Rólam

Kedves Kíváncsiskodó,

nagyon örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésedet. Máris egy lépéssel közelebb vagy ahhoz, hogy egy jól sikerült randi után elégedetten folytasd a napod. :)
A férfiak nagy része azért szeret, mert egy igazi mediterrán barátnőre hasonlítok. Brazil popsi, sötét haj, igéző barna szemek, de fehér bőr. Fontos számomra, hogy mindketten maximálisan jól érezzük magunkat, ezért én mindent megteszek, de ehhez TE is kellesz. TE leszel a középpontban és a programot úgy alakítjuk, hogy minden igényedet kielégítse. Csak olyat vállalok amit szeretek is, ezért garantálom, hogy mosollyal az arcodon, a következő találkozónkra gondolva fogsz tőlem távozni.
Szeretem a kommunikatív, igényes, udvarias férfiakat. A jó modor és ápoltság a gyengéim, és nagyon díjazom a jó humort. A találkozónkat randinak fogom fel, ezért ennek megfelelően készülök, mert ajtó nyitás után szeretnék Neked tetszeni. Szeretek csábítani és szeretem ha a férfi is igyekszik meghódítani. Hiszem, hogy az érintés és kedvesség csodákra képes. Ezért adjunk egy esélyt egymásnak, hogy bebizonyítsuk, tudunk ismeretlenül is önfeledten eltölteni egy, kettő, vagy akár több órát.
Egy kis plusz információ:
Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a Te szomszédaidra, vagy kollégáidra.
Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadalmat a Corvin-Negyedben. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is.
Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a program előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre.

Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni.
Kérlek tartsd tiszteletben, hogy NEM szexpartner vagyok, hanem masszőz, így kerüljük el a kellemetlen próbálkozásokat, hogy ne legyen a szép randi helyett gyors távozás a programunk vége. Törekedjünk a boldog befejezésre.
Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívás, akkor azért, hogy tiszteletben tartsam a titkodat, nem fogom felvenni a telefont.
Ha meg itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor valószínűleg egymást keressük. Várom, hogy hívj.
Puszi özön, Evelin