Berni Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-24 08:07:13)

Berni erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Hiding:) Néma gyereknek..... Miért nem jelezted, hogy vadabb dolgokra is vágysz:) Múlt hét óta be van készítve egy szexi pofon, alig várom hogy kipróbálhassam valakin:):-D Egyébként hálásan köszönöm a "kizárólagosságot" 💋

Berni erotikus-masszázs beszámoló:

Kedvenc és kizárólagos masszőzömmel a találkozó előtti héten, VTR formájában egyeztetünk. A biztos pont Berninél a reggeli órák, ilyenkor szinte biztos hogy felnéz az oldalra és reagál a megkeresésekre.

Budapesti dugót nem úszod meg ezen a környéken, erre nyugodtan készülj. Max meglepetésként ér, ha mégis szerencséd van ahogy nekem is a legutóbbi látogatásnál. 15 percel korábban érkeztem, tudom hogy Berni nem veszi sürgetésnek ha ilyenkor rácsörgök "Persze gyere csak' a válasz.

Lakás egy szalon, de egyszemélyes. Tipikus vendégvárósra berendezve. Bárpult, mindenféle nisi nasi gyümölcs, csoki . A pult mellett bárszékek, egy pár szót lehet váltani kultúrált formában a zuhany előtt. Fürdőszoba zuhanykabinos jó pár tusfürdő. Törölköző méretes és tiszta, olyan amit szívesen érintek a bőrömhöz.

Berni egy laza csaj. Nem kell túl gondolnia az outfitjet. Leggings farmer, világoskék cső top, hátán végig cipzárral. Erre a testre bármit felvehet, minden jól áll neki. Kellemes cappuccino színű a bőre mostanában. Kiemeli a "zafír" szemeit szépen csillogó kellemesen telt ajkait. Tónusosan izmos vállai, szép karja van. Haja most teljesen egyenes és most először hátul copfban van. Ez is jól áll neki, kicsit más,talán keskenyebbnek tűnik így az arca. A későbbiekben a fogadóruhát egy új világoskèk fehérnemű szett váltja. Ez a kedvencem, mostantól mindig ezt akarom látni rajta, annyira jól áll neki, mind a szín mind fazon.

Ez a masszázs, A Masszázs. Összehasonlíthatatlan, egyedi és különleges. Véleményem szerint adottság kérdése is, kell egy ilyen finom, puha gyengéd kéz hozzá mint Bernié. A technika megtanulható, az érintés amin keresztül érkezik a masszőz rezgése az nem. Berni rezgése olyan, hogy ahol megérint ott érzed a kellemes áramlást, pozitív energiái tőlti fel a tested. Élvezem minden mozdulatát, ami bár profin felépített mégis természetesnek, könnyednek hat. Érzem, ahogy a stressz elhagyja a testem és helyette egy nagymértékű nyugalom, elégedettség veszi át az uralmat.

A masszázságy mellett egy nagy tükör van a falon. Már a masszázs rész alatt is néha-néha felnézek, de nem szeretnék nyugtalankodni így inkább nem hergelem magam és az érintésekre koncentrálok. Fordulás után már kicsit engedek a fegyelmezettségemen és ahogy Berni háttal áll a tükörnek miközben a lábaimmal foglalatoskodik, én nézem a finoman kidolgozott izmos hátát és a gyönyörű, hibátlan fenekét. Nézem a tükörben ahogy a nagy kezeimben elvesznek a formás, markolni való gömbök. Maximàlis keménységgel fekszem az ágyon, Berni rá is tér erre a fejezetre. Először hátrafordul és megnézi ő is a fenekét a tükörbe, megigazítja rajta a bugyit úgy tűnik ő is nagyon elégedett a popsijával ezen egy jót mosolygunk. A mutatóujjával, a golyómnál kezdve végig halad a szerszàmon, gyengéden végigsimít a makkon majd két tenyere közé vesz. Finoman játszik a farkammal, hol lassabb, hol gyorsabb mozdulatokkal. Néha a hasamat és a mellkasomat is megsimítja miközben a másik kezével kényeztet. Gyengéd,finom mozdulatokkal juttat a csúcsra.

Masszázsfronton hűséges vagyok, nincs másra szükségem. Berninél megtaláltam a maximális feltöltődést és lazítást, egy kivételesen igényes és finom NŐ által prezentàlva. Néha vadabb dolgokra van igényem, akkor nem hozzá jövök.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.