Beszámolóim

Tilda, Adél és Rebeka, istennő masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Rég volt már három lányos kalandom, és rég voltam már második számú kedvenc masszázsszalonomban, ahonnan egy jó fél éve már hogy hiányzott Tilda. Ám nemrégiben ismét felbukkant, úgyhogy kaptam az alkalmon, és leszerveztem gyorsan egy randit az Adél-Tilda-Rebeka triumvirátussal. Adélt hívtam egyeztetés gyanánt, akit elérni könnyű volt, de összeegyeztetni négy ember idejét már nem. Nem dolgozik mindhárom lány minden nap, ráadásul Tilda csak esténként, amit nekem neccesebb megoldani, de ezúttal kénytelen voltam. Azért végül csak sikerült találnunk egy időpontot pár nappal későbbre. Utána eskü úgy vártam azt a napot, mint kisgyerek a karácsonyt...

Megközelítés

Dunával párhuzamos soksávos forgalmas út melletti régebbi épület rejti a lányok bűnbarlangját. Nem nehéz idetalálni, párszáz méterre északra van egy nagy forgalmi csomópont mindenféle járművel, ezen felül jár villamos az út túloldalán, és a két utcával beljebbi párhuzamos úton is. A parkolás kétesélyes. Van mindig egy-két hely a környező utcákban, de foghíjasan. Szóval lutri hogy éppen hol sikerül parkolni, meg mennyit kell hozzá keringeni.

Helyszín

Az épületet utolsó ittjártam óta kívülről újravakolták, ami már nagyon ráfért. A lakás viszont ugyan olyan, de talán mintha most nagyobb tisztaság lett volna mint korábban. Nagy gond eddig se volt vele, csak jártam már pacekabb helyen. De ez részletkérdés, a lényeg úgyis a három hölgy, ők viszont mindannyian tip-top kategória. A fürdő tágas, a kád nagy, bő választék tisztálkodási szerekből, nagy, tiszta és puha törülköző, jó nagy és vastag matrac, bár asszem most mintha feltűnt volna hogy igazából két kisebből van összetolva, de nem sok időm volt ilyen apró részleteket megfigyelni... A lényeg hogy kényelmesen elfértünk rajta négyen is, nem csúszott szét, nem lógott le senki. Ja, és tükör azon a falon, amire a matrac rá van tolva.

Hirdető külseje

Tilda volt az "arany középút" a randin. Átlagos de dögösen formás testalkatával vékonyabb mint Adél de vaskosabb mint Rebeka. Ennyiben ki is merül nála a középszerűség, mert egyébként valami hihetetlenül pajzán rosszkislány típus, csak úgy nyalja-falja az embert, és nem csak a vendéget, hanem két barátnőjét is. Nagyon odaadó és lelkes, egyaránt imád adni és kapni is. Hármójuk közül neki vannak a legnagyobb és legformásabb mellei, ránézésre akár azt is hihetné az ember hogy ki vannak tömve, annyira feszesen és peckesen állnak, de nem, teljesen természetesek. És valami hihetetlenül kellemes érzés őket markolászni, simogatni, egyszerűen el lehet tőlük olvadni. Meg úgy általában véve Tilda egész lényétől is, olyan kis cuki és dögös egyszerre. Popsija szintén fantasztikus, kemény és kerek, lábai formásak, arca igazi kedves aranyos barátnős típus, szinte minimális smink, és folyton mosolyog, kicsattan a jókedvtől. Tündéri kis csajszi, na. Ja, és a punci... Hát az valami isteni! Nem övé a legszebb, de a három punci közül bizony a legfincsibb és legillatosabb. Élvezet őt nyalni, élvezkedni finom pinájával, nemcsak a mámor miatt ami hatalmába keríti az embert, hanem mert ő is rendkívüli módon élvezi, nyomja, sőt dörzsöli bele az ember arcába, hogy mégnagyobb legyen a kéj, mindkettőnk számára. Fantasztikus csajszi ő is, úgy ahogy van.

Adél és Rebeka beszámolóiban róluk már olvashattatok, aki esetleg ezzel a felvonással kezdte, az "lapozzon vissza" arra a két fejezetre is a hölgyek kedvéért.

Masszázs

Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak. Kb húsz perc lehetett hátra, ami alatt így kizárt lett volna az ismétlés, inkább egy lazító masszázst kértem levezetésként a hölgyektől. Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

Kényeztetés

Huhh, hát ezt nem lesz egyszerű írásban visszaadni, annyi minden történt, olyan mozgalmas és intenzív volt az egész, hogy ember legyen a talpán, aki mindenre emlékszik, akár már csak másnap is... Annak ellenére hogy okulva az első ilyen randim tanulságából, miszerint három csajjal az egy óra nagyon kevés, ezúttal két órát foglaltam hogy legyen idő mindenre. Volt is, de így se volt sokkal lazább a menetrend... 😅 Úgyhogy előre is elnézést, de tuti lesz ami kimarad, vagy nem is pont úgy volt csak már keverednek bennem is az emlékképek, de azért próbálom majd minél hűebben visszaadni az eseményeket.

Érkezés után vidám csevely a lányokkal, mindannyian örülnek hogy újra látnak. Adél megjegyzi hogy már nagyon hiányolt, pár napja gondolt is rám hogy vajon mi van velem, mikor jövök újra. Teljesült a kívánsága, nemsokkal később pedig az enyémek is... 😃 Amíg én fürödtem, a lányok szexi combfixeket húztak. Ahogy meghallották hogy kilépek a fürdőből, sorban szaladtak utánam a szobába a pihenőhelyiségből ahol vártak rám. Cukik voltak mint valami kis szende tinicsajszik akiknek ez lesz az első ilyen alkalom. Pedighát nagyon nem. 😄 Körbevettek mint valami útonállók akik ki akarnak rabolni, de nem akartak semmi rosszat. Vagyishát de, csak nem úgy. Csókot akart mind, úgyhogy sorban végigcsókoltam őket. Közben simi és tapi, cicik és popsik, de ők sem pihentették a kezeiket. Meg a szájukat sem, mert az a két lány aki épp nem velem csókolózott, egymással nyomta cuppogósan. Megpuszilgattam a ciciket is, természetesen mind a hatot, majd közelebb húztam Adélt és Tildát hogy hárman nyomjuk a cuppogósat. Fantasztikus hogy milyen élvezettel és átéléssel csinálják, szívogatják az ajkaimat, a nyelvemet, meg közben egymásét is, ha nem állt volna már keményen a cövek, akkor itt merevedett volna kőkeményre. Utána Adél és Rebeka, majd már csak a rend kedvéért is hogy minden kombináció meglegyen, Tilda és Rebeka. Minden párosításban fantasztikus milyen átéléssel csinálják, mintha mindegyik lány tényleg a szeretőm lenne, meg egyúttal egymásé is... Aztán letérdeltem, és megkóstoltam a három puncit is. Ne kérdezzétek milyen sorrendben, a franc se tudja már utólag, de mindhárom fincsi illatos volt, többször is végigmentem rajtuk, eközben a lányok meg felváltva csókolóztak egymással, de még az is lehet hogy nyomták hármasban is.

Adél érezte hogy nagyon gerjedek már a fincsi pinákra, de ebben a pózban igazán jól nyalni nem nagyon lehet. Ezért megkérdezte hogy feküdjenek-e hanyatt egymás mellett, mint a múltkor, hogy sorban kinyalhassam mindet rendesen. Mi más lehetett volna a válaszom, mint hogy naná! 😃 Már szaladtak is nevetgélve a matrachoz, sorban lefeküdtek, csodaszép lábacskáikat szétrakták, gyönyörű puncik feltárulkoztak, hívogattak hogy kóstolgassak. 😋 Egy kicsit még gyönyörködtem a látványban hogy minél jobban beleégjen a retinámba. Azért három gyönyörű meztelen csajszi teljesen kitárulkozó, mindent megmutató látványa nem semmi... Aztán sorban végigmentem a puncikon, egyik kívánatosabb mint a másik, mindegyik másban különleges, más miatt jó igazán, imádom az ilyen változatosságot! Rebeka extra húsos punciját iszonyú jó belemerülve nyalni-falni, aminek számára is kétségtelen élvezeti értékét csalhatatlan testi jelekkel és reakciókkal hozza kényeztetője tudtára. Tilda puncija extra fincsi és illatos, lehetetlen megállni hogy az ember ne falja egyre mohóbban, de ezt ő is szereti, érzékien tekergeti közben a csípőjét. Adél puncija pedig a legszebb hármójuk közül, sőt, nálam ezüstérmes az összes punci közül amit valaha is kinyaltam. De ízre és illatra is nagyon erős versenyző, ráadásul annyira élvezi ő is, hogy az valami fantasztikus élmény, ahogy két kézzel nyomja bele a fejemet, hogy még intenzívebben, még vadabbul nyaljam... Leírhatatlan élmény három ilyen fantasztikusan gyönyörű, illatos és finom, de mégis változatos, eltérő karakterű puncit felváltva nyalogatni, puszilgatni, szagolgatni, kedvemre élvezkedni velük! Talán mondanom se kell, de csak a rend kedvéért: mindeközben a lányokat egy cseppet se zavarja hogy egymás után felváltva, össze-vissza váltogatva köztük mindegyik puncira áthordom a másik kettő nedveit. Esküszöm, még élvezik is! 😃

Ebben a felvonásban még egyik csaj se élvezett el, egyelőre nem is volt ez célom, ez még csak a kóstoló volt. Ám Adél közölte hogy mostmár faszt akar, de gyorsan, úgyhogy most ők jönnek. Már vártam ezt a pillanatot, ugyanis határozott terveim voltak. Első és máig egyetlen közös randinkon így négyesben ugyanis kimaradt egy régi vágyálom beteljesítése, mégpedig hogy egyszerre kényezteti a három csaj a dákeszt. Enyhe terpeszben térdelve a matracon, kértem egy önként jelentkezőt aki befekszik alám a zacskót szopogatni. Adél már pattant is, hogy majd ő, egyszerűen imádom a csajt hogy ennyire lelkes és aktív, kérni se kell, élvezettel csinál mindent magától is! 😃 Elhelyezkedtünk, Adél lábakkal a tükör felé, jó közel hogy minél jobban lássam közben a puncit, majd a két másik lány is beszállt, két oldalról egyszerre nyalogatták, szopogatták a rudat, miközben Adél nyalogatta a zacskót és szopogatta a golyókat. Bár Tilda és Rebeka is popsival a tükör felé voltak, de rá kellett jönnöm hogy nem tudunk mind úgy helyezkedni hogy egyszerre lássam a tükörben mind a három puncit. Na azért így is frenetikus volt, hihetetlen kéjenc élvezet, ahogy a három lány egyszerre kényeztet pajzánul, lelkesen, igazi élvezettel… 😋 Adél még a műsort is adta hozzá, tekergette a csípőjét hogy több szögből is lássam a punust, néha még izgatta is magát. Elvoltunk így egy darabig, aztán csere: Adél jött szopni, valamelyik lány pedig - franc se tudja már melyik volt a következő - ment zacsit nyalni. Természetesen a harmadik variációt is kipróbáltuk, majd Adél ment az épp golyókat kényeztető csaj punciját nyalni. Így “csak” két csajszi szopta a faszt, de meg volt fűszerezve a látvány egy kis fincsi leszbivel. Ebből a koreográfiából is megcsináltuk mindegyik variációt, mindegyik lány kinyalta a másik kettő punciját, de nem ám csak úgy ímmel-ámmal, hanem hihetetlen érzékiséggel és bujasággal, hamisítatlan élvezettel, mintha csak én magam lefetyelném a lucskos kis pinusokat…

Közben már erősen fáradni kezdtem a folyamatos térdeléstől, de persze juszt is kitartottam a végéig, legyen csak kimaxolva a kéj, legyen meg mindenki mindenkivel minden pózban. Aztán kis túlzással szinte összerogytam a lányok között a matracon, de csak most jött a java, fincsi puncikkal nyalakodás közben brutál jó dupla/tripla kényeztetés a farkamnak. Persze innentől már hanyatt fekve voltam, kényelmesen, így könnyebb volt tovább bírni a kiképzést. Először azt hiszem Adél ült az arcomra szemből, kézzel nekitámaszkodva a tükörnek, így én felfelé fordítva tekintetemet kétféle nézetből is csodálni tudtam testének dögös vonásait miközben mohón nyaltam a szaftos kis pináját. Kézzel a popsit és a ciciket simogattam felváltva, mindeközben a másik két lány szorgosan polírozta a rudat. Éreztem hogy Adél közel jár a beteljesüléshez, ezért elkezdtem figyelni a reakcióit, mi az ami a legjobb neki, hogy sikerüljön kielégítenem. Egész hamar sikerült is, iszonyúan cuki ahogy elélvez, majd ahogy hálásan odasimul és puszilgatja, csókolgatja az embert, haláli édes! Most pedig rátett még erre is egy lapáttal, ahogy érzéki hangom a fülembe súgta: "Imádlak!" 🥰 Hát mi mást lehetne erre mondani, mint hogy "Én is imádlak!"? Boldogan mosolygott rám egy pár pillanatig, majd délnek vette az irányt hogy megkísérelje a viszonzást. Rebeka jött átvállalni eddigi szerepét, ő is szemből helyezte fincsi kis punciját a számra. Ekkor még nem tudatosult bennem az a terv, hogy mind a három lányt a csúcsra juttassam, csak úgy a magam élvezete kedvéért nyalakodtam húsos kis punájával, de a sóhajai és a testén végigszaladó remegéshullámoknak hála egyszercsak ráeszméltem hogy őt is sikerülhet kielégítenem. Miután ez is megvolt, már határozott tervvé vált hogy akkor Tilda se maradhat ki. Így amikor ő ült rá az arcomra illatos kis pináját az ajkaimra nyomva, már ez elejétől nagyon odafigyeltem, hogy minél hamarabb ki tudjam elégíteni. Sietségem oka prózai volt, egyszerűen annyira kezdett már elzsibbadni a nyelvem a szinte folyamatos puncinyalástól, hogy éreztem, hamarosan csak szívni tudom majd magamba a fincsi punciillatot, néha egy-egy lusta nyelvcsapás kíséretében, ami aligha elég egy tapasztalt nő kielégítéséhez. De végül sikerült Tildát is az orgazmusig nyalnom még mielőtt a nyelvem túlságosan kifáradt volna.

Ekkor kénytelen voltam egy kis szünetet kérni, de ezt a lányok se bánták. Kértem egy kis vizet, majd pár perc pihegés és nyelvlógatás után (merthogy az fáradt el a legjobban) folytattuk a műsort. A koreográfia ugyan az volt mint ahol abbahagytuk, de most nem szemből a tükörnek támaszkodva kértem a lányokat hogy rámüljenek, hanem 69-ben. Így ugyan kevésbé lehet mozizni, ciciket fogdosni meg szinte sehogy, de cserébe három fürge nyelvecske és hat puha ajkacska kényezteti a farkamat, amíg én immár lustán, csak a magam élvezetével törődve nyalakodhatok a fincsi szaftos és illatos kis puncikkal. Elsőként Rebeka kínálta fel magát. Miközben lassan és érzékien szinte csókolóztam szeméremajkaival, ő a makkomat szopogatta nagyon finoman, a másik két lány pedig megosztozott a dákó és a zacsi nyalogatásán, váltogatták is ki melyik területtel foglalkozik épp. Aztán Tilda jött repetázni, lustán szívtam magamba puncijának mámorító illatát, ő pedig valamelyik barátnőjével osztozkodva oldalról szopogatta a farkamat, fel-alá haladtak szinkronban és ellentétes irányban is, míg a harmadik leány ahogy eddig is, a golyókat kényeztette. Most is csereberéltek a lányok, hogy ki mit műveljen a farkammal, de végig mind a hárman kitartóan izgatták, mind becsülettel kivették a részüket a munkából. Volt hogy Tilda egyedül szopott, de tövig nyelve a faszt, Adél és Rebeka pedig a két golyón osztozkodott. Ezután Adél következett, hihetetlenül dögös tomporát folyamatosan simogatva először csak bámultam eszméletlenül gyönyörű punciját, de az a vadító pinaillat csak rávett hogy ki is nyaljam. Nem is akárhogy, egyre mohóbban és vadabbul kényeztettem, ekkorra már új erőre kapott a nyelvem is, aminek aztán meglett az eredménye, másodjára is elélvezett. Ráadásul úgy, hogy épp tövig volt a szájában a farkam. Imádom mikor egy csaj így élvez el, ahogy teli szájjal próbálnak előtörni az élvezet kéjes hangjai, ettől még jobban felizgulok és gyakran el is durranok közben. Most azonban még nem, ehhez végül Tilda vadító punciillata kellett.

Ám előbb még, ahogy Adél lemászott rólam miután elmúlt nála az orgazmus által okozott révület, igazi szerelmes, érzéki csókolózásba kezdett velem, szinte felfalt, aztán a nyakamat puszilgatta és szívogatta lassan, szinte már erotikusan, miközben gyengéden simogatta a mellkasomat... Esküszöm néha teljesen olyan a csaj, mintha a szerelme lennék! ❤️ Aztán otthagyott, hogy ismét punci kerülhessen a számra, ami ezúttal, és egyben utolsó felvonásként Tildáé volt. Mélyeket lélegezve szívtam magamba vadító illatát miközben szeméremajkait szopogattam mohón, a három lány pedig minden tehetségét és élvezetet fokozó technikát bevetve kényeztette egyszerre a farkamat, hogy a csúcsra juttassanak. Nem is kellett már ehhez sok, annyira telítődtem már az ingerekkel, pattanásig feszült minden idegszálam a kéjtől, robbanásszerűen élveztem egy hatalmasat a lányok szájába. Hogy kiébe ment a nagyobb része azt nem tudom, ahogy azt se hogy mind a háromnak jutott-e, de úgy dereng hogy próbáltak rajta megosztozni becsülettel. Utána hosszasan csak feküdni és mélyeket lélegezni tudtam a mámortól. Mire magamhoz tértem, a lányok már megmosakodtak, így rajtam volt a sor. Ezután már csak egy levezető masszázs volt hátra a randiból, amiről fentebb már írtam.

Elszámolás

Távozás előtt kérték el a lányok a csokrokat, ahogy mindig is szokták. Azt kell mondanom hogy a mai csokorméreteket figyelembe véve még akkor is kedvező lenne, ha átlagosak lennének. De magasan felette vannak az átlagnak a randi minőségét tekintve, így rendkívüli módon megéri velük tölteni az időt. Ottjártam óta egy minimálisat emeltek a virágszálakon, de a fentiek így is maximálisan megállják a helyüket. Extraként a szájbaélvezést és a leszbit lehet náluk kérni, mindkettő alig pár virágszál (ezeken nem tudom volt-e azóta emelés). Én mindent kértem is már az elején, bár sejteni véltem hogy mind a három lánynak úgyse jut a szájába a cuccból, de apróságokon nem akadok fenn. Pláne hogy a leszbit viszont nagyon durván kimaxolták... A megadott csokor tehát a randi időpontjában érvényes pontos mennyiség két óráért három lánnyal, mind a hárommal a két extrát is beleértve. Én viszont ezt egész Deákra felkerekítettem.

Tilda, felejthetetlen masszázs

  dezo

Egyeztetés

Tildával régebben többször találkoztunk, aztán egy hosszabb szünet következett. Sajnos az Ő új időbeosztása és az enyém elég nehezen összeegyeztethető. Szombaton megnyitottam a kedvencek rovatot, és őszinte örömmel láttam, hogy aznap elérhető. Kétszer próbáltam hívni sikertelenül, de aztán visszahívott, és gyorsan le is egyeztettük délutánra a találkát.

Megközelítés

Boráros tértől pár perc séta. Villamossal érkeztem szerencsére, mert autót leparkolni nem lett volna egyszerű. Könnyű odatalálni, egyszerű 2 számjegyű kapukód, az ajtó a lift mellett nyílik.

Helyszín

Praktikus (hangszigetelt!) előszoba ülőkével. Tiszta és kényelmes fürdőszoba. Nagy kád, zuhanyfüggöny, tucatnyi tusfürdő, kellemesen száraz kilépő. Az első és a második zuhanyhoz külön friss, ropogós, illatos törölközőt kapok. Minden kényelmes, tiszta, van fogkrém, eldobható fogkefe, szájvíz, és többféle TicTac. 2 tágas dolgozó szoba, hangulatvilágítás. Kényelmes, nem túlságosan puha, jó széles matrac, és látványfokozó tükrök. Egy fotelre lehet a ruhát lepakolni.

Hirdető külseje

Az első, ami megfog, a kedves arc, a pajkos mosoly és a csillogó szemek. Egy nagy adag üde fiatalság, némi kacérsággal és sok-sok kedvességgel párosítva. Nagyon jó az összhang. Szép hosszú haj, formás kemény popsi, az ikrek sikerrel dacolnak a gravitációval. Azért így elég nehéz szavakkal visszaadni a lényeget. A képek eredetiek, valósak, de 3D-ben az összhatás azért lényegesen jobb. Én kb a nagyon szép és a gyönyörű közé tenném a szépségskálán. Lehet, hogy elfogult vagyok? Naná!

Masszázs

Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.

Kényeztetés

Miközben ruháimtól próbálok megszabadulni, vendéglátóm néhány mozdulattal megválik a felesleges textiltől, ezzel rögtön meg is adja az „alaphangulatot”. Máris jól érzem magam. Kapok törölközőt és zöld utat a pancsoldához. Zuhany után Tilda kedvesen érdeklődik, hogy mit szeretnék és milyen sorrendben. Nagyon szeretem, ha a műsorterv az éppen aktuális hangulatom szerint alakítható. Másfél órára jöttem, van idő, nem kell kapkodni. Ismerkedős simogatás, barátnős igazi csók, hangulat erősen fokozódik. Kérek és kapok krémet, lassan, gondosan bekenegetem vele a gyönyörű idomokat. Igazi élmény. Látni, érezni, átélni. Aztán a combok között hosszabban időzöm, és nem eredménytelenül. Kis pihenő, összebújás, ölelés. Felmerül a kérdés, kérek-e masszázst. Igen. Most jól fog esni. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazítja a vádlimat, combomat. Közben beszélgetünk. Mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy randira. Ahogy halad egyre feljebb, kezd kényelmetlenné válni a hason fekvés. Kuncog. Fordulok. Aztán jönnek a még jobb percek. Hosszan, nagyon finom érintésekkel húz egyre feljebb. Aztán még feljebb. És végül a csúcs. Hatalmas élmény. Ismét hozzám bújik, átölel, simogat. Nagyon igazi, nagyon barátnős, nagyon jó. Egy frissítő zuhany után öltözés. Tilda még nem vesz fel ruhát. Hagyja, hogy az utolsó percig legeltessem a szemem, élvezzem a látványt. És mosolyog. És próbál segíteni, hogy a következő randit össze tudjuk hozni. Cukorfalat.

Elszámolás

Korrekt az elszámolás. Nemrég picit emelkedtek a számok, de nem vészes. Az extrák árazása is barátságos. Ár-érték arány nagyon kedvező.

Tilda, felejthetetlen masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I contacted one of his girlfriends who indicated that Tilda only had 30 minutes available and that this was her last day!!
I've never done a 30-minute session before, but Tilda is amazing (I've been with her multiple times before) and I just had to see her one more time before she left!

Megközelítés

It's an easy walk for me, but it is also very close to one of the 4/6 tram lines. Easy to find.
I've been to the place so many times that I just rang the bell when I got there.

Helyszín

Apartment is fine. One thing I really like about this place is that they have both mouthwash and toothbrushes.
I don't actually use the toothbrush (I brush before coming and use mouthwash on the date), but it is still a nice touch.

Everything is fully fit to needs with places to put your clothes, etc.

Hirdető külseje

Tilda lost weight (as several people have mentioned).
She is a true fairy angel. Very pretty, nice face, super kind.

Masszázs

I brought two of my favorite deserts (golyós), she asked if they were the same as what I brought last time, because she really liked them.
There was no real massage. We went straight to the more date-like elements.

Kényeztetés

I love caressing and kissing Tilda. She kisses very, very well and is always full of energy and is super kind!

After getting back from the shower, we stood kissing and caressing each other for a while.
She reached down and began stroking my cock, getting me hard.

She signaled that we could move to the mat and I asked her if we could start with a standing blowjob. This is not typical---we normally just lie with each other kissing and caressing for a long time before any francia, but I was already hard and really craved some pampering from her, plus there were only 30 minutes. So I figured we would do a standing blowjob for a bit and then move onto our normal kiss-fest.

But instead Tilda gave me THE BEST BLOWJOB I"VE HAD IN TEN YEARS.
It was crazy intense, and I shot into her mouth and she waited a long time, still sucking me while I calmed down before she finally disengaged to grab a paper towel.
It was so powerful and so amazing that all I could do was lie down and cuddle her a bit for the rest of the time and ask her about her life and thank her for the excellent, amazing work.

Elszámolás

CIM is extra.
I gave her extra because of how amazing she was and that it was her last day. I was her last customer on her last day.

Tilda, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Négykezes masszázsra jelentkeztem, de Rebeka volt a fő összekötő, Tildával nem is beszéltem ezúttal. Ez a beszi viszont most rá fog koncentrálni, Rebekához külön írok majd.

Elvileg egy órát beszéltünk, de aztán a helyszínen olyan jó volt a hangulat, hogy mikor rákérdeztek, hogy nem akarnék-e hosszabbítani, kapásból rávágtam, hogy dehogynem. Ritkán van ilyen, de most valahogy éreztem, hogy több pénzt kell vinnem, és milyen jól tettem!
Egyébként úgy tűnt, Tilda őszintén örül a dolognak, nem elsősorban az anyagiak miatt (szerintem az öröme nagyobb volt, mint amennyit a különbözet indokolna).

Megközelítés

Sokadik látogatásom már, úgyhogy kopizni fogom az előző írásaimból, mert semmi nem változott.

Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.

Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én nem ajánlanám, cserébe a lift a világ leglassabbja, ezzel érdemes számolni.
Szerencsére "helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni."

Helyszín

Liftből kilépve már vártak, finoman nyílik az ajtó, továbbra is a lifttől balra (két lakás van per emelet).

Sokadik látogatásom már, úgyhogy innentől kopizni fogom az előző írásaimból, mert semmi nem változott.
Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég nagy volt hármunknak is. A lányok már leterítették a friss lepedőt és védőhuzatot, illetve a végén utánunk is azonnal frisset raktak.

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Rebeka a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző kellemesen puha volt, nagyon jól szívta a vizet és ez nekem elég. Már meg se próbáltam magam köré csavarni. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.

Hirdető külseje

Tilda arckitakarással hirdet, de szerintem nem kell ettől tartani - aki kedveli a szlávos és szabályos vonásokkal rendelkező, vidám tekintetű, fiatal szőke lányokat az nem fog csalódni.

Képeihez képest jelentősen lefogyott (20+ kg), szerintem a rózsaszín melltartós kép adja most vissza a legjobban. Dús keblű, tónusos testű lányok táborát erősíti - cicijei nagyok és puhák, viszont feszesen állnak. Bimbói kellemes hamvas rózsaszínben játszanak és gondoskodásra szépen reagálnak. Bőre mindenhol selymes, illatos és puha, pocakja szinte nincs, feneke pici és feszes, puncija tükörsima volt és illatos; kisajkai és csiklója neki is duzzad a kényeztetés hatására.
Nekem nagy kedvencem még a haja, szép világosszőke, jó az illata és a tapintása. Frizurája elég rafinált, hosszú és mégis, ha beletúrsz, olyan, mintha alul fel lenne nyírva. Nagyon jó élmény kényeztetés közben játszani vele.

Úgy emlékszem egy kétrészes fehérneműben várt, felül egy testszínű melltartó alul fekete csipkés bugyiban, nagy mosollyal és csókkal várt. Nagyon helyes, barátnős, közvetlen stílusa van. Olyan számomra, mint egy vidám napocska; mindig keresztülragyog az életem esőfelhőin.

Masszázs

Erre a két előadás szünetében került sor, amíg Rebeka leterítette a tiszta új "lepedőt" - egy narancssárga szövetcsíkot, masszázsszalonokban gyakran látni - addig Tilda szóval és szájjal tartott, smárolás előtt és után is jó volt vele csacsogni.

Tildával inkább amolyan komfort-masszázsom szokott lenni, kellemesen átmozgat, de semmi komoly. Mondhatni egy erősebb krémezés - mindig megkérdezi, hogy mivel kezeljen, én többnyire a krémet választom. Közben jókat beszélgetünk, mindig azt masszírozza nagy odafigyeléssel, amit kérek - ha éppen csúszkát kívánok akkor úgy tesz a kedvemre; ha csak rábízom magam, de megkérem, hogy üljön csupasz puncival a derekamra akkor úgy.

Inkább relaxálásra, két akció közötti regenerálásra és érintés útján történő dopamintermelés-fokozásra javasolnám, mint sport utáni kezelésnek.

Kényeztetés

Másfél órára mentem, a masszázs előtt és után is kaptam törődést tőle, aminek nyilván nagyon örültem.
Fürdésből visszaérve kérésemnek megfelelően már meztelenül vonult be a két díva a szobába. Tildát rögtön simogatni kezdtem, ő csókra tartotta a száját és közben szemével is mosolyogva nézett rám. Érdekesség, hogy csók közben is nyitva tartja a szemét, időnként jó volt, hogy így is tudtunk kapcsolódni egymáshoz.

Felváltva csókolóztunk a lányokkal, majd felmerült a kérdés, hogy kivel kezdjünk. Én éreztem, hogy aznap nem vagyok/leszek a topon, úgyhogy sodródni akartam csak az árral, így Rebeka határozottsága mentett meg minket - Tildával kezdtünk, mert ekkor még úgy volt, hogy ő csak egy órát lesz. Tilda szinte viháncolva feküdt Rebeka kezei közé és nyelve alá, én pedig kicsit oldalról moziztam kb. egy percig, aztán elfoglaltam magam. (Részletek Rebekánál.) Mikor úgy éreztem, hogy Tildánál kezdenek komolyra fordulni a dolgok, áttértem rá és puszilgattam az arcát, cicijeit, simogattam a testét. Nem nagyon akartam beleszólni ebbe a frankó kis szoft-leszbizős előadásba, amit ketten lerendeztek. Mondanám, hogy Tilda elég hamar elment, de én élvezője voltam az előadásnak, nem vizsgálója vagy kritikusa.

Kisvártatva Tilda felült és csókot váltott Rebekával és megköszönte a törődést, amire nagy nevetés volt a válasz meg egy "Szívesen". Utána kérdezték, hogy jövök-e én, de mondtam, hogy még ráérek, úgyhogy Tilda javaslatára Rebeka ráült 69-ben az ő szájára, én pedig megkaptam újra Tilda punciját utógondozásra. Tetszett ez a póz, mert egyszerre nézhettem egy spéci szögből a csajok 69-ét, hajolt rám Rebeka a cicijeivel és volt teletömve a szám Tildával. Segített is a ráhangolódásra, itt már el tudtam felejteni a külvilágot meg mindent és csak a randira koncentrálni.
Mikor Rebeka is úgy érezte, elég volt, örömködtünk egyet és ekkor lett feltéve a kérdés, hogy miért csak egy órát van Tilda? Megmondtam őszintén, hogy úgy érzem, ma nem bírnék két lánnyal - viszont olyan jó a hangulat, hogy ha van kedve hosszabbítani, akkor részemről mehet a dolog, én is nagyon élvezem.

Tildával madarat lehetett volna fogatni, kiszaladt szólni a többieknek, hogy ne írjanak be neki senkit és már repült is vissza, majd úgy lekapott szájjal, hogy csak na!
Nem spóroltak a kényeztetésemmel a lányok, a felosztást is szavak nélkül letudták egymás között: Tilda foglalkozott a farkammal, Rebeka pedig a környező részekkel és az egyéb vágyfokozással. Ettől csak annyi időre tértek el, hogy ne legyen monoton a kényeztetés és kicsit feljebb csavarják a hangulatot. Én közben felváltva simogathattam és izgathattam őket, mindkettejüknek nedves volt még a puncija és úgy tűnt, lassan nem csak a nyáltól.
Tilda nagyon jól ráérzett, hogy a cuki barátnős szopást némi bőnyálas attrakcióval és a spéci, rá jellemző "punci-száj" érzéssel vágyom, úgyhogy némi elégedett nyögdécseléssel vette tudomásul, hogy beletúrok a hajába és követem a mozgását. Mondanám, hogy diktáltam a ritmust, de nem kellett, tényleg nagyon jól olvasott aznap a testem jeleiből. Egyértelműen ő volt a vezér ebben a szeánszban.

Mivel egy telhetetlen disznó vagyok, megkértem, hogy állva folytassuk a mókát és Rebeka közben masztizzon nekem, Tilda pedig folytassa a léc ápolását. Kecsesen térdelésbe fordult, lábát kicsit kitette oldalra, hogy jó magasságba helyezkedjen és tekintetét az enyémbe fúrva repített a csúcs felé. Lágy és barátnős, de nagyon hatékony módszert választott a kivégzésemre, csak annyi időre vettem el a játékát amíg csókjaimat fogadta és utána finishbe is értem a szájába. Lágyan kiszopogatta belőlem az utolsó cseppeket is, kicsit dolgozva még a boton és utána kérésemnek megfelelően váltott egy csókot Rebekával. Mivel lenyelés egyiküknél sincs, így gyorsan bevontuk közös barátnőnket, Szilviát is, ahová diszkréten eltűnt a szükséges plusz.
Jó volt ez így nekem, eleve ki akartam próbálni egy kicsit lágyabb együttlétet és ez most sikerült.

A protokoll szerint ezután lemostam magam én is és ők is öblítettek, erre nagyon kedvesen emlékeztettek - kérdésnek álcázva, amit értettem és jót mosolyogtunk.

Visszatértem után megkérdezték, hogy kérek-e masszázst, de én még lebegtem, úgyhogy nem tudtam erre mit mondani, kértem pár percet eldönteni. Közben beszélgetni kezdtünk, illetve mesélni is, úgyhogy végül lett masszázs is, erről fentebb már olvashattál.

A pihenő utáni első alany újfent Tilda lett, tükörsima és puha punciját a nyelvem alá tolva hamar élvezkedni kezdett, amiben szerintem Rebeka törődése kezdetben többet segített. Ahogy megjött a hangja és a nedvei is csordogálni kezdtek, kinyílt a puncija és dagadni kezdett a csiklója és a kisajkai. Szeretem benne, hogy különleges törődést igényel, de nem is hétköznapi módon élvezi azt - szó szerint menni kell utána, mert annyira emeli a csípőjét, hogy egyszer majdnem le is csúsztatta már magát a matracról. A vénuszdombján a bőrt picit felhúzva nyaltam tovább, ujjamat a végén bevetve aztán sikerült egy nagyon valódinak tűnő élvezést is produkálni nála, amit jó hosszan engedett levezetni, apró kis "jaj...jaj" élvezések közepette.
Én is kaptam egy valódi mély csókot tőle, aztán Rebekával foglalkoztunk megint.

Végül én jöttem volna, de nem éreztem úgy, hogy összejönne - viszont mutattunk Rebekának egy új hármas pózt, amit Tildával és Adéllal már kipróbáltunk, úgyhogy Tilda nagy lelkesen magyarázta el, hogy mit kell csinálni és kinek hogy kell feküdni. Hogy-hogy nem, megint úgy alakult, hogy az ő puncija került a szám elé. :)
Végül aztán megkértem őket, hogy foglalkozzanak megint csak egymással, úgyhogy tudtam mozizni - Tilda fogyása után elképesztően kerek feneke, fényes és csillogó puncija nagyon hívogató volt, úgyhogy időnként bele-bele nyaltam és megfordultak más gondolatok is a fejemben - ha el nem is hessegettem őket, de megrendszabályoztam magam.

Aztán szóltam a lányoknak, hogy én ennyi voltam, nagyon élveztem a show-t, de miattam már ne fáradjanak. Abba is hagyták, de kicsit sajnálták, hogy nem ment másodszor - tényleg mindent megtettek, de minek erőlködjek, ha megkaptam, amit akartam és élvezhetem is a velük való társalgást.
Úgyhogy a hátralévő időt elbeszélgettük - nézték ők is az új Csokor átlag statisztikát, megbeszéltük mi történt az elmúlt időben egymással és hogy kinek mi a terve. Annyira belemerültünk, hogy majdnem későn kaptunk észbe, hogy műszak vége van - nem siettették az öltözést és nekem se sok kedvem volt menni, de már mindenkinek munkaidő vége volt, úgyhogy elváltunk egymástól és megbeszéltük, hogy jövök amint tudok.

Elszámolás

Adatlapján szerepel a pontos összeg, a helyszínen sem változik.
Én két extráról tudok, a szájba és a popsira végzés - én az előbbit kértem * szálért, illetve négykezes masszázsnál ha egymással is foglalkoznak az plusz * szál. Nekem bőven megéri.

Tilda, felejthetetlen masszázs

  cal-vados

Egyeztetés

Elsőre felvette. Kedvesen üdvözölt. Vele beszéltem, nem kolleginával. Rövid telefon csevegésünk vidám, közvetlen volt és a délutáni időpont egyeztetésére fókuszált. Nagyon kedves, csacsogó hangjából már tudtam, h jó számot hívtam.

Megközelítés

A kerület forgalmas főútján nem az új lakóparkok oldalán, régebbi, de jól karbantartott bérház legfelső emelete. Parkolni az első keresztutcában simán lehetett, több hely is volt. Onnan kényelmes 2 perc séta A cím teljesen egyértelmű, könnyen megtalálható. Közösségi közlekedés, forgalmas csomópont, számtalan járat talán 5 perc séta.

Helyszín

Bejutás átlagos. Lift van. A liftből kilépve már nyílik is az ajtó. A lakás meglepően tágas, igényes és tiszta. A fürdő nagyon korrekt, minden van és minden nagyon praktikus is. Puha törcsi, tusfürdő választék, száraz kilépő a kád előtt, szájápoláshoz is minden. Több szoba van (2 biztos), de jó a logisztika, nem láttam, nem hallottam sem beszélgetést, sem zenét, tv-t, stb. A szobában, ahol én jártam a masszázs tatamin történik, egyéb bútorok is vannak és kellemes komfort érzetet ad a szoba tágassága. A hangulatfényről led-szalag gondoskodik, kellemes halk zene. Üdítő, víz, csoki, cukorka bekészítés. First class ellátás. Fürdőbe induláskor nem csak puha törcsit kaptam, hanem kis egyszer használatos papucsot is, mint a jobb szállodákban. A vendég fogadása, kiszolgálása, a vele való törődés, valamint a lakás/szalon berendezése engem azonnal egy régi, hatodik kerületi, kedvenc szalonra emlékeztetett (nagyon kellemes emlékeket idézve). (Én nem is hiszem, h ez puszta véletlen)

Hirdető külseje

Sokkal jobb, mint a fotókon. Csupa kedvesség, incselkedős mosoly a hölgy. Nekem nagyon bejött. Nem pont a telt lányok a gyengém, de neki biztos, hogy remekül áll a pici poci is, és a cicik!!! Az valami gyönyörű, nekem a kedvencem lett. Alakjához passzoló kerek, formás popsi, ami fiatalságánál fogva is kemény, és megkoronázza a formás lábakat. Előnyös fekete kétrészesben fogadott, örömmel kísértem a szobába. A leginkább az összkép, a kisugárzása bűvölt el, amihez jócskán hozzátett a vidámsága, a közvetlen, őszinte derű, amivel fogadott és végigkísért az egész szeánszon.

Masszázs

Érkezés után a megbeszéltnél picivel több ajándékot a szekrénykére helyeztem, amiből szaladt volna visszaadni, de biztosítottam felőle, hogy jól van az úgy. (Pesti átlag (ha van ennek még tartósan értelme, addig-ameddig)). Többet nem esett szó róla, végig ott is maradt. Gyors zuhi után kellemes, ismerkedős masszázst beszéltünk meg, ami nekem remekül oldotta az elmúlt hetek munkahelyi stresszét. Jó kezei vannak, biztos, hogy tud ő ennél erősebben, hatékonyabban is gyúrni, megdolgozni, de én most nem erre vágytam, nem ezt kértem. Ennek megfelelően egy nagyon érzékien símogatós, be-benyúlkálós masszt kaptam, végig vidám csevegéssel kísérve. Bármiről lehet vele értelmesen dumcsizni.
Fordulás után a cirógatás apró csókocskákkal folytatódott fentről lefelé haladva és én hamar csúszkára történő áttérést javasoltam. Izgatóan csurgatta az ikrekre az olajat és gyönyörködtem mozdulataiban ahogy bekente magát, majd pedig engem is. Szeme is gyönyörű, a szemkontaktus vele a csúszka és később a kényeztetés alatt is igéző. Az ikrek meseszépek, gyönyörű bimbókkal, akiket kényeztetni, kézzel, ajakkal egyaránt csodás élmény és a finom, hangsúlyozom a finom érintéseket kellemes hanghatások is díjazzák.

Kényeztetés

Első randin én kézi levezetést szoktam kérni, kezdő masszőznél megmutatja a tehetséget, az elhivatottságot, lelkesedést. Nem csalódtam Tilda lelkesedésében és kézimunkájában. Nem sokéves profi tapasztalatával, de nem is a heti kezdők rutintalanságával, hanem nagyon érzékien, sűrű szemkontaktussal kísérve többször a végsőkig elvitt, hogy aztán még még húzza, nyújtsa az élvezetemet, nem sietett kivégezni. Végül kértem kegyelmezzen, engedje szabadjára örömömet és régen nem lévén hasonló élvezetben részem nagyot durrantam.
Letisztogatás után csevegtünk, simogattuk egymást, majd kézzel és apró csókocskákkal felfedező útra indultam Tilda gyönyörű testén. Csodás és azonnal észrevehetően, egyértelműen a finom, lágy cirógatásra reagálnak jól az ikrek és a gyönyörű, húsos ajkak, csiklója is odalent. Így, érzékien, finoman bánva vele elég hamar jön is a cirógatás jutalma, ezt elégedetten, örömmel konstatáltam.
Míg lenyugodott tovább cirógattam, ahol értem és újra csevegtünk. Bújt, ölelt és puszilgatott. Az idő pedig rohant és ennek okán a második körre mégis forró, puha ajkait kértem és ismételten sem kellett csalódnom. Bár időnk rövidsége miatt nem is hagyhattam őt elemébe jönni, kibontakozni és már jött is az újabb gyönyörrel teljes kitörés. Majd zuhi és egyáltalán nem sürgetős, nem unott búcsúzkodás. Nehezen vettem az utilaput, de őszintének tűnt, h ő is visszavár.

Elszámolás

Az elszámolásról fentebb már írtam, korrekt minden szempontból.
Extrákat az étlapja nem is igen kínál, de nem is hiányzott erről a randiról semmi, amit kínál azt viszont a vágyaimnak legjobban kedveskedve, maximális odaadással hozta.

Tilda, nagyon jó masszázs

  cerum

Egyeztetés

Tilda had been on my radar for a while - there was something young, sensual and curvy about her photos. I had SMS'd her before, so I reached out the day before and we set up an appointment for the next day. She's very accomodating and it was all very easy.

Megközelítés

Easy to reach in District 9, just before the bridge going south on the 4-6 line. A few mins walk, but there was ample parking nearby.

Helyszín

Apartment located on the top-floor of a decent buiding located next to a busy road. I was guided into the clean, comfortable massage room, before taking a shower in a spotless bathroom, with multiple shower gels, toothbrushes, mouthwash etc. It was all very thoughtful and well-appointed.

Hirdető külseje

Tilda's body is exactly as you see in the photos: young, curvy, completely natural. Her face - if you passed her on the street, you wouldn't give her a second glance, she's a 'plain Jane' of sorts. Some other reports described her as 'daughter-in-law' and that sounds about right, the face of your average girl, but one that hides an incredibly sensual and sexual side.

Masszázs

This took place between the two rounds. After cleaning up, we settled into a quick massage - Tilda's technique varies between firm and sensual, massaging key points on the body while constantly teasing the most sensitive parts. She worked her way up from my calves to my buttocks, before massaging my back, then oiling up her breasts before running a gentle slider across my back. It was the perfect blend of relaxing and erotic, before she asked me to flip and round two took place.

Kényeztetés

I went with the 1.5 hour program and we discussed two rounds when I entered. After showering, we immediately fell into an embrace - Tilda is an amazing kisser, completely passionate and her tongue action got me rock-hard from the start. We fell onto the mattress on the floor and continued exploring each other: I grabbed those shapely buttocks and small but firm breasts, while her hands ran down to member and gently massaged it. Before I knew it, her head had worked its way down there and she was giving me an incredible blowjob - sensual, tongue-heavy and with the perfect amount of suction. Within minutes, I came all over myself (I didn't go with the cum in mouth extra) and she gently mopped it up with paper towels.

After the massage, we quickly fell back into each other's embrace, passionately kissing for what must've been 15-20 mins, while I grabbed and caressed her breasts and behind. She then rolled ontop, sprayed some oil onto her hands, rubbed it against my cock and started 'riding' me, mimicking the cowgirl pose for a good 10 mins or so. It was incredibly heated and I was in heaven. After a while, I couldn't take it anymore and told her to give me another blowjob - she happily obliged, starting by licking my balls passionately and then running her tongue all the way up the shaft, before massaging the head firmly with her mouth in a rhythmic pattern for a good 5-10 mins. It was all too much to handle and my throbbing member exploded. She gently cleaned up, I took a shower, got dressed, told her it was amazing and left.

Elszámolás

Before I left, I placed the envelope discreetly on the cabinet. She mentioned a cum in mouth extra, but I didn't partake.

Tilda, nagyon jó masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Délutáni játszadozáshoz támadt kedvem. Tilda esett a választásom.
Számos jó beszámoló és a hely remek szellemisége okán.
Telefon Tilda vette fel, lehetőségekről pár szót váltottunk. Órákat egyeztetünk és szűk óra múlva a tetthely előtt voltam.

Megközelítés

Zwack múzeumtól, és a Boráros tértől nem messze. Duna parti villamos 5 perc séta. Kocsival a parkolásra időt kell szánni, mint mindenhol a belvárosba. A környék forgalmas, de nem zavaró. Bejelentkezés után némi logisztika és már is nyílik az élmények ajtaja.

Helyszín

A légyott helyszíne az épület felső szintjén lévő több szobás fészek. Előszoba és abból nyílnak a szobák és a fürdő.
A hely nem most épült, tisztán és rendben tartott objektum. Vendéglátómon kívül mással nem találkoztam.
A ruhák tárolására fotel szolgál.
Fürdőben kád és zuhany függöny van kilépő száraz. Tusfürdő választék számomra megfelelő, szájvíz kis pohárral. Tiszta és száraz törölköző, távozás előtti zuhanyzáshoz külön.
A szobában a legfontosabb a tatami, amely oldalánál tükör van.

Hirdető külseje

Képek alapján kialakított elképzelés és a valóság Tilda esetén egybevág. Szőke középhosszú haj. Világos, bársonyos bőr, ínycsiklandó illattal.
Nagyon kellemes formák, feszes test, fenséges mellek, ellenállhatatlan popsi. Nagyon jó arányok.
Arc a képeken nem látszik, no para, Tilda bájos pofival csavarja el a férfiak fejét. Számosan a lágy ívű ajkaiba is bele tudnak feledkezni.

Talán többeknek is a klasszikus menyecske kifejezés jut róla eszébe.
Piros kétrészesben fogadót, de mire a fürdőből visszatértem már takaratlan mutatta magát. Úgy tűnik számomra, hogy Tilda szeret textil nélkül mutatkozni, ami jól is áll neki és öröm a férfi szemnek.
Hamvas lány, kacér mosollyal és szemvillanásokkal.

Masszázs

A fürdőből vissza térve felmerül a mászás kérdése. Válaszra időnyerés céljából megízleltem az ajkait. Tilda tud és saját élményem alapján szeret is csókolózni. Az ajkak kóstolásának igénye jelentősen elhúzódott, és kölcsönösen újabb és újabb lendületet kapott. Álló helyzetben egyre jobban össze bújtunk, és hol erősebben, hol lágyabban simultunk össze teljes testtel. Idővel a kezek elkezdték a másik testének hozzáférhető részeit felfedezni. Én a hátra és a kemény fenékre koncentráltam. Csókolózást folytatva pár centit a testeink távolodtak, hogy elől is teret nyerjen a simogatás. Játszottam a melleivel, különösen az érzéki bimbókkal. Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele.
Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam. Egyik kezemmel a mellét simítottam, másikkal az ölét, közben a rudamat a popsijához nyomtam. Az érintkezés élménye erős volt, sajna a tükörben Tilda arca nem látszott.
A masszázs kérdés nem került ismét szóba.

Kényeztetés

Parádés smacizás után a tatamin folytattuk. Tilda rudam iránti érdeklődését folytatta a kezével, majd az ajkaival. Nagyon változatos műsort adott elő. Tilda alaposan elsajátította az erotika tudományának csínját - bínját. Aranyos boszi, nem csak a rudammal alakítót, hanem bejárja annak a környéket is. A zacsit is szopta, miközben ujjacskái a rudamat kényeztették Apránként húzott egyre feljebb és feljebb. A keze a szája, a nyelve harmóniában muzsikál. A műsor mámorító volt, kicsi híja volt a beteljesülésének. Kértem műsor változást

A kölcsönösség jegyében kértem Tildát cserére. Azt már álló helyzetben éreztem, hogy Tilda nem nedvesedik, és tisztáztuk, hogy az újaknak nincs bemenet. A natúr szemérem dombja és a nagy és kisajak rendkívül feszes, ami tök jő élményt ad. A nagy ajakkal történő játék olyan impulzusokat adott mind kettőnknek, ami fokozatosan repített egyre tovább a kéj útján. Istenien finom volt, brutálisan izgatott, hogy láttam és éreztem rajta, hogy igazán örömet okozok, folytattam kitartóan, Teste finom mozgásokat végzet, csípője aprókat rándult, meg simogatta fejemet. Ránéztem arcán különös derültség ült. Szemei élvezetesen figyeltek rám. Jóleső érzés volt számomra, szeretek a partnernek tudok nyújtani valamit. Úgy értem szükséges, hogy megismételjem. Rákérdeztem az ismétlésre. Tilda válasza: “Próbáljuk meg.” A válaszban a kacérság, az öröm iránti vágy és az enyhe kételkedés volt jelen. Ez meg inkább ösztönzött az újabb próbára. Türelmesen, de sok – sok nyelv mozdulattal haladtam a cél felé. Az odaadás ismét meghozta a gyümölcsét Tilda testének lágy mozgása és nagy levegő vételek jeleztek.
Néhány perces össze bújós szieszta után Tilda vette át a kezdeményezést. Rudammal előbb a már ismerős kézmozdulatokkal fokozza a vágyat. Aztán ismét az ajkak játsszák a főszerepet, egyre jobban közeledett a tetőfok. A befejezéshez némi kézi segítségre volt szükség.
Csúcsszuper vég után némi beszélgetés, Tilda remek a társalgásban is.
Tilda szeret a másikhoz odabújni, összefonódni, test a testtel eggyé válik. Igencsak barátnős légkör. Arcán mosoly, kacéran nevet szeme.

Elszámolás

Az elején a polcra letéve. Nem éltem és nem érdeklődtem extrákról.
Az egész légyott maga volta az extra számomra.

Tilda, nagyon jó masszázs

  Bourges

Egyeztetés

A találkozásunkat megelőző héten mi már beszélgettünk egymással. Ahogy azt mondani szokták ez a 22 éves, életvidám, szőke mosolyalbum kb. 3 perc csacsogás után, a verbális kommunikációjával kilóra megvett engem úgy, hogy sem a programról sem pedig a csokor méretről nem is diskuráltunk! Nekem ugyanis szükségem van némi közös rezonanciára is a találkozásaim alatt és mi ezt, viszonylag hamar ki is pipáltuk.

Megközelítés

A búvóhely egy eléggé zajos és forgalmas főút mentén található. A HÉV mellett buszok és a 4-6 villamos is megáll a Boráros téren, ahonnan pár perc sétára van a mi kis közkedvelt melegedőnk. A ház előtt nem, de a környező utcákban mindig lehet szabad, de fizetős helyet találnunk. Én most a közeli fürdő előtt, a Dandár utcában tudtam leparkolni. Egyébként az épületen belül és főleg odafent a lakásban teljes csend, békesség és nyugalom honol!

Helyszín

Jártam már itt korábban. Akkor is és most is a bal oldali szobában voltam. Akkor még a bejárati ajtó és a fal egy része sem volt hangszigetelő szivaccsal bevonva. A mi szobánkban annyi változás történt, hogy a franciaágy keretet elvitték és csak a kényelmes, nagyméretű és kemény matrac maradt meg. Mellette tükör a falon a mozizás szerelmeseinek, a leeresztett rolettán pedig csak szűrt fény engednek be. Fotel a ruháimnak, kedves színes szobadíszek a falakon, a komódon pedig a masszázs kiegészítők kaptak helyet.

A fürdőben is, szokás szerint, patika tisztaság van és bőséggel találhat magának mindenki kedvére való tisztálkodási szereket. Természetesen 2db törölközőt is kaptam a házigazdámtól!

Hirdető külseje

Az én szőke gyönyörűségem már a belépést követően meglepetést okozott nekem. Jelesül azért mert én, a képei alapján egy faros, vastag combú, bögyös, kissé husis lányra számítottam. Ehelyett egy szép arcú, huncut, kíváncsi tekintetű, vékony tini lányos alkatú, karcsú, sima feszes, illatos fehér bőrű, fülig érő szájjal mosolygó, húsos ajkú, szép fehér fogú, közepes méretű tenyérbe illő keblekkel megáldott, fokhagyma fenekű, frissen borotvált zárt puncis gyönyörforrás állt előttem!! Vagyis a képeit gyorsan le kellene cserélni…áhhh, de inkább mégsem, mert akkor meg nagyon nehéz lesz majd hozzá bekerülni. Gőzöm sincs, hogy miben fogadott, mert a látványa szinte megbabonázott engem. Mivel Tilda nem dohányzik, ezért a hosszabb csókcsatákra is volt lehetőségünk az ottlétem alatt. A bájosan csilingelő, kislányos hangjával pedig már a telefonbeszélgetésünk alatt is szinte a bőröm alá bekúszott és ott simogatott engem, a bejem búbjától egészen a lábam újáig.

Masszázs

Az utcai kapuból telefonáltam 10.30-kor és megkaptam a további tudnivalókat. Meg kell jegyeznem, hogy Tilda, a szemtelenül fiatal kora ellenére, tökéletes házigazdám volt. Rugalmasan alkalmazkodott az én, kereteken belüli, kéréseim kielégítésére. A szobánkban átbeszéltem vele még egyszer a programot majd elvonultam tusolni.

Amint visszatértem rögvest heves csókolózásba kezdtünk, de hogy csökkentsük a köztünk lévő magasságkülönbséget, együtt ledőltünk a kényelmes játszóterünkre. Közben egy rövid tőmondatban a program sorrendjének felcserélését kértem tőle, amire ő huncutul csak bólintott és ártatlan tekintettel ráfogott a farkamra.

A masszázs tehát a végére maradt. Ez azonban most inkább csak a hátamon, vállamon történt krémmel és olyan szeretet simogatós, dörzsölős gyúrás lett belőle. Bár néha azért bekeményítette a mozdulatait, amivel alaposan meglepett engem. Nekem viszont ez akkor és ott bőségesen megfelelt.

Kényeztetés

Mivel én nem csak kapni, hanem adni is szeretek ezért a hosszú smárolás után, a nyelvemmel, ajkaimmal lassan elkezdtem felfedezni a remekbe szabott, ropogós testét. A combjai tövében már intenzív nedvesedést észleltem, amit kezdetben csak a nyelvemmel, később pedig az egyik ujjammal is sikerült fokoznom. A hangokból ítélve nem teljesítettem rosszul, de utána hagytam Tildát kicsit regenerálódni, pihegni.

Ezt követően az én alkalmi masszőzöm mutatta be nekem a nem szokványos és nem mindennapi tudását. És igen most mondhatnám azt is, hogy erről inkább nem beszélek, mert ez csak kettőnkre tartozik, de Nem mondom! Ez az erotikus tudományokban jártas boszorka nagyon érti ám a dolgát! Nem csak a társammal játszott, hanem a környéket is izgatta a dolgos ujjacskáival, fürge nyelvével. A zacsit is szopikálta, miközben polírozta a rudamat és tette mindezt állandó szemkontaktus közben. A vég az ajkai között ért, miközben a tarisznyámat morzsolgatta. Nem kapta el a fejét ekkor sem, türelmesen bent tartott és megvárta míg lenyugszom. A tisztogatás után újra mellém bújt és tovább csókolóztunk. Kellemes beszélgetőtárs is és kiderült, hogy mi majdnem földiek vagyunk. Jó hangulatú diskurzus alakult ki közöttünk.

Egy apró megjegyzésével azonban, bár szerintem ő nem ezt akarta nálam elérni, gyorsan visszarántott engem a valóságba, amivel az addigra kettőnk között kialakult, illékony barátnős érzést némileg azért erodálta bennem. 11.40-kor udvariasan jelezte, hogy lassan majd el kellene mennem zuhanyozni!

Legutóbb tavaly Decemberben a Marianán kaptam utoljára egy ilyen direkt noszogatást, jól lehet az ottani randimnak a hangulati mélysége köszönő viszonyban sem volt a mostani, erotikusan túltöltött élményeimmel.

Már a cipőmbe is belebújtam, amikor Tilda a kérésemnek eleget téve, kihívta a konyhából Adélt és Rebekát is. Játszom ugyanis egy 4 kezes gondolatával, de ehhez nekem szükségem van pl. egy ilyen fajta direkt, személyes meggyőzésre is. Mivel a másik két lány is nagyon pozitív hatást gyakoroltak rám, így nem lesz majd könnyű döntenem!

Elszámolás

A matek ezúttal egyszerű volt, mivel ezen a szent helyen csak a VSZ. feláras, minden egyéb pedig szimpátia függő(!!) és ezért 30 szál rózsaszálat hagytam ott a 1.5 órás randi végén.

Tilda & Adél, nagyon jó masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Telefonon hívtam a csajokat, mint legutóbb is, hamar felvették és gyorsan találtunk is aznapra megfelelő időpontot mindannyiunknak. Bár nekem egy órával későbbi időpont lett volna ideális a megbeszélthez képest, de nem akartam elszalasztani a lehetőséget, így bevállaltam hogy kicsit rohanósabb lesz hogy időben ott legyek. A csajok amúgy abszolút rugalmasak voltak, csak az az egy időpont nem volt jó mindkettejüknek ami nekem a legjobb lett volna, bármikor máskor tudtam volna menni aznap.

Megközelítés

A helyszín ugyan az, mint legutóbb, forgalmas főút melletti nem túl új épület, pár száz méterre nagy csomópont, ahol sokféle tömegközlekedési jármű megáll. Parkolás fizetős, de ennek ellenére lutri hogy mennyi időt kell szánni a parkolóhely keresésre. Én ezúttal is gyalog érkeztem, mert nem messze dolgozok.

Helyszín

A lakás is ugyan az, nem meglepő módon. Kezdem már megjegyezni a házszámot, kapucsengőt, emelet-ajtót, de azért hagytam hogy mindent elmondjanak a bejutásnál, nehogy rossz helyen kopogtassak... Fürdőből egy van, így ugyan abban az egy fürdőben tisztálkodtam, ami tiszta, illatos, van minden kellék, szóval rendben van. Szoba kettő is van, ami tetthelyül szolgál, vagy legalábbis minimum kettő. Most ugyan abban a nagy, tágas szobában voltunk, mint legutóbb is, annak ellenére hogy ezúttal "csak" hárman voltunk, és bőven elfértünk volna a másik, általam már szintén kipróbált szobában. Nem bántam hogy a nagyobbikban voltunk, mert itt a matrac is sokkal nagyobb, kényelmesebb. Ezúttal is minden kifogástalanul tiszta, a célnak tökéletesen megfelel a helyszín.

Hirdető külseje

És minő meglepetés, vendéglátóim is ugyan azok voltak, mint legutóbb, kivéve hogy ezúttal csak ketten tettek a kedvemre, a két kedvencem ezen a helyen. Cserébe viszont dupla hosszúságú volt a randi.

Tilda testi adottságai kapcsán legutóbb felróttam neki egy apró de javítható hibát: nem volt frissen borotválva a fincsi kis puncija. Nem tudom hogy szándékos volt-e mert olvasták a beszámolót, vagy tök véletlenül jött ki így, de szerencsére tökéletesen sikerült orvosolni ezt a kis bakit, ezúttal ugyanis aznap reggel borotválta frissen a nunust, úgyhogy tökéletesen sima, bársonyos volt illatos nagyajkainak tapintása. Alkata, bőrének árnyalata és tapintása, szüntelen mosolya és jókedve azonban mit sem változott, ugyan az a tüzes kis angyal volt, mint legutóbb.

Adél hirdetését az alábbi linken találjátok:
https:/beszamolok.com/masszazs/236070/adèl-budapest-masszazs-no-307087750

Ő szintén változatlan minden külső és belső adottságát tekintve, számomra egy szinte tökéletes szerető: pont olyan az alkata, mint az egyik kedvenc típusom, tökéletes punci, tökéletes arc, és fantasztikus hozzáállás: mindent belead, és szerintem igazából nincs is olyan dolog, amit nem szeret, és nem vállalja be. Persze kivéve ami a hirdetési kategóriából adódik. Ezúttal kifejezetten azzal a szándékkal érkeztem, hogy kipróbáljak velük minden olyan nyalánkságot, ami legutóbb kimaradt, és mindent hibátlanul teljesítettek is, de erről majd lentebb.

A lényeg, hogy szinte tökéletes párost alkotnak ketten, nemcsak szuperül egészítik ki egymást testi adottságaik, de nagyon jó az összhang is közöttük, összeszokott páros, simán hihetném azt is, hogy munkán kívül valódi leszbi szeretői egymásnak.

Masszázs

Ezúttal is az volt a terv, hogy végig az erotikus kényeztetésre koncentrálunk, így azzal indítottunk, de a randi utolsó 20-30 percére nekem game over lett, nem bírtam volna tovább, úgy kifacsartak már megint. Úgyhogy hagytam nekik hogy egy kis levezető masszázzsal ellazítsanak, ami nagyon kellemes volt, de nem igazi, erőteljes, fiziológiai hatású masszázs. Inkább csak egy kellemes simogatós, cirógatós testápolóval kenegetés, de a lényeg, hogy ez is nagyon jól esett, végig beszélgettünk is közben, nagyon értelmes csajszik mind a ketten.

Kényeztetés

Érkezés és tisztálkodás után hamar nekiestünk egymásnak a matrac mellett állva. A csajok gyorsan lekapták magukról a szexi nerc rucit és a fehérneműt, amiben fogadtak. Imádom ezt a jelenetsort, amikor egy csajszi (vagy több) sietve kapkodja lefele magáról a bugyit, hogy mihamarabb hozzám bújhasson… 😃 Őrült jól meg tudja adni az alaphangulatot. Hozzám simultak a csajok, majd csókcsatába kezdtünk, előbb Adéllal, aztán Tildával csókolóztam érzékien és vadul felváltva, teljes átéléssel adták oda nekem magukat. Közben ment a simi és a tapi is, oda-vissza mindenki mindenkit. Ahogy benyúltam Tilda combjai közé és felfele simító mozdulattal rápaskoltam nedves puncijára, megéreztem hogy ezúttal bizony bársonyosan simára van borotválva a puni, ami nagy elégedettséggel töltött el. Természetesen Adélnak is benyúltam közben, mi másért lenne két kezem, nem? Az ő punettája is tökéletesen sima volt, és már nedvesedett is rendesen.

Enyelegtünk még egy darabig, aztán mondtam nekik hogy ez így nagyon szuper, de csókolózzunk már hárman egyszerre is. Már ugrottak is, mintha alig várták volna a lehetőséget. Nyaltuk-faltuk egymást vadul, peregetek a nyelvek, cuppogtak az ajkak, és bevallom, önzően próbáltam minél jobban úgy terelgetni a lányokat, hogy nekem legyen a legjobb, mindketten rám koncentráljanak, ne egymásra. Vették is a lapot, és beleadtak mindent, fantasztikus volt ahogy egyszerre szopogatják az ajkaimat, szívogatják a nyelvem, nameg mikor én kaptam be egyszerre a két lány alsó ajkait, jobbról Adél, balról Tilda fincsi puha ajka az én ajkaim között, és szopogattam, szívogattam őket, a csajok meg kéjesen szuszogtak és nyöszörögtek közben. Ja, és persze a kezeik se tétlenkedtek, egyikük a zacsit szorongatta, míg a másik lassan, érzékien verte közben kőkeményre a farkam.

Ezután megkértem őket hogy vágják magukat a matracon egymás mellett sültcsirke pózba: hanyatt fekve széttett lábak, felhúzott térdek. Engedelmesen elhelyezkedtek, én pedig belenyalintottam előbb Tilda puncijába, mert már izgatott nagyon hogy milyen lehet ilyen tökéletesen simára borotválva. Hát nagyon fincsi volt, imádnivalóan szopogatható húsos nagyajkai bársonyosan simogatják az ember ajkait, ahogy szopogatja őket, szinte elolvadnak az ember szájában. Aztán Adél következett, akinek eddig valahogy fel se tűnt, de világbajnok szépségű és puhaságú puncija van, nem csoda hogy még a barátnői is imádják neki nyalogatni. Élvezkedtem egy kicsit felváltva a két pinán, aztán megkértem őket, hogy popsival a matrac melletti tükör felé pucsítva, négykézláb a farkam mellett pózolva kezdjenek el szépen egyszerre dolgozni a cerkán. Nyalogatták szinkronban tövétől a hegyéig, ajkaik közé véve oldalról csókolgatták, szívogatták, siklatták rajta ajkaikat fel-alá, én meg addig azt hittem hogy keményebb már aligha lesz a farkam, de ekkor rájöttem, hogy tévedtem: még tovább keményedett, úgy éreztem a zafírt is karcolná…

Ideje volt szintet lépni, eddig csak felváltva volt szopás meg nyalás, mostmár egyszerre kellett a kettő. Megpróbálkoztam egy olyan pózzal náluk, ami legutóbb kimaradt, és csak kevés csaj vállalja be: a fordított 69. Gond nélkül belementek, mintha tök alap lenne. Előbb Tilda feküdt alám, szájába adtam a farkam, ráfeküdve nyelvemre vettem zamatos pináját, majd vadul lefetyeltem benne miközben ütemesen kufircoltam a száját. Ajkaival szorosan körbefont fasszal nehéz volt visszafogni magam, de nem akartam hogy végül ez rossz élmény legyen neki, ezért igyekeztem nem túl durva lenni. Derekasan kitartott, sőt szerintem még élvezte is. Ebben mondjuk lehet hogy segített neki ahogy Adéllal ketten egyszerre szopogattuk sikamlós nagyajkait, erőteljesen illatozó és nedvesedő puncija legalábbis erre enged következtetni. Adél fantasztikus átéléssel malackodott velem együtt a fincsi puncin, hol versenyt nyaltunk egymással, hol vadul csókolóztunk Tilda pináján, igyekezve annak ajkait is becuppantani összegabalyodott nyelveink közé, frenetikus élmény volt az a csodás illat- és íz kavalkád. Aztán megkértem Adélt hogy hanyatt fekve tolja oda ő is a pinust az orrom alá, had nyaljam őket felváltva is egy kicsit. Miután kiélvezkedtem magam, csere következett, és végigcsináltuk ugyan azt a koreográfiát Adéllal is alám fekve, mindkét lány ugyan olyan jól teljesített a másik szerepben is, mint előtte.

Mikor kezdtem egy kicsit fáradni, lehevertem a matracra és megkértem a lányokat, hogy folytassák a farkam kényeztetését egyszerre. Ők mellém térdelve a technikák nem semmi repertoárját bemutatva bűvölték el a kígyót, volt ott minden a zacsi szopkodástól a rúdnyalogatáson át a makk lefetyeléséig minden, néha szinkronban egymással, néha direkt ellentétes fertályon dolgozva, olyan tökéletes összhangban, mintha minden nap gyakorolnák ezt, órákon át. Egy darabig csak aléltam élveztem a dolgot, de aztán elkezdtem mindkét kezemmel a lányok idomain tapogatózni. Előbb a ciciket markolásztam, majd a popsikat paskoltam, aztán benyúlva a combok közé a puncikat kezdtem izgatni. Mindketten végig kooperatívan úgy helyezkedtek, hogy a lehető legjobban elérjem azt a testrészüket, amit éppen markolászni kívántam, csúcs ez a két csaj! Aztán rákérdeztem, hogy szabad-e ujjazni is, mert legutóbb ez is kimaradt sajnos. Azt a huncut cserfes reakciót bakker! Mi az hogy szabad-e? Naná, sőt, kötelező! 😄 Nem volt mese, ezt már nem úszom meg, becsúsztattam hát mindkét punciba egy-egy ujjamat, és elkezdtem őket lassan töcskölni. Azt a rohadt, Tilda puncija milyen szűk, te jó isten! Azt hittem ha rászorít, ki se tudnám húzni. Adélé se semi ám, csak úgy szívta befele az ujjam… Miért nem lehet ezt a két lányt megkefélni, basszus? Nincs ez így jól, hogy ilyen kegyetlen az élet! 😂

Jobb híján ujjaztam hát őket keményen, amíg szorgosan dolgoztak a cerkán, de aztán eljött az ideje, hogy újra punci kerüljön a számra. Megkértem Adélt hogy jöjjön 69-be, amit örömmel vett, mert imádja ahogy nyalom. Combjai alatt átbújtatva karjaimat rámarkoltam gyönyörű kerek popsijára, meg is paskolgattam kicsit, majd ráhúztam arcomra fincsi illatozó pináját és mélyen beletúrva orromat, számat, élveztem ahogy elárasztanak azok a mennyei illatok és ízek, miközben a két csajszi rendületlenül szopta tovább a farkamat egyszerre. Aztán megkértem Adélt hogy most szemből üljön rám, hogy tudjam a cickókat is markolászni nyalás közben, ne csak a popsit. Mikor ez is megvolt, jött a puncicsere, Tilda ült szemből az arcomra, miközben Adél bűvölte tovább a kígyót. Isteni ahogy Tilda húsos, selymes nagyajkai beterítik az ember arcát, és alaposan összepuncinedvezik mindenhol. Persze őt is csöcsörésztem közben, ő pedig mohón dörzsölte bele az arcomba nedves pináját csípője érzéki körkörös és előre-hátra mozgatásával, szinte olyan volt, mintha meg akarná kefélni az arcomat! 😃 Mondjuk jogos, kölcsön kenyér visszajár, én is jó alaposan megtöcsköltem az ő száját. 😁 Aztán fordult 69-be, és végül ez már a finálé lett: Belemarkolva feszes popsijába húztam magamra csodás pináját hogy nagyajkai most is jól beterítsék az orromat és a számat, miközben Adéllal ketten kényeztették a farkamat, egyre fokozódó tempóban. Mindkét lány beleverte a dákót a másik szájába, miközben az a makkomat szopogatta, felváltva letoltak így pár kört, mikor egyszercsak robbantam, és telelőttem Adél száját, aki mohón még rá is tolta magát a faszra, hogy semmi se menjen mellé. Azért végül ment egy kicsi, akkora adagot facsartak ki belőlem, hogy az nem fért el Adél szájában, és bár Tilda próbálta tőle átvenni, ezt ilyenkor nehéz úgy megcsinálni, hogy nem csorogjon mellé semmi. Annyi baj legyen, én úgyis csak kapkodni bírtam aléltan fekve a levegőt még hosszú percekig...

Elszámolás

Távozás előtt rendeztük az ajándékot, aminek mértéke igen csekély a kapott élményért cserébe. Persze ez részben azért is van, mert masszlányokról beszélünk, de komolyan mondom nektek, náluk ez mitsem vesz el az élvezetből. A megadotthoz képest felfelé kerekített összeget hagytam ott a polcon, amiből a lányok rögvest vissza is akartak adni becsülettel, de jeleztem nekik hogy ne vicceljünk már, erre semmi szükség.

Tilda, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Legutóbb Rebekával egyeztettem, gondoltam, most Tildával fogok - Rebeka hirdetése amúgy is lekerült. Mint megtudtam, így is marad egy darabig egy sajnálatos okból kifolyólag.
"Kivel vagy még a lányok közül olyan viszonyban, mint Rebekával, kivel érzed még olyan jól magad?" - tettem fel a kérdést és kapásból Adélt javasolta. (Érdekes, őt ajánlotta először Rebeka is, szóval már ott bogarat ültettek a fülembe). Megbeszéltük, hogy megnézem az ő hirdetését is, beszélek vele és keresni fogom néhány napon belül.
Így is lett, Tildával egyeztettük le a randi részleteit Adélt illetően is, könnyen és gyorsan. Bár megbeszéltük, hogy nem kérnek tőlem megerősítést aznap, én biztos ami tuti alapon küldtem egy-egy sms-t nekik, de nem volt rá szükség. Szeretem Tildában, hogy megbízható.

Megközelítés

Elég sokat voltam már itt az elmúlt időben, úgyhogy ezt a részt másolom.
Boráros tér környéke, busz-villamos-HÉV is sétatávra van. A cím elég pontos, a GPS is ismeri és ha felcsöngetsz, pontos iránymutatást kapsz a bejutást illetően is. Érdemes nagyjából pontosan érkezni, mert a ház előtt nehéz elfoglaltságot imitálni. A lift sajnos még mindig borzasztóan lassú, ez nem is fog változni, de más kellemetlenség nincs. Lefelé kényelmes lehet lépcsőzni, felfelé még a sportosabbaknak se ajánlanám.

Helyszín

Mivel nem sok minden változott a legutóbbi látogatásom óta (egy - szerintem - tisztasági festést leszámítva), ezért kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
Érkezésem kis kopogással jeleztem, a Tilda beenged és kapok egy puszit. Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (az új fotóin egyébként ez látható), szerencsére nem nyikorog és elég nagy akár három főnek is. Már friss lepedő és védőhuzat várt, csakúgy, mint törölközőből, amit rögtön a szekrényből vesznek elő.

A cuccaidnak ott a fotel, már előre beállított redőnnyel vártak, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, ezúttal ki is használtam mozizásra! :)
A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző puha volt, nagyon jól szívta a vizet és engem is körbeért. Minden fürdésnél kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel, így a harmadiknál azért már elég vizes volt - de magamra vessek, a lányok tényleg mindig felajánlották!
A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén, szoktam is használni és nem haragszanak érte.

Hirdető külseje

Tilda most rakott ki friss képeket, szerintem azokon az arckitakaráson kívül nincs photoshop, de nem is kell - aki kedveli a szlávos és szabályos vonásokkal rendelkező, vidám tekintetű, fiatal szőke lányokat az nem fog csalódni.
Korábban írták már, hogy fogyott, ezt meg is erősített élőben is: -17kg volt akkor az eredmény.
Szerencsére a cicijei maradtak szép nagyok, puhák és súlyosak, kényeztetésre jól reagálnak. Bimbói kellemes hamvas rózsaszínben játszanak, bőre mindenhol fehér, selymes, illatos és puha. Pocakja már egyáltalán nincs, feneke most sokkal kisebb, kézbe illő fokhagyma-gerezdek, kemények és feszesek, nagyon nagy élvezett gyúrni őket. Remélem, nem fogy tovább belőlük, számomra most pont tökéletesek.
Puncija szintén illatos, izgalom hatásár szépen vörösödik és kisajkai neki is megduzzadnak, csiklója kellemesen szopogathatóvá válik, aminek az élvezés küszöbén igencsak örülni látszott.

Ezúttal a képein is látható piros színű egyrészes fehérneműben fogadott, de ezt már csak a szobában vetkőzés közben konstatáltam, mert már az ajtóban nagy mosoly kíséretében a nyakamba ugrott és lesmárolt. Utána gyorsan hozzátette, hogy már nagyon vártak, mert régen voltam már náluk (kb. egy hónapja :) ) .Nagyon helyes, barátnős, közvetlen a stílusa, nekem bejön.

Masszázs

Érdemesebb talán a Kényeztetés résszel kezdeni, ha időrendben haladnál, mert erre kb. egy óra intenzív mókázás után került sor, levezetésként.

Kényeztetés után én elmentem zuhanyozni, ő pedig megkérdezte, hogy baj-e, ha ők nem húzzák ezzel az időmet, hanem majd csak a program végén mennek el? Dehogy baj, sőt!
Szabódott egy kicsit, hogy már csak fél óránk maradt és fél, hogy ebbe a második kör már nem fog beleférni - biztosítottam róla, hogy ez így van, de nálam egy ilyen menet után ritka is lenne, hogy összejön. "De biztos? Nem haragszol miatta?" Hogy haragudhatnék, mikor inkább az volt a kivételes és különleges, hogy Rebekával ketten ki tudták hozni belőlem a duplázást?! "Akkor jó, siess, várunk vissza!"
Visszatértem után a lábaimat kapta el és közepes erősséggel, sok krémmel nagyon kellemes átdolgozta előbb a bal, majd a jobb vádlimat és a combjaimat. Sportmasszázsnál kevesebb, simogatásnál több, amilyenre egy nehéz nap vagy sportprogram után lazításként az ember vágyik. Közben őt sajnos nem értem el, de a beszélgetésbe végig tevékenyen részt vett és időnk vége felé is inkább incselkedős benyúlásokkal és cirógatásokkal kényeztette a combjaimat, plusz a végén egy meglepő húzással még a farpofákat is végiggyúrta. Ritkán kapják el így a seggemet, de ezúttal nem bántam. :)

Utólag nagyon hiányoltam tőle a cicis csúszkamasszázst, ebben szerintem az eddigi élményeim alapján magasan a legjobb - most viszont fizikailag sem ő, sem én nem voltam olyan helyzetben, hogy ez összejöhetett volna. Nem baj, legközelebb majd jelzem előre az igényemet.

A program végén még lemostam magamról a krémet - kérésemre ezt használták - és a mihamarabbi viszontlátás érdekében egy fenékmarkolós-csókolózós búcsút rittyentett nekem.

Kényeztetés

Ez egy páros randi volt másfél órában, most a Tildára vonatkozó részeket írom meg.
Érkezésemkor nagy mosolyt és nyakba ugrós csókot is kaptam tőle, tényleg olyan volt, mintha már várt volna rám. Gyors és alapos fürdés után visszatértem a szobába, majd ők is követtek és hoztak nekem egy üveg ásványvizet. Tán 2-3 csacsogós mondat után már bújtak is ki a fogadóruhából és kaján mosollyal az arcukon kérdezték, hogy mit szeretnék, kivel kezdjünk? Adél feldobta, hogy velem kéne, elvégre én vagyok a vendég - én viszont ismerkedni szerettem volna vele, úgyhogy őt javasoltam inkább, amivel Tilda is maximálsan egyetértett.

Átöleltem alkalmi partnereimet, Tilda jobbról simult mellém és szerintem elégedetten konstatálta, hogy tetszik az általa ajánlott partner. Kedvesen megvárta míg befejezzük a csókolózást és csak utána kapott le megint egy heves nyelves csókkal és mutatta be, hogy mire számíthat majd a farkam a korábban már emlegetett fergeteges szájától. Majd váltott egy hasonló csókot Adéllal is, ahová 3-4 másodperc múlva engem is befogadtak harmadiknak. A két szőke hajzuhatag közül nem is tudom, melyik tulajdonosa nyúlt túrt először a másikéba, de látszódott, hogy itt forrósodik a hangulat. Megkértem Adélt, hogy feküdjön a hátára és Tildával ketten kezdtünk el kedvére tenni. Adél folytatta a csókolózást Tildával, aki időnként a melleit is nyalogatta - úgy tűnt, nagy örömmel okoz örömet partnernőjének. Közben Tilda úgy térdelt, hogy puncija a jobb kezem ügyébe helyezkedjen és hát én úgy vettem, hogy finoman fel is ajánlkozott némi kézi kényeztetésre. A jobb viszkozitás kedvéért Adél puncijából némi nedvvel és nyállal kevert elegyet vettem az ujjaimra és el is kezdtem ezzel simogatni Tilda csiklóját és kisajkait, amit enyhe ringatózással és elégedett mordulással fogadott.

Közben a lányok egymással is kacérkodhattak valamit, mert Adél paskolni kezdte Tilda fenekét, amire Tilda élvezettel felsikkantott és szólt, hogy ezt élvezi, úgyhogy kapott még párat Adéltól. Némelyik szerintem már sok is volt, de a lányok legalább elfoglalták egymást is. :)
Mikor Tilda csók- és cicinyalogatós performanszától és az én ügyködésemtől Adél elélvezett és már nagyon érzékennyé vált, felnéztem és megkérdeztem Tildától, megkóstolja-e Adélt ő is - nagy mosoly és "Igen" volt a válasz, úgyhogy csókot loptam Tildától és javasoltam egy hármas orált - mindenki az oldalára fekszik és egyszerre ad és kap is (lásd még: Daisy Chain vagy 69-à-Trois vonatkozó kontextusban). Én most Tildát kaptam, aki az eddigiek hatására már duzzadt ajkait szinte a számba nyomta és közben fennhangon örömködött, hogy kitaláltuk ezt a pózt. Úgy tűnt, tetszik neki a megszokottól eltérő felállás és egy idő után érezhetően az én ténykedésem se hagyta hidegen. Tilda jelezte is ezt, így egy picit áttereltük rá a fókuszt, Adél szájjal kényeztette a melleit és csókolta, én pedig ismét puncit akartam, így lent ügyködtem.

Ekkorra már nem nagyon rejtette véka alá hogy mindkettőnk figyelmét akarja és puncija a zárt tulipán formából egyre inkább kinyílt, úgyhogy éreztem, itt egy kicsit kacérkodhatom az orgazmusának elhúzásával. Élvezés közeli állapotba nyaltam, majd bevetettem egyik ujjamat is és bal kézzel én a bal mellén ügyködtem, miközben Adél a jobb bimbóját izgatta és közben száját csókolta. Imádom Tildában, hogy mikor élvezni akar, felemeli a csípőjét és a hullámokkal együtt szinte löki el magát az embertől - ilyenkor én finoman le szoktam fogni és nem engedem, amire többnyire úgy reagál, hogy hídba feszül és felnyársalja az ujjamra a punciját, szinte megerőszakolva a kezem. És szerencsére ezt egészen hosszan lehet élvezni, mert jóval a valódi élvezés előtt már elkezdi.
Mikor Tilda is egyértelműen jelezte tetszését, közölték, hogy most én jövök és nem is tiltakoztam, hátra dőlve élveztem, ahogy kérdés nélkül két oldalról egyszerre nyalogatni kezdik a farkam. Adél volt a vezető, ő tartotta a tövénél és vívott a makkom közbeiktatásával nyelvcsatát Tildával, aki a fentiek mellett kézzel finoman a golyókat is izgatta és a rudamat is nyalogatta. Innentől kicsit összemosódtak a dolgok, én simogattam Adél hátát és fenekét balról, izgattam Tilda punciját jobbról, középen meg művelték a csodát a lányok. Felváltva bekapkodás, nyalogatás, szájjal pumpálás miközben a másik a zacsit szopogatja-nyalogatja... teljes repertoár! Mikor Adél már nagyon mohó lett, inkább a szájába adtam a farkam és Tilda azonnal ment le nyalogatni a zsákos családot.

Egyszer pózváltást javasoltam és jött a 69 plusz egy: a lányok egymást kényeztették, én pedig hol az egyiküknek segítettem be - leginkább az éppen felül lévő Adél fenekét húztam szét Tildának, aki nagy mosollyal az arcán és még nagyobb odaadással nyalta partnernőjét. Adélnak ez valami plusz ingert nyújthatott, mert egyre hangosabban kezdett nyögni, én pedig átvettem az izgatását Tildától, aki viszont cserébe kvázi-lelógatott fejjel kezdte a farkamat szopni. Az ő különleges "punci-száj" technikája amúgy is nagyon jó hatással van rám, de ez a póz és a kezeim alatt élvező Adél durván megdobta az élvezet-faktort. (Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy ilyenkor jobb ha legalább az egyik lány szexpartner, mert ez a póz és a felváltva dugott punci és száj szerintem a non plus ultra; de Tilda és Adél a lehető legközelebbi élményt nyújtotta ehhez a masszázs kategória szabályai között.)

Ez kellőképpen felkorbácsolt megint, így miután közös erővel megint élvezéshez segítettük Adélt, újra én kerültem előtérbe és vágódtam hanyatt.
Miközben a lányok újra az előbbiekhez hasonlóan dolgozni kezdtek rajtam, egy határokat feszegető gondolat ébredt bennem: vajon benne lennének egy szájba élvezés utáni smárolásban előttem? Nyilván ilyen vállalás nincs, náluk lenyelés sem, úgyhogy elég sokat ötöltem-hatoltam magamban, de végül bátor voltam és rákérdeztem. Adél tele szájjal mohón "Ühüm!"-mel válaszolt (de kettejük közül őt gondolom a bevállalósabbnak, már csak az arcra élvezés miatt is), Tilda pedig egy kaján "Persze!" választ adott barátnője után. Viszont a nagy rágódás magamban a velem egykorú kedvét kicsit visszavetette, úgyhogy megkértem őket, smároljanak kicsit bemutató gyanánt, addig én fokoztam kicsit az izgalmam - a lányok meg bemutatóztak egyet, nyelvcsapkodással, cicifogdosással, szerintem kicsit még egymás puncijával is játszottak, úgyhogy gyorsan lövésre kész voltam.
Felálltam, ők szépen a matrac szélére jöttek és nagy mosollyal - esküszöm, Tilda szeme még csillogott is a vágytól -, kinyújtott nyelvvel és kicsit széttárt combokkal várták a közös munkájuk gyümölcsét, ami nem is késlekedett sokat. Hatalmasat élveztem, elég nehéz volt nyitott szemmel és lábon megállva a két tündér ajkai közé lőni - nem is sikerült teljesen, egy-két csepp mellément, amit Adél gyorsan combbal-cicivel-kézzel és picit a saját és Tilda arcával felfogva már fordult is partnernője felé és ha nem is átcsorgatós-pornós, de valódi felhevült barátnős nyelvcsatát mutattak be. Tilda egy picit meglepődött az elején, hogy az alsó ajkára is jutott, de vidám kuncogással fogadta a dolgot.

Ez már sok volt, valahogy leültem melléjük a matracra és elterültem, mint akit agyonlőttek. A lányok még megbeszélték, hogy nem sikerült teljesen Tilda szájába találnom, de 10-15mp alatt megtisztogatták magukat és Tilda elégedett rendezőként szemlélte, ahogy Adél mellém rogy és megbeszéljük, hogy ez jól sikerült.

Elszámolás

Nyilvános az elszámolás, ezek alapján is látható, hogy minél hosszabb az együttlét, annál kedvezőbb a tarifa. Őszintén szólva gondolkodtam, hogy rögtön két órára megyek, de nem fért bele az időmbe, kicsit bántam is a végén.
Az extrák pontos árát egy telefonhívás kideríteni, itt csak kicsillagoznák (vélhetően helyesen). Én a NFVSZ opciót választottam, mert szeretem, ha nem kell ezzel vigyáznom a randi során és Tildával ez amúgy is egy élmény. Tudomásom szerint van még popsi izgatás, de az nem az én pályám.

Tilda, nagyon jó masszázs

  MykeTedesci

Egyeztetés

As I was in the mood for a good relaxing afternoon and wanted to have a good massage including a good final of the day Tildas advert and her sweet pictures caught my eye. So I wrote her an SMS which was thankfully very quickly replied by her. (did not want to talk on the phone - I was in the thermal bath and I try to avoid to discuss my sexual activities on the phone in public). Initially I wanted to spend 1,5 hour with her. In short but sweet words Tilda replied that this would exceed her hours of availibility but she will be happy to spend an hour with me. So we agreed about duration and time via SMS and the address was sent immediately.

Megközelítés

Very accessible by public transport. A 5 minute walk from Boraross ter which gives all kind of possibilities to get there. Parking might be a little difficult but I have no experience in this matter. The house is very easy to find, typical living building on the main road in the 9th district. Based on the fact that there are many parties living a kind of discretion is given. Arriving there 5 minutes earlier I gave Tilda a call. She picked up immediately and asked me nicely to wait 5 minutes. Her voice was like sugar candy, very sweet and nice. After that 5 minutes I got a text message with details to access the house and find her.

Helyszín

Fortunately there is an elevator going all the way up to the top of the building. Arriving there Tilda waited behind the entrance door already in very nice underwear. But I will come to that part a bit later. The apartment itself is very modern and clean. Little accessoires placed here and there give a welcoming touch to all of it. My perception of it is not really detailled as I was absolutely caught by the beautiful sight Tilda provided and her enchanting nature. I assume, Tilda is not alone in this place but I never felt any lack of discretion or disturbed by someone elses presence. The room of joy and happiness and intense relaxation has also a very nice atmosphere. It is very orderly and neat. A big, really big mattrass on the ground can better be called playground as it provides a lot of space for a lot of activities. On the wall is a long mirror which gives the opportunity to see the beauty from different perspectives. After puting the unnecessary clothes on a comfy armchair Tilda showed me the bathroom. Spacious and clean, with a lot of showergels, shampoos, mouthwash, deo, etc..

Hirdető külseje

From the very moment Tilda opened the door I was mesmerized by her shiny character and life sparkling attitude. She has beautiful lifeful eyes and the sweetest smile. Tilda welcomed me like an old friend with warmth and a sweet hug. Giving her some sweets (again sorry that I could not get Marlenka on the short notice ;- ) ) I felt absolutely welcomed and as she has waited to see me for a long time. I am really not sure what kind of sexy wear she had as I was caught by her radiating personality and sweetness. She is definitely the beautiful young woman in the pictures and moves like a dancer. Tilda took me to her room and after I removed my clothes she brought me to the bathroom and left me there to do my cleaning part and assured me, she will wait for me outside for me.

Masszázs

Making myself comfortable on the huge comfortable playground she asked me about my preferences, if I like oil or creme. Creme it is and she started soft and nicely to caress my legs (as her asked her to). We talked during this about this and that while she continued to let her hands do some magic on my butt and legs. Slowly the chat faded as I focused more enjoying her perfect touch. After some time her hands moved up to massage my back - a bit stronger, also as I asked her to do. The whole atmosphere and her lovely moves were very relaxing and smooth. After some time I heard her using a bit more creme and not to my surprise she started to let her wonderful breasts slide my back up and down which just felt really exciting. In general I am not the biggest fan of body to body massage but this came so natural and nice that it was really sexy. Tilda must have sensed that my excitement grew as well as other parts of me so she asked me with her soft voice to turn around.

Kényeztetés

Seeing her naked on her knees after I turned around and having a nice view to her sexy butt in the mirror encouraged my little fellow to grow even more. Tilda smiled and took action in her own hands very literally. A very great stroking of my hard cock was followed by her bending over and sucking on me gently but determined. This gave me the possibility to caress her sexy firm butt which I assume we both enjoyed very much. Her moves became more intense and she sledge to lick and suck my balls only to go back and play with her mouth on my hard dick. Tilda has an amazing empathy for what I liked which made my super excited. Our activities became more and more passionate and after some time I asked her to lay on her back as I would like to give her also some pleasure. She gladly followed my lead and I had the chance to kiss and play with her smooth and shiny pussy. So after some tongue playing and caressing Tilda reached very actively shivering her top of our evening. A sweet "Thank you" was my lovely reward. But it was not the only one I should receive. Tilda started kissing me with a sweet and soft tongue and after some hugs and kissing we went back to me on the back, ,she took my cock in her hand and asked with the sweetest tone "blowjob?" :-)
Of course I agreed and she made me crazy! Looking from time to time with naughty eyes she stroke my cock and sucked like crazy so that after some time I blew all my joy into her sweet mouth. She helped my to clean up myself and we hugged a bit and talked about all and everything. It was really something I would describe like a girlfriend experience.

Elszámolás

I asked for finishing in her mouth so that was the only extra.

Tilda, nagyon jó masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Az oldalon már régóta figyelgettem a szexi képeit és olvasgattam a szenzációs beszámolóit, de csak mostanra ért meg bennem és vált tettrekészzé látogatási vágy. Ebben nagyban hozzájárult az a benfentes infórmáció, hogy az elmúlt időszakban legalább 15kg –ot fogyott.

Hangját már ismertem, legalábbis azt hittem, hogy más esetben vele cseverésztem olyan vidáman, de mint utóbb kiderült, azok a barátnői voltak. Tény, hogy nagy volt a hasonlóság hangszínben és hangulatában.

Megközelítés

Boráros térhez közeli intézmény nem ismeretlen számomra. Szép emlékek fűznek ehhez az objektumhoz. Csukott szemmel is odatalálnék. A tömegközlekedéssel és egyéni járművekkel is egyszerű megközelíteni. A fő úton viszont úton tilos a megállás, de a környező mellék utakon mindig akad parkolóhely, igaz borsos áron.

Helyszín

Két szobás lakásban történik az vendéglátás. Mindkét szoba elég nagy, és hangulatosan berendezett. Tükrök és fények is segítik az emocionális folyamatok elmélyítését.

Most abban a szobában voltunk, amiben a két személyes matrac (2x2m) van a parkettára helyezve. Ez a hatalmas küzdőtér tökéletesen alkalmas minden kényelmi igény kielégítésére. Azon a képén, amelyen egy fekete latex bodyban, a matrac szélén ülve, keresztbe tett lábakkal látható, azon látható a szoba egy részlete.

Fürdőszobában tisztaságot és rendezettséget tapasztaltam. Steril körülmények fogadtak azon a délutáni órán.

Hirdető külseje

Az adatok nagyjából megfelelnek a valóságnak, talán a kiírt életkorát becsülném többnek, jóval többnek, mint húsz, de ez számomra nem releváns. A naturális képek mindent bemutatnak. Azok a nőies formák, teltebb idomok, amik a fotóin is látszanak, azokkal találkoztam élőben. Az erőteljes fogyásnak semmilyen hátrányát nem láttam, csak pozitív változások előnyeit élveztem. Feszes maradt mindenhol. Méretesek maradtak a cickók, homokóra derék előjött, kemény és izmos a popsi. Mindehhez fehér és selymes tapintású bőr párosult. Tetkók vannak, elszórtan, itt-ott.

Az arca -mint ahogyan, azt az egyik kolléga találóan megfogalmazta- olyan szlávos jegyeket hordozó, kerekded forma. Mosolygós szemekkel és szélesebb ívű szájjal. Szőke hajzuhataga pedig lágyítja és jól keretezi azt. Kellemes ránézni, barátságos érzésekkel tölt fel, főleg amikor nevet. Szerencsére sokat mosolyog, jó kedvet sugároz a tekintete. Nyitott, kedves személyiség. Amikor pedig a bájosan csicsergő hangján megszólal, akkor máris minden férfi szívet megolvaszt a kedvességével.

Kellemesen kommunikáló, érdeklődő személyisége teljes körű garanciát ad a program érzékiségére és meghittségére is.

Masszázs

Csak félórám volt. Ez alatt ízelítőt kaptam a mennyországból. Utólag, már nagyon tudtam sajnálni, hogy csak ennyire futotta, mert Tildával 30 perc csak egy kis kóstoló lehet a paradicsomból. Jólakottságra minimum az órás, de leginkább az afeletti programok ajánlottak.

Tilda remek vendéglátó. Azonnal ráhangolódik az aktuális partnerére és a vendég igényére szabja a szolgáltatásait. Most is ez történt. Érezte, hogy a masszázsra nem vágyom, ezért leginkább az erotikával töltöttük ki a rendelkezésre álló időt. Minden bizonnyal masszírozni is jól tud, de erről most nem szereztem tanúbizonyosságot. Az erotikus kényeztetésről viszont annál inkább.

Kényeztetés

Úgy borult a nyakamba és úgy örült nekem, mintha már évek óta ismernénk egymást és hosszú idő óta csak most találkoztunk volna ismét. Ez a barátnős feeling, ez bejárta és végig áztatta a randevúnkat. Kellemesen ráérzett az erogén zónáimra. Úgy simogatott, úgy ölelt ott, és ahogyan azt én vágytam. Mint, két legódarab, ajkaink olyan szorosan illeszkedtek egymáshoz. Igazi nyelves, incselkedős, valódi csókokkal operál. Pár perc alatt kőkeménnyé varázsolta a péniszemet, csupán ezzel az intenzív csókolózással. Nagyon érti a csábítást, igazi bestia lehet a magánéletben.

Ezután francia tudásáról adott számot. Perfekt. Jól variálja a lágyabb és erősebb szakaszokat. Közepes erővel szopizik, ami a vákuumot illeti. A fejét forgatja közben, nyelvével is presszionál. A szenzitív etapokban csak lágyan siklik az ajkaival a rúdon és csak puhán érinti a makk részét. Kezeit nem is használja, szinte csak a szájával varázsol. A környéket is leápolta és a golyókat is megdédelgette. Többször is a csúcs közeli állapotba húzott, de csak játszott velem, nem akart még kivégezni. Kényeztetés nála nem feladat, hanem eszköz a boldogság mélyebb megéléséhez. Ezen a helyen Rebeka,Szofi és Nina is hasonlóan professzionálisak voltak, méltó utódjuk lett Tilda azoknak az ikonikus személynek.

A finálé természetesen az ajkai között ért el. Ehhez egy kis kézi rásegítést is igénybe vett. A robbanás pillanatában azonnal átváltott szenzitív módba és hosszan kísérte el a mennybe vonulásomat. Ajkai fokozták a mámoros érzést bennem, mindaddig, amíg az erekcios folyamatok teljesen le nem zárultak.

Tisztogatásra nem volt szükség, mert a hermetikusan záródó ajkak, minden visszatartottak. Zseniális az, amit Tilda tud.

Végezetül több féle frissítővel kínált meg, akár el is vihettem volna az egész palackot is.

Elszámolás

Budapesten megszokott, sajnos mostanra átlagosnak mondható csokorral kell készülni. Két szál rózsát még hozzácsomagoltattam, az igénybe vett extra miatt. A végén adtam át, de akkor sem kérte, hanem magamtól tettem le.

Tilda, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk Tildával, de részemről nagy volt a háttérzaj (ne telefonáljatok forgalmas út mellett - nagy felfedezés, tudom...) így csak félig egyeztettünk az első körben. Később visszahívtam és akkor pontosítottuk, hogy mindenki jól értette-e a különleges kívánságot.
Elhatároztam ugyanis, hogy a múltkori páros randi után megkérem a lányokat, hogy "egymásnak adják a kilincset nálam", azaz rögtön egymás után 1-1 órában lássanak vendégül. Tilda volt olyan kedves és lezongorázta a dolgokat Rebekánál is, így nem kellett vele külön egyeztetni.

Megközelítés

Boráros tér környéke, busz-villamos-HÉV is sétatávra van. A cím elég pontos, a GPS is ismeri és ha felcsöngetsz, pontos iránymutatást kapsz a bejutást illetően is. Érdemes nagyjából pontosan érkezni, mert a ház előtt nehéz elfoglaltságot imitálni. A lift sajnos még mindig borzasztóan lassú, ez nem is fog változni, de más kellemetlenség nincs.

Helyszín

Mivel nem sok minden változott a legutóbbi látogatásom óta, ezért kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
Érkezésem kis kopogással jeleztem, a Tilda beenged és kapok egy puszit. Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (az új fotóin egyébként ez látható), szerencsére nem nyikorog és elég nagy akár három főnek is. Már friss lepedő és védőhuzat várt, csakúgy, mint törölközőből, amit rögtön a szekrényből vesznek elő.

A cuccaidnak ott a fotel, kérésemre egy kicsit feljebb húzta Tilda a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, ezúttal ki is használtam mozizásra! :)
A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző puha volt, nagyon jól szívta a vizet és engem is körbeért. Minden fürdésnél kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.

Hirdető külseje

Tilda most rakott ki friss képeket, szerintem azokon az arckitakaráson kívül nincs photoshop, de nem is kell - aki kedveli a szlávos és szabályos vonásokkal rendelkező, vidám tekintetű, fiatal szőke lányokat az nem fog csalódni. Aki szemfüles, az kiszúrhatja, hogy a korábbi képeihez képest most fogyott és sportosan nőies alakja van.
Cicijei szép nagyok, súlyosak, kényeztetésre jól reagálnak. Bimbói kellemes hamvas rózsaszínben játszanak, bőre mindenhol selymes, illatos és puha, pocakja szinte nincs, feneke kellemesen gyúrható, puncija szintén illatos és kisajkai neki is duzzadtak a kényeztetés hatására.
Valami egyrészes fekete színű fehérneműben fogadott azt hiszem, de igazából a szemét és a mosolyát néztem, kicsit olyan érzésem volt, hogy mindjárt a nyakamba ugrik örömében - remélem, legközelebb meg is teszi! :) Nagyon helyes, barátnős, közvetlen a stílusa, nekem bejön.

Masszázs

Megmondom őszintén, nagyon beindított azzal, hogy zuhanyzás után rögtön rákérdezett, hogy ne hívjuk-e be mégis Rebekát? Nagyon csábító gondolat volt, de most maradni szerettem volna a tervemnél és külön-külön élvezni a kettejük társaságát. Csókolózni kezdtünk és igazából közös megegyezéssel "letámadtam", utána meg inkább beszélgettünk, most elmaradt a masszázs. Bocsi, akit ez a rész nagyon hiányzik, nézze meg a korábbi beszimet róla!

Kényeztetés

Mint említettem, közös megegyezéssel "letámadtam", csókolózni kezdtünk, rendes nyelves csókokkal, aztán pusziltam a nyakát és markoltam a fenekét - imádom, hogy ilyen nőies testben ennyire huncutul fiatal lélek lakozik, mert kacéran mosolygott és riszálta-tekergette is kicsit magát.

Nagyon feltüzelt ezzel a kis mutatványával, úgyhogy az ágyra "parancsoltam", mire ő továbbra is huncutul végiglejtett az ágyon/matracon és egy párnát a feje alá téve várta a kényeztetésem. Most nem nagyon volt már önuralmam holmi masszázsnak álcázott tapogatáshoz, néhány cicinyalintás és egy lopott csók után arra maradt erőm, hogy combjainak belső felét megpusziljam, majd rávetettem magam a puncijára. Szerintem tetszhetett neki a rám gyakorolt hatása, mert kicsit kuncogva jobban szétnyitotta a lábait és megéreztem ölének illatán is a vágyat, úgyhogy tettem, amit ilyenkor egy férfinak tennie kellett - szolgáltam alkalmi partnerem kéjvágyát és igyekeztem maximálisan a kedvére tenni.

Tilda érzésem szerint kicsit hamar elkezdte emelgetni a csípőjét és ezzel kicsit elkezdte lefelé tolni magát a matracról, de én nem hagytam "megszökni" és kezemmel a fenek alá nyúlva folytattam a kényeztetést. Valószínűleg ez volt a tuti módszer, mert utána még elég hosszan élvezkedett a nyelvemen és az ujjamon, csináltam is, amíg bírtam. Nagyon tetszett, hogy végig jó hangulatú volt, nyöszörgött és szélesen mosolygott, annyira beleélte magát, hogy egy ponton annyira letolta magát a fekhelyről, hogy a feje majdnem a padlón koppant.

Mikor elfáradtam, megköszönte az élményt és megkért, hogy valami hasonlóval lepjem meg Rebekát is. (Szerintem ez tündéri húzás tőle és jól mutatja a karakterét is.)
Cserét javasolt és nevetve közölte, hogy "akkor most bevetem a punci-szájam", jelezve, hogy olvasta a róla írt beszimet. Oldalról fordult rám, szigorúan a tükör felé pucsítva, hogy tudjak mozizni - nem is nagyon fogtam vissza magam és a kezem is elkalandozott a feneke, cicije és később a puncija felé. Egyik kedvenc pózom masszázslányoknál, mikor ő a szájával kényeztet, én pedig az ujjammal a punciján (vagy akinél lehet, a puncijában) jelzem a tempót.
Most viszont hagytam Tildát kibontakozni, aki szerintem "kölcsön kinyír visszajár" alapon nagyon-nagyon...nagyon lassan és finoman kezdte a kényeztetésem, figyelve arra, hogy jó sokáig tudjon "kínozni". Nagyon kellemesen, bő nyállal ügyködött rajtam, közben figyelt, hogy a "moziélmény" is meglegyen és ügyesen váltogatta kézzel-szájjal a mélységet és az intenzitást is.
Dombon ülő vadászkutya legyek, ha emlékszem, hogy végzett ki; azt tudom biztosan, hogy a farkammal a szájában művelt valamit, aztán vagy egy perc kiesett az életemből és arra tértem magamhoz, hogy Tilda kedvesen felkúszott hozzám és nagyon mosolygott.

Törölgetés után megkérdezte, hogy kérek-e inni valamit és hát kértem. Leginkább azért, hogy még egy kis időt nyerjek és összeszedjem magam.
Mikor visszajött a vízzel, kedvesen mellém feküdt, lábát átvetette rajtam és egy nagyon jó beszélgetés kerekedett sok kacagással és néhány személyes résszel. Olyannyira belemerültünk ebbe az egészbe, hogy konkrétan néhány perccel az óra vége előtt ocsúdtunk - én gyorsan lecsapattam magam, míg Tilda már Rebekával együtt cserélte le a lepedőt. Egy futó csókra még volt időnk, aztán Tilda ment zuhanyozni, mert hozzá is érkeztek, én pedig már Rebekára fordítottam figyelmem.

Elszámolás

NFVSZ az extra két rózsaszálért, amit kértem - szerintem nagyon megéri. Korábban említettem - és meg is jegyezte a helyszínen - hogy olyasmi hatást ér el a szájával, mintha punciban lennél, nálam pedig ez igen komoly extra.
A tarifáról telefonon és itt a hirdetésében is számot ad, ez a helyszínen se változik. Én most is a törölközők mellé tettem le az elején, a bizalmat mutatja, hogy a randi végén sem vitte el, hanem rábízta Rebekára, hogy az övével együtt hozza ki. Igyekszem a jövőben is megszolgálni a bizalmat.

Tilda, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk egymással - első körben a pihenős napja volt, így csak másnap tudtam elérni. Nagyon kedves, aranyos a hangja telefonban és nagyon informatív is, jól meg tudtuk beszélni a részleteket és nem zárkózott el a négykezes masszázs elől sem, pedig első találkozásunkról volt szó. Konkrétumot ekkor még nem beszéltünk meg, csak jelezte, hogy akár 1-2 nappal korábban is foglalhatok időpontot a biztonság kedvéért, aminek én speciel nagyon örültem - szeretek előre tervezni.
Végül a konkrét időpontot Rebekával beszéltem le, utána (bár nem kérték) küldtem megerősítést reggel és egy közös SMS-ben válaszoltak.

Megközelítés

Mivel egy négykezes beszámoló második felét írom, ezért kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.
Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én nem ajánlanám, cserébe a lift a világ leglassabbja. Szerencsére "helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni."

Helyszín

Mivel egy négykezes beszámoló második felét írom, ezért kopizni fogom ezt a részt az előzőből.
Érkezésem kis kopogással jeleztem, a lányok belülről ellenőriztek és már nyílt is az ajtó, továbbra is a lifttől balra (két lakás van per emelet). Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég nagy volt hármunknak is. A lányok már leterítették a így friss lepedőt és védőhuzatot, illetve a végén utánunk is azonnal frisset raktak.
A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Rebeka a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)
A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző most kicsit jobban dörzsölt mint múltkor, viszont nagyon jól szívta a vizet és engem nem is zavart. Már meg se próbáltam magam köré csavarni. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
A szobába lépve a lányok elsorolták a büfé kínálatát, én vizet kértem és kaptam is - egyenesen a hűtőből.

Hirdető külseje

Tilda arckitakarással hirdet, de szerintem nem kell ettől tartani - aki kedveli a szlávos és szabályos vonásokkal rendelkező, vidám tekintetű, fiatal szőke lányokat az nem fog csalódni.
Képei elég jól adják vissza a valóságot (leginkább a redőny előtti sziluettes és az ágyon térdelős-fenékfogós), ő a dús keblű, kerekebb lányok táborát erősíti - nagyon jó ellentéte volt Rebekának a négykezes alatt -, cicijei nagyok és puhák, viszont feszesen állnak. Bimbói kellemes hamvas rózsaszínben játszanak és gondoskodásra szépen reagálnak. Bőre mindenhol selymes, illatos és puha, pocakja szinte nincs, feneke kellemesen gyúrható, puncija szintén illatos és kisajkai neki is duzzadtak a kényeztetés hatására.
Valami egyrészes fekete színű fehérneműben fogadott azt hiszem, de igazából a szemét néztem és ahogy mosolyogva kezet nyújt a nagy bemutatkozáshoz. Nagyon helyes, barátnős, közvetlen a stílusa, nekem bejön.

Masszázs

Másfél órára mentem, így a két kényeztetés között volt egy négykezes teljes testes masszázs és némi olajos cicis csúszka is, oldalról. Ebben a besziben csak Tildára koncentrálok, Rebeka részét már olvashattátok a saját hirdetése alatt.

Az első kényeztetés után a lányok a fürdőből visszafelé jövet megkértek, hogy én is zuhanyozzak masszázs előtt, aztán hasra vágtam magam és átadtam nekik a terepet. Itt is Rebeka volt a fővezér, Tildának még új volt ez a felállás, így ő inkább nagy kedvvel követte az általunk megbeszélt menetrendet. Kicsit olyan érzésem volt, mint amikor egy pajkos kisgyerek élvezi, hogy valami csintalanságba beleviszik a "nagyobbak". :)

Masszázs terén szerintem még nem annyira gyakorlott, a tempója is kicsit lassabb és inkább a barátnős-kényeztetős vonal az övé, szakszerű átgyúrást szerintem nem is tőle kérnék. Amit csinál, azt viszont nagyon lelkesen teszi - és ez itt nem szófordulat, tényleg úgy éreztem, mintha teljes nőiségét bevetve igyekezne egyszerre felcsigázni és ellazítani; ami nem egy rossz dolog, valljuk be. Ő is végigment bokától a vádlin át - itt észlelt egy csomót, azt picit jobban megdolgozta, de semmi vadulás - egészen a vállamig, fenéktájon picit hosszabban elidőzve. Beszélgetést Rebeka mellett nem igazán kellett kezdeményeznie, de nagyon aktívan becsatlakozott. Valami olyasmi volt a menetrend, hogy Rebeka feldobta a labdát és kb. Tilda és én passzolgattuk egymás között, végül Rebeka is becsatlakozott. Szóval teljesen jó hangulatú kis beszélgetés alakult ki.

Mikor Rebeka végzett az olajos csúszkával, ő szinte azon melegében átvette a terepet tőle és puha és dús kebleivel azonnal masszírozni kezdte a hátamat - édes teher! Viszonylag gyorsan úgy intézte, hogy a nyakam közelébe kerüljön és kaptam néhány vágykeltő sóhajt a fülembe, majd egy csókot is a nyakamba és folytatódott tovább a kényeztetés. Hohó, ez nagyon tetszett, úgyhogy a következő körnél már oldalra fordítottam a fejem, reakciómat látva pedig Tilda kicsit elnyújtotta ezt a fajta odafigyelést és még egy csókot is loptam tőle. Mivel látták, hogy már nagyon fordulhatnékom van, Rebeka kegyesen megkérdezte, segítenék-e letörölni az olajat Tilda melleiről - aki feltérdelt és kicsit hátradőlt, hogy felkínálja magát nekem. Ja, és közben biztosított, hogy nyugodtan törölgessem csak, nincsenek ők cukorból és közben kacéran mosolygott. Aztán a második kényeztetésre már szó nélkül fordult is fölém, mintha csak kitalálta volna, mit szeretnék!

Kényeztetés

Kezdésnek Rebekával megbeszéltük a részleteket, miszerint NFVSZ extrát kérnék és igen, szeretném, ha ők is foglalkoznának egymással - Tilda meg nagy nevetéssel nyugtázta kérésemet.
Kérésemre, ismerkedés gyanánt vele kezdtük a foglalkozást, Rebeka javaslatára a hátára feküdt, kezeit a feje alá tette és jóleső sóhajtozással fogadta partnernője közeledését és cicijének nyalogatását. Én egy darabig csak néztem a reakcióit és próbáltam feltalálni magam, de mivel a mozi eléggé beindított engem is és őt is, kezeimmel ölét, számmal pedig szép rózsaszín bimbóit kezdtem felfedezni. A közeledésünkre mindenhogy jól reagált, puncija már kezdett kinyílni, így némi nedvesítés után már fogadta is érdeklődő ujjaimat és közben mosolyogva figyelte ténykedésemet, kezével pedig éledező farkamat kezdte simogatni és marokra fogva ingerelni. Egész viselkedése olyan volt, mint aki élvezi és élvezni is akarja a számára is új helyzetet, úgyhogy nagyon jól fogadta a közeledésünket, majd mikor Rebekával cseréltünk és ő kezdte szájjal kényeztetni, a hangja is jobban megjött.

Nagyon tetszett a látvány, de egyben piszkosul fel is csigázott, úgyhogy én kéredzkedtem oda Tilda puncijához és ott igyekeztem folytatni, ahol Rebeka abbahagyta - hallhatóan a bőnyálas-cuppogós nyalakodás volt éppen műsoron. A helycsere okán kaján mosollyal Tilda kezdte kényeztetni Rebeka punciját, a műsor részeként gyakran belenyögve az én ténykedésem következtében. Nagyon jól alakult a dolog, már kezdte emelgetni a csípőjét, végül ívbe is hajolt a háta, de szerintem kicsit túl gyorsan lett neki jó (ennyire nagy májer azért nem vagyok, bár lehet, hogy a helyzet sokat dobott rajta), kicsit még kényeztettem nyelvvel és egy ujjammal. Puncija szűk, de azért jól lehetett egy ujjal ki-be mozogni benne és a fogadtatás is hálás volt.

Helycsere következett, most ő ült Rebeka szájára - szerintem itt jobban is érezte talán magát, de ezt nem tudhatom biztosan, mert látni csak két hatalmas cicijét láttam, amit a nyakamba téve nyomott partnernője puncijára. Azt éreztem, hogy kifigyelte Rebeka előző akcióját és azt igyekezett lemásolni; én meg nem bántam, mert tetszett nagyon a műsor!
Nem sokáig maradtunk így, én következtem a kényeztetésben. Itt kicsit elvesztem, hogy pontosan ki mit csinált - Rebeka kezdett a maga sajátos technikájával, Tilda közben simogatott és kis hozzáférést kért a Zsákos család tagjaihoz, amiket finoman és lágyan kezdett kényeztetni. Ugyanez a stílus volt jellemző később az orális játékára, nagyon puha szája és ajkai vannak, de valahogy mégis volt egy pont, ahol nagyon jól tudta kényeztetni a farkam, így inkább úgy irányítottam az eseményeket, hogy az ő szájában legyek többet. Mikor kértem, hogy kétoldalról egyszerre nyalogassák a farkam, kuncogva a szemembe nézett, majd megfigyelte Rebekát és utána bekapcsolódott a dologba. Egy alkalmas pillanatban egyszerre fogadta Rebeka és a makkom csókját és cirógatta a golyóimat is.

Mikor felálltam, hogy így érjen a vég, cicijeit kidomborítva, szép kék szemeivel szemkontaktust tartva kezdte tovább nyalogatni a szerszámot, majd mikor inkább az ő szájába vágytam, bő nyállal és határozottan kezdett dolgozni rajta. Az eredmény nem is váratott sokat magára, a két lány cicijére lőttem, amit nem tudom, hogy fogadott, mert kérésemre Rebeka már bukott is rá a lécre, hogy az élményt fenntartsa. Az utolsó cseppeket viszont Tilda szívta ki belőlem és azt hittem, rögtön a puncijába merültem - megtévesztésig olyan volt az érzés. Fú, fantasztikus volt így befejezni, közben pedig Tilda cicijeit érezni a combomon.

Ha őszinte akarok lenni, akkor ennyire emlékszem biztosan. Meg arra, hogy a második körben - mintha csak kitalálta volna a gondolataim - Tilda kerekedett fölém 69-be és tolta az arcomba illatos punciját és feszes fiatal popsilyukát. Utóbbi valószínűleg tabu nála, előbbi viszont bőségesen kárpótolt, főleg, hogy közben ő azzal a csodálatos szájával rábukott a farkamra és így olyan érzés volt, mintha nyalás közben egy másik punci dolgozna rajtam. Kisvártatva viszont inkább átadta magát a kényeztetésemnek, hangosan nyögött és mozgott rajta - kétszer is vissza kellett húznom, mert olyan elánnal vetette bele magát az élvezetbe, hogy már alig értem el. Közben Rebeka spéci kéz-szájtechnikája gondoskodott rólam és innentől már homályosak az emlékek.
Az biztos, hogy nem volt opció, hogy nem megyek el másodszor, így a lányok és én is mindent bevetettünk a siker érdekében: Tilda jó érzékkel, őszintének tűnő módon élvezte a közös együttlétet, én kézzel segítettem Rebekának, aki hogy segítsen átlendülni a holtpontom, egyszer csak jó hangosan és cuppogva elkezdte lesmárolni a partnernőjét, ami meg is adta számomra a végső lökést.
Ezután volt két perc, amikor tudom, hogy körülöttem voltak és letörölgettek, de én valahol máshol jártam. Ami még biztos, hogy végig nagyon figyelmesek voltak, Tilda oda-odasimult hozzám, simogatott, ahol ért. Többször megdicsért, hogy milyen jól érezte magát miattam. Ugye, a májam hizlalása se utolsó dolog. :)
Sajnálom, itt most elfogytak a szavaim, az agyam meg akkor leblokkolt és csak annyit éreztem, hogy ez most kurva jó.

Végül nagyon jó hangulatban és nagyokat nevetgélve kezdtünk öltözködni meg rendet rakni, ők aranyosan kikísértek és kérdezték, hogy mi a véleményem, mert Tildának ez volt az első négykezes szeánsza Rebekával. Nekik is annyit tudtam mondani, hogy nagyon jó, hogy Rebeka ott volt velünk és irányítgatott minket a határozottságával, együtt pedig olyanok, mint a billentyűk a zongorán: nagyon más karakterek, teljesen más érzés egyikük, mint a másik; együtt viszont páratlanok!
Kilépésem előtt még megkínált volna egy kis csokival, de ezúttal nem szerettem volna élni vele. Csók-puszi-puszi, várnak vissza, én pedig érkezem, ahogy tudok!

Kis kulisszatitok, hogy az ajtón túl még hallottam, hogy Rebeka rákérdez nála, hogy "Na, hogy tetszett a..." és itt már nem hallottam a többit. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna, mi a verdikt! :)

Elszámolás

Nála is az NFVSZ az extra két rózsaszálért, amit kértem - szerintem nagyon megéri, első az egyenlők között ebben a két lány közül.
A tarifáról telefonon és itt a hirdetésében is számot ad, ez a helyszínen se változik. Szerintem nagyon megéri, de nekem amúgy is gyengém a szőke haj - kék szem kombó.
A csokrot egy kis Marlenkával együtt adtam át, ennek láthatóan nagyon örült és a csokisat választotta, mert az a kedvence.

Tilda, jó masszázs

  Oldspicc

Egyeztetés

Telefonon egyeztetettem időpontot,a Rebeka telefonszámán. Hármas randit szerettem volna.Szerintem könnyen elérhető. Azt nem tudom biztosan, hogy Rebekával beszéltem, de valószínűleg igen. Három nappal előtte beszéltünk, megerősítő sms-t kért min egy órával előtte.

Megközelítés

Autó. GPS pontos helyre visz.

Helyszín

Szerintem tiszta, rendezett. Fürdőben minden van ami kell. Több tusfürdő,száj viz, tiszta, puha, száraz, illatos törülközőt kaptam. Sztem minden oké.

Hirdető külseje

A leírásnak és a képeknek teljesen megfelelő leány. Ő van a képeken és nem régiek. Kerekded, mosolygós arc, formás cicik, pici has (nem lőttyedt) formás popsi.

Masszázs

Érkezésemkor az ajtón belépve, meglepetésemre mindketten ott vártak fehérneműben.Tilda félhosszú szőke mosolygós, bájos teremtés. Szobába kisertek, törülközőt kaptam és irány a fürdő. Visszatérve megbeszéltük a programot. Én a masszázst kihagytam.

Kényeztetés

A feszültséget könnyedén oldották. Először állva hármasban ölelkezve,simizve, csókolózva kezdtünk. Aztán matrac és Rebeka kezdte kényeztetni Tildát. Én pedig csókoltam simiztem. Majd helyet cseréltek és Rebekát csókolhattam simiztem. Aztán engem kezdtek mindketten kényeztetni. Csókok,puszik,simik, aztán bemutatták francia tudásukat. Játékosan felváltva hol a léccel,hol a golyókal foglalkoztak. Aztán én is kértem hogy viszonozhassam nekik. Először Rebeka aztán Tilda majd folyamatos forgás. Végül Tilda csodálatos szájában végezték az utódok.Nem szaladt el rögtön, hagyott lenyugodni szájában. Kaptam tisztálkodási eszközt Ő pedig megszabadult a terméstől. Még picit összebújva beszélgettünk majd öntözés és búcsú.

Elszámolás

Leszbi és NFVSZ extra. Nagyon korrektül viselkedtek,egy élmény volt.

Tilda, jó masszázs

  falcons7

Egyeztetés

Telefonon hívtam délelőtt, du-ra adott is időpontot.

Megközelítés

Boráros tértől nem messze van. Kocsival mentem, volt szerencsére parkoló. 600/ó

Helyszín

Bérház felső emelete, csiga lassú lifttel.
A szobában kellemes félhomály uralkodik. A fürdő tiszta (tusfürdők, szájvíz), törölközőt kaptam az elején. Minden rendben volt.
Egy vastagabb matrac van a szobában.

Hirdető külseje

Tilda nem vékony, van rajta kis felesleg. A menyecske jelző nagyon illik rá. Szőke középhosszú haja van (össze volt fonva), arca átlagos. Mellei szépek, popsit jól lehet markolni.
A kisugárzása, kedvessége és tudása egyedülálló.

Masszázs

Masszázst nem vettem igénybe, mivel csak fél órára mentem. Így erről nem tudok nyilatkozni, majd talán legközelebb.

Kényeztetés

Zuhanyzás után visszatértem a szobába, pár másodpercre rá ő is jött. Bikinit gyorsan ledobta. Csókolóztunk, majd lefeküdtem a matracra. 69-et kértem, nyaltam, ujjaztam. Sajna nem voltam formában, próbáltam húzni a dolgokat, de nem bírtam sokáig. Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.
Kis duma után indultam volna utamra, ekkor nagyon finoman jelezte, hogy van még egy kis tartozásom. Égtem mint a Reichstag. Na, hát nem voltam még teljesen magamnál.

Elszámolás

Ár nagyon jó, szinte minden alap, az NFVSZ extra.

Tilda, jó masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Barátnőjét hívtam, de nem ért rá, megbeszéltük, hogy hozzá megyek. Nagyon kedves volt, hamarosan fogadott, fél órára mentem.

Megközelítés

Parkolás a szomszédos utcában, nem tragédia, a ház régebbi, felső emeleten van a lakás, ahol többen dolgoznak. A lift talán a leglassabb, amit életemben láttam :)

Helyszín

Régi lakás, de tiszta, két kezelőszobával. A fürdő bekészítése példás (fogkefe, szájvíz, tusfürdők). Logisztika rendben volt.

Hirdető külseje

A "vékony" alkat túlzás. Az arca nem szép, de helyes, és kedves kisugárzása kárpótol.

Masszázs

A masszázsra nem is emlékszem, azaz se rossz, se jó nem volt. Egyébként félórás programban a gyors masszázs úgyis csak a ráhangolódásért van, arra pedig tökéletesen megfelelt. Teljesen meztelenül masszíroz, amiért jár a pont.

Kényeztetés

Rövid masszázs után mondta, hogy forduljak, meg, aminek örömmel eleget tettem. Állítása szerint szolgáltatóközpontban a kölcsönösség alap, amelyet ki is használtam, ezt követően az én kényeztetésem folytatódott. Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.

Elszámolás

A helyszín árai korrektek, sokminden alap, az NFVSZ extra, ez előre korrekten jelezve volt.

Tilda, jó masszázs

  Wolfdick

Egyeztetés

Beszámolókon találtam rá, telefonon kerestem elsőre felvette, vidám nevetgélős kedves hangja volt, gyorsan egyeztettünk aznap délután 4-re egy időpontot, minden gördülékenyen ment

Megközelítés

Soroksári úti, régi építésű ház, cím egyértelmű, aznap a munkaszüneti napra tekintettel ingeyn és könnyen lehetett parkolni, tömegközlekedés is jól működhet, Boráros tér pár perc séta.

Helyszín

Szépen felújított/karban tartott lakás 2 szobával plussz egy fürdőszobával a vendégeknek és egy pihenő szobával a lányoknak. A fürdő tiszta, a kilépő száraz vol és sok féle tusfürdőből lehetett választani. A közös fürdő miatt ügyesen kellett logisztikázni hogy elkerüljük egynást a másik vendéggel, de ezt rutinosan lehozták a hölgyek. A szobában egy nagy matrac volt a földre terítve itt történt a masszázs, mellett egy hosszú elfektetett tükör és a törölközőket tartalmazó nagy szekrény volt még megtalálható a félhomályban.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, kedves, formás lány szláv vonásokkal, egy apró tetkót fedeztem fel a testén, öltözködésről nem tudok sokat mondani mire a fürdőből visszaértem már meztelen volt.

Masszázs

Egy órában két levezetést kértem így a masszázs csak két rövid időszak volt, egy a legelején a fürdőből visszaérve, kicsit ráhangolódó jelleggel egy pedig az első levezetés után. Az elsőnél kaptam egy nagyon finom cicis csuszkálás a hátamon a másodiknál pedig átgyúrta a hátamat, kellemesen, nem túl erősen.

Kényeztetés

A két levezetésre tekintettel körülbelül 5 percel a fürdőből érkezés után már a szájában voltam, lassan érzéki simogatásokkal, nyalintásokkal kezdte majd bekapta, isszonyatosan szexi volt ahogy bólogatott, nyögött és néha felnézett. Külön öröm és élvezet volt a tükörből figyelni. Az első kör a matracon felállva a szájában ért véget miközben előttem térdelt. Gyors fürdés, újabb rövid masszázs majd következett a második levezetés, hasonló koreográfia, érzéki nyögések, kis golyó nyalás, több kezezés és a vége most már a matrac mellett stabilan a parkettán állva ugyancsak a szájában érkezett.

Elszámolás

Teljesen korrekt hirdető a megbeszéltek és a hirdetés szerinti * az óra, *extra a szájbaélvezés.

Tilda, jó masszázs

  Turunen

Egyeztetés

Előző nap foglaltam nála időpontot , kellemes hangja és megnyerő stílusa volt .

Megközelítés

Soroksári úton található az objektum , autóval mentem hozzá és egészen közel az ipar utcában tettem le a kocsit .

Helyszín

Hetvenes évekbeli ház , lakás jó állapotú rendben tartott . Többen dolgoznak , de a jó szervezettség következtében csak vele találkoztam .

Hirdető külseje

Nagyon jó arányokkal rendelkezik , a formatervezés csúcsának mondható karosszéria ! Jaj , ez szakmai ártalom . Szóval gyönyörű és formás teremtés !

Masszázs

Két lehetőségre neveztem be az egy óra alatt de erre majd később visszatérek. Először a fürdő felé vettem az irányt mikor megszabadultam a ruhától ahova elkísért majd mondta amig lefürdöm addig melegíti az olajat. Visszamentem a szobába ahol már halkan szólt a lágy zene és hamarosan Tilda is megérkezett az olajjal. Levetkőzött és végre megpillanthattam gyönyörű testét. Kaptam egy kellemes erotikus masszázst, majd jött az első kényeztetés amiről majd később. Megkért utána egy gyors tusolásra majd elment közben ismét olajat melegíteni. Ezután kaptam egy kellemes, közepesen erős lábmasszázst mert ezt választottam a láb és a hát közül.

Kényeztetés

Mint említettem két kényeztetést kértem 1 órában. A csuszka közben egyre lejjebb és lejjebb csúszott majd elkezdett szájjal kényeztetni. Nagyon jól csinálja. Nem hagyja ki a zacsit sem, meg-meg szívogatja, valami fenomenális érzés. Egy idő után egyre gyorsabb tempóban felváltva kényeztet kézzel és szájjal, aminek az arány pont jó. Mikor kezdek a végéhez érni jelzem, és már át is léptem e mennyország kapuját.
A második kör hasonlóan alakult mint az első, sajnos másodjára már nem járt sikerrel de az idő rövidségének volt betudható. Kicsit el is kapott a hév a második kényeztetésnél, csókolgattam a melleit és simogattam ahol értem. Szólt hogy sajnos menni kell mert lejárt az időnk, amiért utólag is elnézést kérek mert kicsit ráhúztunk.

Elszámolás

Ahogy oda értem , ezzel indítottuk a programot .