Nina Afrodité Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-03-04 16:58:20)

A találkozó hetében,itt akadt meg a szemem Nina hirdetésén. Nagyon könnyen elérhető,pár csörgés után elértem. Egy végtelenül kedves hölgyet ismertem meg a beszélgetés alatt,és már ekkor eldöntöttem hogy mindenképpen szertném meglátogatni. A héten még többször egyeztettünk,hogy kinek mikor jó(főleg nekem),és péntekre egyeztettünk időpontot. Ilyenkor is könnyen elérhető volt,egyszer mikor nem értem el,nem sokkal a hívás után diszkréten visszacsörgött.

Óbuda központi részén a Flórián üzletközpontnál található a randi helyszíne. Könnyen megközelíthető. Parkolás fizetős,de hely bőven van Szerintem BKV-al is egyszerűen elérhető,közelben több busz,és villamos megálló található.

A ház panel,ami már panelprogramon áteset. A lakás makulátlan állapotú,rend és tisztaság mindenhol. A fürdő teljesen pöpec,többféle tusfürdőből válogathat az ember. Friss,és puha törülközőt kaptam,majd a masszázs végén egy teljesen újat.(Respect) A baszobában hangulat világítás,és kényelmes ágy. Szóval minden adott volt a tökéletes masszázshoz.

Már a telefon beszélgetés alatt jelezte,hogy a képekhez képest némileg változott(fogyott). Hát tudom,hogy közhely,de élöben sokkal szebb. Pedig a képeken is nagyon vadító,de egy gyönyörű,brutál alakú,és mosolyú hölgy fogadott.

Érkezésemkor az általam kért magassarkúban fogadott,egy elképesztően szexi ruhában. Már ekkor vadul megcsókoltam volna,de irány a fürdő. A masszázs az előre leegyeztetett két levezetés közt történt,mert megbeszéltük hogy az erotikán lesz a fő hangsúly(természetesen az ésszerű kereteken belül.) A masszázs elképesztően profi volt. A hátfájásomra gyógyítólag hatott,kifejezetten gyógy krémmel masszírozott, amely illatmentes volt. Innen is mégegyszer nagyon köszönöm!!!!

Mint azt már említettem,két kényeztetésben egyeztünk meg. Egyben az elején,és a masszázs után mégegyben. Fürdés után vad csókcsatában kezdtünk,ami elképesztően vadító,és szexi volt. Csókolózás alatt a kezem a kerek popsiját markolta,és el-el tévedtem a gyönyörű csupasz kelyhéhez ami már ekkor csodásan nedves volt. Ezután ő az ágyra ült én elé álltam,és egy elképesztő franciában részesültem!! Ami erotikus,de ugyanakkor kellően vad is volt. A makkomtól a golyókig,minden kényeztetve lett. Majd én is megkóstoltam azt a csodálatos puncit,amit talán(remélem)Nina istennő is élvezett.... De az ő profi,és szenvedélyes nyelvjátékát nem lehetett sokáig bírni,és egy elképesztően nagyot élveztem. Hagyott lenyugodni,majd némi romeltakaritás után kezdetét vette a profi masszázs. A masszázs után ismét francia leckét terveztem/terveztünk de a csodálatos kezei egy elképesztő lingamba kezdtek... Hát nagyon rég nem volt ilyenben részem,és mire észbe kaptam volna,valmi földöntúli robbanásban volt részem!!!

Már a találkozó előtti beszélgetés(ek) alkalmával,egy rendkívül értelmes okos,szexi,hölgyet ismertem meg. Ez a találkozásunk alatt csak fokozódott!! És már alig várom,hogy ismét láthassam,ezt a csodálatos hölgyet!!! Nina Nagyon Köszönöm az élményt. Kérlek vigyázzatok Rá!!!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.