Nati Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-24 08:03:33)

Délelőtti órákban kerestem fel. Mivel az első hívásra nem sikerült elérni Natit ezért egy üzenettel próbálkoztam. Arra perceken belül választ kaptam, majd egy újabb telefonálás után megbeszéltük aznap délutánra az 1 órás találkozót.

Tömegközlekedéssel érkeztem. Metrótól kb. 3-4 perc sétát kell megtenni.

Szép nagy lakás,igényesen berendezett és nagyon kellemes, finom illat lepte be az egész teret. Tisztaság és rend volt. A hálószoba egy hatalmas ágyat rejt, továbbá ülő alkalmatosságokat és egy tükrös szekrényt. Ezek mind hasznosnak bizonyulhatnak a találkozó idejére. A zuhanyzásnál lehet én voltam béna, de mintha a meleg víz nyomása/folyása nem lett volna egyenletes így néha játszani kellett vele.

Akinek felkeltették az érdeklődését a feltöltött képek, nem hiszem, hogy nagyot csalódhatna. Köntös és body kombóban fogadott, ami borzasztóan jól állt neki, persze a ruhaneműk lekerülése tovább tetézte az élményt. Bubbly-t mondanék, ha egyetlen szóval kellene leírnom a kisugárzását. Zavarba is jöttem mennyire közvetlen és kedves módon kommunikált már az első perctől kezdve.

Erre csak a végén került egy pár perc erejéig. Addigra már annyi csodát művelt velem, hogy a masszázs helyett csak arra tudtam figyelni, jusson elég oxygén a szervezetembe. Az érintése és a lágy levezető masszázs nagyon jól esett. Közben pedig szuperül elbeszélgettünk az élet dolgairól.

A fürdőből visszatérve az ágy előtt várt a köntös és body konfiggal. A tekintetével eléggé egyértelművé vált, hogy nem ragaszkodik a masszázzsal való kezdéshez. Odaléptem hozzá, átkaroltuk egymást és szépen lassan elkezdtük felfedezni egymás testét. Itt elcsattantak az első csókók, ugyanis ezt korábban leokézta. Ajkai tökéletesek és a technikája is csodálatos volt. Ha emlékeznék, biztos megpróbálnám eltanulni tőle. Így viszont muszáj lesz újra visszamennem. Az ő kényeztetésével kezdtünk, ami valószínűleg inkább nekem volt élmény, mint neki, de nagyon vonzó volt hallani, látni őt és az illuziót amire erre a rövid időre meginvitált. Ezután következett az én hosszas kényeztetésem. Nem az én napom volt, úgy tűnt nem lehet működésre bírni. Ettől függetlenül, Nati kíméletlen és fáradhatatlan volt abban, hogy eljuttasson a véghez. Leste minden kívánságomat és rendkívül türelmes volt. Hanyatt fekvés és 69 után, a tükör elé telepedtünk le, én állva, Nati pedig térdelve. A tükör nyújtotta vizuális boost, illetve az útközben megbeszélt kényszerfrancia, (ezt próbáltam már mással, de vele egyszerűen fenomenális volt) közel juttattak a véghez, de nem sikerült átbillenni. Nati javasolta, hogy kapcsoljak át kézi vezérlésre, amíg ő a szájával ténykedik. Itt kell kitérnem arra, hogy előző beszámolóiban olvastam ahogy mások megírják, a gátra is kitért a kényeztetés során. Mivel nekem ez sosem csinált túl sokat, nem gondoltam róla semmit. ATYAÉG, tévedtem. Az a nyelvmunka és váltakozó erősségű nyomás, teljesen leszedált. 2 perc alatt jutatott így a csúcsra, illetve melleire, ami lehetett volna gyorsabb is, ha önző módon nem próbálok kitartani. A gyakori és hosszú szemkontaktusokat kifelejtettem, de végigkísérték az egész találkozót.

Nati javarészt munkaidőben dolgozik így multirabszolgaként nem a legegyszerűbb időt találni, de remélhetőleg sikerülni fog a jövőben. Figyelmes, kedves, türelmes és rendkívül pozitív kisugárzása van. Nem mellessleg vonzó és tudja mit csinál :)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.