Éden Tina Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-29 07:08:28)

Többféle egyeztetési lehetőség közül lehet választani. Én a weboldalon keresztül történő foglalás mellett döntöttem. De persze lehet telefonon is időpontot egyeztetni. A foglalást követően gyorsan, kb. 15 perc alatt jött is a visszaigazolás a részletekkel.

BKV-val egyszerűen megközelíthető, a villamos pont a ház előtt tesz le. Aki esetleg autóval érkezik az sem gond, mert a környező utcákban könnyen lehet parkolni.

Egy új építésű házban található a lakás amelyben a vendégek számára három szoba áll rendelkezésre, kettő tatamis és egy masszázs pados. Minden szoba fel van szerelve hatalmas tükrökkel, hangulat világítással és klímával. Fürdőszobából pedig kettő van, és mind a kettőben található WC. Többször is jártam már a szalonban és eddig mindig tisztaság, illetve teljes diszkréció fogadott.

Bár Tina arckitakarással hirdet, de ez ne tartson vissza senkit. Egy eszméletlenül gyönyörű lány, aki teljesen ugyan úgy néz ki, mint a képeken. Érkezésemkor egy vékony köntösben nyitott ajtót, majd kedvesen üdvözölt és bekisért a szobába.

A szobába érkezéskor Tina kedvesen felajánlotta, hogy kérek-e valamilyen üdítőt, majd az üdítő elfogyasztása után elkísért a fürdőbe. Miután megvolt a fürdés, kényelmesen hasra feküdtem a tatamin és kezdetét vette a masszázs. Bár inkább simogató masszázs volt, mintsem szakszerű, de ennek ellenére nagyon kellemes volt és teljesen ellazultam. Tina finom mozdulatai és figyelmes hozzáállása hozzájárultak ahhoz, hogy élvezhessem az érintését és a relaxációt. Miközben masszírozott, közben egy jót beszélgettünk, ami még inkább hozzájárult a kellemes hangulathoz és az ellazuláshoz.

Miután megvolt a teljes testmasszázs jött a varázsszó, hogy megfordulhatsz. Ezek után kezdetét vette a lingam. Először olajat csepegtetett a farkamra, majd lágyan elkezdte a kézi kényeztetést, közben folyamatosan figyelte a tekintetemet és végig incselkedett. Még az elején jeleztem neki, hogy majd szeretnék láberotikát is kérni, ezért nem sokkal a lingam kezdete után boldogan odanyújtotta nekem imádnivaló lábikóját, közben folytatta az elnyújtott kézi kényeztetést, ügyelve arra, hogy nehogy túl hamar elmenjek. A program végéhez közeledve eljutatott a csúcsra, majd miközben hagyott kicsit pihenni, letörölgetett egy nedves törlőkendővel. Ezt követően megkínált még üdítővel, majd elküldött zuhanyozni. A szobába visszatérve rendeztem a tisztelet díjat, majd kikisért az ajtóhoz és elköszöntünk egymástól.

Lenyűgöző volt megismerkedni Tinával. Nem csupán egy gyönyörű és rendkívül kedves leányzó, hanem egy kiváló beszélgető partner is, akivel teljesen el tudtam lazulni. Különösen lenyűgözött az őszinte mosolya és humorérzéke. Az általa nyújtott csodálatos lingam és láberotika pedig tovább fokozta az élményt. Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendége leszek Tinának.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.