Alíz Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-22 12:11:11)

Alízt már sokszor hívtam telefonon, mindig gond nélkül felvette, de sajnos nem tudtunk soha mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, de most végre sikerült. Délelőtt 10 körül hívtam és délutánra kaptam is az időpontot. Telofonban mindig korrekt tájékoztatást kaptam.

4-6 villamos a kapuban tesz le, de közlekedési csomópont is a közelben van. Autóval nem ajánlom szerintem itt lehetetlen parkolni.

Ez abszolút kifogástalan a lift működik és amint belépsz a lakás ajtaján egy nagyon ízléses, labirintus szerű lakásba kerülsz. Én egy nagyobb szobába kaptam a műsort, egy francia ágyon. A fürdő és minden igényt kielégít, több tusfürdő és szajvíz is van.

Mivel arcal hirdet így nagy meglepetés nem érheti az embert. Szerintem szép arca van és testileg is rendben van. Nem mondanám kimondottan sportosnak szerintem nála ez inkább genetika, de abszolút nőies és formás. Piercing és tetkók vannak de nekem nem voltak zavarók.

Őszintén meglepődtem mert a korábbi beszámolók és saját bevallása szerint sem tanulta a masszázst. Ehez képest viszont eddig magasan a legjobb masszázst tőle kaptam. Kellő erősséggel és alapossággal masszirozta át a testem a két kényeztetés előtt. Lehet választani, hogy krémmel vagy olajjal kéred.

Éltem kétszeri kényeztetés lehetőségével. Az első kb 20 perc után kezdődött különösebb átvezetés nélkül. Lingamos kezdés, majd egy kis finom francia és kézi finish. A második kör ugyanez csak idő hiánya miatt a végén rá segítettem a cicis finishre. Nekem picit sok volt a kéz és kevés a francia de ez ízlés dolga. Inkább a barátnős kategória nem pornós, bár nyál van bőven. Összességében ez a rész is igen minőségi volt de a masszázsaval annyira magasra tette a mércét, hogy nálam az vitte el a randit. Kölcsönössegre lett volna lehetőségem de időnk már nem volt rá.

Nagyon nyitott kedves és tabuk nélküli személyisége van. Végig jót beszélgettünk igaz nem túl mély témákban de lehet ez a szituáció adottságainak köszönhető. Ajánlom mindenkinek aki egy igényes és komfortos környezetben szeretne kikapcsolódni és a finomabb kényeztetést kedveli.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.