Dóri Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-29 07:27:21)

Hogy ha nagyon őszinte akarok lenni akkor pont egy másik VTR időpontom ugrott, mivel úgy gondolta a hirdető, ha nem válaszolok fél órán belül, akkor valószínű nincs látogatási szándékom. Nos igazán csak egyéb magán okokból nem voltam net közelben, no de sebaj. :) Közösség menüpont, Ki van itt? almenü segített a gyors választásban. Dóri online volt, ráírtam és egyből válaszolt, így gyors VTR és máris helyreállt az univerzum rendje. Egy órán belül már nála is voltam. :)

Idő híján, taxis ismerőst csörgettem, mázli mert bent volt a droszton. Szóval pikk-pakk a címen voltam, kedvező volt a forgalom. Aki BKK-val menne az a Semmelweis Klinikák M3 érdemes leszállni plusz egy bő tíz perc séta kombó.

Újabb építésű társasháznak mondanám, kicsit kiemelkedik a környezetéből. A lakás jó nagy, belépve kis előtéri folyosó majd egy közös helység, ahonnan nyílnak a szobák, balra, illetve előre a fürdő, de azon a T folyosó részen is bal és jobb kéz felé 1-1 szoba. Mi a baloldaliban voltunk. (Régebben már megfordultam itt más lányoknál 3x). A fürdő jól felszerelt, kedvenc Axe márkámból volt egy jó pár tusfürdő. Minden egyéb pipere cucc is megtalálható volt. Maga a szobába lépve rögtön balra az ágy, folytatólagosan nagy gardróbszekrény, vele átellenben asztal 2 székkel. Az ágytól jobbra tükör a falon.

Képeknek maximálisan megfelelő külalak, gömbölyded formák, ízléses, szexi, nőies. Arca kedves, mosolygós, iszonyatosan jó humorérzékkel van megáldva, tetszett a személyisége. A képeken látható fekete szettben fogadott, harisnya nélkül, viszont viselt bokaláncot. :P

A szobába beérve kellemesen összehaverkodtunk, az én fanyar iróniámat kiegészítette a frappáns megnyilvánulásai, poénkodás terén jó párost alakítottunk. Mindig tudott kontrázni ami tetszett. :) Levetkőztem és megtettem a fürdő körutat, majd visszatérve a szobába Ő is hozzám vetkőzött. Mondtam hogy feküdjön hanyatt mert én szeretnék kedveskedni neki, kérésemnek eleget téve kényelembe helyezte magát. ( Most hogy így végiggondolom az eseményeket a csók és részéről a franciás kényeztetés kimaradt, de ott akkor ezeknek abszolút nem éreztem hiányát.) Szóval elkezdtem nyelvemmel kényeztetni finom punciját, hamar nedvesedett és finom sóhajokkal jelezte hogy tetszik a ténykedésem. Az íz és hanghatásokra hamar felállt a farkam és ahogy ott kitárulkozva lucskos punci látványától felfokozott állapotomban óvszerért kiáltottam. :) Miután felhelyeztük nem nagyon teketóriáztam egyből tövig toltam belé a farkam. Olvasható bemutatkozó szövegében: "Szeretem a szexet, tolhatsz elölről, hátulról bármilyen tempóban." Nos akkor gyengéd felvezetést követve kicsit olyan Pierre Woodman Castingosra vettem a figurát. Vadul toltam misszionárius pózban, jó csattogósan. Itt már elhagyta a száját az Úristen szó, picit volt hogy fennakadt a szeme, de próbálta csukva tartani. De a nyögések egyre fokozódtak és éreztem hogy jól ténykedek, mert csak úgy csúszkáltam a síkosságtól. Picit feltérdeltem, térd alatt két kézzel rámarkoltam a lábaira és mindkét talpát a mellkasomra raktam ezzel egy háromszög alakzatot leírva. Míg tovább nyögdécselt, azt a lábát, amelyen a bokaláncot viselte azt a számhoz emeltem és a nagylábujját elkezdtem szopogatni, közben vadul diktáltam a tempót és élvezésig dugtam. Itt remegett a csípőjétől, és szorította össze a combjait, de én sem voltam lemaradva Dóritól, nekem sem kellett sok hátra. Teljes pénisz hosszal ki-be és teljesen tövig, ütközésig csattogtam a síkos puncijában majd egy nyögés kíséretében telibe lőttem a gumit. Mikor kihúztam a farkamat belőle, Dóri az oldalára fordult magzat pózban és picit még remegett a csípője. Azt hiszem ez mindkettőnk örömére egy jó kufirc volt. :)

Abszolút pozitív élménnyel távoztam, sikerült levezetni a feszkót :P és utána tök jól elbeszélgettünk. Dóri nagyon jófej, hamar meg lehet találni vele a közös nevezőt.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.