Rebeka Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-30 08:55:25)

Hétvégén próbáltam egyeztetni egy másik szalonnal személyes üzenetben de jártam sikerrel (nem válaszoltak szerdáig???) úgyhogy írtam Rebekának és hétfőn kaptam is választ hogy mehetek. Négykezest beszéltünk meg Tinával, minden fontos információt megkaptam a helyszínnel együtt, szóval minden flottul ment.

Pontos címet adtak meg, még GPS nélkül is simán oda lehet találni én BKV-val mentem egy közeli csomópontig majd pár perc séta.

Teljesen korrekt és tiszta, két szoba plusz fürdő és konyha (gondolom hogy az, nem voltam bent csak dumcsit hallottam fürdőbe jövet-menet). Kád zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdő, csomagolt fogkefe és szájvíz műanyag poharakkal. Elemeli lakás nagyon lassú lifttel (amit már mások is megírtak).

Arc nélküli hirdetéseknél valahogy mindig mást várok mint ami igazából van de ez nem szokott probléma lenni. Mind két lány teljesen megfelel a képeknek és az adatok is stimmelnek. Azt hiszem fekete fehérnemű volt Rebekán és fehér Tinán de lehet hogy fordítva volt :D mindketten nagyon kedvesek. Rebeka: Magasabb, vékony, fiatal lány, tökéletes popsival és szép markolászható cicikkel, borotvált puncival. Tina: Alacsonyabb, vékony nő, nagyobb cicikkel és szintén borotvált puncival.

A masszázs a kényeztetés után történt. Én hason feküdtem a tükör felé és próbáltam regenerálódni amíg a lányok masszírozták a hátamat - megkérdezték hogy mivel masszírozzanak én olajat választottam. Nem figyeltem hogy az erősséget sem a szakszerűséget (nem volt fontos nekem ott és akkor) rajtuk legeltettem a szemem, közben beszélgettünk amíg le nem telt az időm majd zuhany, öltözés, virágszálak rendezése és indulás.

Megérkezés után bekísértek a szobába, kaptam száraz törölközőt, lezuhanyoztam, majd amikor visszaértem megbeszéltük mit szeretnék (leszbi, NFVSZ és hogy a masszás a végén legyen) utána lekerült róluk minden és elkezdtek csókolózni én pedig elkezdtem őket feltérképezni (aztán velem is csókolóztak persze), majd Tina hátra feküdt és Rebeka kezdte el kényeztetni, én mögé kerültem és az a látvány - tökéletes popsi és punci - hát biztos nem felejtem el egy darabig :D nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül) amit moziztam kicsit majd Tina szájába adtam a férfiasságom, volt hogy mindkettőjüket nyaltam felváltva (talán Tinánál éreztem kis remegéseket) amit megköszöntek. Többször leállítottam őket mert már nagyon fel voltam húzva és akartam még egy kicsit élvezni a jó dolgokat, de mint kiderült itt nincs az hogy egy órában egyszer - így megnyugodva hogy lehet majd folytatás - óriásit élveztem Tina szájába amíg Rebeka a golyókat kényeztette. Tina Megvárta amíg lenyugszom és csak utána szabadult meg az srácoktól egy papírtörlőbe. Miután mindenki rendbe szedte magát akkor jött a fentebb leírt masszázs rész. Lehetett volna második kör de nem éltem vele.

Nagyon jó élménnyel távoztam :) Kedvesek voltak és mindent teljesítettek amit kértem, még biztos visszajövök.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.