Kingus Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-29 06:57:58)

Már régen szemeztem itt a hírdetésével, nem is tudom hogy nem jutottam még el hozzá. Előtő héten hívtam. Elég korán jelezte hogy hívható mivél én meg nem alszom jól gondolom felhívom. Fel is vette pár csőrgés után nagyon kedves, cserfes, jófej hölgy már telefonban szimpatikus volt. De mivel csak érdeklődtem, mert szűkős volt az hétre a menetrendem még nem volt biztos hogy tudok menni. Megegyeztünk a VTR-ben hogy majd ha látom tudok-e menni ott bejelentkezem. Pár napra rá használtam is a VTR-t. Később válaszolt rá de csak egy fél óra csuszással már tudott is fogadni. Pont a Budapesten jártam és már siettem is hozzá. Érdekes

Kondorosi Lakópark ami hát vegyes érzelmeket vált ki mivel rengeteg sikertelen és rossz randi tapasztalat van ennek a kerület táján. Villamos az ide vezet meg még buszt is láttam (114-es talán). Parkolni lehet szerintem a reál vagy az aldi parkolójában bátran, de még a benzinkútnál is elég sok hely van. Trükös, mert két bejárat van, A meg B (B a helyes válasz).

Kis séta a belső udvarba, csengő és emeletre fel, lift szembeni ajtó már nyilik is. Kis studió lakás vagy mifene, konyha egyben a napppalival. Itt egy masszőr ágy feszít a szova közepén, fürdő a lakás méretéből kicsi, de tiszta rendezett, szajvíz előkészítve, túsfürdő egy pár bőven sok. Tetthely az egy kis elrejtett zúg amit észre sem vettem francia ággyal. Ez valami új építési stílus lehet, alig vettem észre.

Nagyon szép hölgy nőies alkat, beléptwm már a nyakamba is ugrott, csók és ment a kérdez felelek. Nagyon kis beszédes és elragadó, egyből megvolt az összhang. Jó sokat csacsogtunk mindenről repült az idő peddig még csak az ajtóban áltunk 😆. Kérdezte iszom e valamit, kaptam egy dobozos zero colát. Egy világos rózsaszín csipkés body volt rajta.

Gyors zuhany aztán szaladtam gyorsan hozzá. Kiérve sehol senki, nézem hova lett. Mondja gyere kövesd a hangom. Akkor látom az elrejtett kis zúgot a nagy ággyal, bár a tükőr segített. Itt feküdt én meg már huppantam is le mellé és zokszó nélkül csókolozni keztünk. Nagyon finom és érzeki ami hát nekem ez a keményedés fő forrása. Simi ahol lehet és ő már a farkam cirogatta, mondta akkor másszak kicsit feljebb és és kényeztett. Itt egy eszméletlen jó franciát kaptam már szinte itt eldurrantam majdnem. Kértem gumit, de ő mondta hogy még játszana itt szívesen. Kell az a gumi mielőtt idő elött vége lenbe a randinak. Gumi fel és ő jött felülre. Belém ült és itt elő is kerültek a cicik a csomagolásból markolászás, majszolás céljából. Szép, formás cicik élmény bele dugni a fejet. Közben csókok is folyamatosan csattanak el a csatamezőn. Kértem váltsunk pózt szemből is jó lenne a móka és már ment is a misszi. Ez is nagyon jó. Jobb lábát felhajtottam és így csináltuk egy rövid ideig, mert mondta hogy nem uszom meg hogy ne csináljuk hátulról. Na jó akkor most váltsunk, mert mindjárt tűzparancs lesz. Váltás kutyusba és itt elő került egy "elektromos villanykörte"💡😉. Kérdezte nem e zavarja hogy használja vagy szeretem-e. Nyugodtan mehet, bár én nem használtam még ilyet. Elkezdtem szép lassan fokozatosan támadni hátulról közben markoltam a fenekét és a hátát. A kis zizegő segédeszköz is munkához látott, érdekes érzes volt, de főleg a vendéglátom örömére. Ennek hatására nagyon hangosan elkezdett nyögdecselni és orditani amitől én nagyon beindultam és erősebben keztem tolni. Megmatkoltam a body hátsó pántját mint a kocsiban a majré vasat és úgy dugtam. Itt már remegett az egész teste, hát mondom olyan nincs hogy én meg így maradjak. Mondta ez az tépjed. Több se kellett úgy telelöttem a gumit hogy rárogytam. Lihegtünk mint a csutakos lovak. Rendesen szédültem, kérdeze jól vagyok-e, mondom valaszolok ha már földkörüli pályára áltam újra. Ezen jót nevetet. Kis pihi, tisztálkodás és beszélgetés. Itt tényleg jó sokat beszélgettünk kb. mindenről, de föleg milyen "szerencsések" vagyunk az életben és azt hogy ezt is kinevetjük. Itt már bőven időn túl voltunk aztán itt elbeszéltük volna az egész napot is, de mindkettönknek még dolga volt. Gyors zuhany aztán beszéltük ha erre repkedem akkor jöjjek, mert jó fej vagyok meg szimpi, ne hezitáljak mint eddig. Kérés rögzitve, nincs kizárva. Csók és írány a vadon.

Én csak ajánlani tudom aki igazán jól akarja érezni magát. Remélhetőleg még jó sokaig itt lesz köztünk meg még persze akkor amikor erre jövök.😊

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.