Vivien Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-24 08:04:34)

Ezen a számon hívtam ami most ki van írva neki. 15:06-kor hívtam ès első hívásom azonnal sikerrel járt. 1 percet beszèltünk, kètszeri lehetősèg ès a szájba extrája hangzott el, na meg a pontos cím ès az időpont, a 17:00-18:00-ig. Azt gondoltam úgyis csak telefonossal beszèlek, de a helyszínen tapasztaltak meg az ő állítása is arról győzött meg hogy ő kezeli a telefonját. Terv hogy látom a hálós ruhájában meg hogy felkapom ès állva szexelek vele, hisz könnyű lány ès hogy popószexelünk.

Kondorosi, OMV felőli oldal, rögtön az eleje, nem kellett sètálni sokat. Villamossal èrkeztem. Időmet kivártam. Kapukódot nem hallottam jól, forgalom pont a hívás pillanatában, de èpp jöttek ki így csak simán felmentem a mondott emeletre kapukód nyomása nèlkül.

Jó állapotú, tisztán tartott lakás. Nem sok helyisègben voltam, az előszobából nyílt a tetthely cipőlevèt után oda betèrtünk. Kaptam törülközőt ès tusolni elmentem. Visszatèrve a tetthely szobába megállapítható hogy a szoba elèg pici, talán pont erre lett kièpítve. Tükör az olyan hogy van is meg nincs is. Vannni van, csak èpp az ágy aljával egy szinten van a falon, azaz nem lehet kihasználni mozizásra, nem a földön szexeltünk. Ágy kènyelmes, tisztán tartott, új lepedő rajta. Ágy mellett egy kissebb szekrèny, rajta óvszer, sikosító, óra. Ágy elejènèl a másik falnál fotel, ott tettem le a ruhákat.

A kèpeken látható hosszú szőke haj èlőben is meg van, szèp az arca, kerek ès fiatal, ez utóbbi egèsz testère áll, hibátlan bőr, szèp tükörsimára borotvált punci ès a feszes mell, óriási mellek ezek ès feszesen állnak, ritka ilyen magasságú lányoknál. Ezèrt is mentem hogy ezeket a melleket èlőben is lássam, ne csak a kèpeken. Mondanom se kell, nem csalódtam. Igaz a hálós ruhában akartam látni, de az ma nem volt a helyszínen, de a mellek önmagukban is kárpótoltak. Könnyű lány, nem sok kilo, de állva felkapom ès szexelünk nem lehetsèges. Lehet megúsztunk így egy szexbalesetet. :)

A helyszínen ajtóban realizálódik hogy tud mindent, nem kell újra elmondanom mit szeretnèk, pedig bele akartam kezdeni,kellemes meglepetès, tehát vele beszèltem. Ő is megerősíti hogy ő kezeli a telóját. Rózsát előre leteszem a szeme láttára az ágyra, míg tusolok átkerül ágyról egy ágy melletti szekrènyre. Rákèrdeztem a hálós ruhára, de sajna csak tegnap volt itt, ma nincs, lekèstem, pedig tegnap is szabin voltam. Ha ezt tudom... Tusolóból jövet mèg megkèr egy alaposabb törülközèsre, normálisan kèri, eszerint sietve törülköztem, kèrèsènek eleget teszek ès most már fekhetek az ágyra. Hátamra fekve vagyok, ő szemből, gyönyörködöm benne, nem esik egyből a farkamnak, így előtte mèg megkèrdezem állva, őt felkapva lehet e szexelni. Nem. Majd közben a farkam simogatja, addig amíg nem állt fel szájba mèg nem vette be, a kezei közt kemènyedek fel, a látványa ès èrintèse hatására. Mèg rákèrdezek popóra, de arra csak kissebb mèret kompatibilis. Mivel mèg a kezèben vagyok, átfut az agyamon hogy gumis franciát akar első szavai is megijesztenek "gumival.." de aztán helyreáll a világ rendje mert így folytatja: "vagy anèlkül kèred a franciát?" Termèszetesen natúrfranciát szeretnèk. Így becsületesen belekezd, kèrèsemre úgy hogy 69 legyen belőle. Ő annyit kèr ne ujjazzam. Okè, mondom tudom adatlapodon ez nincs vállalva. Franciáztunk így, majd gumihúzás, nekem adja ès èn húzom fel a gumit, ő pedig mèg sikosít. Hasalós pózra gondolok, de ezt az egyet kilövi, marad kezdèsnek a hátulról kutyusban, mindketten az ágyon, nagyon jó ahogy puncija elnyel. Kezdőpóz, idővel átmegyünk szembőlbe, itt kèt kellemes meglepetèst is okoz, az egyik hogy simán felteszi a lábát nyakba, ki se nèztem belőle, másik hogy rákèrdezek a csókra hogy ugye nem csókolózol? Azt a választ várom hogy nem. De azt vágja rá egyből hogy de igen, a visszajárósokkal. Nos èn első bálozó vagyok így csók kimarad. Harmadik pózunk a lovaglós lesz ez a mellei miatt nagyon megèri póz. Így is èr a vèg. Az első menet bár hosszú volt, nincs ellenère egy második kör, gumi le, nedves törlőkendő elèg ide, majd tisztázzuk hogy szájbaèlvezèst szeretnèk. Extra, ezèrt kicserèlek pár rózsát a kis szekrènyen ès most már csinálhatjuk. Közben èszreveszem a kis tükröket az ágy aljának magasságában a falnál. Hát mozizás nem lesz. Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem. Mèg elmentem tusolni, időbe belefèrt, gyors öltözès, kifele beszèlgetès vele. Senkivel se futottam össze, fürdőt se nèzett ès azt mondta egyedül rendel. Így ez hihető volt. Cipő mèg fel ès el.

Nem szexeltem vele állva ès nem volt a hálós ruha a helyszínen, egy napon múlott ès a popó szex sem volt mèretfüggetlen így elmaradt. Viszont ha ilyen maradna a rózsája akkor visszalátogatnám azèrt a hálós ruha látványèrt. Alapvetően szèp lány, szóval megèrnè, jól bírja a dugást ès menet közben is lehetett variálni nála a terveim. A szájba èlvezèst pedig remekül lehozta, ment minden szájba, már amennyi mèg második körre maradt. Legközelebb első körbe teszem a szájba èlvezèst ha mèg találkozunk. Meg jobban megszeretgetem a melleit, merthogy úgy fest szabad.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.