Nina Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-22 07:58:21)

Nina erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Kedves Ati17, Köszönöm szépen a beszámolót! Nagyon szívesen látlak máskor is! 🤗😘

Nina erotikus-masszázs beszámoló:

VTR-n keresztül sikerült egyeztetnünk,a javasolt időpont neki nem volt jó,de mivel én máskor nem tudtam menni,ezért átszervezte a napját és így sikerült találkoznunk!

Autóval érkeztem,a közelben találtam parkolóhelyet,a GPS pontosan oda visz a helyszínre.

A lakás teljesen rendben van normál állapotú. Tisztaság ahogy elvárható! A fürdőben kád,pár fajta tusfürdőés szájvíz található, puha törülközőt kaptam. A szobában félhomály, matrac amely mellett nagy tükör,amiben minden látható!

Nina pont úgy néz ki mint a képeken,nekem nagyon teszik, feszes bőr,sportos testalkat,nagyon szép és kerek popsi és amit tud az látni érezni kell, a videóban is látható! Nekem a kedvencem,de hozzá kell tenni,hogy popsi imádó vagyok! Persze ettől függetlenül az arca, a mosolyó ,a személyisége is nagyon megfogott és szép feszesek a cicik is amlyek körte formájúak, nem szilikonosak.

Erősebb masszázst kértem, a talpamtól a nyakamig haladt, hogy mennyire volt szakszerű azt nem tudom,de nagyon jól esett és nyilván nem ezért mentem hozzá! A megérkezés után itallal fogadott majd megmutatta,hogy hova tehetem a ruháim, majd a fürdőbe invitált,végig beszélgettünk mitha régóta ismernénk egymást,nagyon kedves és közvetlen volt! Fürdés után visszatérve a szobába elhelyezkedtem a matracon , majd megkezdödött a masszázs.Nina megkérdezte milyen erősségű masszázst szeretnék, majd ruháitól megszabadulva neki látott a talpamtól a nyakamig, mindent részletesen megmasszírozott, közben hol beszélgetünk,de volt hogy csendben élveztem a kezei munkáját és a tükörben néztem a kívánatos testét. A masszázs végén megkérdezte,hogy szeretnék-e olajos csúszkát amire igent modtam, látni akartam ahogy a meztelen teste hozzá simul a testemhez,ezzel is fokozva az erotikus vágyaimat. Ezek után következett a megfordulsz büvös szó és persze azonnal cselekedtem és már a hátamon feküdtem. Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,így elém tárult a szép puncija,sajnos ez tiltott övezet, az intimrészhez nem engedélyezett a hozzáférés! Majd visszatért a farkam masszírozásához és érezte hogy már a végét járo,akkor suttogva olyan erötikusan mondta hogy élvezz el és szót fogadva nagyot lőttem , majd miután mindent kicsavart belölem gondosan megtörölt és újra a folyadék pótlásomról gondoskodott. Következett az újabb zuhany, öltözködés és a bucsú. Csodálatos egy árát töltöttem Ninával !

Kényeztetés ahogy a hirdetésében is szerepel csak kézzel történik illetve lábbal de ez utobbit nem vettem igénybe.

Nagyon jól éreztem magam vele, egy igazán kedves,cserfes,mosolygós lányt ismertem meg, biztosan fogok még vele találkozni !

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.