőjük az arcomhoz jött csókolózni. Addig a másik szólóban mutathatta meg mennyire tud virtuóz lenni. Egyik szemem mindig nyitva volt, hogy ne csak érezzem, hanem láthassam is hogy mik történnek velem.

Aztán cseréltek. Mindegyikük szólója tetszett, nem volt benne egyforma mozdulatsor egy sem. Egy retró reklám szövegét értettem meg eközben: „Ez az amit nem lehet megunni….”

Kölcsönösséggel folytattuk. Először az új lányt, Vandát kértem, meg hogy terüljön el a szivacson. Puncikáján érezhető volt, hogy már enyhe izgalmi állapotban van. Nedvesedett rendesen. Fejemmel a combjai közé vonultam. Kéjes örömök beteljesüléséig nyaltam.

Majd Evelin került sorra. Az ő puncija addigra már annyira lucskos volt, hogy néha úgy éreztem, hogy a puncikájával smárolok. Orgazmusa nem is váratott sokáig magára. Hangos nyögések és sóhajtások mellett ért fel a csúcsra.

Ekkor támadt az az ötletem, hogy a hátán fekvő Evelin fejéhez térdelek, de nem hajolok rá 69-es formában, hanem így, felegyenesedve maradok. A mogyoróimmal az orrához közelítettem. Evelin a fenekemre fogott és a fejeét megemelte és zacsimat kezdte szívogatni. Vanda értette a formációt és egyből kapcsolt, hogyan tehetné magát a hasznosabbá.

Evelin csípőjénél átvetette az egyik lábát. Dereka mellett két oldalt térdelve hajolt előre Evelin arca és a rudam irányába. Egyik kezével megtámaszkodott Evelin válla mellett, a másik kezével pedig a falloszomat illesztette a saját szájába és lelkesen szlopálni kezdte. Isteni érzés volt, ahogy Vanda cuppogott a farkamon, és ahogy Evelin a tarisznyámat majszolta. Akciójukat azzal színesítettek, hogy egyszerre is kényeztettek.Ilyenkor Vanda a rudam felsőrészén szánkázott az ajkaival. Evelin pedig alulról tette ugyanezt. Fantasztikus amit ez a két lány tud.

Látványnak pedig egyszerűen káprázatos volt, ahogyan ez a két gyönyörű test egymáson vonaglott. Melleik néha keményen egymásnak feszültek, máskor pedig puhán csuszolódtak. Éreztem magamon, hogy ez a pozitúra és a nem mindennapos vizuális élmény magasabb izgalmi állapotba hoz. Csúcs közelébe repített. Ezért egy kicsi lassításra ösztökéltem őket. Kérésemet abszolválták, és szenzitív üzem módban folytatták a kényeztetésemet.

Mennyei élmény volt. Sejtettem, hogy időnk végéhez közeledünk, ezért hagytam, hogy így menjek el. Hangos nyögéseim egyértelműen jelezték a csajoknak, hogy számomra eljött a vég. Vanda nem szereti az efféle szoros kontaktust az örökítő anyaggal, ezért ő a kardomat Evelin ajkai közé illesztette. Tulajdonképpen beletolta a szájába. Egyértelműen jelezve neki ezzel, hogy ezt a feladatot most rátestálja.

Eszelősen jó volt, ahogyan Evelin hátra biccentett a fejével a végsőkig kitartva ápolgatott. Háta nagyot homorított. Megfeszülő nyaka és az ütemesen mozgó gigája csak tovább emelte az eufóriámat az orgazmusom pillanataiban.

Majdnem elájultam, annyira nagyot élveztem. Vanda közben puszilgatta a felsőtestemet, simogatott engem. Majd elismerően nyilatkozott Evelin akrobatikus mutatványáról. Amit én is elismételni és megköszönni tudtam.

A tisztogatást szimultán hajtották végre a hölgyek.

A bekészített frissítőből kortyoltam párat, majd még enyhe mámorosan elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Egyszerűsítve: két lány két csokor. Ez már szinte koszorú lenne, ha másfél vagy két órát maradna az ember. Így, egy órában, azonban még egészen könnyen kiköhöghető. Evelinnek két extráját a csókolózást és a nfvsz ( 6 rózsa) vettem igénybe. Vandának csak a csókját kellett honorálnom 3 szál rózsaszállal.

Evelin, felejthetetlen masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Úgy jutottam el Evelynhez, hogy az oldal egyetlen kínai hirdetőjéhez már nem volt szabad időpont, abban az intervallumban, amikorra én terveztem a randit. A barátnője Evelyn azonban éppen ráért akkor, ezért hozzá lettem átirányítva. Telefonban kiderült, hogy ő is hasonlóan széles repertoárral kínálja a szolgáltatásait. Nem vállalok nagy rizikót ha hozzámegyek.

Megközelítés

Forgalmas tömegközlekedési csomópont közelében a plázánál található a randikuckó. Minden irányból és mindenféle eszközzel könnyen megközelíthető az az ingatlan.Telefonban a pontos címet megkaptam, egyből odataláltam.

Helyszín

Több szobás lakásban történik a félfogadás. Az ajtón belépve átadtam az ajándékomat és levetettem a cipőmet. Balra, egy lefüggönyözött rész mögött van a konyha rész. Ott készülnek fel a hölgyek a szeánszokra. Láttam egy árnyékot mozogni ott, de semmi több.

A bejárattal szemközti szobába mentünk. Az a helyiség egy hangulatos fényekben pompázó, normál szoba volt. A falon egy érdekes poszter és egy analóg óra látható. A berendezés egyszerű: egy fekete bőr kanapéból és egy komódból állt. A szoba közepén hatalmas szivacs volt, azon folyhat a masszázs. A matrac mellett körben különböző masszázs kellékek voltak előkészítve (olajak, krémek, stb).

Tükör és andalító zene is volt még, ami nagyban segítette az élmények áradását. Fürdőszoba egy zuhany-kabinos helyiség volt, ami a célnak tökéletesen megfelelt.

Hirdető külseje

A helyszínen derült ki, hogy Evelyn nem volt ismeretlen a számomra. Pályafutása legelején már volt szerencsém hozzá. Akkor, a harmadik kerületi híres intézményben, pontosabban annak a tetőtéri lakásban találkoztunk. Akkor más néven és agyon retusált, de arcos képekkel hirdetett, most viszont nem, ezért nem ismerhettem fel a mostani fotói láttán.

Külseje nem sokat változott az óta, talán egy kicsit nőiesedett. Viszont a szolgáltatásában, kommunikációjában, megnyilvánulásaiban hatalmas fejlődésen ment keresztül. Kellemes csalódást okozott nekem. Az itteni léte pozitívan befolyásolta a személyiségét. Jó mesterek kezében nevelkedett. Megtanulta, hogy a siker érdekében hogyan kell a vendégeket fogadni és kezelni. Technikájában is edukáción ment keresztül. Az étlapja is kibővült és a hangulata is sokkal jobb lett. Szóval csak pislogtam nagyokat, ahogyan a produkciójába belekezdett. Hogy ez is megy, azt is lehet, érzelmeket és szenvedélyt is közvetített. Egy szóval frenetikus volt.

Az alkatát a fotói jól bemutatják. Sportos alkat, homokóra forma. Keblek és popsi is méretes, nagy tenyérbe való, rugalmasak darabok.

Bőre egy árnyalattal világosabb, mint az sejtettem. Arca is szép, nagy szemekkel és vastag szájjal csábítja a kuncsaftokat. Hosszú haja ideiglenesen egy csattal volt összefogva. Erotikus kisugárzása eléggé erőteljes.

Masszázs

Természetesen jártas a masszázs fajtákban. Ismer több félét is. Én speciel a lingam masszázsra váltottam jegyet, amit, cseppet sem bántam meg. Így szinte az egész ott létem, egy vágyakkal felkorbácsolt, fülledt, erotikus szeánsz volt.

A show előtt ledobta a szexi öltözetét. Ami egy falatnyi tangából és egy melltartóból állt. Bájai eddig is csábítóak voltak, de ahogy ezektől a textíliáktól megszabadult, és nem fedte semmi az intim részeket, még izgatóbbá vált.

Mellei eredetiek, szépen előre állnak és nagyok. Barna bimbócskái már jól kihegyesedtek, szinte a szememet is kiszúrták. Ekkora méreteket nem lehet nem észrevenni. Vonza a tekintetet, ahogyan ringatózik teste mozgása közben. Lingam masszázs alatt kifejezetten izgató látvány volt. Ügyes technikával polírozta a bohócot. Tudta, hogy itt nem a kivégzés a cél, hanem a nemi vágy létrehozása, de nem átlagos szinten. Olajos tenyerében nagyon szépen megdagadt a péniszem. Úgy nézett ki, mint aki a bőr ruházatát is teljesen kinőtte. Evelyn szemei is csillogtak, láthatóan tetszett neki is, az, amit elért, csupán a kezei által. Ujjai a mogyoróimat is rendesen kitapogatták a zacseszban. Azok is jól felajzott állapotba kerültek. Lingam masszázs elérte a célját.

Hibátlan tevékenységet végzett. Itt már sejteni lehetett, hogy ő már nem az a félénk, amatőr kislány, akit a Szépvölgyi úton megismertem. Hanem egy vérprofi, jól kikupálódott, szenvedélyes vadmacska, akit inkább visszafogni kell, mintsem magasabb teljesítményre ösztökélni.

Kényeztetés

Folytatásban volt minden, ami a szem szájnak ingere.
Kölcsönösség:
Amit Evelyn nagyon tudott élvezni. Öröm az ilyen hölgyek kedvében járni, mert látni rajtuk, hogy őszintén kedvelik az erotikát és a férfikezek ilyetén érintését. És nem utolsósorban a nyelvi munkámra is vevő volt. Ezek után biztos voltam abban, hogy a viszonzás tutira nem marad el.

Csókolózás:
Vastag csókos szájához most volt először szerencsém. Puha ajkai lágyan siklottak az enyémen. Kisebb mértékű szívásokat is belecsempészett az izgalom fokozása érdekében. A nyelvével is ügyesen bánik, nem fogta vissza azt sem. Szinkronban dolgoztunk, hamar megtaláltuk az összhangot.

Orális kényeztetés:
Technikája a legjobba szolgáltatók szintjén van. Volt, hogy csak a húsos ajkait használta, és csak vákuummal operált. De néha átváltott kézikombóra is. Ilyenkor a tempóban is gyorsított. Majd megállt és a dákom tövére markolva a felsőrészre koncentrált. A makkrész intenzív nyelvcsapásokkal lett elárasztva. Majd lejjebb vonult és a golyóimat is szopikálta, kérés nélkül.

Testem mellett váltogatta a pozícióját. Ez nekem nagyon tetszett, mert igy minden szemszögből megcsodálhattam és ki is élvezhettem a francia tudását.

NFVSZ:

A fináléhoz közeledve rákérdeztem, hogy hová is mehet az anyag. Erre több megoldást is felsorolt. Én az „ajkai közé”-t választottam. Hibátlanul megcsinálta. Talán egy kicsivel hamarabb abbahagyta a kényeztetésemet, mint azt én szerettem volna, de a lényeg az szájában maradt.

Instant törlést kaptam. Majd kiment magát rendbe szedni. Visszafelé jövet egy pohár vízzel kedveskedett nekem

Elszámolás

Evelyn virág csokra a corvinos lányokéhoz hasonló recept szerint készült el. Extra szálakkal kell kiegészíteni az igénybe vett hozzáadott értékek miatt.

Evelin, nagyon jó masszázs

  Dooge

Egyeztetés

Egyeztetés sima ügy volt. Egyszer hívtam, akkor nem vette fel, de utána visszacsörgött és lezsíroztunk mindent. Címmel már tisztában voltam, azt meg se kérdeztem, tudtam hová kell mennem. Búcsúzáskor még arra kért a Maca, hogy a lépcsőház elől újból hívjam fel, ne kaputelefonozzak fel addig, amíg ő nem jelzi, hogy felmehetek.

Megközelítés

Jó a helyen van. Könnyen megközelíthető a megadott cím.

A közelben lévő multiplex moziról elnevezett metró megállót és a rátelepült bevásárló központot sokan ismerik.

Helyszín

Világbajnok a kecó, főleg ha az egy négyzetméterre eső hosszú és csupasz lábak számát veszem alapul.

A kezelő szobában semmi felesleges nincs jelen. Ott csak az van, ami ehhez a munkához (masszázs és oboa) feltétlenül kell.

Szivacson indul meg a kezelés és utána is azon a helyen lehet majd a magammal hozott erotikus hangszeren gyakorlatozni. Az ínyenceknek a fotelban is lehet terpeszkedni. De csak addig, amíg ki nem csöngetnek a masszázs óráról.

Nagyon komoly órarendben dolgoznak ott a csajok. Az előadások szigorú időpontok szerint kezdődnek és végződnek.

Kezelik, de nem szeretik a késve érkezést, itt nem lehet szó részükről csúszásról sem, ez nem a MÁV. Szolgálati közlemény: Köszi a fogkefét Evelyn!

Nekik csúszásban csak az olajos van engedélyezve.

Kétszeri fürdőzés lehetőségét kínálja a hely. Én éltem is vele. Másodjára már remegő lábakkal csoszogtam ki a zuhanykabinba megmosakodni.

Hirdető külseje

Vendéglátóm nőies alkatú, közel harmincas hölgyike.

Melle és popsija is van bőséggel, de még egyáltalán nem a telt alkat. Semmi művi beavatkozás. Eredeti állapotok fogadtak, ahogyan azt a természet formálta az eltelt évek alatt. Ezeket a szexi formákat vettem észre a fotóin, ezek köszöntek vissza élőben is. Cselló, vagy homokóra ízléses vonalvezetésére emlékezettet meztelenül. Öröm volt kézbe venni.

Szexi sok pántos fehérneműje még csinosabbá tette őt. Amit még most sem tudom hogyan vett fel, hogyan vett le, mert nekem ördöglakat bonyolultságúnak tűnt az a textil, hozzá sem mertem kezdeni. Makramés szakkör nem az én világom.

Arca is rendben van. Karakteres, szomszédlányos, de a mosolya az fiatalos. Szopás közbeni pajzán tekintete emlékezetes maradt számomra. Barna haj, barna szem, vastag száj, kecses nyak. Kedves és udvarias volt végig, de határozottan megrajzolta a kényeztetése számára fontos határait.

Masszázs

Masszázs egy nagyon jól felépített kezelés volt. Olyan határozott mozdulatokkal gyúrta meg a hátamat, mintha ebből szakvizsgázott volna. Erővel nyomkodott, forgatta a karomat, kimasszírozta a görcsöket a lapockámnál. Vállakkal is foglalkozott. Faszán átmozgatott. Közben kérdezgetett, hogy jó-e, nem fáj-e. Nagyon jól esett minden, amit csinált. Locsi-fecsizet közben. Furi-muki vagyok, de velem mégis jól szót értett. Reméltem, hogy a száját másra is ilyen jól tudja majd használni.

Kényeztetés

Szexi ruháját még a masszázs előtt levetette. Majd megkérdezte, hogy hogyan szeretném a levezetést?

-Már nagyon! Feleltem.

Ugyanis addigra már jól kinézelődtem magam a tükrökből. Erős izgalmi állapotban kerültem a látványtól. Masszázs közben ugyanis részletesen megcsodáltam azokat a szép melleit és gömbölyű fenekét és a combok között megbújó kagylócskáját.

Cickói - azokkal a nagy barna bimbikkel a tetején - nagyon izgatóak voltak. Kicsit rá is cuppantam. Tömtem a pofámba felválta őket. Nyálaztam, hegyezgettem a bimbiket, de csak finoman. Nem szorítottam rá, mint egy ruhacsipesz. Csak érzéssel ápolgattam azokat a szép melleit, nem fogaztam, nem fagyasztottam le hideg leheletemmel.

Aztán átadtam magam teljesen neki. Hátradőltem és rendezői székből néztem a kényeztető előadását. Puszikkal halmozta el testemet és folyamatosan haladt lefelé. Lábam közé fészkelte be magát. Amikor a péniszemhez ért, akkor ért egy nagy meglepetés. Az eddig átlagos, visszafogott, rendes lány kinézetét levetette és szenvedélyes vadmacskaként vetette rá magát a húscafatomra. A kolbászomat éppen hogy nem tépte szét, rendesen marcangolta, majdnem felfalta. Nyálazta, cuppogta. Nem vártam tőle ilyen dinamikus akciózást. Orális toolbar menüt aktívvá tette és annak széles eszközárjából varázsolt elő jó néhányat. Sokat cumikázott, nagyon élveztem a törődést. Pihenés képpen a didkói között is megúsztatta a lomposomat. Nem csak a klarinéton volt virtuóz a zacseszon is ügyesen játszott. Izgalomban nem volt hiány. Legalábbis részemről jól alakult spontán a buli. Váltogatta a tempót és a technikát. Szivarozott úgy ahogyan azt elvártam tőle. Sőt, sokat játszadozott is a bohóccal, nem egy ócska f@szverés volt.

Élvezés előtt kivettem a cerkámat a szájából és kézbe vettem a dolgok irányítását. Neki csak annyi dolga maradt, hogy szendén nézzen rám, tartsa a melleit összenyomva és pucsitson a tükör felé. Kézimunkámra és a vizuális ingerre jöttek elő a kicsik és ejtőernyőztek a melleire.

Rendesen beterítettem a dekoltázsát. Mint ha csak pezsgőt bontottam volna, sugárban szaladt ki az eleje. Művészien elkentem rajta a nagyobb tócsákat az ecsetemmel, ahogyan azt tanították nekem az öregek. Aztán, mikor már leült a hangulat, akkor mentünk csak tisztálkodni.

Elszámolás

Elején tájékoztatott az extráiról, de megbeszéltük, hogy most csak az alapot kérem.

Evelin és Natasa, nagyon jó masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Telefonon történt, ezúttal Natasát szeretem volna mindenképp a buliban tudni, mert vele még nem volt szerencsém megismerkedni. Az alkalmas időpontban Evelin tudott még csatlakozni hozzánk, így ő lett a harmadik fél a randin. Flottul ment, ahogy szokott, mivel telefonos kisasszonyok vannak, nem szokott fennakadás lenni, mindig elérhető az összes telszám ami a szalonhoz tartozik amikor villog a zöld "most hívhatsz" felirat. Viszont most csak egy röpke órás randit sikerült összehozni.

Megközelítés

Corvin negyed még mindig. Részemről kiegyeznék ha végleg itt is maradna a hely, amióta járok ”ide”, ez már a harmadik helyszín, de szerintem ez eddig a legjobb minden szempontból. Parkolás a Corvin plázában, aminek a túloldalán ott a 3-as metró és a 4/6 vili.

Helyszín

Továbbra is nagyon rendben van a lakás, tényleg csak max apróságokba lehet belekötni. Most pl majdnem az összes tusfürdős flakon ki volt fogyva, gondolom elfelejtették a lányok csekkolni és cserélni. Ennyi baj legyen összesen, és itt tényleg kb ennyi vagy ehhez hasonló apróság szokott lenni max.

Hirdető külseje

Evelin már ismerős volt régebbről, ahogy azt említettem Natasa beszámolójában. Ő elég vegyes alkat az összképet tekintve, egyfelől erősen latinos beütésű például a popsiméret és a vaskos ajkak tekintetében, ugyanakkor ennek ellentmondóan fehér a bőre és vékonyabb típusú az alkata, értem ez alatt azt hogy nincs az a tipikusan erősebb, masszívabb testfelépítése mint a latináknak úgy általában. Ez így együtt szerintem kölcsönöz neki egyfajta kuriózumot. Arca bájos, mellei közepes méretűek és szép alakúak, feneke mint azt már mondtam határozottan nagy, de csodásan kerekedik, gömbölyödik, puncija pedig kívánatos kis üde barack, amit az ember mindenáron meg akar kóstolni, ha már egyszer sikerült megpillantania. Mondjuk ehhez nem kell nagy erőfeszítés, előszeretettel mutogatja a kíváncsi vendégnek, és kóstolásra is habozás nélkül felajánlja. 😋

Natasát pedig már jellemeztem eme kalandról szóló korábban már hozzá beküldött beszámolómban, úgyhogy itt nem szaporítom a szót.

Masszázs

Ez most teljesen kimaradt, mint általában. Viszont úgy néz ki hogy újabban minimum 100 karaktert írni kell ide is... Őszintén nem értem hogy miért, ha egyszer nem volt masszázs. Talán mostmár megvan az a 100 karakter...

Kényeztetés

Ahogy tisztálkodásomat elvégezvén kiléptem a fürdőből a szobák közti folyosóra, a két csajszi épp ott csacsogott. Majd ahogy észrevettek, kacéran incselkedve és nevetgélve betuszkoltak a tetthelyül szolgáló helyiségbe. Egyikőjük még a dákóra is rámarkolt, és finoman húzva annál fogva "terelgetett" hogy merre is kéne menni, persze már tudtam az utat hisz odabent voltak a levetett ruháim. De ettől a kis incselkedéstől már el is kezdett merevedni a rúd, gondolom pont ez is volt a cél. A matracra heveredve aztán nekiláttunk az élvezeteknek. Előbb érzéki csókolózás felváltva a két lánnyal, miközben kézzel tartották izgalmi állapotban a főnököt. Aztán cickókkal gyurmázás, szintén felváltva, előbb egyik lány mindkét melle kétkézzel, aztán a másik lány mellei, aztán pedig egyik kéz egyik lány egyik cicije, másik kéz másik lány másik cicije. Alaposan megmarkolgattam őket minden variációban, majd kézzel a popsikra váltottam, a cicik viszont megkapták ajkaimat, és jól összenyálaztam a bimbókat és a környéket. Ezután nem bírtam kihagyni azt sem, hogy a két lány egy-egy cicijét oldalról összenyomva egyszerre nyalogassam a két bimbit.

Sajnos Evelin nem vállal semmiféle közös nyalakodást más lányokkal, pedig úgy rémlik mintha régebben ezt is élvezettel csinálta volna. Ez persze tisztázva volt előre, már a telefonban megkaptam erről a tájékoztatást, nem volt semmi meglepi. Viszont ez azt eredményezi, hogy a fenti cicis játék kb a határ, attól több nincs. Plusz simogatás meg esetleg max még szájrapuszi, lájtosan. Úgyhogy a csókcsata terén most csak a két lánnyal felváltva smárolás valósult meg, de azt azért eléggé kimaxoltuk mindkét csajjal, rendesen nyaltak-faltak, nem szégyenlősködtek. Plusz felturbóztam azzal hogy közben benyúltam a lábaik közé, és a két puncit egyszerre simiztem, behatolva ujjaimmal az intenzíven nedvesedő ajkak közé. Ezt ők is élvezték, mert érezhetően begerjedtek egy kicsit, és rábuktak a répára. Előbb Evelin nyálazta a makkot és a rudat, majd átadta Natasának hogy közben ő meg a zacsit nyaldoshassa. Csináltak így pár kört, én meg azt hittem ettől több ebben a műfajban itt most nem is lesz, de aztán elkezdték egyszerre is, két oldalról lassan végignyalni a dákót. Ez rendkívül élvezetesre sikeredett, iszonyúan izgató volt ahogy a két pajkos kis nyelvecske játszadozik érzékien a farkamon, a makkomon is lefetyeltek egyszerre, nagyon durván bekeményedtem. Persze végig ügyeltek rá hogy egymás ajkaihoz, nyelvéhez ne nagyon érjenek (azért néha beficcent egy-egy véletlen összenyelvelés, legalábbis úgy tűnt), de így is baromi élvezetes volt.

Amikor már érezhetően nem tudták tovább fokozni pusztán a farkam kényeztetésével számomra az élvezetet, Natasa szemből az arcomra ülve felkínálta édes kelyhét egy kis kóstolásra. Isteni fincsi volt, pár másodperc múlva már mohón faltam és szívtam magamba vadító illatát. Persze Evelin se pihent, érzékien verte a farkam miközben szopogatta a golyókat. Aztán cseréltek, Evelin is szemből ült az arcomra, Natasa viszont pont fordítva kényeztetett lent, kézzel markolászta a golyókat miközben koppanásig torokra vett. Egy cseppet se volt ez így rossz, hisz még a cickókat is tudtam közben tapizni, de azért csakhamar kértem a lányokat hogy jöjjön ismét egy csere, de most 69 és kényeztessék a dákeszt egyszerre. Natasa puncija ismét az arcomon, dögös kemény kerek popsijába markolva elmerültem az illatos menyországban, nedves szeméremajkai szinte a fél arcomat beterítették... Közben nem lustálkodtak a lányok, éreztem ahogy nedves kis fürge nyelvecskéik ficánkolnak a rúdon fel-alá, körbe-körbe a makkon, időnként még a zacsin is, őrült élvezetes volt. 😋 Megint csere következett, természetesen Evelin puncijának habzsolását se hagyhattam ki ebben a pózban. Őszintén szólva nem tudnám megmondani melyik pina volt a finomabb, de ott akkor ezen nem is igen volt elég agykapacitásom gondolkodni, minden erőforrást lekötött a helyzet minél mélyebb átélése. 😁 Közben a lányok rendületlenül folytatták a szinkronszopást, de most egyikük ajkai közé véve a makkot szívogatta azt, míg a másik verte a rudat és szopogatta a zacsit. Szerintem közben cseréltek is többször, de ki a franc tud ilyenkor ezekre a nüanszokra is odafigyelni...

Már elég közel jártam a beteljesüléshez, de most kivételesen nem ebben a pózban terveztem elsülni. Jeleztem hogy tartsunk egy pillanatnyi szünetet, felkecmeredtem, kértem egy pohát vizet, majd miután eloltottam szomjamat, megkértem a csajokat hogy négykézláb a matracon pucsítsanak a tükör felé, minél közelebb hozzá, enyhén szétrakott combokkal, hogy jó közelről láthassam a tükörben amit kell. Aztán belógattam eléjük a dákót, ők pedig különösebb magyarázat nélkül tudták is hogy mi lenne a feladat. Ajkaikkal bölcsőbe fogták azt, majd szép lassan és óvatosan (ők egymással ne nagyon érjenek össze ugye) siklani kezdtek rajta fel-alá. Kisvártatva, mikor már gyorsabb tempóra vágytam, én magam is mozgatni kezdtem előre-hátra a csípőmet, közben pedig végig a tükörben elém táruló őrülten szexi látványt bámultam. Na jó, néha azért lepillantottam hogy hogy áll a szopóverseny, mert az se piskóta látvány ám, ahogy az ember farkát két csaj kényezteti. Nehéz lett volna győztest hirdetni közülük, ezért úgy döntöttem, ezt most én fogom megnyerni: begyorsítottam a tempót miközben még egy kicsit rá is nyomtam őket a dákeszra, aminek immár hamar meglett a hatása. A tüzelés pillanatában benyomtam a cerkát Natasa szájába, aki ezen egy pillanatra mintha megrökönyödött volna, de aztán hagyta, sőt fokozta is a vákuumot. Aztán az első gyengülő tendenciát produkáló spricc után gyorsan kikaptam és átnyomtam Evelin szájába, aki már várta a jussát, így olyan profin sikerült az áthelyezés, hogy egy csepp se ment mellé. A hirtelen váltás adta extra gyönyörnek és Evelin ügyes nyelvtechnikájának köszönhetően ismét jött pár erőteljes lövet, mintha csak ekkor indult volna meg az orgazmus... Aztán szép lassan kicsorgott a teljes adag, Evelin pedig szorgosan összegyűjtött minden cseppet. Egyszóval pacekul sikerült mindkét csajnak telelőni a száját.

Elszámolás

Megint nem kérték előre, mint a másik két leányzó a multkori kalandomon. Vagy csak én voltam gyors és raktam ki a komódra még azelőtt az ajándékot, hogy szóbakerült volna. De mindegy is, mert részemről azzal sincs gond ha előre kérik. Ami a lényeg hogy egy ilyen kalandért ez egy elfogadható mértékű tiszteletdíj, nekem legalábbis mindenképp, mert nagyon jól éreztem magam velük, igazi élményt nyújtottak, elfeledtetve a mindennapi gondokat, és a randi igazi apropóját részükről. Profi munka, de a jó értelemben! Extraként amúgy mindkét lánnyal csók és szájba élvezés volt, ha esetleg a fenti leírásból valaki nem tudta volna kihámozni. Leszbi ugye nem, mert Evelinnél az újabban sajna nem opció, de ettől függetlenül ami belefért neki, azt simán hozta csont nélkül. Például baromi ügyesen kényeztették a farkamat egyszerre, pedig azt gondoltam hogy ez így nem fog menni, de lazán megtették amit kellett.

Evelin, nagyon jó masszázs

  Zsabazsak

Egyeztetés

Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … eldöntöttem, hogy majd egyszerre fogom meglátogatom őket. Egy négykezes ötletét latolgattam a gyönyörűségeket látva. A telefonszámukat ezért jó előre kiírtam magamnak. Most, amikor hívtam őket, váratlanul ért, a hír, hogy a telefonszámuk nem elérhető. Már kezdtem fájdalmasan beletörődni, hogy sajnos lekéstem róluk. Beléptem az oldalra és látom, hogy aktívak, csak időközben volt egy szám csere náluk és ez okozta az alaptalan riadalmat.

Megközelítés

Taxi a ház sarkáig vitt. Onnan a sétányon csak pár lépést kellett tennem és már ott voltam a bejárati kapujuknál. Üvegajtónál megálltam, felcsengettem, ahogyan azt az ítinerben megkaptam. Vártam, vártam. Csak annyit hallottam, hogy egy automata hang bemondja, hogy „az ajtó nyitva”.

Helyszín

Nagyobbik szobában egy óriási méretű szivacson zajlottak az események. Egy bőr kanapén is lehetett volna héderezni, de én inkább a matracot preferáltam.

Fürdőszoba ott volt a közelben. Annak a zuhanyfülkéjében fürödtem le. Tiszta helyiség, meg minden oké is volt, csak a páraelszívó már nem a legtökéletesebben teszi a dolgát. Kezd megfáradni a motorja.

Volt néhány felbontott tusfürdős flakon, és szájvíz is, de én akkor a sajátom utazókészletemet használtam.

Hirdető külseje

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237027&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Evelin

Lina és Evelyn. Mindketten nőies idomokkal bőven megáldott szexi dámák. Kerekedik a csípőjük rendesen, méretesek a popóik, de a legszebbnek a hatalmas melleiket találtam. Méretben túlcsordult a teremtő jó szándéka. Adott nekik bőséggel a szexi idomokból. Cici-és popsifanok nagy örömére.

Arcaik csak a diszkréció megőrzése miatt vannak kitakarva. Helyes nők mindketten. Bájos mosollyal és csábító szemekkel rendelkeznek. Kerekded formájuk miatt olyan kellemes rájuk nézni. Fiatalítja és érzékivé teszi őket. Melegséget és kedvességet sugároznak az egész megjelenésükkel. Vastag ajkaik pedig erotikus relikviák, amiket olyan szívesen dédelgettem magamhoz, amíg náluk vendégeskedtem. Ápoltságuk nem csak az arcukra terjedt ki, hanem az egész testükre érvényes. Nagyon céltudatosan és igényesen karbantartják a munkaeszközeiket.

Lina egyszínű csipkés bodyban fogadott. Olyan, alul összecsatolhatós szexi fehérneműben. Merész dekoltázzsal és állandóan bújós magatartással hamar megszerette magát velem.

Evelyn kétrészes együttesben várt. Az a textil nem sokáig takargatta az idomait. Amint a szobába maradtunk egyből megszabadult tőlük. Az én nagy örömömre.

Az első percekben kiderült, hogy a csábítás két nagy mágusával leszek majd összezárva egy jó órára. Mozdulataikból és szavaikból csak úgy sütött az erotika. Minden olyan mámorosan szépen indult és idilli is maradt

Masszázs

A program alakításában nagy rugalmasságot tanúsítottak. Most valahogy nem ragaszkodtam a masszázs klasszikusan értelmezhető részéhez. Egy kis ízelítő után, kértem, hogy inkább hagy én kényeztessem valamelyikőjüket, ha lehet. Lina lett a kiválasztott. Erotika oltáránál ő teste lett elsőnek feláldozva. Nagy mellekkel többet kell foglalkozni, már csak a nagy felületük miatt is Mindenfelé csókoltam puszilgattam, de legfőképp melleinél és a puncijánál ténykedtem. Kellet egy kis idő mire ráéreztem arra, hogy mit és hogyan szeret. Onnan viszont már simán ment minden. Az orgazmusához közeledve a fejemre fogott és intenzív mozdulatokkal kevert a számon. Mutatta a ritmust és az erőt. Hangosan nyögések és kis remegés jelezte, hogy jó volt neki. Udvariasan megköszönte és elengedte a hajamat.

Kényeztetés

Amíg Lina akklimatizálódott, addig én elkezdtem ismerkedni Evelyn erogén zónáival. Vele is jól alakultak a dolgok. Csodás testével nem bírtam betelni. Abban nem vagyok 1oo százalékig biztos, hogy nála is megtaláltam a helyes kódot, de azért eléggé jól éreztük magunkat.

Csókolózásban egyformán jól teljesítettek. Párnázott ajkaik nem csak forró csókokat leheltek az én számra, hanem szenvedélyes nyelvi köröket is levezényeltek. Felváltva is smároltunk, azok voltak a legizgalmasabb percek. Közben rendre a kezem ügyébe keveredtek a melleik. Jól megmarkolásztam azokat. Cickóik formájában, súlyában, mozgásában már éreztem definiálható különbséget a két lány között. Nagyszerű élmény volt ezt így megtapasztalni. Új értelmet kapott a „bőség zavara” kifejezés.

A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát. Többnyire egymás után mutatták be a szerteágazó orális tudásukat, de nem jöttek zavarba, ha a váltásnál egy kicsit ők is összeértek. A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig mindent finomságot bemutattak nekem.

Becsuktam a szemem és kértem, hogy csak egyikőjük kényeztessen, szólóban. Csak azért, hogy hátha eltalálom, hogy melyikük volt az. Ez a játék nagyon szórakoztató volt. Élvezettel és átéléssel csinálták. Trükköztek is hogy hátha megtévesztenek. A találati arányom így is jobb volt, mint az eddigi sok éves próbálkozásom a lottó számokkal.

Finálét már duóban nyomták le. Ellentmondást nem tűrve vittek a cél felé. Ennek köszönhetően elég váratlanul és hangosat élveztem. Ez azt hiszem tetszett nekik. Felváltva cumizták ki a mixturámat, majd mikor kifogyott a életforrás gondosan megtisztogatták magukat és engem is.

Elszámolás

Nem szokványos amit kértek, de az élmény sem hétköznapi volt amiben részesítettek. Utólag lett átadva. Megköszönték.

Evelin, nagyon jó masszázs

  kalandor_

Egyeztetés

Szokás szerint egész nap villogott a most hívhatod jelzés, hívtam Evelin számát és a harmadik csöngésre már fel is vették. A szalont már jól ismerem, tisztában vagyok vele, hogy telefonközpontos kezeli a lányok telefonjait. A biztonság kedvéért azért rákérdeztem, hogy tudok-e Evelinnel beszélni? Azt a választ kaptam, hogy nem, de ő is szívesen felvilágosít a tudnivalókról.

Elmondtam, hogy rendszeres látogatója vagyok a szalonnak ismerem a lehetőségeket, inkább csak időpontot szeretnék egyeztetni másnapra. Az általam kért időpont megfelelő volt, bekerültem a naptárba.
A telefonos lány hangja már az elején nagyon ismerősnek tűnt és a végén beugrott, hogy kihez tartozhat a hang.
Rákérdeztem és talált. Előjöttek az emlékek és váltottunk néhány mondatot a régi szép időkről.

A végén még azt kérte, hogy másnap reggel 8-ig küldjek egy megerősítő sms-t, és a randi előtt egy órával egy újabbat. Alaposan be volt biztosítva a randi, gondolom a rossz tapasztalatok miatt.

Reggel elküldtem az sms-t, amire válasz nem érkezett. Dél körül ránéztem a telefonra, és azt láttam, hogy van két nem fogadott hívásom, de nem Evelin telefonszámáról.
Később jelzett a telefon, egy újabb számról hívott valaki. A telefonokat kezelő lány hívott és azt kérdezte, hogy küldtem-e reggel megerősítő sms-t, mert valami probléma van a telefonnal. Válaszoltam, hogy természetesen küldtem, majd rákérdeztem, hogy egy órával a randi előtt küldjek-e újra, amire igen volt a válasz.

Az újabb sms elküldése előtt elbizonytalanodtam, hogy mi is történhetett, ezért felmentem az oldalra, ahol azt láttam, hogy Evelin telefonszáma tegnap óta megváltozott.
Így most már négy Evelinhez köthető telefonszámom is volt.

Némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy a hirdetésben megjelent új telefonszámra küldöm az sms-t.
A biztonság kedvéért megkérdeztem, hogy ha megérkezem, akkor melyik számot is hívjam a beengedéshez? Azonnal érkezett a válasz, hogy Evelin új számát hívjam a megérkezésemkor.

A randi során rákérdeztem és megtudtam Evelintől, hogy a kavarodást az okozta, hogy kártyás telefon volt, és az éves kötelező adategyeztetés elmaradása miatt éppen aznap kapcsolták ki a telefont.

Megközelítés

A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a GPS ismeri a címet a parkolás sem jelenthet gondot. Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílik az ajtó, mögötte Evelin.

Helyszín

Egy erre a célra kialakított két szobás lakás, ezúttal nem a kanapés, hanem a kisebb, fotellel ellátott szoba volt a tetthely.
A szoba kicsi, de minden szükséges felszerelési tárgy megtalálható: szobainas a ruhának, egy fotel a leüléshez és az öltözéshez, nagy méretű matrac a masszázshoz, jól elhelyezett tükör a vizuális élmények fokozásához és halk zene.
A fürdőszobában a tusoló lefolyójában dugulás lehetett, mert a víz nagyon lassan folyt le, így összegyűlt a tusolótálcában. Egy flakon tusfürdő volt kikészítve, így azt választottam. A kilépő száraz volt.
A szájvízhez nem volt pohár, így a szájöblítéshez kreatív megoldást kellett alkalmaznom. A program végén nem hangzott el a kérdés, hogy „kérek-e új törülközőt”?
Korábbi látogatásaim során ilyen gondok még nem merültek fel.

Hirdető külseje

Evelin adatlapja és a képei megfelelnek a valóságnak.
Alkata homokóra forma, a popsija brazilos, formás és szépen kerekedik. A mellei különlegesek, férfikéznek kellemes méretűek, hegyesen előre állnak, ráadásul a bimbók már kényeztetés nélkül alapból is kemények és jól kiemelkednek.
Az arca szép, mosolygós, a haja hosszú a randi alatt nem volt összefogva.

Evelin száját külön ki kell emelnem, mert nem véletlenül vezeti a "csókos száj" kategóriát. Gyönyörű a szája, vastag és húsos, valamint nagyon szép színű. Itt egy kis rásegítés történt ugyan, de nem feltöltés, hanem tetoválás.

Alapból egy természetes és kedves lány, szeret nagyokat nevetni. Igazán kellemes személyiség.

Masszázs

Evelin egy fekete színű fehérnemű szettben fogadott, amelynek az alsó része egészen különleges formájú és szabású volt.
Ilyen tangákat és popsikat leginkább a Copacabanán lehet látni.

A szobában megbeszéltük a programot és a két extrát, amelyeket szeretnék igénybe venni, majd letettem a csokrot és az ajándékot.

Tusolás után már a szobában várt, hasra feküdtem és nekilátott a hátam masszírozásának. A fogásain éreztem hogy kellő gyakorlattal rendelkezik, nagyon kellemes volt, és a masszázs közben egy vidám, ismerkedős beszélgetést folytattunk.

Néhány perc után megemlítettem neki, hogy úgy alakult a programom, hogy nem tudok egy teljes órát maradni, kb. 45 perc áll a rendelkezésünkre a teljes programra. Szerettem volna kérni, hogy a masszázs részen majd rövidítsünk, hogy maradjon kellő idő a kényeztetésre is.
De el sem tudtam kezdeni a mondandómat, mert ahogy meghallotta, hogy korábban kell elmennem már javasolta is, hogy akkor jobb lenne, ha most azonnal megfordulnék.

Kényeztetés

Mivel én semmi jónak nem vagyok elrontója, gyorsan megfordultam.
Lekerült a fehérnemű és hozzá látott a kényeztetésemhez. Először megismerkedtem a kategória győztes csókos szájával. A húsos ajkait a gyakorlatban is jól alkalmazza, nagyon finom lágy és érzéki csókja van.

A csókolgatással fokozatosan haladt lefele, majd egy kis simogatás után elkezdte nyalogatni és puszilgatni a szerszámot. Jó hosszan végezte ezt az áldásos tevékenységet, amivel nagyon felcsigázott. Már nagyon vártam, hogy a csókos szájával végre teljesen megismerkedhessem.
Mikor látta rajtam, hogy már kellően felhúzott, végre teljesen bevett a szájába.

A franciája igen változatos, ügyesen használta és pörgette a nyelvét a makkon, ismeri az érzékeny helyeket, időnként ritmusosan fel-alá bólogatott, majd ugyanezt kéz nélkül is megcsinálta. Utána eleresztett, majd ráérősen végig nyalogatta a tövétől a hegyéig.

Időnként kicsit pihentette a száját és kézzel folytatta. Nem cibálta-rángatta, hanem valódi lingam fogásokat alkalmazott, simogatott, használta a tenyerét, az ujjaival gyűrűt formált, majd a makkon dolgozott. Már a kezétől is simán el tudtam volna élvezni, de ekkor újra az ajkai közé vett. Ezt a vegyes technikát váltogatta többször.
Éreztem, hogy nem célja a gyors kivégzés, szeretett volna jó sokáig örömet okozni nekem.

Egy idő után megkértem, hogy cseréljünk helyet. Ekkor Evelin hanyatt feküdt, én pedig mellé feküdtem és gyönyörködtem a testében. Csókolóztunk, majd a melleit és a duzzadt bimbóit szeretgettem és közben simogattam a punciját. /az ujjazást nem szereti/

Miután kellően kigyönyörködtem és kiélvezkedtem magam, újra én kerültem alulra.
Evelin mellém térdelt és oldalról folytatta változatos kényeztetésemet. Így jól hozzáfértem a melleihez és a puncijához is, ezért mind a két kezemnek találtam kellemes elfoglaltságot.

Az egyik lingam technikájánál éreztem, hogy itt a vég és nem bírom tovább, ezért újra az ajkai közé kértem magam.
Jó mélyen bevette és kéz nélkül franciázott, én pedig egy fantasztikusat élveztem a szájába. Nem engedett el azonnal, benn tartott még egy kicsit, ezzel is segített feldolgozni az élményt.

Elszámolás

A randi elején adtam át egy kis ajándék kíséretében.
A szalonban a csokor minden lány esetében ugyanannyi, általában két extra van a csók és a NFVSZ. Megérte mind a kettőt igénybe venni.

Evelin, nagyon jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Jó idő volt, kedvem támadt ribizlizni. Két pofára falatozni, négy kézzel tömni magamba az édes finomságokat. Nézegettem az újdonsült felhozatalt, aztán maradtam inkább a biztos kedvenceimnél. Corvin palotát hívtam és leegyezettem egy négy kezes szüretelést.

Megközelítés

Futó utcai felől lehet legjobban megközelíteni az helyet. Igaz, hogy sétáló utca a pontos cím, de a pláza parkolójában mindig van szabad parkoló.

Helyszín

Tágasabb és világosabb szobában voltunk. Ott van egy nagyobb kanapé is. Azt is érdemes kipróbálni, nem csak a szivacsot is. Az utóbbi két darabból áll ettől jó nagy férőhelyet biztosít az ilyen 3 személyes hancúrozásoknak. Kivételesen a hölgyek által bérelt személyzeti fürdőszobájukat használhattam a tisztálkodásra. Tele volt lányos cuccokkal a fürdőszoba, ettől olyan pikáns hangulata lett az egésznek. Tisztaság volt ott is csak nem volt akkurátus rend, mint a másikban.

Hirdető külseje

Nőies alkat. Ez a képein is látszik, hogy ő nem az a konditeremben "szálkásra fogyasztom még ma magamat" típus. Viszont annál természetesebb és gömbölydedebb formákkal megáldott igazi nő. Minden porcikája valódi és naturál. Például az ajkai, azok alapból húsosak, teltek. Mellei csepp formájúak és kellemesen ringatóznak. Feneke brazilos méretű arányokkal megáldott. Bőre világos, kellemes tapintású.

A stílusa visszafogott, kedves, jó kedélyű, barátnős.

Masszázs

Masszázs előtt váltottunk néhány szót.

Elmondták nekem, hogy ők miként szokták a 4 kezes programot levezényelni. Felváltva kényeztetnek, egymással nem foglalkoznak. Csókot és a NFVSZ Evelyn vállalja, az mehet nála végig.

Emily erőssége inkább a szakszerű masszázsban és a hibátlan testében rejlik. Esztétikai értelemben ő jobb adottságokkal rendelkezik (talán ezért is lehet, hogy ő kevesebbet nyújt). Kicsit szaftosabb verziót is el tudtam volna képzelni magamnak, de így is bőven megfelelt, amit ecseteltek.

Masszázs a végén volt. Erre nagyjából 15-20 percet szántak. Én sem igényeltem többet. Tényleg jól megmasszírozták a hátamat. Erős kezeik vannak, amivel jól meggyúrták a felső testemet.

Kényeztetés

Először állva simogattuk hárman egymást. Ekkor fedeztem fel, hogy Emilynek, milyen szép teste van. Minden olyan tökéletes rajta, mint egy jól megkomponált képeslapon. Csak hogy ez ott 3 D-ben volt elérhető számomra.

Kanapén kezdődtek az igazi dolgok. Mivel Evelin vállalkozott a csókolózásra, ezért mellém ültettem és vele gabalyodtam össze elsőnek. Remekül smárolt. Érzékien nyomatta. Amíg mi smaciztunk, addig Emily megkereste a derekamra tekert törölközőm alatt a dákómat és kezelésbe vette azt. Annyira elkapott a hév, hogy azt kértem, hogy menjünk a szivacsra és Evelyn üljön a puncijával a számra. Ez nagyon jó ötletnek bizonyult. Ugyanis Evelin alulról nagyon-nagyon izgató látványt nyújtott. Aztán ahogyan közeledett az arcomhoz a szétnyíló kisajkaival már csak a nyaláson járt az eszem. Emily nem unatkozott, jól feltalálta magát. Az addigra már acélos farkamat kényeztette. Először csak a ujjaival masszírozgatta, majd a száját is bevetette. Ezt ugyan nem láttam, mert Evelin eltakarta a panorámát előlem, de éreztem a szájának a forróságát és a szívó hatását. Csodálatos érzés volt. Remélem Evelin is élvezte.

Volt néhány pozitúra ahogyan cumiztattam a lányokat. Kipróbáltunk ezt-azt. Többféleképpen terveztem volna még, de aztán Evelin egyszer annyira belelendült, hogy már nem tudtam visszatartani és a szájába élveztem. Nem bántam meg, jó volt nagyon.

A tisztogatás után jött a masszázs.

Elszámolás

Evelinnek * rózsaszállal többet adtam, az általa pluszban teljesített produkciójáért.

Evelin, nagyon jó masszázs

  kliens

Egyeztetés

Eredetileg Evelinhez készültem, csak hozzá foglaltam be. Ott a helyszínen jött az őrült ötlet, hogy mi lenne, ha éppen szabad barinő Sziszi is becsatlakozna hozzánk. Nem tartott soká ennek megszervezése, csak pár perc admisztratív szünetet kértek és már hármasban élveztük tovább a kora estét.

Megközelítés

Cordia City Garden épületéhez kell menni, ami a Futó utca és a sétány találkozásában van. Központi helynek számít az újjáépített negyedben, ezért nem jelenthet gondot senkinek a megközelítése. Gépjárműforgalom a ház előtt nincs engedélyezve, ezért parkolást a szomszédos utcák valamelyikén kell megoldani.

Helyszín

Modern design kívül belül. Lifttel fel az emeletre, majd egyből jobbra az első ajtó. Jó hely, jól felszerelt, tiszta és tágas helyiségekkel. Semmi luxus, vagy indokolatlan fényűzés. Szigorúan csak annyi bútorzat, ami kell a hely funkciójához. A stílus megfelelő a hangulat megjött, diszkréció adott. Minőségi kínálatban és higiéniában sem találtam hibát se a szobában se a vizesblokkban. Lepedő,törölközők, kilépők,pipere dolgok mind rendben voltak

Hirdető külseje

Evelinhez volt már szerencsém párszor, kedvelem az alakját és a finom szolgáltatásait. Tapasztaltam, hogy párosban is tökéletesen helyt tud állni,jól feltalálja magát az új szituációkban. Alkalmazkodó típus, aki szeret örömet okozni. Adatokat nem érdemes boncolgatni, hogy jól vannak-e megadva, helyette inkább a képeket javaslom ismertetőnek, a valóságot teljes mértékben lefedik, róla készültek a közelmúltban. Kedvencem a vastag és húsos szája. Annyira jól bánik vele, hogy azzal képes az őrületbe kergetni. Melleit is bírom!Nőies idomai miatt járok vissza hozzá.
Sziszi ebben a hónapban kezdett, újnak számít,de ahogyan olvastam róla egyáltalán nem ismeretlen terület számára az erotika pikáns világa. Pályakezdő, de egyáltalán nem tapasztalatlan. Nála is fotókat javaslom kiindulási pontnak,azok nem hazudnak semmit. Szexi és dögös. Az a szűk, fekete bőr mini ruha, amiben a legújabb fotóján pózol, az numero uno. Domina vonalon hasít, sugárzik róla a pajzánság. Arcában szlávos vagy oroszos felmenők vonásai jelennek meg, amit a szőke haja hivatott lágyítani. Sportos alkat, nagy mellekkel, izmos lábakkal és kerek popsival. Szoláriumtól barna a bőre. Temperamentumos és szenvedélyes hölgy, akitől nem áll távol a spiritualitás sem.

Masszázs

Masszázst ki nem hagytam volna,mármint az olajos csúszkálást. Akartam látni és érezni, ahogyan a nagy cicijeikkel szétgyalulnak. Ehhez előbb a fehérnemű -együtteseiktől megszabadítottam őket. Nagyon tetszettek abban a két részesekben, amiben fogadtak,főleg a dekoltázsukat látva akadt el a szavam, de meztelenül még jobban elvarázsoltak a bestiák.

Segítettem a testüket beolajozni. Érdekes volt, ahogyan mind a hárman tocsogtunk az olajban. Próbáltam a melleiket megmarkolni közben, de a síkosító anyag, a nagy méret és a feszes felületük miatt mindannyiszor kicsusszantak a tenyeremből. Szórakoztató, de legfőként izgató játék volt.

Csúszkához a tatami közepére feküdtem,a lányok pedig két oldalról indították a támadásaikat-én pedig hosszan élvezkedtem. Fantasztikus élmény volt nem csak érzésben, hanem látványban is,amihez a szemközti falon lévő tükör is sokat segített. Sosem felejtem el, azt ahogyan az olajos melleik felváltva csapódnak a testemhez, mint vízzel feltöltött lufik. Aztán siklottak előre és vissza úgy hogy közöttük a fény időnként bevillant. Nem kellett őket instruálni, hogy mit csináljanak. Első négykezes műsoruk volt, mégis összeszokott párosként táncikáltak rajtam. Vérükben van a csábítás.

Sziszi egy idő után a combom közé telepedett és hosszanti irányú mozgásba kezdett. Olyankor a zacsimat is érte egy komolyabb presszió. Ezalatt Evelin a feljebb jött a nyakam körül ügyködött, úgy, hogy időnként a melleit a számba nyomta -hegyesre szívtam a barna bimbóit.

Kényeztetés

Élesen nem különíthető el az hogy mikor kezdődött a levezető rész, de én onnantól datálom, amikor Sziszi a szájába vette a répámat. Forró ajkai között felüdülés volt lenni. Orális produkciója széles spektrumot fedett le. Mélységében és dinamikában erőteljesnek éreztem. Mélytorok és kéz nélküli cumi is bejátszott,aztán a combom alá nyúlt, a seggemet megemelte és a golyóimat is megszopkodta. További nyelves játékokkal kedveskedett nekem az alsó fertályban. Tényleg perverz ez a nő, és benne van az ízléses durvulásban.

Aztán helyet cseréltek és Evelin is bemutatta azt, hogy franciából ő is jelesre tud vizsgázni. Evelin lágyabban kezdte, finom mozdulatokkal mutatkozott be,csak fokozatosan engedte mélyebbre a dákómat.Nyelvének vibrálása a sisakon, az utánozhatatlanul kellemes számomra,ő is tud elengedett kézzel szopni,nem is akárhogyan.

Amíg Evelin lent délen parádézott, addig Sziszi lefogta a kezeimet a vállaim mellett és a didkóit az arcomba nyomta teljes erőből,majdnem belefojtott. Nem volt mégsem halálfélelmem, bátran vállaltam volna az efféle mennybemenetelt.

Végezetül melleiket ismételten beolajozták. Igazi mellszexben részesítettek, felváltva. Oldalról erőteljesen nyomást gyakoroltak a falloszomra, mindaddig, amíg el nem durrantam. Kézi segítséget is igénybe vettem ehhez,szépen belocsoltam a dekoltázsukat.

Fürödni együtt mentünk, mert elfogadtam az ajánlatot, hogy segítenek lemosni rólam az olajos maradványokat.

Amikor visszatértünk a szobába akkor még egy pihentető hátmasszázzsal kedveskedtek nekem.

Elszámolás

Most nem vettem igénybe semmilyen extrát. A négykezes masszázs már eleve az, nem hiányoltam semmi plusz dolgot. Végén adtam át.

Evelin, nagyon jó masszázs

  kliens

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon történt. Nem volt egyszerű a két lánynak és nekem is megfelelő időpontot találni. A kompromisszumkészség nagy segítség volt ebben az esetben. Tájékoztatást kértem és kaptam a választható programokról és az extrákról is. A címet tudtam, úgyhogy izgatottan készültem a találkozóra.

Megközelítés

Autóval az Üllői út felől érkeztem. A pláza garázsát választottam az gépjárművem leparkolására. Aki tömegközlekedési eszközzel jön annak sem bonyolult idetalálnia.

Helyszín

A lakás erre a célra berendezett szobákból áll,tükrök, ledfények, zene.

Szoba közepén, a szivacson tiszta lepedő és azon puha párna volt. A ruháknak is van bőven hely lepakolni a szófán.

A fürdőszoba egy kiegészítőkkel gazdagon felszerelt zuhanykabinból áll,mosdóval és vécével egyben kialakítva. Itt kapott még helyet a sarokban az ajtó mögött a mosógép is,mely ottlétem alatt folyamatosan dolgozott.

Hirdető külseje

Ketrin

https:/beszamolok.com/masszazs/237881/ketrin-budapest-masszazs-no



Olyan,ahogyan a képein látható. Egy fiatal (kb.20-21 éves), formás, csinos lány. Közepesen hosszú, vállig érő, barna haja és szépen ívelt szemöldöke jól illeszkedik az ovális fejformájához. Ajkai szabályosak, átlagosan húsosak, rózsaszínűek. Szépen csillogó szeme van és cuki pofikája.

Bombasztikus alakját egy szilikon cici teszi felejthetetlenné. Bőre világos színű, selymes tapintású illatos. Sportos, izmos testéhez jó volt hozzáérni. Nincs kocka hasa, de nem is kell. Popsiját kereknek nevezném. Méretében jól harmonizál a felturbózott melleivel. Punija csupasz, izgatásra fogékony.

Vagány személyisége van, tudatos és határozott.Evelin:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237027&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Evelin

Evelin húszas éveinek a derekán járhat. Sötétebb árnyalatú haját az elején még szabadon viselte, majd a szeánsz kezdetekor összefogta. Arca mondjuk, hogy szép, olyan szomszédlányosan kedves és karakteres. Ajkai vastagok és puhák. Szemei barna gombokként csillogtak a félhomályban.

Mellei természetes állapotában is olyan hegyes csúcsokkal rendelkezik, hogy a szemem alig bírtam levenni róla. Ráadásul sötét barna bimbói még erőteljesebben kiemelik ezt a testrészét.

Testalkata átlagos, mégis olyan izgalmas részletekkel van megáldva, hogy azért joggal akadt meg a szemem rajta. Például a popsija is olyan szépen kerekedik, mint egy focilabda. Punci sima és zárt. Érintésre benedvesedik és kissé megduzzad.

Habitusa más, mint a kollegináé. Barátnősebb, simulékonyabb, alkalmazkodóbb.

Masszázs

Erre a kényeztetés után került sor, amikor már mindenkiben lenyugodtak a kedélyek. Kellemes levezetése volt, az ezt megelőző erotikus perceknek. Nem nevezném klasszikus értelemben vett masszázsnak, de mégis ide sorolható.

Simogatások, nyugtató érintések, és ellazító fogásokat alkalmaztak a lányok. Jó érzés volt az ilyen módon kapott speciális törődésük.

Kényeztetés

Tekintettel arra, hogy a lakásban csak mi hárman voltunk, megpróbáltam rávenni a lányokat, hogy fürödjünk meg együtt. Először nem akartak bele menni, mert ők már frissek és illatosak. Amúgy sem szoktak ilyet csinálni, de aztán mégis csak belementek, és hangsúlyozták, hogy ezt most csak kivételesen történhet meg.

Az együtt fürdés egy olyan plusz lökést adott az egész randinak, amivel teljesen felgyorsította az eseményeket. Kabinban lazák voltak a lányok, röhögcséltek, sikongattak. Teljesen megfeledkeztünk arról, hogy pár perce még idegenek voltunk egymásnak. Most meg anyaszült meztelen simogatjuk, fürdetjük egymást. Zuhany alatt csókok is elcsattantak és intim érintések is megtörténtek. Természetesen ez a játékos bevezető engem kellő izgalmi állapotba hozott. Amit a vendéglátóim nagy örömmel konstatáltak. Eszünkbe sem jutott, hogy a kötelező masszázs programmal folytassák a randit, hanem egyből az én kényeztetésem vette a kezdetét. Erre már a szobában került sor, zárt ajtók mögött. Én a szőnyeg szélén álltam, a csajok meg előttem térdelve várták, hogy a farkam melyikük szájába teszem be elsőnek. Rangidős Evelin kapta meg először a jogot, hogy bemutassa, hogy milyen is az ő messze földön híres franciája. Barátnős, finom, lágy. Ugyanakkor elég erős vakummal és mélységgel megtámogatott. TOP 5-ben benne van.

Aztán Ketrin következett. Az övé kicsit vadabb, intenzívebb és több kezezést is tartalmazott. Viszont több cuppogással és hanghatással operált. Ha becsuktam a szemem és átadtam magam az élvezeteknek csupán a technikából már meg tudtam állapítani melyikük szájában volt a répám.Aztán a szivacsra feküdtem és ott folytatódott a program. Jobbról-balról helyezkedtek el mellettem. Felváltva szlopálták a brémet. Mindketten olyan közel voltak, hogy a kezeimmel minden hová elértem. Didiket és popsikat markolásztam. Puncijukat ujjbegyemmel dörzsölgettem. Volt, hogy egyikükkel smároltam egy sort, amíg a másik cummantott. Majd csere.

Igyekeztem mindkét lányból egyformán kivenni a részemet, de nem volt az a cél hogy ez patika mérlegen kidekázva. Ahogyan sikerült.

Egyetlen dolgot beszéltünk csak meg az elején, azt hogy NFVSZ befejezést szeretnék kérni. Azt rájuk bíztam, hogyan oldják meg, csak mindketten osztozzanak belőle. Ketrin fogadta az első osztagot, kitörő örömmel, majd Evelin fejezte be. Tisztességgel megcsinálták, szép volt, jó volt. Ugyan egymás szájába nem csorgatták a nedűt, pedig azt még szívesen megnéztem volna, de így is nagyon élveztem a produkciójukat. Evelin elnyújtota a boldogság perceit,azzal hogy kitartoan babusgatta a már harcképtelen ezredesemet.

A tisztogatásra nekem nem volt dolgom a lányok rendeztek mindent. Teljes körű kiszolgálásban volt részem.

Elszámolás

Egy órás csokor kétszer, plusz a kért extrákért ** rózsaszál duplázva. Utólag lett átadva.

Evelin, nagyon jó masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Telefonon hívtam Evelin számát, akinél nemrég egyszer már jártam, és kellemes emlékekkel távoztam. Ezúttal egy három csajos randi ügyében érdeklődtem, Natasa és Szofi részvételével Evelin mellett. Szerencsére nyitottak voltak rá, bár úgy tűnt ilyet még nem nagyon csináltak, csak párost. De nem volt akadálya, csak alkalmas időpontot kellett találnunk mindenki számára, ami nem mindig egyszerű. Ezúttal egy kis szerencsével pár napon belülre sikerült lefixálni az időpontot. Aznap reggel még kellett egy megerősítés nekik.

Megközelítés

Corvin negyedben található ismert szalon, mára talán az egyik leghíresebb ilyen hely, a környéken mindenképp. A pláza közelségéből fakadóan parkolni annak mélygarázsában érdemes, aki pedig BKV-val érkezik, az a metrót vagy a villamost választhatja a pláza túlsó felén.

Helyszín

Sokszor jártam már ebben a szalonban, párszor írtam is róla, szóval csak ismételni tudom magam, nincs érdemi változás. Modern, újépítésű épület, nagy lakás több szobával és fürdővel, minden helyiség amiben én eddig megfordultam mindig makulátlanul tiszta és igényesen rendben tartott volt. Minden szobában nagy matrac, tükör a falakon, kellemes halk zene és hangulatfények. A fürdő makulátlan, bő választék tisztálkodási szerekből, frissen mosott nagy és puha törülköző.

Hirdető külseje

Itt külön taglalnám a három hölgyet.

Evelin:
Alkatának arányai és arcának vonalai számomra latinos beütést keltenek, ám ennek ellenére inkább vékonynak mondanám, mintsem igazi tipikus latina alkatnak, a feneke viszont gyönyörű kerek és nagy, nem jön át a képeken, de testének arányaihoz képest nagyobb mint a tipikus, akárcsak az igazi latinák esetén. Bőre fehér, ami szintén ellent mond annak hogy esetleg mégis félvér lenne, de a lényeg, hogy nagyon kellemes az összhatás. És minden porcikája fincsi üde illatos, gyönyörű arc kacér tekintettel és vastag ajkakkal, közepes nagyságú de formás cicik, puncija kívánatos, húsos nagyajkai közül kikandikálnak édes kisajkai, melyekkel öröm játszadozni. 😃

Natasa:
Ő a teltebb alkatot képviseli, de sportos ívekben gömbölyödnek vonalai, azaz felesleg ha van is, minimális és szépen belesimul csodás alakjába. Közepesen hosszú szőke haja aranyló tincsekben hullik alá aranyos, mosolygós arcának bájos sziluettjét keretezve. Fehér bőre bársonyos és ruganyos, nagy mellei hívogatón gömbölyödnek, hogy markolj rájuk. Ha megteszed, rájössz, hogy milyen szuperül tenyérbe illenek. 😁 Puncija csodaszép, akárcsak tulajdonképpen minden porcikája. És emellett üdén illatozik, intenzíven nedvesedik és fantasztikus ízeket érezhet, aki engedve a kísértésnek, belenyalint. 😋 Popsija is remek, méretben tökéletesen passzol az alakjához, és kellemesen gömbölyded.

Hirdetését az alábbi linken találjátok:
https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237627&l2=VIII.+kerület&l1=Budapest&name=Natasa

Szofi:
Hármójuk közül talán az ő alakja a legkiegyensúlyozottabb: vékony de formás, sportos de nem túlságosan izmos, mindenhol van rajta annyi párnázat hogy kellemesen ruganyos legyen testének érintése, de nem csap át sehol látható méretű felesleggé. Egyszóval idilli az alkata. Feneke vadítóan kerek, szinte tökéletes, mellei nagyok és feszesek, fenekéhez hasonlóan csodás ívben kerekednek. Fehér bőre bársonyosan puha és fincsi illatú, huncut, rosszkislányos tekintetű arcának szépségét csak tovább fokozza gyönyörű szőkésbarna hajzuhataga. Puncija isteni finom és vadítóan illatos, bársonyosan puha nagyajkait élmény puszilgatni és szopogatni, édes kisajkai hívogatón csillognak a nedvességtől, puncija ugyanis folyton lucskos a pajzán izgalomtól. Igazán bevállalós, egy kicsit talán már-már dinka, de nagyon pozitív személyiség.

Hirdetését az alábbi linken találjátok:
https:/beszamolok.com/masszazs/index.php?lid=237628&l2=VIII.+kerület&l1=Budapest&name=Szofi

Masszázs

Ezúttal is azzal a határozott szándékkal érkeztem, hogy végig élvezni akarom a lányok fincsi teste által nyújtott erotikus élményeket, masszázst csak esetleg a végén, ha nagyon kifáradok. Persze így is lett, mármint kifáradtam, de idő már nem volt a masszírozásra. Azért olyan nagyon nem bántam ezt. 😉

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve a szobába a három leány már meztelenül várt, egymáshoz erotikusan hozzásimulva és csábosan mozogva igyekeztek izgató látványt nyújtani. Sikerrel jártak, a cerka azonnal ágaskodni kezdett, ahogy szemem elé tárult a látványuk, mire ők huncutul csilingelő hangon nevetgélni kezdtek, hogy jól ki lehetek éhezve, ha már ennyitől meredezik a szerszám. Nem fogtok így nevetgélni, ha majd jól elfenekellek benneteket, kis cafkák! - kontráztam, de csak még jobban nevettek, és sorra odatolták illegetve a popsit, hogy rajta, paskoljam csak meg! kénytelen voltam betartani az ígéretemet, végigpaskoltam a három pucsító kerek popsit, először gyengéden, kicsit meg is simogatva, de a második körben már jól odacsaptam, ami még jobban is tetszett a kis kéjenceknek. Na mondom, innen már tuti hogy jó lesz a hangulat, egy rugóra jár az agyunk. 😍

Folytattam még egy kicsit a paskolást, be is nyúltam a farpofák közé ellenőrizni a puncik nedvességi szintjét, amik már most egész jók voltak, de nem akartam még ilyen gyorsan haladni, megkértem hát őket hogy folytassák még egy kicsit a műsort, amivel indítottak. Nevetve álltak össze ismét egy csokorba, simogatták egymást, puszilgatták a ciciket, egy-két szájra puszi is volt Natasa és Evelin között, de az látszott hogy sajnos nem igazi biszex egyik lány se, inkább csak bevállalósak a kedvemért. Persze így se rossz, a pozitív hozzáállás és a kíváncsi kísérletezés megvan, elsőre ez is szép. Közelebb léptem, mire a lányok közösen körbeöleltek, szemből Szofi, a másik két lány pedig jobbról-balról. Kölcsönösen simogattuk és puszilgattuk egymást, én mindhárom lányt, ők pedig mindhárman engem. Megfogdostam a ciciket, popsikat, benyúltam a combok közé, ők pedig csókolgatták a nyakam, markolászták a golyóim és polírozták a farkam.

Aztán csókba elegyedtem Natasával, majd Evelinnel, oda-vissza felváltva pár kört, amiből Szofi sajnos kimaradt, mert ő nem vállal csókot. Sebaj, Natasa és Evelin igyekezett kárpótolni, még egy közös csókocskát is bevállaltak, igaz nem túl heveset, de így is pajzánul összegabalyodtak mindhármunk nyelvei és puha ajkai. Sőt, talán még érzékibb is volt így, részükről egy kis szende bizonytalansággal egymás iránt, mint amikor veled csókolózik először egy lány, és még bizonytalan, nem tudja hogyan kell, de meg akar felelni... 😋 Egy kicsit ezt éreztem, és ettől olyan bájosan romantikus volt az egész, szívem szerint talán abba se hagytam volna.

De nagy a pina hatalma, kóstolót akartam már tartani végre, tapintható volt a levegőben a jó értelemben vett fülledt pinaszag. Megkértem őket hogy feküdjenek hanyatt széttett lábakkal, had gyönyörködjek egy kicsit. Hát tényleg csak egy kicsit gyönyörködtem végül, pedig esküszöm nézelődni akartam legalább egy pár percig a formás combok között, de nem bírtam a véremmel. 😂 Odatérdeltem először Evelin puncijához, és megszagolgattam, majd belenyalintottam. Hmm de fincsi. Persze az övét már ismertem, de vajon Natasa puncija finomabb? Odafurakodtam, szaglásztam egy kicsit, majd megnyalogattam őt is. A fene vinné el, ez ugyan olyan fincsi. Nade sebaj, akkor talán Szofi lesz a nyertes, az övét is megkóstoltam hát. Ez nem ér, hé! Nem bírtam dönteni, melyik puni a legjobb, pedig végigkóstolgattam még egy párszor őket, de nem tudtam nyertest hirdetni.

Hát jó, akkor nézzünk egy másik versenyszámot. Felálltam, ők elém térdeltek illetve guggoltak (kinek hogy volt kényelmesebb), és szép sorban bemutatták farok kényeztető tudományukat. Mindenki kapott elég időt bizonyítani, sőt több kört is lefutottunk, fokozva a téteket. Be kell vallanom, hogy itt már tudtam volna győztest hirdetni, de nem sokkal. Viszont nem lett volna korrekt egyvalakit kiemelni és jobban megdicsérni, mert mind a három lány perfektül teljesített, nüansznyi különbségekkel, úgyhogy nem árultam el nekik se hogy ki a győztes, ezért itt se teszem. Aki kíváncsi, járjon utána és mennyen el hozzájuk. 😉 Megbánni senki nem fogja, az holtbiztos!

Új felvonás, most lássuk hogyan tudnak összedolgozni a lányok. Az előző műfaj továbbfejlesztett verziója következett: az egyik csaj befeküdt a lábaim közé zacsit nyalogatni, a másik kettő pedig ajkai közé vette a dákót jobbról-balról egyszerre. Nyalogatták, szívogatták teljes hosszában, szopogatták a makkot felváltva és egyszerre is. Majd fejüket megfogva, szájukat rászorítva kétoldalról, jól megtöcsköltem az ajkaik közötti szűk és nedves lyukat, míg ők a dugattyúzó dákón nyelvüket fel-le járatva fokozták az élvezetet. A habot a tortán pedig a harmadik lány szájába mélyen beszívott zacsimra gyakorolt kéjes szorítás, ajkai közti finom morzsolgatás és a gyengéden de határozottan lefelé húzó erő által keltett pajzán élvezet jelentette. Perfekt élmény, nem gondoltam hogy a dupla szopatást még ennyivel tovább lehet fokozni! 😁 Természetesen mind a három lány kipróbálhatta milyen középen lenni, így igazságos. És persze én is ki akartam próbálni minden variációt. 😅

Itt volt az ideje hogy jobban elmerüljek a három fincsi illatos punciban, ezért mikor kellően kiélveztem az előző műsorszámot, hanyatt feküdtem a matracon, a lányokat pedig megkértem hogy egyvalaki jöjjön 69-be, önkéntes alapon aki első szeretne lenni. Majd a többiekkel osztozkodva ketten szopogassák a rudat, egyvalaki pedig kényeztesse a golyókat. Szofi jött elsőnek, belemarkoltam gyönyörű kerek seggébe, majd ráhúzva arcomra vadítóan illatozó ágyékát, elmerültem mámorító puncijában. Hevesen szopogattam nagyajkait, nyalogattam, szívtam magamba hosszasan az üde punciillatot, miközben a három leány szorgosan szopogatta szédületes tempóban a kőkemény faszt. Ahogy kértem, a golyókat se hanyagolták, időnként variálva a koreográfián, volt hogy ketten is a zacsit nyalogatták, míg a harmadik a makkomat szopogatta érzékien. Frenetikus volt az a csodás íz- illat- és érzés kavalkád, amivel elkápráztattak.

Nade nem elég nekem egy pina, úgyhogy puncicserét vezényeltem, Evelin volt a lelkes jelentkező következőnek. Beletúrtam orrom és szám illatos pinájába, és végigcsináltuk ugyan azt a műsorszámot, mint az imént. Azért hogy ne legyen túl egyhangú a műsor, kieszeltem egy kis csavart a koreográfiába: megkértem Szofit és Natasát hogy fenékkel a kezeim felé fordulva pucsítsanak közben, én pedig bedugtam egy-egy ujjam a két nedves és szűk punába. Óvatos, de határozott és egyre hevesebb mozdulatokkal ujjaztam őket, ami érzékien kéjes hangokat csalt elő a két lányból. Na nem mintha Evelin ne nyögdécselt volna ahogy vadul nyaltam-faltam puha punciját, de a másik két lány kórusban szárnyalta őt túl... 😃

Nem maradhatott ki a harmadik variáció sem, ezúttal Natasa feküdt rám hogy elbűvöljön gyönyörű puncijával. Akartam én volna popsijába markolva húzni magamra vadítóan illatozó nedves punciját, de ő maga nyomta rá szorosan arcomra ágyékát, és dörzsölte bele vadul, alaposan összekenve mindenhol fincsi puncinedvével. 😋 Jobb híján elkezdtem hát közben csattanósakat verni kerek és feszes fenekére, ami kéjes nyögéseket csalt ki belőle. Közben mind a hárman rendületlen lelkesedéssel folytatták a farkam változatos kényeztetését.

Jóideig folytattuk ezt a malackodást, szerintem mindannyiunk örömére, közben többször is pózt, illetve puncit is cserélve, de kezdtünk a rendelkezésre álló idő végéhez közeledni. Én meg, hogy őszinte legyek, kezdtem már besokallni a sok puncitól, ilyen se sűrűn van, de hát jóból is megárt néha a sok... 😅 Úgyhogy végül feltápászkodtam, és a matracon ülve a falnak nekidőlve kértem a lányokat, hogy kényeztessenek, mostmár a fináléra koncentrálva, de egyvalaki jöjjön csókolózni. Natasa jött boldogan, érzékien, igazi barátnősen csókolt míg Szofi és Evelin osztozkodtak odalenn. Aztán Evelin jött csókcsatára, és Natasa segített Szofinak megbirkózni a kobrával. Végül Szofi magára maradt a nemes feladattal, mert Evelin és Natasa újra ki akarta próbálni azt a közös csókot, teljesen maguktól. Ezek szerint csak nem volt az olyan rossz nekik se az elején. Vagy csak nagyon jófejek akartak lenni velem, nem tudom, de a lényeg hogy a fináléban két őrült jó, lelkes csajszival egyszerre csókolóztunk hevesen, míg a harmadik puha ajkainak erőteljes szorítása alatt az ezredes nem bírt már tovább vigyázzban állni... Egy hatalmas spricceléssel lőttem tele Szofi száját csurig, aki nem ijjedt meg ám ettől, türelmesen megvárta hogy teljesen kiürüljek. Remegő lábbakkal próbáltam magam összeszedni utána...

Elszámolás

Az elején rendeztük, lévén a háromból két lány még nem ismert, és egyébként is előre szokták kérni ebben a szalonban. Ezzel nekem amúgy semmi gondom nincs megbízható helyen, mint amilyen ez is, bár volt már itt olyan csaj, aki pár randi után nem ragaszkodott hozzá. A megadott összegben két lánnyal benne van extraként a csók (sajnos Szofinál ugye nincs) és mindhármójuknál a szájba élvezés. Végül persze nem jutott mind a három lánynak a cuccból, ezért nagyon korrekt módon vissza akartak adni távozás előtt. Természetesen én ezt nem fogadtam el, nem rajtuk múlt, hanem rajtam, és különben is aprópénzről beszélünk, főleg az amúgy a randi alatt nyújtott élményt a mérlegre téve.

Evelin, nagyon jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Az utóbbi napokban elég jó írások születtek Evelynről. A mesterek ódákat zengtek róla, úgy éreztem nem érdemtelenül dicsérik, ezért gondoltam teszek egy próbát nála én is.

Az időpontfoglalás gyorsan ment, szerencsémre Evelynnek pont volt szabad időpontja, abban az időszakban, amikorra terveztem a randevút.

Megközelítés

Budapest IX. kerület. Corvin negyed megálló. Pláza mellett.

A sétáló utcában a Bud Spencer emlékére állított szoborig kell elgyalogolni. Onnan már csak pár lépés a mámor kuckó. Ott kaputelefonon kell először bejelentkezni és már nyílik is a kinti elektromos kapu és onnan irány a lift. Az pedig közvetlenül mennyország kapujában tesz le.

Helyszín

A lakás újszerű, szép, tiszta jól berendezett. A célnak tökéletesen megfeleltek az általam látott helyiségek.

A masszázs szobában két matrac van egymás mellé fektetve és egy nagy lepedővel letakarva.

Fekete szekrény, egy dizájnos kanapé és egy acélból készült szoba inas, ennyi az össz berendezés. Nem is kell több.

A fürdő is rendben volt. Pont előttem takaríthatták fel. Egy vizes lábnyom nem sok, de annyit sem találtam. Találtam viszont fertőtlenítő illatot és tusfürdőket. Flakonokat szép számmal a zuhany tálca peremén és száj vízet is kis pohárkákkal a mosdónál.

Hirdető külseje

Evelyn szépségét az előttem írók olyan nagyszerűen megfogalmazták, hogy annál jobban én sem tudnám. Tőlük plagizálni nem szeretnék. Akinek az oldalon látható képek nem adnak elég biztos kiindulási alapot javaslom, hogy olvassa el a korábbi beszámolóinak szöveges értékelését. Azokban nagyon pontos jellemzést lehet olvasni a külsejéről.

Talán csak néhány aprósággal egészíteném ki azokat. Kiemelném, hogy Evelyn szája nem csak hogy nagyon szép és vastag, de mézédes is. Az arca és mosolya is nagyon barátságos.

Aztán még azt is, hogy azok a csodás formájú cicik bizony nem kicsik. Szépek és rugalmasak. Popsijával egyetemben.

Talán, egyedül a kiírt 22 éves kort éreztem egy kicsit alul kalibráltnak, de ez végül is számomra nem volt releváns. Tetszett, amit tapasztaltam, főleg a kedves hozzáállásával és bájosan búgó hangjával fogott meg. Az elején, de aztán később a produkciójával is elvarázsolt.

Masszázs

Fekete színű csipkés fehérnemű együttesben fogadott. Az már olyan dögösen állt rajta, hogy bizony kedvem támadt volna egyből leteperni őt. Annyira vadítóan jól nézett ki, de visszafogtam magamat.

A szobában először volt egy kis small talk a masszázs előtt (fürdés után). Majd elkezdett egy sztenderd masszázs programot. Mindezt olyan természetességgel, mintha az összes masszázs tudomány a kisujjában lenne.

Kellemes nyomkodások után fokozatosan erősödtek a fogásai. Tényleg jól megmasszírozott. Nem volt benne semmi különleges, de mégis eredményesnek éreztem.

Jól éreztem magam a kezei között. Felfrissített és ráhangolt az erotikus részre.

Kényeztetés

Előzetes egyeztetésnek megfelelően, nem csak én kaptam kényeztetést. Evelyn is megkapta azt, ami járt neki. Ehhez először levetkőztettem és kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen a szivacson, ott ahol az előbb én feküdtem.

Megpuszilgattam ahol csak lehetett. Szerencsére nem volt csiklandós. Csókolózásra is kapható volt. Majd az ikreket vettem kezelésbe. Ezután a kelyhe felé vettem az utamat. Simára borotvált punciját puszikkal halmoztam el, majd néhány hosszanti nyalás után belelendültem a francia anyagba. Addig nyaltam, amíg el nem élvezett. Mondta, hogy nem mindig szokott sikerülni, de ennek a sikernek most csalhatatlan jelei voltak.

Az én kényeztetésem következett. Evelyn maradt fekve én a fejéhez térdeltem. Ő, felkönyökölt és érzéki furulya szólóba kezdett. Vastag és forró ajkai között olyan jó volt lenni. Nagyon élveztem, amit csinált. Lágysága és finom megoldásai nekem nagyon bejöttek.

Majd, hogy nekem kényelmesebb legyen felajánlotta, hogy feküdjek le, szét terpesztett lábakkal a szivacsra és ő pedig a lábaim közé térdel és úgy szopikázik tovább. Bejött a pózváltás. Többet láttam az arcából és jobban el tudtam magam engedni. Egy jól felépített dinamikai fordulat következménye képpen az utódjaimat a szájába engedtem. Ekkorra visszavett a tempóból és minden cseppet kiszippantott a farkamból.

Majd gondosan letörölgetett és magát is megtisztogatta.

Elszámolás

Alap csokor plusz a két extra. Ezt a telefonos kisasszony is így mondta. Megbeszéltük azért közvetlenül érkezésemkor is és diszkréten letettem neki a szekrényre.

Evelin, jó masszázs

  Webster

Egyeztetés

Vasárnap kora reggel kerestem magamnak elfoglaltságot. Hívtam a szalont, a diszpécser kisasszony tájékoztatott, hogy a kiszemeltem foglalt, de Evelin szabad, szívesen eltöltene velem pár kellemes percet. Emlékeztem még régebbről a hirdetésére, akkor is már szimpatikusnak találtam, ezért igent mondtam rá. A diszpécser készségesen elmondta az étlapot, válaszolt pár kérdésemre ( Csók+NFVSZ ), majd 2 órával későbbi időpontra szentesítettük a találkozást.

Megközelítés

Autóval mentem, a Corvin plazától nem messze rendelnek a lányok, így evidens volt, hogy a gépkocsit a pláza mélygarázsában fogom leparkolni. Hely van bőven, aki autóval jön annak érdemes ezt az opciót választania. BKV-val egyértelmű a földalatti a legjobb döntés, mivel a metro megálló a tőszomszédságban van. Az épület számozása egyértelmű a sétáló utcából nyílik.

Helyszín

Régebben voltám már itt, ismerem a járást, de az újak kedvéért egy új építésű épület, a kód megkapása után lifttel kell felmenni a sokadik emeletre. Az ajtó a lift közvetlen közelébe van, ami fontos érkezéskor kopogni szükséges. Többen rendelnek, a logisztika jó ,csak a végén találkoztam egy másik angyalkával, aki elég szimpi volt. ( Ha ezt tudom előre akkor egy 4 kezes masszázsra neveztem volna be  )
Pár kis szoba van, bennük található hangulat fény, tatami, tükör. A fürdőn azért látni picit nagyobb üzem jeleit, de bőven még belefér kategória. Tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő fogadott.

Hirdető külseje

Evelin, a fellépő ruhájában is megfogott, volt a személyiségében egy jól eső közvetlenség, mintha már egy régebbi visszajárósa lettem volna. Gyorsan körbevezetett, menet közben pedig meg tudtam csodálni az alakját. Azt kell, hogy mondjam, a képeknek megfelel, a popsija brazilos, a pont jó kategória, a cicik fantasztikusak, elsőre azt hittem nem természetesek, mert olyan gömbölyűek illetve kerekek. A haja kibontva volt végig ami szép hosszú barna. Szemei szépek, az arc kitakarásától sem kell tartani. Összesítve nekem nagyon bejött.

Masszázs

Evelin betoppant a szobába, üdítővel kínált, majd vetkőzésem közben szólt, hogy ,,azok a napok vannak,, így sajnos a bugyi marad, kölcsönösség ezért nincs. Ez egy picit kedvemet szegte, mert számomra fontos a kölcsönösség így kerek tőle a randi. Diszpécser kisasszonynak jár a mínusz. Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. Cserfes, jó kedvű, Evelinnel nagyon jól elbeszélgetünk, időnként megcirógatott.

Kényeztetés

Mikor végzett a masszázzsal jöhetett a fordulás. Ekkor csókoltam meg először őt. Nagyon jól csókol, igazi barátnős csókolózás vette kezdetét. A kezem a mellek irányába indult, és itt volt az, hogy full azt hittem szilikon ciciket érintek. Legnagyobb meglepetésemre igaziak voltak, számomra már-már tökéletes adottságokkal rendelkezik-e téren éreztem is, hogy itt mindenféle ráhatás nélkül kisbarátom kihúzza magát.
Evelin mondta, hogy dőljek hátra nyugodtan, és csak annyi a dolgom, hogy élvezzem. A köldökömtől lefelé haladt majd apránként finoman bekapta a szerszámot. Nagyon finoman franciázik, közben az ujjaival a csomagot is izgatta. Följöttem csókért, majd ő olajjal bekente a farkam, és csók közben kézimunkázott. Pózt váltottunk, majd a kézimunka-franciázás-csókolózás kombója kezdte meghozni a gyümölcsét. Szóltam neki, hogy végezzen ki szájjal, amit ő egy kis rágyorsítással meg is tett. Hagyott lenyugodni, majd szépen letisztogatott. Gyorsan kiszaladt a mosdóba, felfrissíteni magát. Visszajöttekor, csak mozgatta a fantáziámat a cicik, rá is kérdeztem, hogy eredetiek-e, mondta, hogy igen, nyugodtan fogjam meg őket. Uhh éreztem, hogy újra kezdek keményedni, de sajnos időm már lejárt ezért egy jó hideg zuhannyal lehűtöttem magam. A végén még egy puszi-puszi. s csukódott is az ajtó mögöttem.

Elszámolás

Röpke egy órát voltam nála, ez idő alatt a NFVSZ, csók mint extrákra váltottam jegyet. Előre kiraktam a virágokat polcra, ami zuhanyzásom után a vázába landolt.

Evelin, jó masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Eredetileg nem hozzá akartam menni, hanem egy másik Corvin-angyalhoz, de sajnos lemondta (tisztességes időben) a VTR-t. Ő javasolta maga helyett Evelint. VTR-re már nem volt lehetőség, ezért felhívtam, egyből felvette, és bár a szolgáltatás-palettája szűkebb, mint amire vágytam, kedves, barátságos hangja és közvetlensége meggyőztek. Ráért, azonnal elindultam hozzá.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyű a parkolás a Corvin mélygarázsban. De voltam már itt metróval is, az is remek megközelítési lehetőség – egyszerűen jó helyen van a szalon. Már tudtam, melyik kapu, de elsőre is könnyen megtalálható.

Helyszín

Új építésű, remek állapotú ház, lift repít fel a sokadikra, amelyben néha nem utazol egyedül. (Ilyenkor mindig képzelődöm, hogy tudják, hogy hova megyek...) Előny, hogy az ajtó nagyon közel van a lifthez, így nagyobb az esély a diszkrét megközelítésre. A lakás kellemes, a szobák aprócskák, de a célnak teljesen megfelelnek, én kettőben jártam, mindkettőben tatami a helyszín, és van tükör. Szokás szerint a szobák jól el vannak sötétítve, amit sose értek, hiszen részben gyönyörködni megyünk oda. Én legalábbis nagyon vizuális típus vagyok. Evelin viszont nagyon készséges volt, és felhúzott valami függönyt, amitől rögtön világosabb lett, és rögtön jobban láttam, hogy...

Hirdető külseje

...Evelin huszas évei közepén-végén járhat (ahogy ez ki is van írva az adatlapján). Arca sem nem kiélt, sem nem végzet asszonya, sem nem Barbie, viszont szép. Nincs rajta semmi művi, természetességet áraszt. Szemei meleg barnák, tekintete barátságos, hangja, viselkedése közvetlen. Evelin testének legfőbb attrakciója a feneke: igazi brazil popsi, nagy (de nem TÚL nagy), feszes, gömbölyű, hatalmas élmény nézni és markolni. Evelin melle is megér egy külön bekezdést, két teljesen szabályos, kemény félgömb, kicsi, de hegyes bimbókkal, szintén markolnivaló gyönyörűség. Ami azonban a leglényegesebb, Evelin kisugárzása: abszolút barátnős, "civil", közvetlen és természetes, mondjuk megvolt a kémia, de mintha ezer éve ismernénk egymást.

Masszázs

Sajnos kevés időm volt, úgyhogy ezt skippeltük, de miután felfedezte, hogy a hátsó zónám is erogén, győzködött, hogy menjek majd vissza prosztata masszázsra, és bár idegenkedem tőle, nem tudom elképzelni, hogy Evelin ne tenné élvezetessé.

Kényeztetés

Fennséges fenekétől percekig nem tudtam elszakadni, markoltam, csodáltam, Evelin jó érzékkel pucsított nekem, tovább fokozva az izgalmamat. Szóba került, hogy mennyire szeretem az ilyen csoda popsin feszülő különböző ruhadarabokat, mennyire kell fegyelmezzem magam, hogy ne bámuljam az utcán az ilyesmit, erre térült-fordult, és visszajött egy pattanásig feszes leggingsben. A plafonon voltam, úgyhogy pár mozdulatnyi simogatás hatására vigyázzba állt a velem egykorú.

Szerettem volna először én kényeztetni őt, de nehéz napjai lévén erre nem került sor.

Biztonsági játékosként védőköpenyt húztam a franciához, de ez semmit nem vont le a finomságából, Ahogy a személyisége, úgy a franciája is barátnős, inkább érzéki, mint vad, DT-re ne számítson senki, de most nem is hiányzott. Érzékiségét fokozza, hogy igyekszik folyamatos szemkontaktust tartani - és milyen erotikus az a tekintet!

Eredetileg egy kolléganőjéhez készültem, aki vállalja az arcraélvezést, de ő lemondta a randit, Evelin pedig visszafogottabb ennél. Viszont azt vállalta (nekem először, ami nagyon megtisztelő érzés), hogy a nyitott szájába, nyelvére örömködjek amúgy pornósan, és annak ellenére, hogy ez a személyiségétől talán kissé idegen, minden húzódozás nélkül, lelkesen teljesítette a kérésemet.
Nem csekély mennyiséggel háláltam meg odaadását, ami a két gyönyörű melle közti völgyben csörgedezett végig…

Elszámolás

A csokor, amit kért, nagyon méltányos volt az élmény értékéhez képest. Semmi extrát nem számolt, pedig gyakorlatilag a szájába élveztem.

Evelin, jó masszázs

  unikornis78

Egyeztetés

Telefonos/SMS egyeztetés volt mert Natasához mentem volna azonban aznap mégsem tudott fogadni így SMS-ben felajánlották a lányok a választás lehetőségét, és így jutottam Evelinhez.

Megközelítés

Két keréken minden egyszerűen megközelíthető :)

Helyszín

Corvin sétány, új negyed, lakás tiszta, tusik volt vagy 3-4 féle, én mondjuk jobban szeretem a gyenge illatú tusikat de az volt ami volt :) A szobában van egy matrac, és egy antik kanapé, ami azért beindította a fantáziámat hogy mi mindent lehet ott csinálni :)

Hirdető külseje

Cuki vigyori lányka, pici meglepetés volt hogy vékonyabbnak képzeltem a fotói alapján, de ez nem vett el az értékéből :) Fehérneműben, combfixben fogadott, magassarkút elfelejtettem kérni abban még dögösebb lehet. Csak annyit kértem "csiniben" legyen :) Abszolválta :)

Masszázs

Inkább simogatós masszázst kértem, és kaptam, volt pici körömmel karmolászás, de csak annyira amennyire kell :) Matracon masszíroz, nekem pont jó volt. Közben dumáltunk. Nem feltétlen a masszázs volt a fő csapásirány... :)

Kényeztetés

A masszázs ugye inkább simi volt és dumcsis így a Főnök még nem érezte munkába lépnie. Fordulás után Evelin kézzel igen hamar életre keltette amit kellet, majd kérdezte jöhet e a francia. Mond erre valaki nemet? :) Eszement jó szája van. Kérdeztem be tudja e végig venni, és bár nem tudta de már a próbálkozást is díjaztam :) Ügyes volt meg kell hagyni :) Elsőre apró csókok kíséretében haladt lefele, közben a tükörben nézhettem, és pont úgy helyezkedett hogy rá tudjak markolni arra a fenékre :) Majd kértem hogy menjen le szemből, amit meg is tett. Éppen már hangulatba voltunk amikor kopogtattak az ajtón, kolléganő kérdezett volna valamit, amire Evelinnek megjegyeztem, hogy ha jó nő, bevehetjük harmadiknak :) Erre sejtelmes mosollyal válaszolt :) Végül sajna nem láttam a célszemélyt, Evelin visszatért és befejezte amit elkezdett.

Elszámolás

Fizetés a végén, lehetett volna csók és NFVSZ extra de azt én nem kértem.

Evelin, jó masszázs

  Lickalot

Egyeztetés

Egyből felvette a telefont, a telefonos hölgy. Emilyt hívtam, de ő aznapra már befejezte a műszakot, így Evelinnél kötöttem ki, amit egyáltalán nem bánok.

Megközelítés

Corvin negyed szokásos sétáló utcája, a körúttól pár perc séta, bkv-val könnyú megközelíteni, kocsival pedig ott a pláza parkolásra.

Helyszín

Tiptop szalon a maga igényességével, ezt nem ragoznám túl.

Hirdető külseje

Mikor ajtót nyitott fekete tanga melltartó kombóban fogadott. Szép arca van nem kell a kitakarástól tartani. Ajkai teltek, pont jól körbe öleli az ember farkát és csókolózni is kellemes vele, egész barátnő feeling. Mellei hetykén lógnak, de formásak és tenyérbe illőek, kényeztetésre jól reagál. A popsi, na arról ódákat lehetne zengeni, igazi kerek brazilos, feszes, olyan isteni markolászni.

Masszázs

Kicsit masszírozott olyan közepesen, utána kértem egy csúszkát, azt mondta az szemből nem csinálja csak ha hason fekszem. Mondtam egye fene, jó lesz ez így is. Kellemes volt ahogy a mellbimbói simogatták a hátam és a fenekem, amit meg is dícsért milyen jó. Tükörből tudtam szerencsére végig mozizni. Amikor már kellően felizgatott mondtam cseréljünk egy kicsit megmasszírozom a fenekét, amit nem kellett kétszer mondani örömmel fogadta.

Kényeztetés

Hasra feküdt én loptam pár csókot a nyakára, arcára, hátára majd kicsit lejebb barangoltam. Nem bírtam ellen állni a kísértésnek, hogy az arcom beletemessem a formás brazil popójába és kicsit nyalakodjak, de ezt kevésbé szereti, így hamar vége lett. Bekentem olajjal a fenekét és markolászt, a látványtól már olyan kemény volt a farkam, hogy a beont is feltölrte volna. Kicsit simiztem a popólukat majd lejebb tévedtem, mondta nyugodtan használjak még olajat így hát toltam még bőven és a punciját is bekentem. Simizés közben finoman betoltam az ujjam a puncijába, amit finoman elkezdtem ujjazni, majd betoltam a másikat is, elég durván nedvesedett. Miközben egyik kezemmel nedves kélybarlangját élveztem másik kezemmel magam kényeztettem néha néha odatolva farkam a combjai és a feneke közé. Pár perc után mondtam cseréljünk hanyatt dobtam magam és rábukott a szerszámra. Kellemes a franciája valahol középtájt a francia és a szopás között. Nem túl lágy, de nem is az a pornós szopás amit szeretek, olyan kellemes. Kértem szopjon úgy, hogy közben tudjam markolászni a popsiját, így fenekét a tükör felé fordítta. A végén kézzel végzett ki, de hatalmasat élveztem.

Elszámolás

1 órát voltam, ami alapból 26 virágszál a csók extra, így majdnem kerek 30-ra jött ki. Ennyit tettem le, visszajárót nem is kértem.

Evelin, jó masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Már jártam korábban is ezen a helyen, legutolsó három lányos felállásom is itt volt, sőt az egyik lány most is megmaradt: Evelin. Szóval ilyen előzmények voltak és mivel mindig elégedetten távoztam és a rózsa is baráti, támogatta a 3 lányos terveimet fogtam és beVTR-eztem 3 lányt:
Evelint (már csak kabalából is, szuper volt múltkor) Linát és Vandát. Utóbbi kettő nekem új volt, de meggyőző képekkel és adatlappal, beszivel.
A tali időpontja vasárnap volt 21:00-22:30-ig.
Nem jelezték hogy kell megerősítés, eddig mindig kellett és tök korán kellett ide smst küldeni. 11-kor keltem, rákérdeztem most nem kell megerősítés? De. Tali előtt egy órával küldjek smst. Oké, akkor is küldtem este 8-kor smst. Ebben nincs kivételezés. Nem magam miatt írom, én akárhány smst elküldök a cél érdekében, szóval nem hajtok kivételezésre.

Megközelítés

BKV-val egy darabig majd séta a Corvin plázához. Kimondottan BKV barát számomra a hely, hamar ott voltam. Már '58-kor telefonáltam, megkaptam a bejutáshoz a kódot és lifttel fel.

Helyszín

Sokadik emelet, célszerű a lifttel menni. Ajtó előtt állva vidám hangok szűrődtek ki és gyorsan ki is nyílt csengetésem után. Egy hosszú folyosó, melynek elején levettem a cipőmet, közben ismerkedő beszélgetés a lányokkal. Folyosó végén egy fürdőszoba, ott tusoltam. Két oldalt szoba, mindkettő ajtaja nyitva, kérdezik melyiket választom. Azt ahol legutóbb is voltam. Mindkét oldal tükrökkel felszerelt, középen egy nagy tatami. Valamikor zenét is kapcsoltak a lányok. A fürdőszobában van tusfürdő, szájvíz, odakészített pohár.

Hirdető külseje

Evelin: Piszkosul jókedvű, vidám lány örül a viszontlátásnak, azt érzem rajta bejövök neki. Fekete haja van, izgató teste, természetes cicikkel. Most fiatalabbnak éreztem mint múltkor. Az arca szép, nyilván a mosoly is szépíti. Vele nagyon könnyű kijönni. Most egy másik bugyit visel, nem a múltkorit. Ez a bugyi sötétebb színű és szexibb is valamiért.

Lina: saját beszámolójában lesz

Vanda: saját beszámolójában lesz

Masszázs

Nem volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik, de Evelin villámgyorsan megoldotta a szitut, azonnal bekapta a farkam és megmutatta a többi lánynak mi az elképzelése a kedves vendégnek.

A két lány közben nézte és velem beszélgettek. Megbeszéltük az elképzeléseinket. Közben Evelin istenien kényeztetett. Bár minden megbeszélés így nézne ki! :)))

Kényeztetés

Tusolásból visszajövet a tatamira helyezkedtem, érkeztek a lányok is leghamarabb Vanda, majd egyszerre szinte Evelin és Lina. Evelin félreérthetetlen módon magyarázta el a többieknek hogy nem kell masszázs, egyből orálba kezdett. Imádom. Tudtam hogy kell újra a csapatba. A másik két lány a jobb meg a bal oldalamon volt míg Evelin wellcome franciában részesített szemből.

Jobboldalt Linát meg akartam csókolni egyből, ekkor szólt hogy ugye nem csinálom vadul. Mondtam neki nem. Evelin egy újabb helyzetet segített ki mert mondta Linának hogy tényleg nem olyan, nyugodtan. Így Linától egy nagyon finom, érzéki, teljesen nyelvet átdugós csókot kaptam. Odafigyeltem hogy ő dugja át jobban a nyelvét és ő diktálja a tempót. Megérte mert a csókolózás nagyon beleélőssé és lelkiismeretessé vált. Nagyon kellemes meglepetést okozott Lina mert az első mondata alapján azt hittem teljesen ártatlan. Később is mindenben oda tette magát hogy jól érezzem magam, nem csak csókban volt ott a szeren.

Vanda is megoldott egy szitut. A keretem miatt már épp azon gondolkoztam kivel nem fogok csókolózni mikor azt mondta ő azt elengedi, nyugodtan csókolózzak vele is. Szívembe zártam őt ezért. Őt választottam a program végén szájba élvezésre, megbeszéltük a két lány után is átrakom az ő szájába és ő lesz a vég. 3 élvezés. Minden lány elvisz szájjal a csúcsig, de csak Vanda szájába élvezek.

Az első órát beáldoztam játszadozásra, még orálra. A játék abból állt mint múltkor, bugyi a lányokon és azt döfködi a farkam. Most mind a három lánnyal erre lehetőségem nyílt. Elsőnek Evelinnel kezdtem, majd Linával. Az ő mozgása is fantasztikus volt, együtt élt a mozdulataimmal és volt hogy nézte is a tükörből ő is. Hozzá többször visszatértem.

Vanda azért valamit áthozott a masszázsból, mert mikor a hátamon feküdtem szemből végigsiklott rajtam, és volt hogy a cicijeivel masszírozza, simizte a farkam, aztán ő is bekapta. Közben feljött és egy játékos csókolózásban részesített. Foglyul ejtette a nyelvemet a szájával, nyelvével. Itt éreztem hogy van benne lehetőség szólóban rendesen, főleg mikor olyanokat mondott hogy legszívesebben lebilincselne és úgy szopna le. Ezekkel a szavakkal. Majd hasonfeküdt és utána szemből aztán és a bugyiját döfködte a farkam mindkét pózban.

Utána kiderült hogy egyszerre nem kapja be a farkam másik lánnyal,így felültettem magam mellé és együtt moziztunk ahogy Lina és Evelin egyszerre franciáztak nekem, volt hogy felváltva kapták be, kérésemre hogy nyalják a farkam egyszerre láttak neki, szuper látvány volt, a nap egyik csúcspontja. Két nyelv fokozta a kéjt egyszerre a farkamon.

Az ő mobiljukon néztem rá az időre, jöhetett a befejezés. Egy csavart Vanda is beletett. Azonnal az élvezés nem mehetett át a szájába, hisz nyálas volt a farkam előbb megtörölte aztán mehetett. Először Evelin franciázott, mikor éreztem a véget odaadtam Vandának, megtörölte szájba bevette majd élvezés az ő szájába. Utána Lina következett, jól esett a franciája, szembe nézős volt, durvulásmentes, finom francia, vége oda Vandának, törli, szájba veszi és ment a szájába. És eljött a fő szám, Vanda saját maga franciázik le végig. Ebben az esetben nincs törlés, míg franciázik kérem Linát csókolózás, mellém jön, állva csókolózunk, közben Vanda ténykedik a farkammal. Linával szétválik a szánk, lenézek Vandára és harmadszor is szájába élvezek.

Még ajándékozás, tusolás, folyosón beszélgetés és elköszönés.

Elszámolás

Érdekes módon ráért utólag. (Na ebben talán lehet kivételezés mint visszatérőnek, bár nem tudom lehet másokkal is így szokták hogy utólag) Nem is ők hozták szóba, én vettem elő mielőtt zárótusolásra mentem. A tatamira tettem le. Szerintem kimondottan előnyös, nem véletlen hogy ide jöttem vissza. Szexpartnerekből nem tudnám megoldani a 3 lányt. És itt még extrák is belefértek. Valamint egy extrát Vanda teljesen magától el is engedett. Ezt köszönöm szépen!!!

Csókolóztam mindhárom lánnyal de ez így két extra volt csak. Vanda csókja sem volt alibi, rohadt jól csinálja. A harmadik extra szájba élvezés volt, csak Vandának mind a 3-szor. Egyébként a többieknek is lehetett volna, de kötött volt a rózsám.

Annyira hogy bántam hogy nem volt több, mert éreztem van még valahol egy lány és ő így kimaradt a buliból, ilyet még nem csináltam és így most se. Pedig a körülmény az ő részükről adott lett volna rá.

Apropó, 3 élvezés. Elvileg 1,5 órában 2 van, de én már bizonyítottam a lányoknál, nem először voltam itt, mikor először voltam nekem is csak kettőt lehetett. Szóval első tali alkalmával senki se élje bele magát, 2-re készüljön. Nekem sikerült feléjük bizonyítanom korábban már hogy időn belül maradok. Látták nem húzom el az idejüket.

Evelin, jó masszázs

  deviljr

Egyeztetés

Telefonon tudtam bejelentkezni, gyorsan egyszerűen.

Megközelítés

Pakolást nem tudom, BKV 10 percre, a villamos és metró megállók.

Helyszín

A lakás nagyon szép, igényesen berendezett. Kellemes félhomály uralkodik belépésnél, még kellemesebb illatok, és persze a lány(ok) akikhez érkeztem, szexi ruhában, hatalmas mosollyal, szexi halkan búgó hanggal. Most is libabőrös leszek, ha rájuk gondolok. A szoba közepén matrac (akár 3-an is kényelmesen elférnek rajta), sarokban komód, kis rádió, mellette bőr kanapé. A falakon tükrök, aki kitalálta egy zseni volt. Az ajtó mellett rögtön egy szobainas, amire a ruhákat lehet tenni. Körbe sejtelmes hangulat-LED világít. A fürdő tiszta, tágas, nagy zuhanykabin, mellette rengeteg tusfürdő. A törülköző száraz, puha és illatos.

Hirdető külseje

Evelin igazi kis latina, sötét haj, sötét szem, vörösre rúzsozott telt ajak, latinos testforma, széles csípő, kerek fenék, tenyérbe illő mellek. Barátnője Lina (https:/beszamolok.com/beszamolo/index.php?bid=117097) az ellentéte, egy nagyon szexi lány, barátnős, bújós, szőke hajú, nagy cickókkal, feszes bőrrel, testalkata kicsit teltebb, de igazából arányos, szexi teste van. Nagyon tetszett. Mindkét lány csodaszép.

Masszázs

Gyors tusolás után visszatérve a szobába a lányok már nagyon vártak. Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni, néha szépen benyúlva a belső combomhoz, ami igen izgató volt. Lina addig a halántékom masszírozta.

Kényeztetés

Kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés, hát fordultam, hogy ágaskodó faszom végre ne a testem alatt sínylődjön. Evelint kicsit meglepte a méret Linával meg is nézték közelebbről :P Simogatták az olajos kezükkel, ami még inkább keménnyé varázsolta. Lina végül feljött hozzám csókolózni, isteni finom csókja van, igazi barátnős, nyelves, érzéki... Evelin pedig éreztem letisztítja a dákót, majd kezébe fogja a merev faszom, hátra húzza a bőrt, és beveszi, ameddig csak tudja. Két csók között megjegyeztem, hogy azért ne fulladjon meg. Ezen azért jót vidultunk mindhárman. Míg Lina folytatta a csókolózást, érzékien simogatva a testem, néha a nyakamat is csókolva ami külön nagy plusz nálam, addig Evelin szorgosan bólogatott a kemény farkamon. Éreztem, hogy a kezével a golyókat is masszírozta. Nem akartam csak egy lányt szopatni, hát megkértem Linát, cseréljenek helyet Evelinnel, ő is érezze a farkam a szájában (és én is kíváncsi voltam mit tud). Nem kellett csalódnom, Evelinhez képest talán finomabb az orálja, de a kézimunka legalább olyan jó volt, ha nem jobb, mint a barátnőjé... Evelin csókja követelőzőbb, határozottabb, mint Lináé, de ez nem ok a panaszra, Ő tapasztaltabbnak tűnik. Evelin cickóit is megízleltem, nagyon szép izgatásra jól keményedő bimbókkal... Élvezet volt nyalni, szívogatni a meredező bimbóját, miközben Lina beleadott mindent a szopásba. Hamarosan meg is lett az eredménye a munkájuknak, a farkam remegni kezdett mielőtt végleg kilőttem volna mindent amim csak volt, így Linának volt ideje kivenni a szájából és kérésemre a cicijére élveztem egy hatalmasat, beterítve mindkét csodás hatalmas mellet. Diszkréten elment mosakodni, én pedig lenyugodtam, majd szintén zuhanyozni mentem. Öltözés után ölelés és puszi a két lánynak, majd távozás.

Elszámolás

Nem volt különösebb extra kívánságom, kölcsönös fr, illetve szájba élvezés ami extra a tájékoztatásuk szerint, de most egyikkel se éltem. Legközelebb viszont biztosan.

Evelin, jó masszázs

  Flight666

Egyeztetés

Telefonon értem el a lányokat, mivel egymásnak is felveszik, nem garantált, hogy a célszeméllyel beszélek, de a logisztikát viszik a lányok ügyesen így nem volt gond. Aznapra jelentkeztem be este 8-ra.

Megközelítés

Parkolás egyszerű a közeli utcákban vagy a plázában, erre érdemes némi extra időt szánni. BKV esetén, busz, metró, villamos mind 10 percen belüli séta. Épület a sétány és a Futó utca sarkán, el se lehet téveszteni.

Helyszín

Lakás tip-top, higiénikus, tiszta, a lányok figyelnek az állapotokra, nem volt még okom panaszra ilyen téren. Szobában matrac (tatami) a földön, tükrök a szélen, színes LED adja a hangulatvilágítást. Törülköző mindig friss, üde, száraz. Zuhanyzóban rengeteg tusfürdő, valamint szájvíz van kikészítve.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő latinos testalkat, szép kerek popsi, széles csípő, tenyérbe illő cickók. Szép barna szeme, barna haja, és izgató húsos ajkai vannak, melyek rögtön csókra csábítják az embert. Belépéskor köntös volt rajta, mely éppen csak eltakarta az testét, valamint fekete tangabugyi. Mellek néha kikandikáltak a köntös alól.

Masszázs

Két lányos felállás volt, Evelin és Natasa személyében, már nem először. Zuhany után a hölgyek a szobába érve ledobták a textilt, volt mit nézni, el sem hittem, hogy ilyen bomba testű nőkkel lehetek együtt. Gyorsan ledobtam én is a törölközőt majd hasra vetettem magam, hogy némi masszázzsal (mármint a hölgyek részéről) oldjam tovább a hangulatot. Kedvesen csacsogtak mindenféléről, mi a kedvenc italom, szeretek-e bulizni (igen, de már kissé öregecske kecske vagyok, persze a sót még jól megnyalom), stb... Evelin elmondása szerint fogyni akar (vajon miből??), hát megbeszéltük, hogy ajánlok edzőtermet ha legközelebb meglátogatom.
Csacsogás közben Natasa keze már eltévedt párszor a farkam felé, így a hason fekvés egyre inkább kényelmetlenné vált.

Kényeztetés

Meg is fordultam hát, hogy a lányok a következő szintre léphessenek. Natasa a farkamra koncentrált pornós módon mélytorokkal igyekezve eltüntetni a dákót, szegény majd' megfulladt néhányszor, amin (bár gonoszságnak hangzik) mind Evelin, mind jómagam jót derültünk (persze csak miután meggyőződtünk róla, hogy jól van, bár a kacajából ítélve egyszer sem volt veszélyben a hölgy). Meg is jegyeztük mindketten, hogy ez a lány aztán tényleg próbálkozik... Evelint se kellett félteni, számba adta csodálatos cickóit, rájuk tapadtam mint kisbaba az anyja keblére, ki nem engedtem volna a kezeim illetve a szám szorításából. Bimbói rendesen megkeményedtek az akció hatására, egyik cicijét a nyelvemmel izgattam, míg másikat a kezemmel markolásztam, masszíroztam, elmondása szerint nagyon is jólesően.
Natasa tovább ügyködött rajtam, Evelin pedig megunva, hogy csak a testével játszom, csókolózni kezdett velem. Azok a húsos puha ajkak úgy fonódtak az ajkaimra, mint vattacukor a hurkapálcára, én pedig olvadtam a csókjától. Kezeivel eljátszott a mellbimbómon extra izgalmakat adva. Natasa felgyorsult a háttérben és végül egyre gyorsuló bólogatásának eredménye, hogy a száját megtöltöttem az utódokkal. Megvárták míg lenyugszok egy ilyen facsarás után, majd elmentek felfrissülni.
Visszatérve kis simi, beszélgetés volt ismét, majd kezdetét vette a második kör, melyben Natasa ismét a lábam közé helyezkedett (nagyon tud ez a lány), Evelin pedig egy egészen új oldalát mutatta meg (beszélgetés közben kiderült, hogy részemről fétis ha kicsit erősebben izgatják, szívják, harapják a bimbómat, ő pedig közölte, hogy neki pedig domina hajlamai vannak ezen a téren így találta meg a kereslet a kínálatot).
Szóval Natasa ismét a farkamnak esett, Evelin pedig elkezdte a mellbimbómat harapni, izgatni, csavarni. Édes kín felül és édes élvezet alul. Sajnos a második lövés már nem jött össze de a lányok mindent megtettek a dolog érdekében.
Evelinhez biztosan visszatérek még felfedezni domina képességeit.

Elszámolás

Corvinos körökben szokásos csokorral érkeztem a lányoknál mindkét extrát igénybe véve. Teljesen korrektek a lányok, nem volt még okom panaszra ezen a téren sem. Mindig előre rendezem a számlát, tudom, megkapom érte ami jár :P

Evelin, jó masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Korábban írtam hogy akarok decemberre egy soklányos talit, többek közt azzal a lánnyal aki első volt a beszin súlyozott pontszámítással,legmagasabb pontja volt és decemberben mondta hogy visszavonul valamint a korábban spermásan csókolózó párjával és még más lányokkal.

Nos az országos első hamarabb visszavonult mint december, lecsúsztam róla. "Párja" egyre népszerűbb nem ért rám vagy nem voltam neki szimpi anno és nem akart látni ez is lehet, viszont más lányoknak jó volt az időpont, közülük kettőt vtr-en is tudtam foglalni. Szóval lett 3 lány: Evelin, Szofi és Natasa. Mikulás after lettek. Masszőz mind a három, előző nap kiszexeltem magam.
Natasával telón is tartottam a kapcsolatot, neki küldtem el a másnapi megerősítő smst hogy érkezem, mert hogy kötelező smst küldeni reggel.
Evelinnek nincs vtr-je, de nem okozott ez gondot, ő is megjelent a tetthelyen ahogy kértem a többiektől.

Megközelítés

Elmentem a Semmelweis metrómegállóig, onnan lesétáltam a Corvin plázához, annak a közelében van a helyszín.

Helyszín

A híres kanapés szobát sikerült újra kapni. Bár el se jutottam addig hogy odáig elnézzek ott van-e még. Sőt, a tali elején láttam a tükröket a falon, de aztán úgy elvonták a lányok a figyelmemet hogy egyszer sem néztem bele mit művelünk, nem moziztam onnan. Tatami van leterítve a szobában. Abba a fürdőszobába mentem ami a szobaajtóhoz közel van, álló zuhanykabin, szájvíz, többféle tusfürdő.

Hirdető külseje

Evelin
A tapasztalt szerető, abszolút barátnőfeelinges, romantikus beállítottságú lány, egy bújós kiscica. Mégis, két lábbal a földön áll vagy csak tényleg rutinos, tapasztalt, de csak ő kérdezte meg hogy majd mikorra tervezem az elélvezést, mert minden lánnyal akartam egyet és eddig volt egy tapasztalata kinek mennyi idő ez. Teljesen Szofi ellentéte, hihetetlenül jól sikerült őket összehozni, a változatosság gyönyörködtet. Fekete haj, szép szemek, szép mellek. Mivel ő nem vett részt a leszbizésben a bugyi fent maradt, kérésre levette gyönyörű a puncija, majd kérésemre visszavette a bugyit mert terveim lettek.

Szofi: Már megírva beszijében.

Natasa: Már megírva beszijében.

Masszázs

Erotikus masszázs lett volna a "B" terv ha a lányok félénkek. Arra az esetre azt találtam ki hogy egyik lány a jobb lábamat masszírozza, másik lány a bal lábamat gyúrja miközben a hátamon fekszem és lábaim szétterpesztve hogy a harmadik lány középre jöhessen szájjal/kézzel kielégíteni és ha végzett szájbaélvezéssel akkor ő gyúr lábat és jön a következő a lábam közé, 20-20-20 percekre bontva, csókkal megbolondítva. És akkor lábaim masszírozásáról is tudok majd írni, de nem ez lett a lányok nagyon hamar tudatosították hogy itt "A" terv lesz és minden lesz ami a vállalásuk, sőt a leszbizést is kipróbálják, mert miért ne?
Masszázsban alcimkének a felejthetetlen négykezest jelöltem felejthetetlen hatkezes hiányában. Többi alcimkém érthető és önmagáért beszél, kiemelten jó volt Evelinnel is csókolózni. Barátnős volt 100%-ig.

Kényeztetés

Szóval "A" terv eldől a kezdeti beszélgetéssel, rákérdezek kivel mit szabad ebbe és ebbe akkor benne vagytok, nem probléma, ó simán. És ki fog leszbizni? Majd Natasa és Szofi. Szuper. Csók Natasa és Evelin, tudtam előre hogy Szofival nem lehet, a lányok egymással nem csókolóznak. Azt is tudtam még egy olyan bevállalós lány nem lesz mint a nagy előd aki spermásan is csókolózott, de azért ők is nagyon jók lesznek az érződik, nincs unott mentalitás, teljesen élénkek a késői óra ellenére is, feldobta őket is a nem mindennapi felállás.

Szóval kezdetnek tusolás majd Evelinnel maradok, a két lány egy rövid időre még kimegy, nem sokra. Addig mi Evelinnel elkezdjük, bújós kiscica, csókol, simogat és meg is beszéljük hogy majd a két lány után fogunk mi csókolózni újra, meg ő lesz aki a legvégén elégít majd ki. Szépen halad a kényeztetésemmel lefelé, be is kapja a farkam, nagyon jól franciázik, ekkor jön be a két lány, mintegy tetten érnek, lebuktunk hogy nem vesztegettük az időt.
Natasa és Szofi annyira nem jönnek zavarba hogy máris ott folytatják ahol Evelin elkezdte: Natasa franciázik nekem szemből, Evelint simogatom és közben Natasával beszélgetek, hogy szereti a spanyol zenét, mond spanyol szót zt ismeritek, azt jelenti veszélyes, hamar szexuális párbeszédbe kezd őrjítően felhúz, miközben Natasa orálozik, majd élek a Natasás csókkal és feljön hozzám csókolózni, jól csókol, barátnősen, átélősen de nem vadul, ezért barátnős a csókja. Közben Szofi egy vadabb orált ad a farkamnak, erősebb vákumot hoz létre, mikor nem csókolózok Natasával ezt nézem.
Majd csere, vissza Natasa, a melleit beolajozza Szofi ötletére és mondja neki Szofi hogy tegye a mellei közé a farkam. Eszméletlenül jó a látvány, meg jó a giga nagy mellek közt lenni. Közben ráterelődik a szó a leszbizésre, Natasa lesz az "áldozat" akinek a puncijának a nyalásába belekezd Szofi, nézem, majd én meg Szofi punciját nyalom. Kapom tőle az intrukciókat hogy hogy pörgessem a nyelvem, meg hol, meg neki hogy esik jól, azt mondja nem a hüvelybe bedugott nyelvet élvezi a legjobban, követem amit mond, aztán mindketten nyalunk, én Szofit, Szofi Natasát, Evelin pedig most nézi ezt.
Aztán jön egy csúcspont a taliban számomra, a következő: Evelintől megkérdem ő is leveszi-e a bugyit, leveszi majd látva a bugyija vastagságát módosítok, megkérem vegye vissza, visszaveszi és elkezdem úgy csinálni mintha dugnám, négykézláb van és a bugyiját döfködöm a farkammal. Most övé a főszerep, mondja ha dugnánk milyen jól dugnék. Ezért is tartom tökéletes szeretőnek, mozdulataival, szavaival tökéletesen támogatja hogy jól érezzem magam. A másik két lány sem unatkozik, Szofi nyalja Natasát, és én oldalra fordulva hol ezt nézem, hol meg Evelin popóját, ahogy a bugyija felfogja a farkam nyomulását.
Kedvem támad Natasához is, így elkérem,előtte még Szofi kéri hogy ujjazzam meg, ő a legaktívabb, legkezdeményezőbb, tele kreatív ötletekkel. Ujjazás közben érzem nedves a puncija, jól reagál az ujjazásra. Aztán jön Natasa, viszont a piros bugyija cérna vékony, ehhez a mutatványhoz egy vastagabb bugyi kell, szólok neki hogy van-e vastagabb, szélesebb bugyid és kerít egyet, ez már megfelelően védi a punciját, mondja ilyet még soha nem csinált, egy vendég akarta bugyi nélkül odadörzsölni a farkát de azt nem engedte meg, szóval én vagyok az első. Bugyi védi, két lány nézi és úgy látom élvezi. Mondja is Szofinak hogy ez milyen jó, húzzon bugyit ő is, próbálja ki. Szofi óriási, életem legfrappánsabb hárítását hallom, kihagyná mert ő nem bírná megállni és lehúzná a bugyiját ezért inkább bele se kezd.(A nedves punci miatt hiszek neki)
Helyette Evelin visszaveszi a főszerepet, elfekszik oldalt, úgy teszem bugyijához a farkam, képes a fenékizmait összeszorítani, így érzem ahogy a farkam szorongatja a fenekével, közben a két lány leszbizik, természetesen nem csók, hanem puncinyalás, Szofi Natasáét, egy rövid időre én is megnyalom Natasáét, belenyalok. Na milyen az íze, kérdi Szofi, nem is Natasa akiét nyalom.
Majd mobilon ránézek az időre, 22:03, itt vége, épp Evelin bugyiját döfködöm, talán örökké menne, de itt leállok, jöhet az orál a lányoktól, mindenkitől egy kivégzés. Natasa, a legártatlanabb lesz a legbátrabb, ő kezd és hát a tudatomnak is jót tesz, van valami extra élmény az ő oráljában, talán hogy ilyen fiatal?Talán a nagy mellek? Hogy ártatlansága ellenére tök készséges? Megfejteni nem tudom, szájba élvezni igen. Azonnal Szofit kérem, már lendületesen veti is rá magát a farkamra, ő pornós szopást varázsol elő, főleg ami a befejezést illeti: nem tudja de a kedvencem ha visszaköpik rá, nincs megbeszélve, a szájába élvezek és látom azonnal nyál, sperma végigfolyat, visszaköp a farkamra. Először azt feltételezem talán megijedt a szájbától, de mondja szó sincs róla. Akkor viszont ez így zseniális mutatvány. Harmadik a megbeszéltek szerint Evelin lesz, még barátnős csókolózás, majd francia. Rutinos, technikás, annyira hogy a másik két lány míg nézi Szofi be is szól hogy milyen technikás már Evelin, még ő is észreveszi, lendület, átélés, minden van benne, 3 lány, 3 különböző orál. Ha bekötnék a szemem is tudnám épp ki franciázik. Szükségem van egy extra ingerre hogy meglegyen a harmadik elélvezés. Ez az lenne hogy én állok, Evelin előttem térdel és orálozik, mondja nem szereti ezt a felállást valamiért, de nagyon szívesen megteszi, ennyi kellett csak, nem több ebben a szituban megkapom az extra élvezetet látványügyileg, beindító ahogy lenézek és sikerül a befejezés, Evelinnek is megy szájba az élvezet. A három kör 20 perc alatt letudva. Tudnak valamit a lányok. Letusolok, ajándékot tatamin háromfele rendezem, mindenki ugyanazt kapja, minden értelemben, színre is, darabra is. Folyosón még beszélgetés, puszi, agyondicsérnek, bent is dicsérnek csak kontraproduktív lett volna ha teleírom vele a beszit, szóval extra kedvesek. Evelin aki csendes volt most ő aktivizálódik és ő lesz a vezérszónok, megkérdezi jól éreztem-e magam, meg várnak máskor is, meg ilyenek és eljövök.

Elszámolás

Jól sejtettem hogy decemberben sok lány akciózik. A speciális hármasra tekintettel akció volt, a második extra ajándék mert még senki se kért 3-ast, velem hármasoztak először. Egyébként nem kizárt hogy ez az akció sima párosban is meg van, vagy szólóban is, ha nekem meg volt. Egyébként nem véletlen hogy ide jöttem, szexpartnerekből három lánnyal ezt nem lehetett volna kihozni, nem még a 1,5 órát, az 1 óra is necces lett volna odaát, itt meg simán 1,5 óra, nekem nagyon megérte. Főleg hogy augusztusban is ennyi volt, itt nem változott semmi, sőt a második extra most még el is lett engedve. Szerintem ezt az aktuálisokban közhírré tehetnék. Ami a viszonyítást illeti személyes tapasztalatom szerint csak egy hely van ami kedvezőbb, de ott csak kézi van, itt viszont csók, ujjazás, szájba élvezés, leszbizés olyan bőséges hogy a legjobb értékarányt ide adom.Szóval három lány, a lentebbi infó így értendő!

Evelin, jó masszázs

  Flight666

Egyeztetés

Telefonon, a szokásos módon, nem először járok ebben a szalonban, így tudtam mire számítsak. Most egy barátnővel sikerült egyeztetni.

Megközelítés

BKV-val a legegyszerűbb, de a parkolás se vészes, közelben a pláza de kis kereséssel a közeli utcákban is le lehet tenni a kocsit.

Helyszín

A lakás mint mindig most is tiszta, kifogástalan. A lányok nagyon ügyelnek a részletekre. A fürdők kiváló állapotban, rengeteg tusfürdő és tiszta törülköző. A szobák berendezése egyszerű, kanapé (egyik szoba), fotel (másik szoba), nagy matrac, tükrök, sejtelmes fények, és egy komód. Gyors lepakolás, majd irány a fürdő és vissza a szobába, ahol már várt rám...

Hirdető külseje

A mosolya és a hangja már az ajtóban megfog, igazából alig vártam, hogy beérjünk a szobába. Nagyon kedves, csinos lány, talán a mosolya tetszett leginkább :) Könnyed kis átlátszó ruhácska volt rajta, ezzel a szememet is rabul ejtette.

Masszázs

Zuhany után visszatértem a szobába, ahol vendéglátóm már kényelembe helyezkedve várta érkezésem. Határozottan hasra parancsolt, hogy elkezdhesse a kellemes átgyúrást. Nekem egy kicsit gyengének tűnt, bár szerintem ha kérem akkor erősebben megdolgoz, talán legközelebb majd szólok neki. Így is nagyon ellazultam.

Kényeztetés

Amilyen határozott volt a masszázst illetően pont olyan határozottan vágott bele a kényeztetés részébe. Miután kellemesen átgyúrta a testem, fordulást parancsolt. Nem is tudom hogyan, de eddigre megszabadult a kis body-tól ami eddig rajta volt, és kézbe vette a dolgokat. Néhány határozott mozdulattal életre keltette az eddig félálomban létező kis barátomat, majd bevetette az édes kis száját is. Kértem, hogy én is kényeztethessem, kaján kis vigyorral tolta az arcomra magát, majd folytatta a már megkezdett nem éppen eredménytelen munkálkodását. Nekem is be kellett vetnem magam rendesen, nehogy szégyenben maradjak. Finom, illatos punciját nyalogattam, szívogattam míg ő egyre magasabb fokozatra kapcsolt néhány arasszal lentebb. Nem hiszem, hogy eljuttattam a csúcsra, ellenben én nagyot élveztem a szájában. Gyors tisztálkodás, majd zuhany, végül távozás.

Elszámolás

Abszolút korrekt, akikhez itt eddig szerencsém volt, nem okoztak még csalódást, rendesen elszámolnak mindig (igaz én se alkudozni járok hozzájuk). Én általában előre rendezem amit kell, pedig már szinte visszajáró vagyok itt.

Evelin, jó masszázs

  KóborKandúr

Egyeztetés

WhatsAppon írtam neki, azonnal reagált és egyeztettünk időpontot. Ezután elküldte, hogy milyen extrák vannak és az összesen hány rózsaszál, így mindennek tudatában mentem.

Megközelítés

A helyszín egy forgalmas csomópont közelében van. Én BKV-val mentem, így a parkolással nem kellett foglalkozzak. A közeli bevásárlóközpont parkolójában valószínűleg az is könnyen megoldható.

Helyszín

A helyszín egy lakás a társasház magas emeletén. A szoba egyszerre funkcionális és hangulatos. A masszázs a tatamin zajlik, én személy szerint ezt preferálom az ilyen jellegű helyeken. A szobainasra az ember fel tudja aggatni levetett ruháit. A falon a megfelelő magasságban tükrök vannak így lehet gyönyörködni a lányok idomaiban.

Hirdető külseje

Evelin a képeknek teljesen megfelel, nagyon formás alakja van és kerek feneke. Az arca kedves, nekem bejött. A mellei fantatsztikusak, méretesek és formásak hangsúlyos bimbókkal, nekem nagyon tetszett, imádtam kapaszkodni beléjük. Ezúttal a bugyi nem került le amit azért sajnáltam, de állítása szerint menstruált és ez mindkettőnknek így jó volt. Mér nem emlékszem miben nyitott ajtót, mert az hamar le is került az említett bugyi kivételével, talán valami köntösben.

Masszázs

A masszázzsal kezdődött a program. Egyeztettük, hogy milyen extrákat kérek, én mindent kértem. Először megkérdezte hogy krémmel vagy olajjal kérem-e, én az olajat választottam. Sportmasszázsnak nem mondanám, inkább simogatós nyomkodós volt, nagyon kellemes, én élveztem. Mindeközben beszélgettünk, viccelődtünk. A hátamnál kezdte, később áttért a combjaimra és a fenekemre ami nagyon tetszett neki. Masszás közben időnként végigszánkázott rajtam a gyönyörű melleivel vagy a körmeivel cirógatta a hátamat, ez nekem nagyon tetszett. Majd hátulról szorosan hozzámbújt és a nyakamat, füleimet puszilgatta, mitől én helyben elolvadtam. Kisvártatva szólt hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Megfordultam, kérdezte hogy szeretem-e a lingamot, mondtam hogy igen, de a franciát jobban szeretem. Csókoloztunk és végigcsókoltuk egymást majd besíkosított és ráfordult a cerkára. Masszázs után én néha kicsit elzsibbadok és rá kell hangolódjak a kényeztetésre, így finoman átirányítottam a mellbimbóim kényeztetésére, míg harckészültségbe helyeztem magam. Nagyon izgató látvány volt a száját és az arcát nézni ahogy játszott a bimbómmal. Majd visszatértünk a franciára. Én átpozícionáltam magam a fal mellé félig ülő pozícióba, ahonnan a szemközti tükörből a nézhettem a nagy kerek fenekét, miközben ő szopott, változatos technikával, érzékien vagy ritmussal. Fantasztikus érzés volt, semmi fogazást nem éreztem, és próbálta néha mélyre bevenni. Egyszer megjegyezte, hogy elég vastag és nagy a szerszámom, szerencsére ezután se adta fel. Én a mennyekben éreztem magam, a melleit markolásztam, miközben másik kezemmel a hátát simogattam vagy finoman adtam neki a ritmust. Néha feljött a mellkasomat puszilgatni, közben kézzel kényeztetett, vagy én masszíroztam a hegyével a melleit. Végül éreztem hogy érkezik a vég, és a szájában élveztem el. Gyorsan adott egy papírtörlőt és kiszaladt mosdani. Én elterültem a tatamin teljes önelégültségben.

Elszámolás

A rátát és extrákat előre elküldte üzenetben, és ez a helyszínen sem változott. A randi elején megegyeztünk, hogy miket kérek, amit a randi végén adtam át. Minden tisztán és rendezetten ment.