DÓRA Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-23 07:54:16)

Dóra hirdetését számtalan alkalommal láttam, rendszeresen fel – felbukkant amikor a cúgos kerület masszőrreire rákerestem. Hosszú ideig érdeklődésem középpontjába a kerület másik tájékán tevékenykedő lány volt így hozzá korábban nem jutottam el. Most ismét felbukkant és dolgokat átgondolva küldtem egy VTR-t. Néhány óra múlva jött egy alternatív időpont. Számomra ez alkalmas volt. Üzenetben egyeztetünk és telefonon beszéltünk a találkáról. Telefonba szelíd hangon mondta el a számomra még hiányzó információkat.

A Városliget VII/VIII/XIV kerületi sarkához közeli cím. Gumis BKV járatok szép számban járnak erre. Kocsival érkezők napjainkban már nem a felvonulási útvonal macskaköveien, hanem a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. A mélygarázs és a cím között laza ligeti sétára nyílik lehetőség, ezt választottam. A városi zöldben sétálva az ember rendeztetheti gondolatait tali előtt és után.

A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten vannak, nagy gyakorlattal megoldva a szervezést. A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok. A lakberendezés a keleti hangulat jegyében készült, Buddha szobrok, rattan bútorok. Az alkalmas méretű szobában kétszemélyes tatami foglalja el a fő helyett, oldalt tükörrel. Szoba berendezése még: kétszemélyes kanapé, kis asztalka és egy praktikus “előszoba” szekrény. Ez utóbbi lehetővé teszi a ruhák célszerű elhelyezését. Az álló tükör pedig jó szolgálatot tud tenni. Mécsesek adják a megvilágítás t, ami némileg ezoterikus hangulatot kelt, ezzel is az ellazulást segíti. Mécses szolgál az olaj melegítés re is. A mécsesek lobogása és az illatok a keleties hangulatot fokozza. A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában Dóra útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben. Komfortos hely és teljes a diszkréció.

A képeken Dóra látható, megfelelő ranggal bírók arcképes fotókat is találnak. Izgalmas fekete koktélruhában fogadott. Ha ebben a ruhában mentü nk volna el egy koktél partira, akkor valószínűleg a buli a résztvevő hölgyek egyrésze az irigység, más része az elismerés miatt nézet volna össze, és nem igen maradt volna olyan férfi, aki ne állt volna fel (már, mint a korona ékszereik). Vékony, arányokkal és jó formákkal rendelkező harmincas gazella. Izmos lábak, izgalmas popsi, kecses derék, elsőrangú termesztés mellek, szép ívű nyak és pajzánan mosolygós arc, szívdöglesztő hölgy. Természtes kedélyessége és lágy dinamizmusa nagyon szimpatikussá teszi.

Dóránál a masszázs kötelező, mert azt ő kiköti. Mielőtt kedves olvasó tovább ugarnál, ez az a masszázs, ami kihagyhatatlan! Nem csak azért mert, jó és ügyes keze van, ha nem, mert valami olyan fenomenális erotikus átvezetése van, ami maga a csoda. Szóval Dóránál erotikus masszázs van, amely hat valamennyi érzék szervére annak, aki keze – teste ügyében van. Szükséges és illendő lépések, bemutatkozás, puszik, ajándék átadás - típusáról SMS-ben egyeztettem lévén, hogy van, aki az idény fő gyümölcsére allergiás - helyszín bejárás, tisztálkodás. A fürdőből visszatérve azonos dressz kód szerint voltunk, meztelenül. Dóra rövid kedves instrukciója: "Feküdj hasra 4". Első találkozás, udvarias ember nem ellenkezik. > FRISSÍTŐ SPORTMASSZÁZS - AZ ISMERKEDÉS Hozzáértők bizonyára jobban meg tudják határozni, mi is volt, ami Dóra ismerkedés gyanánt elkezdett. Az biztos, hogy kézbe kapta előbb jobb, majd azán bal lábamat és az izmokat igencsak alaposan megdolgozta. Remek érzés volt. Amíg gyúrt barátságosan beszélgettünk, hogy ismerkedjünk egymással. >ÉRZÉKI MASSZÁZS - A VÁGYKELTÉS A lábakon felfelé haladva kezei elérkeztek a fenekemig. Közben a tükörből Dóra káprázatos testéből is egyre többet láttam, így az érintés élményét a vizuális élmény is erősítette. Az érintések formája és minősége jelentős változáson ment át. Lágyabbak, érzékibbek lettek a kezek, számos ponton érezhetővé váltak a mellek, és a z ajkak is szerepet kaptak. A kezei, mellei és a puszijai cikáztak a hátamon a fenekemtől a vállam ig. Számos apró érintéssel, puszival halad végig a gerincoszlopon. A nyakamhoz megérkezve teljes test súlyával rám nehezedett, ámulatba ejtő emóciót kelte. Ahogy rajtam feküdt éreztem melleit, öle melege, testemben elkezdett áramlani Dóra erotikus energiája. Ebben a helyzetben maradtunk pár percig. Dóra ezt az áramlást egy nyak puszival vitte tovább. Nyak puszik után, ami következet számomra ismeretlen, de pompázatos élmény volt. Dóra a tatami másik végére térdelt. Lábai közzé vette fejemet, éppen, hogy érintette combjaival és ölével. Hú mi történik itt! Kavarogtak bennem az érzések: meglepetés, öröm, kíváncsiság. Dóra következetesen folytat ténykedését, kezei, ajkai és mellei hol a keringő, hol a jive ritmusában táncoltak hátamon. Fizikailag és érzékileg is lebilincselő volt. > EROTIUKS MASSZÁZS - A VÁGYODÁS CSÚCSRA JÁRATÁSA Dóra pozíciót váltott. Visszatért lábaim közé és újra felfelé haladt a vádlitól. Légies érintések sorával eljutott a fenekemig, ismét varázs mozdulatokat alkalmazott. A vágyódás bennem egyre fokozódott. Kezei haladtak combtövem irányába. Mindig egy picivel fokozta a vágyat, férfiasságomtól már nem tudtam hason maradni. Dóra hátulról kezdett látszani a golyszlikkal, a péniszemmel, tevékenységének az eredménye rendkívül látványos és mámorító volt. Férfiasságomtól már egyre kevésbé tudtam hason feküdni, fenekemet egyre inkább emeltem feljebb, aztán négykézláb, mindeközben Dóra kezei, ajkai folyamatosan növelték a "nyomást" bennem.

> FRANCIA KIRÁNDULÁS - ÁTJUTÁS A GYÖNYÖRÖK DIMENZIÓJÁBA Dóra folyamatosan olvasott reakcióiból és vezet egyre feljebb a kéj útján. Elhangzott ezen műfaj kulcs kifejezése: “Fordulj meg!”. Kéjrudam máris ajkai között voltak. Lassan, finoman kezd játszani, mint kis macska mikor gombolyaggal találkozik. Hol csak a levegővétellel érzékeltet jelenlétét, hol eltűnők benne mélyen. Közben kezei is gyakorolják az érintés hatalmát, simít a combon, megragadja a zacsit. Számra azt sugallja egész tevékenységet hallatlanul élvezi. cselekedetei hatására másik dimenzióban lebegek át. Finoman kicsúsza ajkai közül eljött számomra a beteljesedés. > NYELV JÁTÉKKAL - CSÚCSTÁMADÁSOK Dóra a jól végzett tevékenység örömével az arcán, kérte: “Nyaljál ki!” A kérés igen kedvemre való volt. Befeküdtem Dóra lábai közzé és elkezdtem az ismerkedést a Vénusz dombja és környékével. Pusziltam, nyaltam, faltam, testének válaszai veszettül izgik voltak. Több menetbe, többféle technikát alkalmaztam. számos menet eredménye Dóra testének lágyabb vagy erősebb remegése volt. Azt érzetem nagyon sikerült ráhangolódnom erre a csodás lányra. Sikerült hozzá segítenem, hogy az élvezet Himalájának több nyolcezres csúcsára eljusson. > MELLEK JÁTÉKA - LEVEZETÉS Csúcs túra után Dóra oldalról bemutatta a francia lecke további bravúros részeit. Ismét a fellegekbe repített. A fellegekben újabb kaland várt. Dóra érzékiségének sokszínűséget bizonyítsa képen melleivel jutott el a be terjedéshez. > HOZZÁÁLLÁS ÉS KEZDEMÉNYEZÉS - MINDVÉGIG FENNTARTOTT EROTIKUS HANGULAT Már az első percben kacér mosolya közvetíti, hogy belép az ember a Dóra erotikájának világába. Egy –egy csábító arckifejezés, kezének izgalmas mozdulata, testének buja rezdülése folyamatosan fenntartja az érzékiség varázslatát. Fantasztikusan teszi, amit tesz. Zsigereiben van, hogy mit és hogyan. Ha az ember engedi az összhang kialakulását olyan utazásban lesz része, ami maradandó élmény, amit újra és újra át akar élni.

Első közös alkalmunk volt, sikerült egymásra hangolódni, ami varázslatossá tette az együttlétet. Igazi szexi nő, akinek az erotikában jártassága nagyon nagy, és ehhez még roppant kedves is. Hatalmas mágus, az erotika világába, elvarázsolja az embert. Sok fajta búbájnak van a birtokában, amit mind – mind a vágyak - a kéj - az élvezetek érdekében használ. Tisztelet és hála Dórának a csodás együttes élményekért! Ps: Akiket zavarnak a nyelvhelyeségi problémák, oka a Diszlexia - Diszgráfia; F8100 - F8110

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.