kittykeee Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-24 08:03:53)

Telefonon hívtam fel az itteni hirdetése alapján.

Kocsival mentem hozzá , elég jól ismerem a várost , könnyen oda találtam .

Régebbi házban fogad , lakás a célnak megfelelő. Különösebben nem figyeltem semmit, de nem is volt olyan ami szemet szúrt volna .

Fiatal formás nő , kellemes feszes cicivel és kemény popsival . Testét szép tetkók tarkítják , mellében piercing.

Miután megérkeztem és bejutottam, ahogy beléptem kellemes fogadtatásban részesültem. Beszélgettünk néhány percet ,megfutottuk a kötelező köröket. Aztán gyorsan mentem fürödni , amikor visszaértem már egy szexi piros szettben fogadott, amitől még az állam is leesett. Egymásba fonódtunk , és finom csókolózásba kezdtünk, a csókja mézédes .Szó szerint csüngtünk egymás ajkán , közben megszabadítottam a kis piros textiltől. Egymás mellett fekve , egyre több teret engedtünk a kezeinknek , végig barangoltam északtól délig .Aztán a nyelvem vette át kezeim szerepét. Végig kostoltam minden porcikáját. Aztán kértem , hogy folytassuk kölcsönös kényeztetéssel. Varázsütésnyi pillanat alatt felvettük az új formációt! Isteni , gondos és alapos kényeztetést kaptam . Az örökkévalóságig tudtam volna ezt folytatni , de a kispajtásom közel állt ,hogy kilehelje a lelkét . Védőfelszerelést kértem , majd először azt kértem , hogy lovagoljon meg ! Isteni volt ahogy rám engedte magát! Szűk puncija , tökéletesen körülölelte a farkamat. Közben gyönyörű szemeivel emelte a bűvöletet . Aztán kutyusba fordultunk , mindkettőnk nagy kedvencébe . Miután megtaláltuk a mindkettőnknek megfelelő ritmust , egyre nagyobb hangzavarban száguldottunk a hatalmas robbanás felé. Négy , öt percnél nem is bírtam tovább , annyira felhúzott a finom nyögése , a forró szűk puncija . Ellazulva , pihentünk egymást ölelve .

Egy földre szállt angyal , forró szexszualitással . Fiatal kora ellenére , abszolút profi.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.