Éden Luna Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-25 09:46:31)

Már pár nappal korábban kerestem úgyhogy tisztában voltam vele,hogy 12 körül szokott kezdeni. Ezért 11.00 kor hívtam,a kolléganője készségesen befoglalta számomra az időpontot. (megjegyzem nagyon kedves a hangja)

A cím tű pontos volt ;Róbert Károly körút bizonyos része, szemben a kórházzal. Egy mellék utcában azonnal tudtam parkolni. A BKV val járóknak javaslom üssék be a BudapestGo-ba!:)

Sokadik emelet az épületben,balra a lift mögött. Új építésű nagyon szép állapotú tiszta lakás, kellemes belépni. Küzdőtér a szokásost tataminnal, két oldali tükör, hatalmas térhatással megfelelő színes fények. A fürdőszoba tiszta,higiénikus néhány fajta tusfürdővel és zuhanyzóval,látszik,hogy odafigyelnek rá👌a törölköző az eddigi best:)

A hölgy már az előszobában kedvesen fogadott.Bekísért a szobájába végig mosollyal az arcán. Könnyen kellemes mederbe terelni a kommunikációt nagyon kellemes lány. A képek alapján én mindig bizonytalan vagyok ha ilyen helyre “tévedek”az arca minden fotón ki volt takarva de abszolút kellemes meglepetésként ért mikor megláttam. Szép kerek és megfelelő méretű popsija van szép lábai közepes körte formájú cicikkel.

A masszázs szokásos hasra fekvő pózban kezdődik számomra meztelenül ,számára pedig az itt előirányzott; melltartó bugyi dresscodeban. Kellemes közepes erősségű imitált masszázs inkább cirógatás hozzá közelebb,itt egyébként sem a kimondott szakszerűségét keresi az ember …ugye?. Kezdem kellemetlenül érezni magam a ruhám hiányossága miatt ezért megkértem hogy ő is csatlakozzon amennyiben lehet. Így “csak”a bugyi maradt rajta. Na nem bántam volna ha az sem.. Időnként pozíciókat váltott,rajtam átkelve ami alatt élvezettel figyelte ahogy megnézzem szép fiatal testét. És persze a csacsogása az egész masszázs ideje alatt kitartott ami lekötötte a figyelmemet. Kellemes baráti volt a hangulat végig. Úgy félidőben szólt :forduljak meg ! Ennek eleget is tettem készséggel:). Ebben a helyzetben még nagyobb vizuális élményt nyújtott. Bizonyos helyzetekben a feneke elég közel kerültem mellkasomhoz és szép idomait maszíroztam élvezettel. Esetenként a szép hegyesdő bimbóit vagy pedig a kerek popsiját. Ezen pozíció néhány változtatásával teltek a további percek. Mialatt a beszélgetés egy teljesen más síkon zajlott.

A kényeztetést ő már a masszás közben elkezte mivel a hand job volt megadva mint lehetőség,ehhez a formulához erősen ragaszkodott is a kedves hölgy. Minek az intenzitását a saját elképzelései szerint végezte. Mivel Így eljátszhatott volna még vagy két hétig, kértem csavarja följebb a potmétert. Ezt a részét a masszázsnak inkább diszkrétnek,mint erotikusnak éreztem de így is összességében kellemes volt a vele töltött idő. Kértem helyezkedjen egy pulcsitós pózban így a popsiján végzeM.

A helyszín számomra az egyik legkellemesebb volt mostanában: tiszta és igényes. A hölgy azt nyújtotta ami azadatlapján is található. Megtoldva az elvarázsolt bájával és jó hangulatú beszélgetéssel.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.