Inka01 Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-22 07:30:33)

Inkát itt az oldalon találtam. hát, váll fájdalommal, valamint kielégítetlen láb fétisemmel kerestem meg. Minden amit leírt a programról kedvemre való volt, a képei pedig eldöntötték az esti programom. Telefont ragadtam, kedves hangja határozottságot sugallt. Mindent elmondott a szeánszról, én is elmondtam mi a vágyam. Gyors időpont egyeztetés után, pár óra múlva már a kapujában álltam.

A 3.kerületben, a Gobuda közelében rendel. Kiválóan megközelíthető, bkk-val, kocsival egyaránt.Buszmegálló, villamos megállók, mind pár perc sétára találhatóak. Én kocsival mentem, hétvégén este, így nem volt gond a parkolással. A cím egyértelmű. megérkezésemkor felhívtam, nyílt is az elektromos kapu, onnan már csak pár lépés volt.A diszkréció teljes.

Nagyon kellemes, hangulatos társasházi lakás. Egyedül rendel. Tisztaság várt, jól felszerelt fürdőszoba, illatos törölköző, szóval minden adott volt a ráhangolódáshoz. masszázságy, nagy tükör, kellemes háttérzene, meleg, és kellemes illat várt a szobában. Az ott lévő paraván mögött vetkőző, a ruháidat van hová tenni, törölköző bekészítve, szóval irány a fürdő!

Az ajtón belépve sejtelmes fényben állt előttem, egy iszonyúan szexy ruhában, zavarba is jöttem azonnal. Kedvesen mosolygott, csodálatosan karbantartott, formás, igényes nő, a képei mintha tegnap készültek volna. Az egy két ízléses tetoválás, és a formás idomai csak úgy vonzották a tekintetem. Eddig minden tökéletes, mormoltam magamban máris elégedetten.

A fürdés után izgatottan csattogtam vissza a masszázs szobába, pár pillanat után Inka is ott termett. Megkért helyezkedjek el az ágyon,feküdjek a hátamra. Lingam masszázs vette kezdetét, kellemes meleg olajjal kezdett kényeztetni, kezei biztosak, nagyon finom az érintése, csodás technikával dolgozott rajtam, közben a a nagy tükörre pillantva vehettem szemügyre vadítóan szép, kívánatos testét. A látvány, és a masszázs hamar meghozta a kívánt hatást. Alaposan letörölgetett, majd hason fekvés következett. A masszázs számomra valami fergeteges volt. Nem nagyon van viszonyítási alapom, de szerintem ritkán távozik innen csalódottan bárki is. az egész testem átmasszírozta, a lábamtól a nyakamig. Hihetetlen érzékkel csinálta,néha egy-egy eltévedt mozdulat simogatta a férfiasságomat, ami visszarántott a földre. Közben azt kívántam álljon meg az idő. Hamar megtalálta a problémás területet az izom csomókat a vállamnál, úgy szedte szét, ahogy az meg van írva. néha bizony kicsit fájt, de addigra már megbizonyosodtam róla, hogy jó kezekben vagyok, és tudja mit csinál. Így nem szóltam hogy finomabban csinálja. És milyen jól tettem. A hónapok óta kínzó fájdalom ugyanis legnagyobb meglepetésemre másnapra elmúlt! A masszázs közben picit cseverésztünk, bár én nem voltam a legjobb beszélgető partner azt hiszem. Szűkszavúságom a sok inger, és a jóleső érzések kavargása miatt alakulhatott. A masszázs után szóbeli dícséretben részesítettem, amit mosollyal nyugtázott, majd megkért forduljak újra a hátamra. Nem haboztam. :)

Extraként láb fétist kértem. Hanyatt feküdtem kis terpeszben, Inka velem szemben helyezkedett el az masszázságyon. meleg olajjal készítette fel a férfiasságom. Finoman kezdte cirógatni, majd a két talpával fogta közre. A látvány, és az érzés számomra leírhatatlanul jó volt, néha a tükörből pillantottam magunkra,a látvány pedig tovább fokozta amúgy sem gyenge izgalmi állapotom. Kicsit később az egyik lábát az arcomhoz közelítette, amit én simogatásokkal, csókokkal háláltam meg, majd mindkét talpacskáját csókoltam felváltva, egyszerre, mindenhogy. valahogy így is lett végem, magam sem tudom hogyan. Itt már tudtam, hogy találkozunk még. Alaposan letörölgetett újra, addig én lélekben visszaszálltam a földre. A záró tusolást nem éreztem szükségesnek, így öltözés, újabb szóbeli csillagos ötös, majd búcsúpuszi. Remegő lábakkal,és földig érő elégedett vigyorral távoztam.

maximálisan elégedetten távoztam. Olvastam róla korábbi beszámolókat, én személy szerint nem tapasztaltam semmi negatívumot. Jeleztem neki, ha regisztrálva lennék az oldalon, csuda beszámolót írnék róla.Sszóval miatta regisztráltam, és leírtam a tapasztalataim. Azóta még egyszer jártam nála, és azt hiszem érik a harmadik is. Ja, és a vállfájdalmam azóta sem került elő! :)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.