Lexi Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-22 12:10:44)

Telefonon hívtam aznap. Régen találkoztam vele. nagyon el volt tűnve, alig vártam, hogy újra kényeztessem. Rugalmassága nem változott, nagyon alkalmazkodó lány.

a parkolás nem könnyű, sokat kell keresni, ha autóval mész, én mindig így teszek. A BKV könnyen megközelíthető.

A lakás ahol most rendel ismert lakópark 6. emeletén van. Ketten dolgoznak itt. A szoba nem nagy, de nem piheni megy ide az ember. Az ágy kissé nyikorog, nem mai darab. A fürdőszoba rendben, tusfürdők választéka is nagy.

Lexi nekem az egyik nagy kedvencem. Az eltelt időszakban felszedett egy pár kilót. Magas, hosszú lábakkal, tetoválásokkal. Formás, kényeztetni való cicik, szép udvarral. Én imádom nyalni őket. A punci is finom és csupasz, szűk, borsónyi kis clitorissal.

1 órára fizettem be hozzá. Sajnos a dugóba kerültem, így késtem, de nem rövidült a randik időtartama. Érkezésemkor rögtön üdvözöltük egymást, megbeszéltük milyen régen találkoztunk, kivel, mi történt. Gyors tusolás után, már vérrel dagadt farokkal érkeztem hozzá. A repertoár hasonló volt, mint az utolsó találkozásunkor. Markolásztam nagy popsiját, melleit simogattam és mindkettőt meg is kóstoltam. Ez után ágyra ült és kezelésbe vettem a farkamat. Lassan az ágyra feküdtünk és így csókolgattam végig testét, haladva a kis barlanghoz. Itt sokáig elidőztem, nyaltam, ujjaztam, néha hagytam ő is szopjon egy kicsit. Néha segítettem neki hogy ne csak a zászlóval foglalkozzon, hanem a zacskót is kezelésbe vegye. Lexi nagyon jó csinálja, igazán belead mindent. Jó lett volna, ha elélvez, de sajnos ez nála nem megy, pedig óráig eltudnám nyalni, közben Ő szopna. A védőfelszerelés felkerülését követeően misszionáriusban csatlakoztunk. Először lassú tempót diktáltam, majd gyorsítottam, nyusziként nyomtam neki, közben mindketten nyögtünk. Hamarosan nagyon durrantottam a gumiba. Tisztogatást követően talpmasszást kértem, közben jót beszélgetünk. A 2. kört Én kezdeményeztem, a szokásos felállásban, magamat eldobva, hagytam hogy játsszon a farkammal. Hol szopizot, hol a golyókat nyalta, hol kézimunkázott. Segítettem Én is neki, hamarosan egy újabb tárat ürítettem magamra.

Teljes mértékben korrekt elszámolás, budai áraknak teljesen megfelel. Lexi marad nekem az egyik kedvencem.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.