Alesszia Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-24 08:00:59)

Saját maga kezeli a telefonját. Nekem szerencsém volt, mert egyből felvette amikor hívtam és akkor mindent megbeszéltünk, ami a látogatással kapcsolatosan tudni illik.

Keleti pályaudvartól 10 perces gyaloglással elérhető a cím. Thököly út és Dózsa György út sarkán épült újszerű lakóházakat kell megcélozni. Szemben a kerületi őrssel.

Második emelet egyik átlagosan berendezett lakása. Semmi flanc, de nem is idejét múlt ócska dolgok. A nappaliban egy paravánnal van leválasztva a kolléganők területe, így a bejutáskor a diszkréció garantált. A kis szobában egy szivacs volt leterítve lepedővel és törölközővel. Mécsesek és éjjeli lámpa világította be a besötétített szobát. Hangulatos kis kuckó 3 párnával. Zenét a telefonjáról indított a masszázs program kezdetekor. Célnak és a funkciójának teljesen megfelelt az a szoba. A fürdős is jól felszerelt, tiszta. Mosógép és szárítógép, mint valami sziámik olyan szorosan voltak egymás mellett a sarokban. Szükséges kiegészítők a polcra voltak készítve. Azok használatára nem csak, hogy engedélyt kaptam, hanem felhívást is. Valamint, hogy ha bármilyen kívánságom volna, akkor azt bátran jelezzem.

Vendéglátóm arcos és teljes alakos képpel is hirdeti magát. Azokból tudtam, hogy mire számíthatok, ha majd meglátogatom őt. Ennek és a telefonban elmondott kedvező rózsaszálak ismeretében vállaltam be hozzá a látogatást. Egzotikus beütéshez enyhén kreol színű bőr dukált. Az arca a képeinek megfelelő: jellegzetes ívű szemöldökkel és keskeny szabású szájjal. Érett, erotika terén tapasztalt, jól kommunikáló, udvarias hölgy. Nőies idomokkal, feszes, nagy mellekkel és jókora popsival rendelkezik. A súlyban és életkorban a kiírt adatok inkább csak irány mutatóaknak tekinthető. Pluszban van eltérés. Ez tekinthető ajándéknak, amivel együtt jár hozzá még a sok mosoly és jó néhány kedves bók is tőle.

Egy órás műsorában kétszeri élvezés lehetőségét felkínálja a vendégének, amivel szerintem nagyon vonzóvá tette a programját. Ennek ismeretében láttunk neki a foglalkozásnak. A masszázs tehát a középső részben kapott szerepet. A feltöltődésre elegendő időbeosztással. A választható masszázsok széles skálájából egy szokásosnak mondható svéd masszázst mutatott be. Kellemes erejű nyomkodás és jó ízű beszélgetés jellemezte. Nem voltak nagy bravúrok, jól esett ahogyan masszírozott. Észrevétlen elment vele az idő. Már jöhetett is a második menet.

A fekete fogadó öltözetét a program kezdetekor levetette és összehajtotta. Csak a bugyit hagyta magán. Ez utóbbi a második részben már lekerült róla. Sima és zárt punciját akkor már engedte kényeztetni. Ha jól megfigyeltem élvezte is a ténykedéseimet. Elsőnek barátnős csókolózással és nyakba puszilgatásokkal hozott izgalomba. Majd a férfiasságomat felkutatva aktív cumizásba kezdett. Tehetségét az első néhány mozdulatából felismertem. Jól szívott, kézzel markolászott, nyálával síkosított. Két dologra hívta fel a figyelmemet közben. Egyik, hogy nincs kényszer vagy mélytorkozás, azt ne is kérjem. A másik, hogy ha úgy érzem, hogy jó, amit csinál, akkor nyugodtan élvezzek csak el. Ne tartsam vissza, ha jól esik. Mehetek a szájába is, ha azt kívánom. Ezt akkor olyan direktnek felszólításnak éreztem, de később megértettem, hogy csupán praktikus okokból mondta. Legyen idő bőven az akklimatizálódásra és az utána következő újabb happy finishre. Tapasztalatból tudja, hogy sokan akarják kétszer is jól érezni magukat, de nem mindenkinek elég erre a 60 perc. Első kör nem tartott soká, hamar az ajkai között végeztem. Ami után gyors fürdés mindkettőnknek jól jött. A masszázs hamar befejeződött. A program végén levetette a tangát és konkrétan megmutatta, hogy milyen szép sima a punija. Nekem nem is kellett több, már nyalintottam is bele abba az elém táruló szép résbe. Miután jól kinyalakodtam magam ő vetette rám magát ismét. Először a nyelvem volt a szájában, majd a rudam. Franciát most hosszabban csinálta és érzékletesebben adta elő. A zsákomban lévő mogyorókkal is elbíbelődött, úgy hogy közben a tenyerével a makkomat dörzsölgette. Az orális kényeztetés jó volt, de kevésnek tűnt a befejezéshez. Kénytelen voltam magam kézbe venni a dolgokat. A melleire spriccelve élveztem el. Amihez kitűnően asszisztált. Mind hangokban, mind pedig pózokban izgalmasat alakított.

Másra vágytam, mint ami eddig volt és nagyjából meg is kaptam amiért mentem. Az érettebb és tapasztaltabb korosztály összes előnyét kiélvezhettem nála. Kétszer is egy órában.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.