LOTTI Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-25 09:47:57)

Itt az oldalon, VTR-en egyeztettünk. Reggel írtam neki, szerencsére tudott még aznap fogadni, ez valószínűleg nem mindig van így.

Buda belvárosi része. BKV-val érkeztem, így a parkolásról nem tudok nyilatkozni, de a villamos majdnem a ház előtt tesz le. A cím kicsit csalóka, mert a bejárat igazából a mellékutcában van, de azért meg lehet találni.

A lakás teljesen rendben van, új építésű. Volt egy portás bácsi, de a köszönésen túl nem foglalkozott velem. Lift visz fel a kívánt emeletre, a bejutási instrukciók még számomra is egyértelműek voltak. A baszoba nem nagy, de minden van benne, ami kell: szék a ruháknak, egy kis asztal a víznek, és persze a lényeg, egy alacsony, de az akcióhoz pont megfelelő méretű ágy. A fürdőszoba ehhez képest meglepően tágas, és ami ritkaság: a víz olyan hőmérsékletű, amilyenre beállítod. Lotti valószínűleg mindenkinek elmondja, de azért leírom én is: a zuhanyzó üvegajtaja nem záródik résmentesen, ezért vigyázni kell, hogy ne pancsoljuk ki a vizet. Remélem, én sem tettem :)

Hát meg nem mondanám így hirtelen, hogy miben fogadott, mert nem azt figyeltem, hanem őt magát. Közhely, de tényleg még szebb, mint a képeken. Az arca ugye nem látszik, de szerintem olyan típus, mint az a fiatal tanárnő, akibe a fél osztály titokban szerelmes (és a másik fele csak azért nem, mert ők lányok). A testében sem találni kivetnivalót: nem kövér, nem sovány, pont kellően nőies. Legjobban a popsiját imádtam, ami kerek, nagy, de feszes, amilyennek egy popsinak lenni kell. Tusfürdő, ha jól láttam, csak egy márka van, de abból sokféle, szóval mindenki megtalálhatja a neki valót.

Puszival üdvözöltük egymást, bemutatkoztunk, majd cipő le, és bementünk a baszobába. Egy kis csevegés után kaptam törülközőt, levetkőztem és elvonultam tisztálkodni. Utána újra találkoztunk a szobában, én leültem az ágyra, ő fölém térdelt, így pont jó pozícióban voltunk ahhoz, hogy szájjal és kézzel felfedezzem a testét. Mivel szeretem én kezdeni a kényeztetést, megkértem, hogy helyezze magát kényelembe. Csókolózni kezdtünk, majd elkezdtem behatóbban is megismerkedni a testével. Végigcsókoltam és simogattam mindenét, csak a lábát kellett kihagynom, mert az csikis. A puncija finom és ápolt volt, amit öröm kényeztetni, tehát azt is tettem. Bár a csúcsra szerintem nem juttattam el, azért látszott és hallatszott, hogy örömére van a nyelvmunkám. Az ujjazást viszont nem szereti. Utána cseréltünk, én feküdtem hanyatt, és Lotti kezdett engem kényeztetni. Nagyon jó technikája van, emellett a szemkontaktusra is figyel, és olyan a tekintete, hogy még ha nem csinálta volna ilyen jól, akkor is felhúzott volna vele. Szóval gumit kértem, mire megkérdezte, mi a kedvenc pózom, én pedig azt feleltem, hogy az állatos pózokat szeretem. Ha már így voltunk, lovaglással kezdtünk. Ezt Lotti nagyon változatosan tudja csinálni: hol az arcomba tolta a melleit, hol csókolóztunk közben, hol csak a csípőjét mozgatta rajtam, hol fel-le ugrált. El tudtam volna még viselni egy darabig, de nem akartam kihagyni a kutyapózt sem. Hiba is lett volna, mert így csodálhattam és markolhattam közben a gyönyörű popsiját, na meg az is rátett egy lapáttal, hogy közben oldalt a tükörben premier plánban tudtam nézni magunkat. Nem tudom, a látvány okozta-e, vagy Lotti szorítása, de ebben a pózban már nem bírtam sokáig, és telelőttem a gumit. Pihenésképpen beszélgettünk kicsit magunkról, élményekről, tervekről, a világ dolgairól, és közben felajánlotta, hogy megmasszíroz. Látszik a masszőz múlt és a tapasztalat, kellemesen erős masszázst kaptam tőle. Bár nem értek hozzá, de megkockáztatom, hogy hatékony is volt. Amikor végzett, megkérdezte, hogy én tudok-e masszírozni, és bár nem tudok, nem hagytam volna ki a lehetőséget, szóval én is megmasszíroztam Lottit. Ő nem mondta, hogy rossz lenne, én pedig élveztem, hogy ilyen szép testet masszírozhatok :) Ezután még megpróbálkoztunk egy második menettel, de az már nem jött össze (nekem ritkán szokott). Nem baj, az első is nagyon jó volt. Még egyet zuhanyoztam, aztán felöltöztem és elbúcsúztunk.

Lotti nemcsak szép és jó szerető, de kedves, figyelmes és értelmes lány is. Kezdeményező típus, de nem erőltet rá semmit a vendégre. Még fiatal, de már tapasztalt, ez a legjobb kombináció. Ajánlom, hogy látogassátok meg, csak ne akkor, amikor én szeretném :)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.