Nina Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-22 07:26:43)

Nina erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Kedves bleez, Köszönöm az újabb beszámolót! Bármikor szívesen látlak! Puszi 🤗😘

Nina erotikus-masszázs beszámoló:

Szerdára volt időpontom egy 14. kerületi masszázslányhoz, de kedden este lemondta, amit szerda reggel vettem észre. Elég felajzott állapotban keresgéltem a kedvenceim között, amikor láttam, hogy Nina online. Mivel tudtam, hogy jó előre be van táblázva, próba szerencse, ráírtam egy üzenetet, hogy nincs-e véletlen e hétre lemondója. Véletlen volt mára, már VTR-eztem is és elfogadta!

Fenn a hegyen könnyű parkolni, díj nincs, buszok járnak rendszeresen.

Modern társasház a hegyoldalban, a lépcsőn lefele kell menni, de a lakásnak így is van erkélye. Nina megengedte, hogy megcsodáljam a nappaliból a panorámát, ami lenyűgöző! A lakásban 3 hálószoba van, ezek a rendelők, tatamival, tükörrel, hangulatvilágítással, ruháknak kanapé. A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő.

Nina még mindig egy kis cukiság. Minden porcikája eredeti, tenyérbeillő cicik és bombasztikus popsi. Széparcú, mosolygós, hosszú gesztenyebarna haj. Értelmes, humoros, magabiztos nő.

Zuhanyzást követően először jó megöleltem, finom volt hozzásimulni a meztelen testéhez. Hasra vágtam magam és kértem, hogy a hátamat és a nyakamat vegye kezelésbe. Vidáman ropogtatta a csomóimat, időnként könyökkel is besegített. Jól is esett, közben ment a dumcsizás, főleg könnyedebb témákról, nevettünk egymás poénjain, közben gyönyörködtem a szépséges vonalaiban a tükörben. Fél óra múlva elkezdte cirógatni a gátamat, megfordulhatsz mondta.

Gyorsan felültem és megint megöleltem, adtam néhány puszit a vállára, nyakára és a cicikre, majd hanyatt vágtam magam. Olajat csorgatott a farkamra és elkezdte az isteni lingamját, minden alkatrészt érintett. Mondtam, hogy most csendben fogom tűrni a kezelést, mert ha poénkodunk, elmegy az ihlet. Jó mondta, majd fél perc múlva benyögött valami vicceset, amire felnyerítettem, na ugye hogy nem bírtad ki, nevetett. Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt, ilyenkor lelassított, de aztán az utolsó poziban, puncival az orrom előtt ért a vég, csúszkáló hasunk közé ejakuláltam. Amíg magamhoz tértem, Nina szépen letörölgetett mindkettőnket, majd mellém ült és a mellkasomat simogatva beszélgettük az időnk végéig.

Ninánál lenni felüdülés, üde frissessége, szórakoztató egyénisége és masszázstudása feledteti annak hiányát, amit egy kölcsönös franciás kényeztetés tud adni.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.