Kitty Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-29 07:12:12)

Telefonon egyeztettünk időpontot, már nem előszőr találkoztunk, még jó, hogy említette, hogy új helyszínen dolgozik.

Kocsival érkeztem, nagyon könnyű a parkolás.

Szép, tiszta lakás, de nem igazán erre figyeltem :)

Egy az egyben, mint a képeken, egy kis alacsony szexbombával volt szerencsém ismét találkozni.

2: Kellemesen megmasszírozott, közben folyamatosan érdeklődött, hogy minden rendben van-e, nagyon jól esett, sok mindenről lehet beszélni vele, nagyon közvetlen.

1: Fürdőből visszatérve egy kis párnán térdelve várt nyitott szájjal a tükör előtt, értettem a célzást, elé álltam és elkezdte a fantasztikus franciát, mélyen bőnyállal, nagy odaadással, pont ahogy a nagykönyvben megvan írva. Közben a tükörből lestem fantasztikus fenekét, nem tudom mennyi ideig tarhatott, de hatalmasat élveztem a szájába. Szilvia, megtörölgetett majd kezdődött a maszzázs. 3: Második kör a masszázs utáni fordulásból következett, itt is folytatódott a fantasztikus francia, közben nyalogatta a golyóimat és kicsit a gát környékét is, rákérdeztem, hogy van-e kedve kicsit lejjebb is, de azt nem vállalja, kicsit később viszont kipróbáltuk a prosztata masszázst, amit nagyon kellemesen csinált, így is élveztem másodjára a kis szájába még nagyobbat élvezve mint az első körben.

Kellemes barátnő feeling, olyan hozzá visszatérni, mint a rég nem látott szeretőhöz.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.