ÉdesHármas69 Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-24 12:07:07)

Párnappal korábban hívtam őket reggel, egyből felvették. Kedves vette fel a telefont, - mint kiderült Jázmin - röviden tájékoztat, kérdéseimre készségesen válaszol. Megbeszéltük, amit ilyenkor szükséges. Aztán SMS-ek jőt a cím, az én napomon reggelén SMS-t küldtem: indulok, a belépési kódot kaptam meg válasz ként.

Tóváros a balatoni út mellett Gps megtalálja a címet, parkolni szinte a ház előtt sikerült. Tömegközlekedéssel nem tudom, kék buszt mellőztem a keresztutcába.

Újabb építésű rész. Lakás kellemes, otthonos. Fürdőben minden megtalálható, több fajta tusfürdő, szájvíz, puha törölköző,

Eszter érett nő. Szeme huncutul csillog, magas, sportos, jól megalkotott, méretes kerek szilikoncicikkel, formás lábakkal. Puha bőrét tetoválások díszítik. Arcvonásai korát tükrözi. Jázmin fiatal lány. Arca huncut és szexi, magas, nagyon szép kézbeillő termesztés mellek, popsija kellemes tapintású. A lányok viselkedése azt sugallja, hogy jó kezekben, szájban, punciban lesz az ember. Szemeim rajtuk legelt és közben azt gondoltam: Jázmin és Eszter köztettek örökre elvesztem.

Kezdeti beszélgetés alatt, ahogy a hangokból édes muzsika lesz, a témákkal vonzó nőkből igazi vadmacska lett. Irány a fürdő. A fürdőszobából kilépve az ágyon vártak. Pimaszul pőrén hevernek az ágyon, mosolyuk mögé bejutni vágyom, s ajkaik nyílnak s csókok csattannak. Üdvözlés ceremónia cicik simogatása, és nyelvek találkozása Aztán hanyatt fekve találtam magam, a lányok rögvest kezelésbe is vettek Eszter bőnyállal, ütemesen szopva, köpve franciázott,. Kedvesen cuppogott, szörcsögött, rövid időközönként kiengedte a szájából a játékszert, egy pillanatra se maradt stimulálás nélkül. Eszter szájában a farkam vidáman fürdött. Csókolóztam Jázminnal, aki aztán a puncinyalás érdekében rám ült. A combok között ráleltem Jázmin rózsaszín szeméremajkaira és lelkesen lefetyeltem. Sikerült Jázmint csúcsra juttatni. Eszter következet, intenzív csókolózás és nem hagytam volna ki, hogy a nyelvemmel ne ismerjem meg alaposan a punciját. Igen alaposan nedvezett, igazából úsztam a pinájába. Eszter bízatott, hogy nyaljam- nyaljam. Aztán a kommentjét egy nagyon jó volttal és széles mosollyal zárta. Közben farkamat Jázmin szájával kényeztette. Volt élmény bőven Az idő halad ezért óvszert kértem, Jázmint hátulról dugom, aki közben nyalta Esztert, na ez itt a kilövellés. Itt a csúcs! Urrá lett az az élmény rajtam, hogy ezen testeken érző ujjim között, a hangokból dallam születik. Női testeket mohón öleltem, és Jázminban száltam el. Zárásul kértem öleljenek át, mert elbódultam,

A lányok gond nélkül teljesík a kívánságaimat. Csodásak a lányok, káprázatos velük a hármas!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.