Karen Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-02-26 17:53:36)

Telefonon hívtam, rögtön felvette és egy fél órával későbbi időpontot beszéltünk meg. Kedves lány, szeret beszélgetni, de mivel már ismerjük egymást a telefon beszélgetés csak az időpont egyeztetésre korlátozódott

XV. ker csendes családiházas övezete, autóval könnyen megközelíthető, GPS odavisz, parkolás egyszerű, ingyenes bárhol az utcában. BKV-ról nincs információm.

Kétszintes családi ikerház felső szintje, célnak teljesen megfelel tiszta, rendezett. Fürdő is rendben, kádban állva lehet zuhanyozni, van függöny, elég tusfürdő, szájvíz.

Alacsony, nagyon formás, bomba testű hölgy fantasztikus szilikon mellekkel, csinos arccal, tényleg csak a diszkréciót szolgálja az arckitakarás. Alakja sportos, de nőies, nem túl vékony, nem túl izmos, nem túl husi. Pont jó!

Mivel szinte egyidőben érkeztünk, utcai ruhában fogadott, a kapuból együtt mentünk be a házba, fel az emeletre. Megérkezvén mindketten levetkőztünk, először én mentem fürdeni, utánam ő is gyorsan lezuhanyzott. Nem húzta az időt tényleg gyors volt. Mikor ő is visszaért mindkettőnkről lekerültek a törülközők és állva az ágy mellett kezdtük a ráhangolódást, simogatásokkal puszikkal. Én hamar rácuppantam tökéletes melleire, azokat kényeztettem felváltva, majd gyengéden az ágyra fektettem és egyre lejjebb haladva izmos lábai közé jutottam és csodás punciját kezdtem nyalni-falni, ami most neki is nagyon jól esett, egyre inkább úgy éreztem, hogy itt ma célt érhetek, ezért egyre fokoztam a tempót nyelvemmel. A hanghatások, kis remegések, testének apró megfeszülései jelezték, hogy közelít a csúcs felé, majd mindkét kezével keményen megszorította a kezem és elröppent. Még kicsit folytattam volna a nyalakodást, de kérte, hogy hagyjam picit, mert nagyon érzékeny lett odalent. Így visszatértem csodás melleihez, ő még kért egy kis türelmet, hogy kicsit lenyugodjon, közben simiztem, csókolgattam gyönyörű testét, majd jelezte, hogy ő következik. Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük, mert az orgazmus után még mindig kicsit érzékeny volt odalent. Viszont áldásos francia tevékenysége hatására már én is kezdtem csúcsközelbe kerülni, ezért gumit kértem. Ő ügyesen felpattintotta és szemből lovacskás pózban beleült. Először finoman egymást ölelve, összebújva kezdődött a lovaglás, majd felegyeneseddve egyre gyorsabban és keményebben ment a vágta. Terveim közt szerepelt (meg is beszéltük), hogy majd kis szájacskájában fejezném be aktust, de már annyira izgalmi állapotban voltam a francia után, hogy a kemény lovaglást már nem bírtam ki és mikor jeleztem, hogy mindjárt eldurranok, ő aranyosan rákérezett, hogy jöjjön-e szájjal de akkor már mindgy volt, forró szűk, nedves puncijának nem tudtam ellenállni és hatamasat élveztem a gumiba. Na majd talán legközelebb tényleg a szájában fejezzük be... Kis pihi után még egy gyors zuhany öltözködés közben beszélgetés, majd búcsú és el.

Nagyan kedves, korrekt, közvetlen, intelligens lány akivel jót lehet beszélgetni és még kiváló szexpartner is :) Oda figyel a vendégre és igyekszik a kedvében járni. Az enyémbe sikerült.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.