Bianka Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-22 07:27:55)

VTR-en történt, majd a kapuból hívtam a randi időpontjában.

Mester utcánál rendel. Szóval a BKV tökéletes, az autóval a parkolás szerintem elég nehézkes lehet.

Célnak megfelel. Nem egyedül rendel, de jó a logisztika. A fürdő átlagos, nagy törölköző, sokféle tusfürdő. A szobában van két kisebb fotel, meg egy kihúzható kanapé a lényegi részeknek.

A képekhez képest vékonyabb. Bomba cicik, selymes bőr, aranyos, bájos arc. Csacsogós, kissé bohókás hölgy. A kor stimmel.

Rövid csókolózás után,- ami nem nyelves - jött egy kis bemelegítő lágy szopás. Utánna én nyalakodtam ki magam, amit láthatóan élvezett. Majd kérte a farkamat. Én térdeltem, ő oldalt feküdt. Így szopott le, illetve a végén én vertem a szájába. A végén bájosan megjegyezte, hogy mindet lenyelte. :) Szinte pihenő nélkül rábukott a már ismét meredező játékszerre. Itt már ő rátette a kezem a fejére. Hát jó, akkor jött egy kényszerfranciás szopatás. Nem volt teljes mélytorok, de 3/4-ig lement neki. Majd felszólított, hogy őt idézve, "basszam meg". Mit lehet ilyenkor csinálni?! Missziben raktam ne neki, s jó 10 perc kemény dugás jött. Majd egyszer csak mondja, hogy látja raktam, az arcára akarom verni. Nem ez volt a tervem, de ezután még pár lökés volt, majd a gumit lerántva az arcára, szájába élveztem. 35 perce voltam ott s már 2x kivégzett. Majd kölcsönös simogatás után megpróbálkoztam még egy kemény szopatással, de sajna ehhez már kevés volt az idő.

Biztos hogy visszamegyek még, de az legalább 1,5 órás randi lesz. Nála kőkemény szex van, BF feelingel kombinálva.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.